Διαφημίσεις

Όλα πάνε τέλεια βασικά!!!

Η ανεργία είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, το ίδιο και οι μισθοί των εργαζομένων και οι συντάξεις, όπως και η φορολογία δεν είναι δυσβάσταχτη (όπως μαθαίναμε για τους φόρους που έφεραν επαναστάσεις στην ιστορία Γυμνασίου… ‘δυσβάσταχτη’ είναι η λέξη αν θυμάσαι..)!

Υπάρχει Δημοκρατία, Ισονομία, Ισοπολιτεία και Δικαιοσύνη! Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο δεν κυβερνούν βάσει συμφερόντων αλλά για το καλό της ανθρώπινης ζωής και τη σωστή διαβίωσή τους! Λένε πάντα αλήθεια και ποτέ δεν αλλάζουν τα λεγόμενά τους απ’ όταν ήταν αντιπολίτευση επίσης να τονίσω!!

Δεν υπάρχει υποκίνηση στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ούτε φίμωση στην εναλλακτική ενημέρωση στο διαδίκτυο! Έχουν όλοι την ελευθερία του λόγου να πουν αυτό που πιστεύουν και κανείς μα κανείς δεν πληρώνεται για να πει αυτά που θέλουν κάποιοι να πει!

Υπάρχουν ανοιχτά μυαλά που δεν πιστεύουν σε θρησκείες και παραμύθια για θεούς και αγίους που, λέει, γιάτρευαν καρκίνους αλλά πέθαναν από καρκίνο (βλ. Παίσιο) ή παροτρύνουν τον κόσμο να μην ακολουθεί ιατρικές, φαρμακευτικές ή άλλες εναλλακτικές αγωγές, για σοβαρές ασθένειες (γιατί είναι του Σατανά, όπως και το διαδίκτυο που το χρησιμοποιούν οι ίδιοι..) αλλά να πασαλείφονται με Άγ(ρ)ιο Μύρο και θα γίνουν καλά, την ώρα που Χριστόδουλοι και άλλοι πήγαιναν στις καλύτερες κλινικές για τους καρκίνους τους!

Επίσης, αυτοί οι ίδιοι είναι ανοιχτότατοι να ακούσουν τα ιστορικά γεγονότα και την αντίθετη άποψη περί της θρησκείας τους και να δεχθούν τις αποδείξεις και να αντιπαραβάλλουν τις δικές τους (ανύπαρκτες) αποδείξεις!

Το ίδιο ανοιχτόμυαλοι είναι και οι μωαμεθανοί επίσης, όλως περιέργως με την ίδια απάντηση με τους χριστιανούς: «Μα αφού το είπε ο Θεός μας και ο Μωάμεθ ο φωτισμένος απ’ Αυτόν, ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις το Λόγο Του Κυρίου;;;»! Και φυσικά δε σκοτώνει κανείς στο όνομα του!!!

Η Μαντόνα, οι αδερφές Καρντάσιαν, η Μπιγιονσέ, η Λέηντυ Γκαγκά, η Μάϊλη Σάϊρους, ο Μπίμπερ και διάφοροι άλλοι ανώμαλοι, σεξιστές, πούστρες και τραβέλια που ζουν στη χλιδή και στα ναρκωτικά είναι τα τέλεια πρότυπα για τα παιδιά μας!

Η Τέχνη είναι ότι καλύτερο στην εποχή μας με δημόσια ουρητήρια, σκατούλες και κωλοτρυπίδες σαν εκθέματα στη μεγαλύτερη γκαλερί του Λονδίνου να εκθέτονται και να αποσπάνε πολλές καλές κριτικές οι «καλλιτέχνες» τους, η φωτογραφία να έχει αναδειχθεί σε Τέχνη λες και έχει καμία σχέση με την εσωτερική φύση του καλλιτέχνη, ο κινηματογράφος προβάλει τα σωστότερα πρότυπα για όόόλες τις ηλικίες με ταινίες τύπου «50 αποχρώσεις του γκρι», «Βίκυ Χριστίνα Μπαρτσελόνα», «Σεξ εντ δε σίτυ», «Χόστελ» κλπ κλπ κλπ, η μουσική να παίζει χωρίς όργανα ένα μονότονο άψυχο μπιτ με λίγες ανόητες λέξεις (γιατί δεν είναι στίχοι) σε επανάληψη ή έντεχνα τραγουδάκια χωρίς κανένα νόημα κι ουσία που κλαψουρίζουν και προωθούν την ψευτοκουλτούρα του αριστεροβαρεμένου δηθενομαλάκα και η γλυπτική φτιάχνει ωραία γλυπτά όπως διαόλους να πέφτουν από τον ουρανό και τρενάκια παρτούζες σε πάρκα!

Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλοσοφημένοι και καθόλου δήθεν, καθόλου συμφεροντολόγοι, συμπονετικοί, φιλικοί, αγαπημένοι και ενωμένοι! Ενδιαφέρονται για το διπλανό τους και βοηθάνε όποτε τους ζητηθεί και είναι έτοιμοι να συζητήσουν πολιτισμένα με ορθό λόγο οποιαδήποτε διαφωνία τους επειδή η καλή παιδεία και ανατροφή τους το επιτάσσει! Έχουν ψάξει τον εαυτό τους στα βαθύτερα μονοπάτια του, έχουν αυτογνωσία και είναι άκρως ισορροπημένοι! Επίσης όλοι είναι φιλειρηνικοί και απεχθάνονται τον πόλεμο για εδάφη και…υπεδάφη!

Η παιδεία δε, είναι στον ανώτατο βαθμό που θα μπορούσε να είναι! Δεν αλλοιώνει τη γλώσσα, τον πολιτισμό,τους θεσμούς, τα φύλα και την ψυχολογία των παιδιών αλλά διάγει τον πολιτισμό, την Ηθική, την Αρετή και την Αγάπη ως μέγιστα αγαθά! Φυσικά να τονίσω εδώ πως επ’ ουδενί δεν αλλοιώνει την ιστορία!!!

Οι επιστήμες είναι διαλλακτικές, όχι δογματικές και ακούνε και εξετάζουν θεωρίες βασισμένες στην μεταφυσική, σε αρχαίους πολιτισμούς, σε παράξενα παρατηρημένα φαινόμενα κλπ κλπ!

Δεν πεινάει κανείς σε αυτόν τον πλανήτη και έχουν όλοι νερό και φαί και στέγη και είναι όόόλοι παιδιά αυτού του Πανάγαθου και Δίκαιου Θεού που συγχωρεί τους πάντες (και τιμωρεί τους πάντες ταυτόχρονα..)!!!

Τα τρόφιμα είναι πεντανόστιμα και δεν ψεκάζονται με χημικά, ούτε αλλοιώνονται γενετικά! Το κλίμα κι αυτό δεν τροποποιείται με χημικά και ηλεκτρομαγνητικά κύμματα! Η φύση είναι ανέγγιχτη!

Η τεχνολογία κι αυτή στην υπηρεσία του ανθρώπου, δεν ελέγχει ανθρώπους μέσω μικροτσίπ, ούτε φτιάχνει κλώνους, ούτε ρομπότ ούτε φακελώνει και φυλακίζει στην ουσία το δημιουργό της!

Αχ, κουράστηκα… τι γράφω;; Είναι τόσο ωραία όλα πια!!!

Αύριο θα ξυπνήσω στην ελεύθερη ζωή μου, θα κάνω το σταυρό μου, θα πάω στη δουλειά μου με τον πολύ καλό μισθό, θα γυρίσω μετά από 12 ώρες, θα φάω φαγητό αρίστης ποιότητας βλέποντας τούρκικα σήριαλ στην τηλεόραση, θα ακούσω λίγο ποιοτική έντεχνη μουσική, θα τσεκάρω τα νέα εκθέματα Τέχνης, θα διαβάσω τις αντικειμενικές ειδήσεις στο διαδίκτυο, θα μάθω στο παιδί μου τα μαθήματα και πως να κάνει την προσευχή του, θα δώσω ένα φιλί στην αγαπημένη μου γυναίκα που τη βλέπω ίσα με μία ώρα την ημέρα, θα πάρω τα χαπάκια που μου σύστησε ο γιατρός με τη διπλή κόκκινη γραμμούλα και θα κοιμηθώ σαν πουλάκι βλέποντας τα καλύτερα όνειρα και διαμορφώνοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για μεθαύριο!

Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει κάποιος αντίρρηση στο ότι «ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ» λοιπόν… ^_^

Νίκος Κ.

meresparaxenes



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Όλα πάνε καλά!!!”
  1. Μάθε και να γράφεις σωστά αυτή την ρημάδα την ελληνική γλώσσα : ΠΡΟΑΓΕΙ τον πολιτισμό, όχι διάγει.

    1. Αυτο σε πειραξε εσενα…. Ο ανθρωπος εν τω μεταξυ τα λεει με το νι και με το σιγμα αλλα επειδη κραζει τους παντες (σωστα) δεν αρεσει σε κανεναν το αρθρο!!!! χα χα χα

  2. Πολυ μισος κι ελαχιστη γνωση εχει το κειμενο μεσα.
    Ο αρθρογραφος που γνωριζει τα παντα και μονο οτι αυτος πιστευει οτι υπαρχει ισχυει.
    Ειναι αυτη η αποψη η ανθρωπινη αποψη οτι τα ξερεται ολα εσεις οι αρθρογραφοι κι οχι μονο και οι αλλες αποψεις δε μετρανε ποσο μαλλον οι διαφορετικες ειδους γνωσεις.
    Η Θρησκεια εχει καποιο νοημα αρκει κανεις να καταλαβει τα θετικα της να διαβασει τα μηνηματα που δινονται να παρει διλ το θετικο στοιχειο της αλλα να δει μεσα απο τα δικα του ματια το δικο του νου κι οχι απο αυτα που παπαγαλιαζονται απο γεροντες πατερες και λοιπους αλλους που θεοποιησαν τους εαυτους τους ή τους θεοποιησε η εκκλησια για δικα της συμφεροντα.
    Το δωδεκαθεο εχει κι αυτο τα μηνηματα του οι μυθολογιες ολες οχι μονο η ελληνικη εχουν κι αυτες μηνηματα μεσα για να διακρινεις τα μηνηματα ομως πρεπει να μπορεις και να δεις ή μαλλον να θες να δεις.

    Με τετοια κειμενα μην απορεις γιατι εφτασε η ανθρωποτητα εδω που εφτασε..

  3. Oλα καλα πανε στην χωρα μας αλλα και σε ολο τον κοσμο…..Αν πηγαινανε κακα ,θα εβλεπες λαο στους δρομους, επαναστασεις, λαικα δικαστηρια και εκτελεσεις με συνοπτικες διαδικασιες των υπευθυνων…………..Βλεπεις τιποτα απο ολα αυτα?…………..-Αρα το αρθρο σου ειναι εκτος τοπου και χρονου,ειναι [οπως το λεει ο πατερας μου]….. σαν το πιναμε και λεγαμε,…..λεγανε-λεγανε και πινανε ,κατηγορουσαν το κατεστημενο, τους φταιχτες και οταν σηκονονταν απο την ταβερνα τα ξεχνουσαν ολα και την αλλη μερα οταν ξαναπηγαιναν στην ταβερνα ελεγαν τα ιδια!!!!!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχαχχα…………αρα ολα ειναι κομπλε αδελφε μου, ετσι τα βλεπω γω τα πραμματα……….και οχι μονο εγω αλλα ολος ο κοσμος…βλεπεις τιποτα το διαφορετικο να γινεται και δεν το βλεπω εγω?……….εχεις πει π.χ στο παιδι σου να μην ακουει αυτην την λουγκρα τον μπιπερ?……ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑ ΚΩΛΟΥΣ ΠΕΣ ΤΟΥ……χαχχαχχαχαχαχχαχ ..με αφρισμους και λογια χτιζουμε ανωγια και κατωγια………………..

  4. ΕΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ

    Στο όνομα της Αγίας Τριάδος,

    Τούτες τις έσχατες ημέρες ο Θεός μας έστειλε τον άνθρωπό Του, τον έσχατο εργάτη του Ευαγγελίου, να μας κηρύξει την αγάπη του Χριστού, την αδερφοσύνη, την δικαιοσύνη και να μας υπενθυμίσει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι το ανώτατο βασίλειο επί Γης. Το όνομά του Ιωάννης. Για αυτόν μίλησαν και προφήτεψαν πολλοί Πατέρες της Εκκλησίας στους περασμένους αιώνες. Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα ανοίξει ο ουρανός κι ο αρχάγγελος Μιχαήλ θα βγει και θα τον αναδείξει, ως τυφλοί δεν είδαν ότι ο άνθρωπος του Θεού ήρθε από την πίσω πόρτα να αφυπνίσει τους Έλληνες και να δείξει ποιο είναι το πρόσωπο του αντιχρίστου.
    Τυφλοί Έλληνες, ο ουρανός είναι το διαδίκτυο όπου βλέπει όλη η Γη! Αγγελιοφόρος είναι ο κάθε άνθρωπος που αναγγέλλει στο όνομα της Αγίας Τριάδος!

    Ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου μίλησε και κήρυξε ανοικτά και με την γλώσσα του κόρακα απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, αλλά και στους ιερείς και ιεράρχες. Αφού πρώτα μας μίλησε με αγάπη, ύστερα χρησιμοποίησε την γλώσσα των μικρών μας παιδιών (γλώσσα του κόρακα), αυτήν που όλοι λένε «μα πώς μιλά έτσι;» την ίδια ώρα που την ίδια αυτή γλώσσα την μιλάμε κάθε μέρα!

    Μας φώναζε εδώ και χρόνια για την προδοσία των ιεραρχών απέναντι στον ελληνικό λαό, για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα και πώς έχει εξαπατηθεί ο λαός, για το ποιοι πραγματικά κυβερνούν αυτόν τον τόπο, μας φανέρωσε χρόνια πριν την αξία και το μέγεθος του ορυκτού μας πλούτου (προτού βγουν όλοι αυτοί που τελικά παραδέχτηκαν ότι υπάρχει και μάλιστα μεγάλος), μας προφήτεψε πού και πώς δυστυχώς θα οδηγήσουν την Ελλάδα όλοι οι κυβερνώντες και πώς θα θελήσουν να μας εξαφανίσουν ή να μας σκοτώσουν (οι ακρίδες της αποκαλύψεως= οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, που δεν θα πειράξουν τα χόρτα και τα δέντρα, αλλά τους ανθρώπους), αλλά και για το πώς μπορεί η Ελλάδα να αναστηθεί και οι Έλληνες να ζουν ευτυχισμένοι.

    Η ιεράρχες τον λάσπωσαν, θέλησαν να σπιλώσουν το έργο του· κι έτσι επαληθεύτηκε η προφητεία ότι όλος ο κόσμος θα τον δει κρεμασμένο, δηλαδή αποδυναμωμένο στα μάτια του λαού. Κι έτσι με την στάση τους οι ιεράρχες επαλήθευσαν τις προφητείες.

    Δεν έπαψε να ζητά την ένωση της Ορθοδόξου Εκκλησίας, που τώρα είναι διαιρεμένη σε νέο και παλαιό και μεταξύ τους κι άλλα σχίσματα, και την εφαρμογή των Νόμων της Ορθοδοξίας προς ανάσταση αγάπης και δικαιοσύνης. Και ως το ανώτατο βασίλειο επί της Γης που είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία του Θεού, μας υπέδειξε το Σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη ως πρότυπο για την ευημερία των Ελλήνων.

    Είδαμε πολλά θαύματα του Ιωάννη στο όνομα της Αγίας Τριάδος, και πολύς κόσμος ευεργετήθηκε, είτε από τα θαύματα είτε και κυρίως από την διδασκαλία της Ορθοδοξίας, το άκουσμα της Αλήθειας στα λόγια του Χριστού «θεοί εστέ», την ερμηνεία της Αποκαλύψεως του Ιωάννη και την επεξήγηση της αμεσότητας των λόγων του Χριστού στην καθημερινότητά μας. Οι Πατέρες είχαν προφητέψει ότι ο απεσταλμένος του Θεού θα εξηγήσει την Αποκάλυψη και θα φανερώσει στον κόσμο την Αλήθεια.

    Ο απεσταλμένος του Θεού, Ιωάννης εν Χριστώ βασιλεύς των Πενήτων, πένης ο ίδιος ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΥΓΕ !

    ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!

    ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ = ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    Σε μια εποχή που ακόμα και οι εκλεκτοί μπορεί να πλανηθούν, σε μια εποχή δύσκολη που διανύουμε, ας θυμηθούμε την φράση του Χριστού «Πώς είναι δυνατόν να αγαπήσεις τον Θεό που δεν τον βλέπεις, αν δεν αγαπάς τον συνάνθρωπό σου που τον βλέπεις;».

    Ας αρχίσουμε αδέρφια μου να θρηνούμε και να κλαίμε ασταμάτητα για την αμαρτωλότητά μας και την έλλειψη Αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας και στον ίδιο τον Θεό. Ας ξεκινήσουμε να οδυρόμαστε για την ελεεινότητά μας, την ίδια στιγμή που, ενώ έχουμε διδαχτεί την Αγάπη των Αλλήλων, εμείς κάνουμε ακριβώς το αντίθετο.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ !

    ΝΙΚΟΣ Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *