22:23 - 20/02/2017

ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ! Επιβατικό αεροπλάνο παρ΄ ολίγο να καταρριφθεί από τους Γερμανούς…

Διαφημίσεις

Δραματικές στιγμές στα καλά καθούμενα έζησαν οι επιβαίνοντες σε Boeing 777 της Jet Airways που έκανε την πτήση Βομβάη – Λονδίνο. Δύο γερμανικά μαχητικά αεροσκάφη σηκώθηκαν για να αναχαιτίσουν το αεροπλάνο ενώ πετούσε πάνω από την Κολωνία αφότου οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας απέτυχαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον πιλότο ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν συντονισμένος σε λάθος συχνότητα .

Στα πλάνα που τραβήχτηκαν από αεροπλάνο της British Airways φαίνονται τα γερμανικά μαχητικά να πετούν δίπλα στο ινδικό επιβατικό πάνω από τα σύννεφα. Δεν άργησαν ωστόσο να έρθουν σε επαφή με τον πιλότο του αεροπλάνου.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 330 επιβάτες και πλήρωμα 15 ατόμων.

crashonline.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Δικιγορος 02/21/2017 @ 1:47 ΠΜ

    Επί τι ευκαιρία τώρα καταλάβατε για τα βιντεάκια με τους ψεκασμούς δεν έχουν βάση

    • ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΩΝ ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ. ΕΛΕΝΞΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ. ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΠΡΟ (ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΛΔ) ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ Δ-Ι-Α-Λ-Υ-Ε-Τ-Α-Ι!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 5:25 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
      ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΟΡΑΣ CHEMTRAIL ΑΠΟ CONTRAIL…..

    • ΕΛΛΗΝΙΣ 02/21/2017 @ 7:53 ΠΜ

      ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ.
      ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
      ΣΕ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΙΚ Η ΓΟΡΕ…………………

    • Αφού το κατάλαβες εσύ εμάς μας περισσεύει,δικηγόρε με ι .

    • Μητσος εξ Αγγλιας 02/21/2017 @ 7:19 ΜΜ

      ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΚΙΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
      ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*