Διαφημίσεις

Ο άνθρωπος πίσω από τα χρήματα που χρηματοδοτεί το σύνολο των φιλελεύθερων καραγκιόζηδων στο διαδίκτυο και όλες τις πληρωμένους διαδηλωτές που σήμερα προσπαθούν να κάψουν το αμερικανικό τρόπο ζωής έχει συλληφθεί με την κατηγορία των εγκλημάτων μίσους εναντίον του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο George Soros, μιά δισεκατομμυριούχα «νιφάδα του χιονιού» και η αιτία του κάθε προβλήματος στην Αμερική, συνελήφθη με ένταλμα υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Πρόεδρο, Donald Trump.

Σόρος θα αντιμετωπίσει ένα στρατοδικείο με την κατηγορία ότι εσκεμμένα έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών των ΗΠΑ με την πληρωμή βίαιων κακοποιών για προκαλέσουν ταραχές στους δρόμους μετά την εκλογή του Trump.

Θα αντιμετωπίσει επίσης τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της τρομοκρατίας στον κυβερνοχώρο για το ρόλο του ως ο εγκέφαλος πίσω από τρολ που έχουν σπείρει τον όλεθρο στις δεξιές ομάδες, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και σελίδες, για περισσότερα από πέντε χρόνια.

Μια δήλωση που κυκλοφόρησε από το Γραφείο του Λευκού Οίκου πληροφοριών και Προπαγάνδα αναφέρει:

Ο Soros είναι ένας προδότης προς τον Αμερικανικό λαό. Εγκλήματα του είναι ασυγχώρητες πράξεις τρομοκρατίας. Αυτός θα τεθεί υπό κράτηση, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο, ως μαχητής-εχθρός του λαού.

** ΤΑ MΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ **

Κοίτα τι κάνει ο Τραμπ για να σώσει τη χώρα του. Πάρτε αυτή την είδηση και τριψτε την στα μούτρα ​​σε κάθε μη υποστηρικτή του Trump στον κόσμο και στην Αμερική.

Μοιράστε και διαδώστε το, 1 εκατομμύριο φορές, πατριώτες!

Για περισσότερα ΕΔΩ thelastlineofdefense.org Μετάφραση – Απόδοση – Επιμέλεια: Ε-ΡΟΔΙΟΣ

Σχόλιο diadrastika: Την πληροφορία αυτή μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, για το αν και κατά πόσο ισχύει, ή για το αν είναι ένας διακαής πόθος του αρχικού συντάκτη, αλλά και άλλων πολιτών της Αμερικής ή και παγκόσμια. Γεγονός πάντως είναι πως σε σχετική έρευνα στο διαδίκτυο αλλά και σε κοινότητα στο Facebook με την ονομασία Arrest George Soros, δεν υπάρχει κάποια παρόμοια ανακοίνωση ή καταχώρηση – μέχρι στιγμής. Είναι πιθανόν να πρόκειται για ψεύτικη είδηση. -d-
diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Συνελήφθη ο G. Soros για εγκλήματα μίσους κατά της Αμερικής;;;;;;;”
    1. Χαχα Παλαβιάρη θες μια μέρα να σε κάνει πνευματικό σουφλέ ο τύπος. Το ‘πε ο άνθρωπος νοιώθει Θεός

  1. κάπου διάβασα ότι σκοτώθηκε τέλη Νοεμβρίου
    το κακό το χει κάνει και οι εργάτες του είναι χιλιάδες

  2. αν στεκει η ειδηση ειναι μια πολυ σημαντικη πληροφορια…αν και μου φαινεται λιγακι δυσκολο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek