Διαφημίσεις

Πώς ο Χριστιανισμός

απο νοοτροπία έγινε θρησκεία , και

πώς απο Ελληνοκεντρικός έγινε Εβραιοκεντρικός.

Η καταστροφή της γνώσης και

η αποκάλυψη της αλήθειας μέσα από

τα χειρόγραφα Νάγκ Χαμάντι και

η μεγάλη συμφωνία

ανάμεσα στην Μαύρη Αδελφότητα

και τους ηγέτες της Χριστιανικής Εκκλησίας.

Δείτε το βίντεο

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim Φωτογραφία: Vagedim Πηγή: Αθέατη γνώση 8 Μαίου 2016

ANTEΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (video) - Εικόνα1
diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “ANTEΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (video)”
    1. Κι εγώ έχω βιβλία του Λιακόπολου. Αλλά αναρωτήθηκα και αναρωτιέμαι τίνος η φαντασία έγραψε το μυθιστόρημα…

    2. Κάποιοι, βγάζουν τέτοια μυθιστορήματα, μόνο και μόνο, για να καταφέρουν κάποια στιγμή, έστω και με μυθιστόρημα, να σας κάνουν να τα βρείτε μεταξύ σας, οι αρχαιόθρησκοι με τους χριστιανούς και να σας περάσουν το μήνυμα, ότι είστε Έλληνες, εκ φύσεως και νοοτροπίας, φωτεινός πολιτισμός και πως αυτό μόνο μετράει… Εξ άλλου, δεν πειράζει ένα μυθιστόρημα με καλό σκοπό, ν αντικαταστήσει τα υπόλοιπα, γιατί και τα υπόλοιπα μυθιστορήματα είναι και η Αγία Γραφή μυθιστόρημα είναι και η αρχαία Θρησκεία…

      1. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους αρχαιολάτρες. Ο Λιακόπουλος έχει τη δική του θεώρηση. Όσο λογικίστικη κι αν είναι ή μας αρέσει δεν σημαίνει ότι είναι και σωστή. Η Αγία Γραφή εξηγείται από τους Πατέρες στίχος στίχος. Οι άνθρωποι αυτοί πριν ασχοληθούν με τα ιερά κείμενα, νήστευαν, έκαναν προσευχή, ζούσαν εν Χριστώ. Και οι περισσότεροι από αυτούς είχαν τεράστιο βάθος γνώσεων ιστορίας, φιλοσοφίας, θεολογίας. Αν κάθε ένας από εμάς διαβάζει την Αγία Γραφή έτσι απλά, πέφτει σε πλάνη ως προτεστάντης. Ξέρω ότι δεν συμφωνείς. Έτσι όμως είναι τα πράγματα.

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ…
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΕΠΙΑΣΕ..
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

  2. Ναι μας τα ειπαν κι’άλλοι.. Οκ..
    Εμείς εκεί.. Ορθοδοξία και ξερό ψωμί..
    Την αλήθεια δεν είδα πουθενα στο άρθρο για να δω εάν την αντέχω.. .

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ..
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ ΕΠΙΑΣΕ…
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

  4. Τρομμερο βιβλίο. Λαϊκό και απλοϊκό με καθαρό λόγο και θαύματα του Αγίου Παισιου που δεν είχα διαβάσει αλλού. Ένα Επίσης κορυφαίο στο ίδιο στυλ είναι το Θεοί- Είδωλα- Γκουρού του Κλάους Νέμεθ.
    Ένας Γερμανός που έψαξε παντού και τελικά βρήκε τη μονη αληθεια.
    Κι εμείς γεννιόμαστε Ορθόδοξοι και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τίποτα..
    Πόση ευλογία Θεέ μου???!!! Γεννήθηκα Έλληνας και βαπτίστηκα Ορθόδοξος! Άραγε ποιος άλλος λαός είναι τόσο ευλογημένος πάνω στον πλανητη?

  5. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Μανιάτη Βηρσαβεέ…..

    Το ενδιαφέρον της Ορθοδόξου Παραδόσεως δι’ όλας τας όψεις της Κοινωνίας, τον πολιτισμόν και τας πολιτιστικάς εκδηλώσεις επίσης προέρχεται από την συναίσθησιν ότι όλοι οι άνθρωποι όχι μόνον έχουν νοεράν ενέργειαν αλλ’ επίσης την άκτιστον δόξαν, ή χάριν, ή βασιλείαν του Θεού εντός αυτών, αν και αυτά είναι εις χαμηλήν ή σχεδόν μίαν ανενεργόν μορφήν εξ αιτίας των ασθενειών του νοός και της υποδουλώσεώς του εις την λογικήν, τα πάθη και το περιβάλλον, με επακόλουθον την επικράτησιν του φόβου, του άγχους και εξω-πραγματικών αντιλήψεων. Οι Ορθόδοξοι επίσης ενεργούν υπό την αντίληψιν ότι 1) ο Ίδιος ο Θεός ενεργεί αμέσως εις κάθε άνθρωπον, ανεξαρτήτως των εσφαλμένων πεποιθήσεών του και της θεραπευτικής καταστάσεως, 2) αγαπά όλα τα δημιουργήματα με την ιδίαν αγάπην και 3) όλοι θα ίδουν την άκτιστον δόξαν του Χριστού, μερικοί ως φώς, άλλοι ως πυρ και σκότος εξώτερον, αναλόγως εάν αι καρδίαι των έχουν φωτισθή ή πωρωθή.

    9) Δεν υπάρχει άλλη ένωσις με τον Χριστόν από αυτήν, η οποία επιτυγχάνεται δια της καθάρσεως, του φωτισμού, και του δοξασμού εις την παρούσαν ζωήν. Η ορατή δομή της Εκκλησίας είναι και η έκφρασις της ενώσεως και ο εγγυητής ότι όλοι αυτοί, οι οποίοι επιθυμούν, ημπορούν να προχωρήσουν εις αυτήν την θεραπείαν προσφερομένην δια του Χριστού μέσω των αγίων Του.

    10) Τα κριτήρια δια την επανένωσιν των διηρημένων Χριστιανών δεν ημπορούν να είναι διάφορα από εκείνα, δια την ένωσιν των συνδέσμων των επιστημόνων. Οι αστρονόμοι θα ετρόμαζον με την ιδέαν ότι θα έπρεπε να ενωθούν με τους αστρολόγους. Οι τελευταίοι θα έπρεπε να γίνουν αστρονόμοι, δια να γίνουν αποδεκτοί. Τα μέλη ενός συγχρόνου ιατρικού συνδέσμου θα ήσαν έξ ίσου τρομαγμένα με την υπόδειξιν ότι θα έπρεπε να γίνουν έν σωματείον, με τους κομπογιαννίτας και τους πρακτικούς ιατρούς των πρωτογόνων φυλών. Κατά τον ίδιον τρόπον οι Πατέρες θα ετρόμαζον με την ιδέαν δια μίαν ένωσιν μεταξύ της παραδόσεώς των και των εκκλησιών, αι οποίαι έχουν μικράν ή καθόλου κατανόησιν περί της θεραπείας της καθάρσεως, του φωτισμού και του δοξασμού και έχουν θέσει την καθιδρυματικήν αυθεντίαν εις τας χείρας των κομπογιαννιτών. Το πρόβλημα της ενώσεως απλοποιείται μόνο του εις την επιτυχίαν των εκκλησιών να παράγη τα αποτελέσματα, δια τα οποία υποτίθεται ότι υπάρχει. “Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται”

    Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι»
    Μύησις εις την Ζωήν και εις “πάσαν την Αλήθειαν” δηλαδή τον Χριστόν δια του Αγίου Πνεύματος κατά την Πεντηκοστήν.

    Όλαι αι διακρίσεις, αι οποίοι ανεπτύχθησαν και διευκρινίσθησαν κατά την διάρκειαν των συζητήσεων, των αναφερομένων εις τας Α’ και Β’ Οικουμενικάς Συνόδους, μετεφέρθησαν μέσω όλων των μεταγενεστέρων Οικουμενικών Συνόδων, αι οποίαι εις την πραγματικότητα ήσαν προεκτάσεις της Α’. Τα ρήματα και νοήματα των Πατέρων όμως, δεν ημπορούν να χωρισθούν από τας προϋποθέσεις των. Ημπορεί να υπάρχη ποικιλία εις τα ρήματα και νοήματα αλλά όχι εις τας προϋποθέσεις αυτών.

    Αι προϋποθέσεις των περί Θεού ρημάτων και νοημάτων των Πατέρων ευρίσκονται εις τα πνευματικά στάδια: 1) της καθάρσεως της καρδίας 2) του φωτισμού της καρδίας και 3) του δοξασμού ή της θεώσως της καρδίας και της όλης υπάρξεως του καθενός, εις τον οποίον ο Λόγος εμφανίζεται εν τω Πνεύματί του και εν Εαυτώ αποκαλύπτει τον Πατέρα. Αυτός, ο οποίος δια του Πνεύματος ορά τον Χριστό ορά τον Πατέρα. Αυτή η εμπειρία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των δογματικών διατυπώσεων εις την πατερικήν παράδοσιν.

    Έχομεν ήδη παραθέσει μερικά Πατερικά κείμενα, τα οποία δείχνουν σαφώς ότι οι Πατέρες των Α’ και Β’ Οικουμενικών Συνόδων έλαβον την κληρονομηθείσαν παράδοσιν ως δεδομένην, ότι εις τας εμπειρίας των του δοξασμού, αυτοί, οι Προφήται, Απόστολοι και Άγιοι είχαν μίαν πραγματικήν όρασιν του Θεού εν τω ακτίστω Του Αγγέλω – Λόγω προ και μετά της Ενσαρκώσεώς Του. Ο Χριστός αποκαλύπτων την άκτιστον δόξαν ή βασιλείαν του Πατρός, ως ιδικήν Του φυσικήν δόξαν κατά την Μεταμόρφωσίν Του, τουτέστιν ενώπιον των τριών μαθητών με την παρουσίαν του Μωϋσέως και του Ηλία, είναι επανάληψις των ιδίων εμφανίσεων του Χριστού, ως Κυρίου της Δόξης, εις την Παλαιάν Διαθήκην, αλλά τώρα μέσω της ανθρωπίνης φύσεώς Του. Το σοβαρόν λάθος του Αγίου αποστόλου Πέτρου εις την πρότασιν να παραγγείλουν σκηνάς δια το γεγονός (μίαν δια τον Χριστόν, μίαν δια τον Ηλίαν και μίαν δια τον Μωυσήν) εις μίμησιν της σκηνής του μαρτυρίου, εις την οποίαν ο Μωϋσής εκοινώνησεν της δόξης του Θεού, ωφείλετο εις το γεγονός ότι η ανθρωπίνη φύσις του Χριστού είχεν η ιδία αντικαταστήσει την σκηνήν του μαρτυρίου του Μωϋσέως και τον ναόν του Σολομώντος και έκαμεν ταύτα πλεονάζοντα και ότι ο Ίδιος ο Χριστός είναι Εκείνος, ο Οποίος αποκαλύπτει την δόξαν Του, την οποίαν έχει κατά φύσιν από τον Πατέρα.

    Συμφώνως προς τους Πατέρας της Εκκλησίας, η ομιλία και η προσευχή του Χριστού αναφερόμεναι εις το Ιω. 13, 31-17, 26, περιλαμβάνουσαι την υπόσχεσιν ότι, όταν έλθη το Πνεύμα της Αληθείας “Ούτος… θα οδηγήση υμάς εις πάσαν την Αλήθειαν” [ 19 ] εξεπληρώθησαν κατά την Πεντηκοστήν, η οποία έγινεν η διαρκής εμπειρία εκείνων, οι οποίοι έκτοτε ηνώθησαν με την κοινωνίαν των δοξασμένων.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Προφήται δεν είχαν οδηγηθή εις την Αλήθειαν, ή ότι οι Απόστολοι δεν είχαν οδηγηθή εις την Αλήθειαν, μερικοί δια του φωτισμού, άλλοι δια του δοξασμού επίσης. Αλλά ότι οι Απόστολοι επρόκειτο να οδηγηθούν εις πάσαν την Αλήθειαν κατά την αποκάλυψιν της Πεντηκοστής. Κατ’ ουδένα τρόπον αυτό δεν σημαίνει ότι η Εκκλησία θα ωδηγήτο σταδιακώς ή εις πληρεστέραν κατανόησιν πάσης της αληθείας, ή εις την αποκατάστασιν ή δημιουργίαν της ενότητος μεταξύ των διηρημένων εκκλησιών. Η ομιλία του Χριστού και η προσευχή δια ενότητα είναι δια την ενότητα των Αποστόλων και των πιστών εις την εμπειρίαν του δοξασμού, δηλαδή όρασιν (θέαν) της ακτίστου δόξης της Αγίας Τριάδος εν τη ανθρωπίνη φύσει του Χριστού, [ 20 ] χαρισμένη εν τη πληρότητί της δια της μεθέξεως εν τη εμπειρία της Πεντηκοστής.

    Ο δοξασμός της Πεντηκοστής ηκολούθησε τα στάδια της καθάρσεως και του φωτισμού των μαθητών του Χριστού, ως σαφώς αντανακλάται εν τη ευαγγελική παραδόσει. Τα Ευαγγέλια Ματθαίου, Μάρκου και Λουκά ανταποκρίνοναι εις το στάδιον της καθάρσεως της καρδίας των κατηχουμένων και το Ευαγγέλιον του Ιωάννου εις το στάδιον του φωτισμού και του δοξασμού. Εις το στάδιον του φωτισμού, η ιδιοτελής αγάπη μετατρέπεται εις ανιδιοτελή αγάπην και ετοιμάζει τους μαθητάς να ίδουν εις τον Χριστόν την θεότητα της Αγίας Τριάδος, ως δόξαν και όχι ως πυρ καταναλίσκον. Η ανιδιοτελής αγάπη, είναι η προϋπόθεσις δια να οδηγηθή ο πιστός εις “πάσαν την αλήθειαν”, δια του Πνεύματος του Χριστού. Αυτό σημαίνει ότι τα δόγματα και η πνευματικότης είναι αδιαχωρίστως ηνωμένα εις τα στάδια της καθάρσεως και του φωτισμού. Αλλά εις την κατάστασιν του δοξασμού, το δόγμα ή η γνώσις περί Θεού αντικαθίσταται δια της ακτίστου πραγματικότητος, την οποίαν αυτό (δόγμα) θέλει να δείξη αλλά δεν ημπορεί να εκφράση.

    Ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος, ο οποίος επικαλείται την ιδικήν του εμπειρίαν του δοξασμού εις την αναίρεσιν των ισχυρισμών των Ευνομιανών ότι ο άνθρωπος ημπορεί να γνωρίση την ουσίαν του Θεού [ 21 ] τονίζει το σημείον αυτό σαφώς. Αναφέρει ότι κάποιος φιλόσοφος (ο Πλάτων) ισχυρίζεται ότι “φράσαι Θεόν αδύνατον, νοήσαι χαλεπόν”. Ο Άγιος Γρηγόριος διαφωνεί τονίζων ότι “Θεόν φράσαι μεν αδύνατον, νοήσαι δε αδυνατώτερον, το μεν γαρ νοηθέν, τάχα αν λόγος δηλώσειεν, ει και μη μετρίως, αλλ’ αμυδρώς γε…” [ 22 ] Αυτό σημαίνει ότι να εννοήση τις και να εκφράση τον Θεόν δεν είναι μόνον αδύνατον εις τους απίστους, αλλά ακόμη και εις τους φίλους του Θεού, οι οποίοι έχουν φθάσει είτε εις τον φωτισμόν είτε εις τον δοξασμόν. Ο Θεός παραμένει μυστήριον ακόμη και όταν οράται.

    Εν τούτοις, εκείνοι οι οποίοι φθάνουν εις τον φωτισμόν και τον δοξασμόν, χρησιμοποιούν νοήματα και ρήματα εις την ομιλίαν περί Θεού. Βεβαίως, αυτά τα νοήματα και ρήματα είναι εμπνευσμένα από την εμπειρίαν του δοξασμού. Οι πνευματικοί πατέρες χρησιμοποιούν ρήματα και νοήματα να οδηγήσουν τους άλλους μέσω της καθάρσεως εις τον φωτισμόν, ως έκαναν οι προφήται, οι απόστολοι και ο Ίδιος ο Χριστός. Επομένως, να χρησιμοποιή τις τα νοήματα αυτά και τα ρήματα ως μέσον φιλοσοφικής θεωρίας περί Θεού, είναι εις κακήν χρήσιν αμφοτέρων, δηλαδή και αυτομάτως οδηγεί τινα εις πλάνην, η οποία τον αποκόπτει από την δυνατότητα να είναι κεκαθαρμένος εις την καρδίαν και από το να φθάση εις τον φωτισμόν. Αυτή η κακή χρήσις των περί Θεού νοημάτων και ρημάτων είναι η πηγή όλων των αιρέσεων.

    Ο ευσεβιστικός και φιλοσοφικός στοχασμός περί της Βίβλου και η βιβλική κριτική μέσα εις αυτά τα πλαίσια της σχέσεως, είναι αδιέξοδοι δρόμοι, οι οποίοι δεν οδηγούν εις την πραγματικότητα, την οποίαν δεικνύει ο Χριστός και εις την Παλαιάν και την Καινήν Διαθήκην. Η Βίβλος δεν είναι αποκάλυψις ή Λόγος του Θεού, αλλά σχετική προς αυτά. Η αποκάλυψις και ο Λόγος του Θεού κοινωνούνται εις τους ανθρώπους μόνον μέσω της καθάρσεως εις τα στάδια του φωτισμού και ειδικώς του δοξασμού ή της θεώσεως, εις τα οποία η Πεντηκοστή μεταδίδεται από γενεάς εις γενεάν ως η βάσις και το κεντρικόν σημείον της αποστολικής παραδόσεως και διαδοχής.

    Εις την Παλαιάν Διαθήκην έχομεν τας εμφανίσεις του Θεού εις τους προφήτας δια του Αγγέλου – Λόγου, ο Οποίος συνεχίζει εις την Ενσάρκωσίν Του να εμφανίζηται εν δόξη είς τινας των Αποστόλων, π.χ. κατά την Μεταμόρφωσίν Του. Ούτος εξηγεί εις τους μαθητάς Του ότι εντός ολίγου δεν θα τον ίδουν πλέον, διότι πρέπει να πάη προς τον Πατέρα Του, αλλά πάλιν εντός ολίγου αυτοί θα τον ίδουν. [ 23 ] Τούτο επραγματώθη προκαταρκτικώς εις τας μετά την Ανάστασιν εμφανίσεις του Χριστού εις τους μαθητάς Του, εμφανίσεις, εις τας οποίας ο κόσμος δεν ημπορούσε ελευθέρως να συμμετάσχη. Εν συνεχεία έχομεν την τελικήν εξαφάνισίν Του από τα μάτια του κόσμου εις την Ανάληψίν Του και την επανεμφάνισίν Του κατά την Πεντηκοστήν εν Αγίω Πνεύματι, το Οποίον έκτοτε μορφώνει ολόκληρον τον Χριστόν εις ένα έκαστον των μαθητών και πιστών, οι οποίοι κατηλλαγμένοι με τον Χριστόν και φίλοι του Θεού [ 24 ] ξεπέρασαν το στάδιον του δούλου. [ 25 ] Ο όρος του Παύλου δια την Εκκλησίαν, ως το Σώμα του Χριστού, είναι το αποτέλεσμα του νέου τρόπου, κατά τον οποίον η ανθρωπίνη φύσις του Χριστού μετέχει εις το μυστήριον της παρουσίας του Θεού δια του Αγγέλου – Λόγου εις τους φωτισμένους και δοξασμένους, μερίζων Εαυτόν αμερίστως εν τη δόξη Του. Ούτως από την Πεντηκοστήν η ανθρωπίνη φύσις του Χριστού μερίζεται επίσης αμερίστως, ούτως ώστε είναι ολόκληρος παρούσα εις ένα εκαστον των καταλλαγέντων φίλων του Θεού. Αυτό ακριβώς είναι εκείνο, το οποίον ο Χριστός εξήγησεν ότι θα συνέβαινεν εις το Ιω. 14, 23. Ούτως κάθε φίλος του Θεού γίνεται ο φορεύς ολοκλήρου του Σώματος του Χριστού και ταυτοχρόνως όλοι οι φίλοι του Θεού είναι έν Σώμα του Χριστού συγκεντρωμένοι εις τον ίδιον τόπον (επί το αυτό) μετέχοντες εις τον Ένα Άρτον και εις το Έν Ποτήριον. Αυτό είναι το Μυστήριον της Εκκλησίας ιδρυμένον κατά την Πεντηκοστήν και “πάσα η αλήθεια”, εις την οποίαν υπεσχέθη ο Χριστός ότι ο παράκλητος θα οδηγήση τους φίλους Του. Ούτως το Σώμα του Χριστού είναι οικοδομημένον με την προσθήκην των φωτισμένων και δοξασμένων από κάθε γενεάν μέχρι της συντελείας.

    Πρό του θανάτου και της Αναστάσεως του Χριστού ακόμη και οι δοξασμένοι, ως οι Πατριάρχαι και οι Προφήται, απέθανον φυσικόν και πνευματικόν θάνατον και ανέμενον την πνευματικήν των και σωματικήν ανάστασιν, την οποίαν οι Πατέρες ονομάζουν πρώτην και δευτέραν Ανάστασιν. Ο πνευματικός θάνατος είναι ή να μη βλέπουν την δόξαν του Θεού, ή να βλέπουν αυτήν την ίδιαν δόξαν ως “πύρ καταναλίσκον” και “σκότος εξώτερον” της κολάσεως. Η πρώτη ανάστασις είναι διαρκής και αδιάκοπος θέα της δημιουργίας εν τη δόξη του Θεού εν Χριστώ, καθώς εις την περίπτωσιν και εις την κοινωνίαν των Αγίων, πέραν του τάφου από του θανάτου και της αναστάσεως του Χριστού. Αυτοί ετελειοποίησαν τον γάμον των με τον Χριστόν, ο οποίος θα ολοκληρωθή με την τελικήν ανάστασιν και αποκατάστασιν των πάντων. Εντεύθεν του τάφου, οι πιστοί έχουν τον “αρραβώνα του Πνεύματος” εν ταις καρδίαις αυτών δηλαδή την νοεράν προσευχήν. [ 26 ]

    Δεν υπάρχει καταλλαγή άνευ του Μυστηρίου του Σταυρού, το οποίον ταυτίζεται με τον δοξασμόν. Κανείς δεν ημπορεί να γίνη φίλος του Θεού, εκτός, εάν εκουσίως σηκώση τον ιδικόν Του σταυρόν και ακολουθήση τον Χριστόν. Να δοξασθής σημαίνει να σταυρωθής, το οποίον με την σειρά του σημαίνει να έχης την δύναμιν του Θεού να μετατρέψης την ιδιοτελή και εγωκεντρικήν αγάπην εις θεοειδή δηλαδή εις αγάπην “ήτις ου ζητεί τα εαυτής”. Αυτή η καταλλαγή του ανθρώπου με τον Θεόν ήτο ενεργός εις τους Πατριάρχας, Προφήτας και Αποστόλους προ της Σταυρώσεως, διότι αυτοί συμμετείχον είς το Μυστήριον του Σταυρού. Δια τούτο, αυτοί έγιναν φίλοι του Θεού και έλαβον την δωρεάν της παρρησίας να μαλώνουν με τον Θεόν χάριν της σωτηρίας των άλλων.

    Το Μυστήριον του Σταυρού είναι η άκτιστος καταλλάσσουσα δύναμις του Θεού, η οποία θεραπεύει τας ασθενείας εκείνων, οι οποίοι θέλουν να δεχθούν θεραπείαν υπακούοντας μέχρι θανάτου εις το θέλημα του Θεού Λόγου, ο Οποίος έδωκε τον νόμον εις τον Μωϋσήν και τους μακαρισμούς εις τους Αποστόλους. Η εκουσία Σταύρωσις του Κυρίου της Δόξης είναι η πλήρης, αλλ’ όχι η μόνη φανέρωσις εις την ιστορίαν της δυνάμεως του Μυστηρίου του Σταυρού. Κάθε δοξασμός ενός φίλου του Θεού και προ και μετά της Σταυρώσεως του Χριστού είναι επίσης φανέρωσις της δυνάμεως του Μυστηρίου τούτου.

  6. Η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ μέσα από τα χειρόγραφα Νάγκ Χαμάντι!!!! Δεν ξέρω τι πίνετε αλλά σίγουρα σας δίνει φτερά. Έχουμε λοιπόν τα δυο άκρα. Τους δήθεν “επιστήμονες” που θεωρούν ως “θεωρία συνωμοσίας” κάθε προβληματισμό και σκέψη για τις πραγματικές αιτίες των φαινομένων. Και από την άλλη τους ακραίους συνωμοσιολόγους που πιστεύουν ταυτόχρονα σε αντιφατικές πηγές που λένε αντιφατικά πράγματα χωρίς να φαίνεται να τους “καίει” η ειρωνεία. Πάρε ρε φίλε τον Λιακόπουλο και τα κείμενα του Νάγκ Χαμάντι και βγάλε μια ολοκληρωμένη θεωρία. Μετά τέσταρέ τη, ταιριάζει με τον Πλάτωνα, τα ευαγγέλια ή άλλες πηγές ή έρχεται σε αντίθεση; Αν κάποια κείμενα τα θεωρείς αυθεντικά τα άλλα θεώρησέ τα ψευδή και αναξιόπιστα. Τελικά ο Ιησούς ήταν σεξομανής (Νάγκ Χαμάντι) ή πρότυπο σεξουαλικής ηθικής (ευαγγέλια); Επιτέλους διάλεξε! Δηλαδή επιτέλους πες μας ποια κείμενα θεωρείς αξιόπιστα, βγάλε και μια επίσημη λίστα και μην τα μπερδεύεις μεταξύ τους ως σαλάτα. Γίνε Γνωστικός, γίνε Σατανιστής, γίνε ότι θες, αλλά άσε τα ευαγγέλια και τις επιστολές του Παύλου που λένε τα αντίθετα, μην τα αναφέρεις ως ιστορικές πηγές όποτε σε βολεύει για να “δέσεις” την νοητική σου σαλάτα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει στοιχειώδη πνευματική αξιοπρέπεια ενώ σκοπός εδώ είναι η προπαγάνδα. Ρίχνουμε λάσπη και όπου κάτσει. Ενώ ο κόσμος δουλεύει για το μεροκάματο, ο Λιακόπουλος έχει δική του τηλεοπτική εκπομπή να χτυπάει το “σύστημα” που… του την έδωσε. Πάνω απ’το νεκρό σώμα της Ελλάδος όλοι παίζουν τα ρέστα τους.

  7. Πάντα τα βίντεο του Λιακόπουλου συνοδεύονται από την μουσική υπόκρουση του Thomas J. Bergersen – TWO STEPS FROM HELL. Όμορφη επική μουσική, έχω σχεδόν όλα τα κομμάτια. Όταν όμως σε ένα θρησκευτικό βίντεο ακούγεται το ARCHANGEL, σε ποιον αρχάγγελο αναφέρεται;

  8. ΑΥΤΟΣ O ΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΗΣ; ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;
    ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 40/44;
    ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ” ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ;
    ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ (ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
    ΚΕΡΑΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑ, ΣΤΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ (LIDIA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΟΝΟΜΑ).

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ;

  9. Αν μπορούσε ο Σατανάς θα εξαφάνιζε πλήρως κάθε πληροφορία που μιλάει για τον Άλλο Θεό και το Ναζωραίο. Αλλά δε μπορεί να το κάνει κι έτσι βάζει απλά τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις για να το προσπαθήσουν. Ο Σατανάς είναι ο Θεός Αυτού του Κόσμου αλλά δε μπορεί να κάνει αυτό που ο απλός ο κόσμος θεωρεί «θαύματα», ούτε ο Αρχικός Θεός μπορεί να κάνει «θαύματα» φυσικά. «Θαύμα» είναι αν πας ως Θεός και καταρρίψεις όλους τους νόμους της φύσης σου, όμως αυτό δε γίνεται διότι οδηγεί στην Απόλυτη Καταστροφή του σύμπαντος, στην αυτοκτονία του Μάτριξ! Δε μπορείς να καταργήσεις ένα νόμο της φύσης, διότι καταργείς την Αλήθεια σου, τη «Μη Λήθη» των Νόμων, και εφόσον ο ένας νόμος δένεται με τον άλλο κι όλα είναι μια αλυσίδα σαν ΕΝΑ, αυτό θα διέγραφε όλη την δημιουργία την ίδια στιγμή! Έτσι λοιπόν ο Αρχικός Θεός και ο Δεύτερος Θεός δε μπορούν να κάνουν «θαύματα» κι αναγκάζονται να παίζουν με τους κανόνες του παιχνιδιού που δημιούργησαν. Βέβαια ενώ τα «θαύματα» δε μπορούν να συμβούν, υπάρχουν όμως και μπορούν να συμβούν οι λεγόμενες «Υπερβατικές Πράξεις» που δίνουν περισσότερο έλεγχο επάνω στην πραγματικότητα, αυτό που λέμε Μαγεία! Μια «Υπερβατική Πράξη» απαιτεί: Αφύπνιση, Γνώση, Ενέργεια και Έλεγχο. Φυσικά όλες οι ιστοριούλες που γράφανε για τα κατορθώματα του Ναζωραίου Χριστούλη δεν ίσχυαν, πολλά ήταν συμβολικά. Ο Χριστός έπαιζε με τις δυνάμεις της μαγείας, έκανε «Υπερβατικές Πράξεις» όπως θεραπείες, αλλά υπάρχουν όρια σε αυτό. Η Μαγεία έχει τα όριά της δεν είναι σαν τις ταινίες Harry Potter. Μπορούμε να δεχτούμε ότι ήταν απλά ένας από τους μεγαλύτερους Μάγους που υπήρξαν στη Γη. Η έννοια του υπερφυσικού δεν υφίσταται καν, ότι μπορεί να συμβεί είναι απόλυτα φυσικό και βασίζεται στους νόμους του συμπαντικού παιχνιδιού! Όλα τα άλλα πεδία όπως το Αιθερικό, Αστρικό, κτλ, είναι κι αυτά μέρος της φύσης. Κατανοώντας αυτές τις αλήθειες μπορεί να διαπιστώσει κανείς τη δύναμη και την αδυναμία κάθε Θεού Δημιουργού. Για αυτό κάθε μέρα γίνεται ένας μικρός πνευματικός πόλεμος που κρίνει την πορεία του Μέλλοντος.

      1. Όχι, δεν το έχω διαβάσει. Μόλις τώρα μαθαίνω για την ύπαρξή του από σένα. Τι είδους βιβλίο είναι; Μυθιστόρημα; Απέκτησα τις γνώσεις μου από άλλου είδους βιβλία κι από προσωπική παρατήρηση και σκέψη.

        1. “Για αυτό κάθε μέρα γίνεται ένας μικρός πνευματικός πόλεμος που κρίνει την πορεία του Μέλλοντος”.

          εχεις αρχισει να μου αρεσεις! να το προσεξω αυτο..

  10. ΠΟΛΥ <> ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ . ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ . . . . .

  11. ΠΟΛΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ . ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ . . . . .
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ .

  12. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΗ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΜΙCHEL FOUCAULT

  13. Ο Χριστιανος κατα τ’αλλα Λιακοπουλος,μας λεει δηλαδη πως για 2000 χρονια περιπου,ο Θεος αφησε στο ελεος του διαβολου την Εκκλησια του και τους χριστιανους στην αγνοια.Εβραιοχριστιανοι οι ορθοδοξοι.Πουλα κανα σταυρο με οργονιτη για να ειναι και ενισχυμενος και ασε μας Λιακοπουλε

  14. Ο Λιακόπουλος προσπαθεί να δικαιολογήσει την άποψή του για τους Νεφελείμ. Επειδή τα κείμενα αυτά αναφέρονται σε αυτούς, τα αποδέχτηκε εξ ολοκλήρου και έπεσε σε μεγαλύτερη πλάνη απ’ ότι ήταν. Η αίρεση των γνωστικών είναι γνωστή. Στο google μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες. Τα βίντεο όμως είναι γεμάτα από ανιστόρητες υποθέσεις έως πολύ τραβηγμένες φαντασιώσεις.

  15. καλως ορισατε στους κοσμους των θεων, των διαβολων και των τριβολων ώ αμνοι!!!
    σας πεταξαν στη γη με ενα ονομα που δεν επιλεξατε, απο γονεις που δεν επιλεξατε, σας φορτωσαν με μια ιστορια κατασκευασμενη, σας εβαλαν και μια σημαια στον κωλο και σας ειπαν πορευτειτε!!!
    Ω αμνοι..!!!
    Πόσο χαίρομαι που δεν ειμαι ενας απο εσας!
    Αλά δεν χαιρομαι καθολου που ειμαι μονος μου..

    Ο Θεός

  16. RE ADELFIA GIATI DEN MPOREITE NA APODEXTHEITE TON IHSOYN OS TON ENAN KAI MONADIKO KAI ALHTHINON TRIADIKON THEON,KAI TO AGION EYAGGELION OS THN MONH ALHTHEIA EPI GHS.
    EINAI TOSO APLO H TO APODEXESTE KAI THREITE TON LOGO TOY,H TO APORRIPTETE KAI DEN THREITE TIPOTA.
    EINAI TOSO APLO,OPOS TOSO APLOS EINAI KAI O IDIOS O THEOS!!!
    TI MAS EIPE GIA OSOYS TON PISTEYOYN,MHN PSAXNETE NA ME BREITE STOUS OYRANOYS,ALLA DIPLA SAS STON KATHE SYNANTHROPO SAS.
    MAS EXEI DEIXEI TI ZHTAEI AP EMAS,GIA NA EIMASTE PAIDIA TOY.AGAPATE ALLHLOYS,KAI O EXON DYO XITONES AS DINEI TON ENAN.
    THREISTE AYTO KAI THA EISASTE GIA PANTA EYLOGHMENOI KAI ALHTHINOI YIOI TRIADIKOY THEOY.
    KALH ANASTASH.

    1. Απλά αγαπητέ κάποιοι επιλέγουν το σκοτάδι και κάποιοι δεν μπορούν να δεχθούν έναν ξένο Θεό και μάλιστα υποτίθεται Εβραίο. Τι να πουν και οι νέγροι ή οι κινέζοι χριστιανοί που δέχονται έναν λευκό Θεό.

  17. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ?
    ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ
    ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ .
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΛΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΑΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΗΧΗ ΛΟΓΙΚΟΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΟΠΩΣ
    ΑΥΤΗ:
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ -ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ.
    1.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ
    ΚΡΥΟ.
    2.ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΑΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ .
    3.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
    4.ΕΑΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ.
    5.ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ME TON ΑΝΘΡΩΠΟ,
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΥ HOMO SAPIENS.
    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΕ ΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ.
    ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ
    ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek