Διαφημίσεις

Η αδελφή Λουτσία Καράμ, 51 ετών, επαίνεσε τις χαρές του σεξ, αναφερόμενη ειδικά στο ζευγάρι της Παρθένου Μαρίας και του Ιωσήφ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και προκαλώντας μιντιακή θύελλα, απειλές θανάτου και απειλές αφορισμού.

«Αν κάποιος νιώθει οργισμένος, καταθέτω τη συγγνώμη μου. Και αν κάποιος δεν κατάλαβε το νόημα όσων είπα, είμαι έτοιμη να κάνω διάλογο» ήταν η απάντηση της μοναχής Λουτσία Καράμ. Στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής η μοναχή υπερασπίστηκε τη σεξουαλική ηδονή και δήλωσε ότι «κατά πάσα πιθανότητα» η «παρθένος» Μαρία είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον μαραγκό Ιωσήφ. Τα λόγια της προκάλεσαν θύελλα στην εκκλησία αλλά και στα social media, τα οποία η μοναχή παρακολουθεί με πάθος.

«Η Μαρία δεν ήταν και τόσο Παρθένα» -Μοναχή προκαλεί σάλο στην Ισπανία και δέχεται απειλές θανάτου [εικόνες] - Εικόνα Η θύελλα που προκλήθηκε πήρε τέτοιες διαστάσεις που η συγγνώμη της δεν ήταν αρκετή για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Η μοναχή αναγκάστηκε μάλιστα να δηλώσει ότι η ίδια είναι παρθένα και δεν αυνανίζεται ποτέ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι πιστεύει στην παρθένο Μαρία, όπως απαιτεί η καθαρή παράδοση του καθολικού δόγματος.

Η μοναχή βρέθηκε στο επίκεντρο ενός μιντιακού κυκλώνα και αποκάλυψε ότι μετά τις δηλώσεις της δέχτηκε απειλές θανάτου.

Από τη στιγμή που οι δηλώσεις της έγιναν γνωστές, η ισπανική εκκλησία έγινε άνω κάτω, ενώ ακόμη και το Βατικανό σοκαρίστηκε. Ο αρχιεπίσκοπος της Βαρκελώνης δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα σοβαρό σκάνδαλο. Είναι μια επίθεση που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή εναντίον μιας θεμελιώδους αλήθειας του καθολικού δόγματος». Οι καθολικοί κύκλοι της Ισπανίας ξεκίνησαν την συγκέντρωση υπογραφών στο Change.org και συγκέντρωσαν πάνω από 15.000, προκειμένου να αφοριστεί η μοναχή, η οποία ζει με πέντε άλλες μοναχές στο μοναστήρι Santa Clara de Manresa, κοντά στη Βαρκελώνη.

«Η Μαρία δεν ήταν και τόσο Παρθένα» -Μοναχή προκαλεί σάλο στην Ισπανία και δέχεται απειλές θανάτου [εικόνες] - Εικόνα1

Ενας εκπρόσωπος της επισκοπικής Συνόδου, ο José Maria Gil Tamayo, δήλωσε ότι μελετά «την πολύ προβληματική περίπτωση αυτής της γυναίκας» της οποίας οι δηλώσεις «βρωμίζουν το μήνυμα της καθαρότητας του χριστιανικού δόγματος». Ολα ξεκίνησαν στην εκπομπή Chester In Love, ένα επιτυχημένο τοκ σόου του ιδιωτικού καναλιού  Cuatro της Ισπανίας, στα τέλη Ιανουαρίου. Καλεσμένη να μιλήσει για θέματα σεξουαλικότητας, η μοναχή Λουτσία Καράμ φορώντας χοντρά γυαλιά και αυστηρό ένδυμα, μίλησε ανοιχτά για τις απόψεις της: «Πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ, ότι αποτελούσαν ένα κανονικό ζευγάρι και ότι κατά πάσα πιθανότητα είχαν σεξουαλικές σχέσεις». Και πρόσθεσε: «Το σεξ είναι ένας καλός τρόπος για να εκφράσει κάποιος τα ερωτικά του συναισθήματα… Για την εκκλησία, είναι ένα θέμα βρώμικο και κρυφό, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι ευλογία…Εκτιμώ ότι κάνουμε λάθος στον τρόπο που διδάσκουμε τα πράγματα: θελήσαμε να μεταμορφώσουμε το νόημα του Ευαγγελίου σε κάτι καθαρά πνευματικό και προσπαθήσαμε να επιβάλουμε την παράλογη ιδέα ότι το σώμα είναι η φυλακή της ψυχής».

«Η Μαρία δεν ήταν και τόσο Παρθένα» -Μοναχή προκαλεί σάλο στην Ισπανία και δέχεται απειλές θανάτου [εικόνες] - Εικόνα2 Η μοναχή Λουτσία Καράμ γεννήθηκε στην Αργεντινή, λιβανέζικης καταγωγής, και είναι υπεύθυνη ενός Ιδρύματος που βοηθάει 1.400 φτωχές οικογένειες. Είναι πολύ ενεργή και γνωστή για τις τηλεοπτικές της παρεμβάσεις. Συμμετέχει με ενθουσιασμό σε τηλεοπτικές συζητήσεις και έχει παρουσία στα social media. Ο λογαριασμός της στο Twitter έχει 180.000 ακολούθους και την αποκαλούν «La Monja Tuitera» («Η καλή αδελφή των tweets»).

«Η Μαρία δεν ήταν και τόσο Παρθένα» -Μοναχή προκαλεί σάλο στην Ισπανία και δέχεται απειλές θανάτου [εικόνες] - Εικόνα3 Τα τελευταία χρόνια η μοναχή Λουτσία Καράμ έκανε έξαλλη την αρχιεπισκοπή επειδή επέλεξε να υποστηρίξει το κίνημα απόσχισης της Καταλωνίας από την Ισπανία και ειδικότερα τον ηγέτη Artur Mas, ο οποίος βρίσκεται κατηγορούμενος ότι θέλησε να κάνει παράνομο δημοψήφισμα απόσχισης τον Νοέμβριο του 2014. Σήμερα, εκ νέου, η Λουτσία Καράμ προκαλεί την οργή της συντηρητικής και καθολικής Ισπανίας. Η ίδια επιμένει και απάντησε μέσα από τα social media: «Είμαι πολύ ανήσυχη από αυτή την ατμόσφαιρα της εκδίκησης, του μίσους και της συκοφαντίας που υπάρχει στα μίντια και στους παραδοσιακούς κύκλους… Δεν κατάλαβαν τίποτα από την ομορφιά της σεξουαλικής πράξης».

«Η Μαρία δεν ήταν και τόσο Παρθένα» -Μοναχή προκαλεί σάλο στην Ισπανία και δέχεται απειλές θανάτου [εικόνες] - Εικόνα4iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

53 σχόλια στο “«Η Μαρία δεν ήταν και τόσο Παρθένα» -Μοναχή προκαλεί σάλο στην Ισπανία και δέχεται απειλές θανάτου [εικόνες]”
  1. Όλα τα όργανα του αντιχρίστου προσπαθούν να περάσουν τις σατανικές θέσεις της Νέας Εποχής

  2. Απορία…αυτή τι ξέρει για την ομορφιά της σεξουαλικής πράξεως τη στιγμή που οπως η ίδια λέει δεν εχει τετοια εμπερία; Ότι να’ναι…
    Αυτό που είπε για την Παναγία Θεοτόκο δεν το σχολιάζω…

    1. ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΕΙ ΡΑΣΑ ΜΟΝΑΧΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΠΕΤΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

  3. καιρός να την μαζέψει ο πάπας γιατί βλαστήμησε την ΘΕΟΤΟΚΟ ΜΑΣ!
    μαζέψτε την
    3 Φεβρουαρίου είδηση
    Παπική μοναχή, βραβευμένη για την οικουμενιστική δράση της, διακηρύσσει ότι η Θεοτόκος δεν είναι Παρθένος. Μία πρύτανις του διαχριστιανικού συγκρητιστικού οικουμενισμού, η διάσημη παπική μοναχή Lucía Caram, η οποία είχε τιμηθεί το έτος 2006 με το βραβείο Memorial Alex Seglers, για τη δραστηριότητα της υπέρ του Οικουμενισμού, δημοσίως διακήρυξε βλάσφημα, κατά του αειπάρθενου της Υπεραγίας Θεοτόκου.

    Η παπική μοναχή Lucía Caram, γεννήθηκε στην Αργεντινή και ζει στην Ισπανία. Δημιούργησε ομάδα διαθρησκειακού διαλόγου στην πόλη Manresa και ανέλαβε την ευθύνη για την οργάνωση του καταλανικού κοινοβουλίου των θρησκειών το έτος 2006. Ζει σε ένα μοναστήρι Δομηνικανών μοναχών στη Βαρκελώνη και έχει έντονη οικουμενιστική δράση.
    Είναι διάσημη, αν είναι δυνατό, και για τη δραστηριότητά της στη μαγειρική. Το πρόγραμμα της με μαγειρικές συνταγές που παρουσιάζει το κανάλι Gourment’s, ονομάζεται ‘’αδελφή Lucy’’. Αντί άλλου σχολιασμού θα προσθέσω αυτό που είπε κάποτε σε ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Γοντικάκης, για τη ζωή σε ένα Ορθόδοξο Μοναστήρι, ότι δηλαδή ‘’τα πάντα στο Μοναστήρι κινούνται γύρω από το εν ούτινος έστι χρεία’’. Δυστυχώς η εκκοσμίκευση μαστίζει τον Παπισμό μετά το σχίσμα και την αποκοπή των από την Εκκλησία.
    Η παπική αυτή μοναχή Lucía Caram, βλασφήμησε σε εκπομπή το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ισπανία, κατά του αειπάρθενου της Υπεραγίας Θεοτόκου, λέγοντας ότι η Παναγία δεν είναι Παρθένος, προσθέτοντας και άλλη βλασφημία για τη Παναγία μας που δεν θεωρώ σωστό να αναφέρω (The Guardian, Newser, RT).
    Να την χαίρεστε οι παπικοί κι αυτήν και τους παιδεραστές ιερείς σας που έχετε μούτρα και τολμάτε να υβρίζετε την Θεοτόκο

  4. Kαλά που μας πληροφόρησε για την “την ομορφιά της σεξουαλικής πράξης”, η παρθένα αδελφή Λουτσία που δεν αυνανίζεται ποτέ… Μάθαμε πάλι κάτι και σήμερα.

  5. Αυτο το πραμα που τολμησε και επιασε την Παναγια στο στομα του δεν ειναι καλογρια …αλλα καλογερος ντυμενος σε καλογρια….Ουστ πατσαβουρι …..

  6. Αυτο ακριβως που λεει η μοναχη αυτο ισχυει μπορει ναι μεν να πιαστηκε εγκυος σαν παρθενα δε σημαινει ομως οτι δεν ειχε σεξουαλικη επαφη με τον Ιωσηφ.

    Η σεξουαλικη επαφη σε συνδιασμο με τον ερωτα μια υπεροχη αισθηση..μια ασθηση ελευθεριας..
    Η Εκκλησια η καταστροφη του πολιτισμου και της ιδιας της θρησκειας..και φυσικα η σκλαβοποιηση του πληθους οχι βεβαια που τωρα ειναι ελευθεροι αφου κανουν σεξ με το λαθος τροπο δηλ χωρις αισθημα..
    Οσο ο ανθρωπος μενει σκλαβος ειτε ειναι θειστης ειτε αθεος πως περιμενεται να δειται μια ασπρη μερα?
    Δεν λεω ωραιο το θεματακι δειχνει τη σκλαβοποιηση των ανθρωπων και στο κειμενο και στα σχολια..

    1. Λες πως ο ανθρωπος ειναι σκλαβος είτε θειστής είτε άθεος, προφανώς αναφέρεσαι και στον εαυτό σου όμως εκτός κι αν δεν είσαι άνθρωπος…
      Ότι και να είσαι πάντως ένα είναι σίγουρο και σταματήστε αυτή τη καραμελίτσα περί άθεων…άθεος ΔΕΝ είναι κανένας!

    2. Δηλαδη ηταν πιο ευκολο να μεινει εγκυος απο τον κρινο, αλλα δυσκολο να μην εχει ορμες ή να μπορει να τις καταπιεσει?
      Τι μιλω στο τοιχο τι στη λασπη το ιδιο ειναι…
      Ερχεται η ωρα αναιδεστατα ανθρωπαρια..

  7. Ελα Πάπα ….κανε την Αρχιεπισκοπο σου ,και τον Βαρθολομαιο απο κοντα για να την χειροτονησει !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ,και σε σενα και σε αυτους που δεν σε πετανε με τις κλωτσες εξω απο καθε τι που (εστω και ονομαστικα ) εχουν σχεση με τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ; !!!

  8. Δεν καταλαβα όποιος δηληδη έχει συνάψει σχέσεις αγάπης, στοργής και τρυψερότητας είναι μιαρός ? Ο έρωτας είναι ο ασπασμός των αγγέλων, είναι δώρο ζωής και προσφορά αγάπης.
    Μόνο οι αγάμητοι ,οι κακογαμημένοι και όσοι δεν αγάπησαν ποτέ έχουν αυτή την εικόνα για τον έρωτα. Και δεν ξέρω καταραμένοι είμαστε εμείς που λατρέψαμε τον άνθρωπο ή οι μισάνθρωποι?

    1. Ο ερωτας δοθηκε απο τον Υψιστο οχι μονο για αναπαραγωγη, αλλα και για ικανοποιηση του παθους του ανθρωπου μονο εντος γαμου.. Οταν ο αντρας και η γυναικα γινονται σαρκα μια τοτε συμφωνα με τον Αποστολο Παυλο “δεν πρεπει να στερειται ο ενας τον αλλον” γιατι “το σωμα της γυναικας ανηκει στον αντρα και του αντρα στη γυναικα”
      Αυτα ειναι για κοινους θνητους οπως εμεις! Για ανθρωπους που δεν μπορουν να στερηθουν τα παθη τους..
      Αλλο να μιλαμε για εμας και την φυσιολογικοτητα του ερωτα και αλλο να μιλαμε για τη Μητερα Παναγια και να την κατατασουμε στην ιδια κατηγορια με εμας που δεν μπορουμε να ελεγξουμε τα παθη μας.
      Η Παναγια επιλεχθηκε για την καθαροτητα της ψυχης της και αυτο σημαινει καμια ασεμνη σκεψη. Οχι πραξη… ουτε σκεψη!
      “Την καθαροτητα της Παρθενιας σου και το υπερλαμπρο το της Αγνιας σου”
      Που να ξερεις που το λεει αυτο μικρε μου κακομοιρη..

  9. Είπε η κοπέλα την αλήθεια και έπεσαν οι χαζοί να την φάνε. Εννοείται ότι η Μαρία δεν ήταν παρθένα. Αν υπήρξε κιόλας η Μαρία και δεν είναι μυθοπλασία. Τώρα το “Παναγία” είναι Αρχετυπικός Όρος. Κάθε θηλυκή θεότητα είναι ΠΑΝ + ΑΓΙΑ. Η Ίσιδα, η Αστάρτη, η Ντιάνα, η Εκάτη, η Δήμητρα, Η Κάλη, η Ινάννα και η Μαρία είναι αρχετυπικές εκφράσεις της Θεϊκής ενέργειας και είναι Παναγίες. Ντροπή τους να πιστεύουν σε όλα αυτά περί παρθενογέννεσης μερικοί λες και είναι καθυστερημένοι. Μην μπερδεύετε τα σύμβολα, τα αρχέτυπα και τους μύθους με την Αλήθεια. Ως σύμβολο η “Παναγία Μαρία” είναι σεβαστή, αυτό φτάνει ώστε να διατηρήσουμε τη λογική μας.

    1. Και που την ξερεις εσυ ρε τριχαζε την αληθεια? Επαιρνες ματι πριν απο 2000 χρονια και αποτελεις ζωντανο πειστηριο? Εννοειται οτι εισαι ηλιθιος μονο που το αναφερεις..
      Και εισαι και καθυστερημενος που πιστευεις οτι τα ξεμπερδεψες και μπορεις να ξεχωρισεις τους μυθους απο την αληθεια..
      Με επεξηγηση εννοιολογικων εκφρασεων δεν αποδεικνυεις καμια αληθεια..
      Ουτε οι ιστορικοι δεν μπορουν να σποδειξουν την αληθεια γιατι τα γραφομενα τους βασιζονται σε υποκειμενικες αντιληψεις..
      Ηρθε ο μιστερ λαικ να μας πει οτι η Παναγια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ!
      Π Ο Σ Ο Σ Τ Ο Κ Ο Σ Ε Ι Σ Α Ι ? ? ? ? ?

  10. Να αγιάσει το στόμα της Μοναχής. Κάποιος πρέπει που και πού να αντιδράει στην παράνοια του Θεϊσμού, στην φαντασιοπληξία κάθε θρησκείας!

    1. Παράνοια του Θεισμού λες και είσαι η ίδια που με αυτά που λες το αναιρείς…πρώτον γιατί λες να αγιάσει και δευτερον γράφεις τον Θεισμό με κεφαλαίο…θα μου πεις,λεπτομέρειες και σου απαντώ πριν το πεις…η ψυχή ξέρει που ανήκει!

    2. Δε γαμιεσαι ρε Μαρακι που θ’αγιασει το στομα της μοναχης?
      Μαλλον στις 14 του μηνα κι εσυ σαν την Αθηνα σοκολατες τρωγατε αντι για κρεας..
      Αντε γιατι πολλες φιλελευθερες μαζευτηκατε εδω μεσα..
      Ειδες οταν δε σε γαμαει κανενας που ξεσπας?
      Γι’αυτο σου λεω ρε Μαρακι, σε ξορκιζω. Ευχη και καταρα σου δινω..
      Αντε και γ@μησου..

    3. Ενας μαχητής του Ορθοδοξου Χριστιανισμού επιβάλει το αυτονόητο. Την Παναγία, δεν πρεπει να την βρίζεις. την παναγία!
      “Tην παναγία δεν θα την ξαναβρίσεις. (Την Παναγια! Short mix.)”
      https://www.youtube.com/watch?v=67LfiPeM-Yc

  11. Αυτή η γυναίκα κάνει τόσο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, βοηθάει φτωχούς ανθρώπους και έχει αφιερωθεί στο χριστιανισμό. Αυτά όλα τα ξεχνάνε οι άνθρωποι που μαζεύουν υπογραφές για να την αφορίσουν. Και για ποιο λόγο να την αφορίσουν;;; Είπε κάτι απόλυτα φυσιολογικό και ωραίο. Πηδιόταν η Παναγία. Σιγά το νέο!!! Γυναίκα ήταν με ορμές, τι περιμένατε άλλο να κάνει δηλαδή; Δεν έκανε κάτι κακό σε κανέναν. Αν δεν πηδιόταν θα είχε κάποιο οργανικό θέμα και δεν θα ήταν φυσιολογική κοπέλα. Οι χριστιανοί θέλετε να λατρεύετε μια ανοργασμική προβληματική γυναίκα ή μια φυσιολογική γυναίκα;;; Με το σκεπτικό τους, αν κάποιος έλεγε ότι η Παναγία κατουρούσε και έχεζε, πάλι θα σοκαρίζονταν!!! Δεν πάει καλά ο κόσμος, αυτό έχω να πω μόνο. Άντε για τον Χριστό ας το δεχτούμε ότι δεν αυνανιζόταν και ότι δεν πηδούσε τα γκομενάκια της εποχής, άλλωστε λένε ότι είναι θεός και σαν θεός θα μπορούσε να τα ελέγχει όλα αυτά, όμως η Παναγία δεν ήταν θεά! Κανένας πιστός δε θέλει να έχει την συνολική εικόνα της πραγματικότητας στο μυαλό του, κανένας δε θα ήθελε να δεχτεί την αλήθεια ότι αφού ο Ιησούς είχε ανθρώπινο σώμα, είχε καύλες, είχε ονείρωξη τα βράδια, κατουρούσε και έχεζε σαν κάθε άλλο άνθρωπο. Σοκαριστήκατε;;; Μπράβο!!!

    1. Ρε καθυστερημενε τραχανοπλαγια που θα μας πεις οτι η Παναγια ειχε επαφες!
      Ανιδεε βλακα που ουτε το δογμα της Ορθδοξιας γνωριζεις και αποκαλεις τον εαυτο σου Χριστιανο παλιο μαλακα…
      Και ο σατανιστης φιλελευθερος Χριστιανος ειναι. Πιστευει και στον Θεο και στον διαβολο και επιλεγει απο την πολυ του ελευθερια να λατρεψει τον δευτερο..
      Η Παναγια ρε μοσχαρι επιλεχθηκε για την αγνοτητα της να γεννησει τον Χριστο. Οχι απλα δεν ειχε επαφες, δεν ειχε ουτε ουτε ορμες βρε ζωων, ουτε και σκεψεις περι αυτου!!!
      Τι ειναι φυσιολογικο βρε στοκο οταν μιλαμε για την γυναικα που γεννησε τον Θεο Λογο? Να ειναι οπως οι υπολοιπες γυναικες?
      ΓΙατι επιλεχθηκε απο τον Υψιστο? Για τα ωραια μαλλια της και την νοστιμη μαγειρικη της?
      Τα παπαρια μου τα δυο φιλελευθερος εισαι.. Δεν μπορειτε να συνειδητοποιησετε απλα πραγματα και πνιγεστε σε μια κουταλια χολης και αρνησης..
      Προφανως και εισαι Gay ρε φιλελευθερε..
      Παρακαλας να γινει σε λιγα χρονια και η δικη σου διαστροφη φυσιολογικη…
      Γ@μω το οξυγονο που καταναλωνετε απο τον πλανητη πυροβολημενα..

      1. Έτσι βγάλε τη χριστιανική σου αγάπη προς τα έξω, δείξε πραγματικά είστε. Τι σημασία έχει ήταν δεν ήταν παρθένα; ΣΕ τι θα κάνει καλύτερο τον κάθε ένα άνθρωπο; Γαμω τη μισαλλοδοξία και την μαλάκια που κουβαλάτε για μυαλό Ακόμα και οι αμοιβαίες Πιο χρήσιμες είναι για τον πλανήτη

        1. “Γαμώ την μισσαλοδοξία σου” Ενώ εσύ δεν έχεις μισσαλοδοξία , είσαι η άμεμπτη και αθώα περιστερά. Τόσο μεγάλη χασούρα έχετε στην σέχτα σας “Αθηνά”; Που θα μας κάνεις και μαθήματα να μην είμαστε μισσαλόδοξοι ! Ποιοί ; Αυτοί που δεν υπάρχει μέρα για μέρα εδώ και μία 20ετία που να μην μας πρίζουν τα συκώτια – για να μήν πω κάτι άλλο – ξεκινώντας έναν αναιδή , χυδαίο , διχαστικό , απρόκλητο και αέναο πόλεμο . Αθηνά ψυχολογικά είσαι σαν καψαλισμένο κοτόπουλο . Πρόσεξε , γιατί απο το κακό σου θα καταλήξεις μια ημέρα να είσαι τρόφιμος ψυχιατρείου .

        2. Τι σχέση έχει μωρή παντόφλα η Χριστιανική αγάπη με τα μπινελίκια που σου χώνω? Ακομ α και τώρα μπουκωμενα είναι τα μάτια σου και πάλι μαλακιες γράφεις.. Το ότι είμαι Χριστιανός τι σημαίνει ότι είμαι και σωστός? Σκέτα είναι και το αναγνωρίζω.. Τουλάχιστον εγώ δεν τρέφω αυταπάτες σαν κι εσένα που δικαιώνεις τον εαυτό σου κάθε φορά που βγάζεις χολή για την Ορθοδοξία..
          Αγαμητο μουροχαβλο που από τα 10 μηνύματα σου τα 9 είναι γεμάτα μίσος, χολή και αρνηση.. Έχεις κρίνει ότι Άγιο πρεσβεύει η Ορθοδοξία και θεωρείς ότι είσαι σωστή?
          Με είδες ρε ανύπαρκτο σκουπίδι να μπαίνω σε άρθρα για την δική σου πίστη ή αθεΐα και να γράφω κάτι?
          Ποιος ασχολείται και μειώνει τον εαυτό του συνεχώς σε άρθρα που δεν τον αφορούν και δεν θα έπρεπε καν να τα διαβάζει?
          Αν θέλεις να δεις την Χριστιανική αγάπη να δεις τις ζωές των Αγίων μας και των γερόντων που ότι και να τους κάνεις θα σου ζητήσουν και συγγνώμη που σε προκάλεσαν Όχι εμένα και τα γραφόμενα μου..
          Σου είπα πάνε γαμησου μπας και αρχίσει να δουλεύει το πάνω.. Δεν ακούς και καταλήγουμε εσύ να γράφεις μαλακιες κι εγώ να σου δείχνω τον πραγματικό κακό εαυτό μου..

          1. Αυτοί αδερφέ , θέλουν την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο ! Με λίγα λόγια θεωρούν οτι ήμαστε τα κορόϊδα που μπορούν να τα προκαλούν , και να τα βρίζουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν , εκ του ασφαλούς. Αφού σε προκαλέσουν βρίζωντας το πιστεύω σου ως συνήθως χωρίς εσύ να τους έχεις δώσει το δικαίωμα , και σε κάνουν να αγανακτήσης , σου πετάνε ειρωνικά και μιά σπόντα περι “Χριστιανικής αγάπης”για να μην τους φερθείς όπως τους αξίζει .Οι τύποι είναι κοινωνικά αμόρφωτοι , ανήθικοι , και ψυχικά άρρωστοι ! Και ο οποιοσδήποτε λόγος τους δεν έχει καμμιά απολύτως αξία δεδομένου οτι είναι εγκάθετοι και διεξάγουν κανονικό πόλεμο εναντίον της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού , για να είναι διχασμένος ο Ελληνικός λαός αυτές τις δύσκολες ώρες . Αυτός είναι ο ρόλος τους , και θα το διαπιστώσεις απο το γεγονός οτι δεν έχουν ησυχάσει ποτε , απο τότε που τους δημιούργησαν αλλά προκαλούν διαρκώς .

        3. ΑΘΗΝΑ.. (‘η οτι αλλου γενους εισαι), ειλικρινα ευχαριστω ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ,που ΔΕΝ ανεβασαν σχολιο μου στα λεγομενα σου !!! Θα εφριζες πραγματικα με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ‘επιπεδο’, που θα θεωρουσες των αλλων τα ‘σχολια’ …φιλοφρονησεις!!! …ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!….ΚΑΤΟΧΙΚΑ…ευχαριστω πραγματικα δημοσιως , για το ‘κουρεμα’ αυτου του αισχρου μου σχολιου !!!!

  12. Μην πιανετε την Παναγια στο στομα σας ξεπλυμμενα ξεφτυλοτσουλα και σιχαμενοι κιναιδοι που θελετε να τα ισοπεδωσετε ολα για χαρη της σεξουαλικης σας ελευθεριας!
    Υπαρχουν ακομα και ανθρωποι που ζουν εν παρθενια, απαλλαγμενοι ακομα και απο πονηρες σκεψεις, εστω κι αν ειναι εγκλειστοι και μοναζουν και θα μας μιλησετε για την Παναγια?
    Επειδη δεν χορταινετε εσεις πεος και αιδιο τι σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο και η γυναικα που γεννησε τον ιδιο τον Θεο να εχει ορμες?
    Πολλες αποδειξεις μας παρουσιασατε…
    Λασπη και μονο λασπη χωρις καμια ουσια.. Μονο χολη και μισος!!!
    Ντροπη ρε! Ντροπη!

    1. Κοίτα, δίκιο έχουν. Γιατί που είναι το πρόβλημα να έκανε παιδί προβαίνωντας στην αυτονόητη ερωτική πράξη με τον συζυγό της; Κακό είναι; Δεν είναι θέμα ορμών η όχι, αν είχε η όχι, μπορεί απλώς ν αποφάσισε με τον άντρα της να κάνει παιδί! Η το άλλο που λένε για τον Ιησού ότι είχε γυναίκα… Και άμα είχε, τι έγινε; Καλά έκανε αν είχε, ποιον τον ενδιαφέρει αν είχε η δεν είχε, άνθρωπος δεν ήταν κι αυτός; Απαγορευόταν ν αγαπήσει; Μπορεί να είχε, μπορεί και όχι, δεν το ξέρουμε και δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Όσο για την Μαρία, σίγουρα δεν το φερε το παιδί ο πελαργός, απλά το γέννησε με τον άντρα της. Που είναι το κακό; Τι σας ενοχλεί δεν μπορώ να καταλάβω. Και οι άλλοι γιατί το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα να πούνε, ”α είδες δεν ήταν παρθένα” ε και; Και τι μ αυτό; (ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΩΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΛΕΓΑ ΕΝΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ… (Με τρώει περιέργεια να δω που μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί μου…)

      1. Και αν μ απαντήσεις, μην προβείς σε χαρακτηρισμούς όπως κάνεις πάντα στους άλλους, γιατί αυτό κάνεις συνέχεια…
        Αν είναι να κάνουμε διάλογο καλώς, αν είναι να μπινελικιαζόμαστε, ευχαριστώ δεν θα πάρω…

      2. Φίλε Μάρκο δεν καταλαβαίνεις ότι αν ισχύουν αυτά που γράφεις πέφτει το οικοδόμημα του δογματικού Χριστιανισμού? Δεν γίνεται να είναι απλή γυναίκα η Παναγία (σύμφωνα με τον Χριστιανισμό), εδώ στην καθολική εκκλησία την έχουν στην ίδια θέση με τον Θεό (κάνοντας και τον σταυρό τους με τέσσερα δάχτυλα) οπότε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι μια κοινή θνητή γυναίκα που έχει τα ίδια ένστικτα με τις υπόλοιπες και για αυτό σε οποιαδήποτε τέτοιου είδος αποκάλυψη οι δογματικοί Χριστιανοί θα αντιδρούν ανάλογα…

        1. Ο/Η Αυτά τα δόγματα και τα ιερατεια καμια διαφορα με ιδεολογίες και κομματα εξουσιες ελεγχου το ενα εξουσιες ελεγχου και τ αλλο λέει:

          Γι αυτό τους στιμώχνω, να δω τι μπορούν να πουνε… Προφανώς κανένα αντεπιχείρημα και το μήνυμα πέρασε, οπότε 1-0! Χαχαχα

          1. Το δικο σου το επιχειρημα που ειναι? Χαθηκε στην πορεια αναμεσα στην απιστευτη ιδεα που εχεις για τον εαυτο σου και τις ανεξαντλητες γνωσεις σου περι Παρθενιας?
            Που ειναι ρε ζαγαρι τα επιχειρηματα σας?
            Επειδη οι περισσοτερες γυναικες εχουν και θελουν ερωτικες επαφες πρεπει να ισχυει το ιδιο και για την γυναικα που γεννησε τον Θεο Λογο?
            Αυτο ειναι το επιχειρημα?
            Ακομα και ο τιτλος του αρθρου παραπεμπει σε καθυστερημενα!
            “Δεν ηταν και τοσο παρθενα”
            Υπαρχει λιγο παρθενα και πολυ παρθενα?
            Βλακα!

          2. Aυτό που είπες δεν αποδεικνύει ότι είναι έτσι όπως τα λες, απλά επαναλαμβάνεις ότι λέει το δόγμα της εκκλησίας.
            Οπότε ξαναεπαναλαμβάνω τα προαναφερόμενα και λέω:
            ”Το παιδί δεν το φέρνει ο πελαργός, οπότε η Μαρία, έκανε το παιδί της με τον συζυγό της”
            Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μείνει μια γυναίκα έγκυος.
            Ο όρος ”θαύμα” δεν έχει καμία λογική, μέχρις ότου αποδειχθεί, πως ακριβώς γίνεται ένα θαύμα, μέχρι τότε θα είναι αμφισβητήσημη, η εξωσωματική της γονιμοποίηση.
            ΚΑΙ: Επειδή η παροιμία λέει ”όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι” έρχεται το ερώτημα, γιατί έπρεπε να μεγαλοποιήσει ο άνθρωπος, την γέννηση κάποιου; Δεν ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα; Για ποιον λόγο, απομυθοποιούμε κάτι; Για να γίνει πηγή έμπνευσης. π.χ. ενός ΄δογματος… Αυτό μόνο και μόνο αποδεικνύει πως η εξωσωματική γονιμοποίηση της Μαρίας, είναι μυθοπλασία. Οπότε φτάνουμε πάλι στο συμπέρασμα, ότι πολύ απλά, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια, έκανε το παιδί της, με την αυτονόητη ερωτική επαφή με τον συζυγό της. Γιατί πολύ απλά, ήθελε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί! Τόσο κακό είναι;

      3. Διαβασε ξανα τα σχολια μου Μαρκο και δες που βγαινω απο τα ρουχα μου και ποιο λογο βριζω και ξανα βριζω…
        Μπορει για’σενα η θρησκεια να μην ειναι ζωτικης σημασιας αλλα για’μενα ειναι..
        Και δεν μπαινω στην διαδικασια των χαρακτηρισμων για ενα οποιοδηποτε θρησκευτικο ζητημα..
        Οταν ομως η Παναγια εξομοιωνεται με οποιαδηποτε αλλη γυναικα που εχει ορμες ειναι σαν να μου βριζουν τη μανα καταλαβες?
        Βρες ενα αρθρο που μιλαει για οποιαδηποτε αλλη θρησκεια και μπηκα εστω να γραψω την αποψη μου!
        Οταν κατι δεν με αφορα, οπως ειναι οι θρησκευτικες πεποιθησεις των μουσουλμανων, βουδιστων κ.α. δεν θα μπω να γραψω τη μαλακια μου γιατι ξερω οτι θιγω κατι που γι’αυτους ειναι ΙΕΡΟ!
        Ποσο ξεφτελισμενος μπορει να ειναι καποιος κανοντας επιθεση χωρις να τον εχουν προκαλεσει σε ενα τετοιο ζητημα???
        Να εγραφε το αρθρο οτι η Παναγια ηταν Παρθενα και για ολες τις υπολοιπες γυναικες που λατρευτηκαν υπαρχουν αμφιβολιες να το καταλαβω… Τωρα ποιος ειναι ο λογος να μπαινω και να διαβαζω τα σχολια του καθε καθυστερημενου που δεν γουσταρει την Ορθοδοξια και βριζει την Παναγια?
        Ακομα και το δικο σου σχολιο με θιγει αφανταστα γιατι και παλι, εστω και με πιο ηπιο τροπο δικαιολογεις την πιθανοτητα να ειχε η Παναγια σεξουαλικες επαφες..
        Ενα ολοκληρο οικοδομημα δομειται πανω στην Παρθενια της Παναγιας και εγω πρεπει να δεχτω χαρακτηρισμους επειδη καποιος την ειδε φιλελευθερος και στο μυαλο του ολα επιτρεπονται?
        Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει και οταν εχω να κανω με την ελλειψη αυτου σε τετοια θεματα θα γινω ιδιος και χειροτερος και δεν με απασχολει καθολου..

        1. Ο/Η ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ, ME EΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ! λέει:

          Aαα, μάλιστα, απαγορεύεται η σκέψη και η εκφορά λόγου, η το να ειπωθεί μια ”πιθανότητα” ”ενδεχόμενο” γιατί προσβάλεσαι… Οπότε, καλά κάνουν και σας λένε μερικοί ότι είστε ίδιοι με τους μουσουλμάνους.
          Νιώθεις σαν να σου βρίζουν την μάνα; Δηλ. εσύ έχεις πιαστεί από ένα δόγμα και δίχως αυτό θα χαθείς;
          Λοιπόν. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο, όποιο και να ναι αυτό, είναι ένα ενδεχόμενο. Άρα κάνει να ειπωθεί. Όποιος έχει πρόβλημα με το να ειπώνεται ένα ενδεχόμενο, πρόβλημά του. Τι να κάνουμε τώρα, να πεθάνουμε; Εγώ σαφώς και σέβομαι τους συνέλληνες χριστιανούς, όπως σέβομαι και τους αρχαιόθρησκους, τα παίρνω βέβαια στο κρανίο όταν σκοτώνεστε μεταξύ σας, για τα δόγματά σας. Είναι λάθος, διότι άνθρωποι τα δημιούργησαν, δεν τα επικύρωσε κανένας θεός. Σαν πρωην Χριστιανός ορθόδοξος, που ερεύνησα και την αρχαία θρησκεία και άλλες και τελικά στράφηκα στην φιλοσοφία, μπορώ ν αποδείξω με χίλιους τρόπους πως κάνετε λάθος. Ίσως κι εγώ σε μερικές φιλοσοφικές εκτιμήσεις να κάνω λάθος, διότι ουδείς αλάνθαστος, όμως επειδή δεν εγκλωβίζομαι σε ανθρώπινα κατασκευάσματα/ δόγματα, μένει το περιθώριο και η πιθανότητα, να μπορώ να δεχτώ διόρθωση όπου κάνω λάθος, σε αντίθεση με όσους εγκλωβίζονται σε δόγματα. Επίσης μια πολύ βασική αρχή της φιλοσοφίας και της λογικής είναι να μην απορρίπτεις, η δέχεσαι, ποτέ τίποτα, μέχρις ότου αποδειχθεί, συνεχίζοντας φυσικά να εξετάζεις τις ενδείξεις. Εγώ αυτό κάνω και νιώθω πάρα πολύ καλά και έχω το κεφάλι μου καθαρό και δεν τυχαίνει καν να μπω σε διαδικασία δογματικής σύγκρουσης με άλλους.
          Εξ άλλου, γιατί ανησυχούνε όλοι οι δογματικοί; Αν όσα λέει το δόγμα τους ισχύουν, θ αποδειχτούνε κιώλας στην πορεία, η μήπως από ανασφάλεια, επειδή έχουν πιαστεί και κρέμονται ζωτικά, ψυχικά απ αυτό το δόγμα, δεν θέλουν να το ρισκάρουν, γιατί τότε θα ναι σαν να γκρεμίζονται οι ίδιοι μαζί με το δόγμα τους; Μάλλον αυτό…Ψυχολογικό φαινόμενο είναι, όλοι έχουν ανάγκη να κρατηθούν από κάτι. Βέβαια μερικές φορές αυτό ξεφεύγει, με αποτέλεσμα, να απορίπτουν ακόμα και κάτι αυτονόητο, μόνο και μόνο επειδή αυτό δείχνει ότι το δόγμα τους κάπου κάνει λάθος, ενώ αυτοί δεν το θέλουν αυτό, διότι όπως είπαμε, φοβούνται, φοβούνται μη καταρεύσει το δόγμα τους και καταρεύσουν ψυχικά και αυτοί μαζί του, μόνο και μόνο επειδή απ αυτό αποκλειστικά κρατιούνται να μην πέσουν… Εκεί είναι λοιπόν το λάθος! Αυτό ακριβώς προκαλλεί και τον επιθετικό δογματισμό και φέρνει σύγκρουση, ενώ καταβάθος δεν υπήρχε λόγος σύγκρουσης, τον δημιούργησαν όμως, οι ”εξαρτημένοι” από το δόγμα τους… (Δεν θα ταν καλύτερα όμως, να κρατηθεί κάποιος, απ τον ίδιον του τον εαυτό;) Εξ άλλου ο θεός σου έχει δώσει την δύναμη απλά πρέπει να την ανακαλύψεις/ βρεις μέσα σου. Την έχεις από τότε που γενήθηκες, μιας και είσαι κομμάτι του. Αυτά, καλή σκέψη.

          1. Επίσης, δεν είναι ανάγκη να λουστεί ο Ελληνισμός τις ψυχολογικές εξαρτήσεις σας. Αρκετή διχόνοια θα χουμε με το που έρθει η πτώχευση/ κατάρευση/ αποσταθεροποίηση, φτάνει, δεν θέλουμε άλλοι.
            Θα χουμε που θα χουμε: Τούρκους, ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ, Ισλαμιστές, Το σύστημα, αριστερούς και δεξιούς, συμμορίες κλπ. θα χουμε και αρχαιόθρησκους VS χριστιανούς; Ε ΟΧΙ!
            (Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος τι θα πει πτώχευση, δυστυχώς, αλλιώς δεν θα συνέβαιναν αυτά. Όταν λέμε πτώχευση και αποσταθεροποίηση μιας χώρας, εννούμε πως δεν θα υπάρχουν εφόδια, θεσμοί, ειρήνη). Αν το συνειδητοποιήσουμε, πιστεύω πως θα τα βρούμε μεταξύ μας, διότι έτσι και ξεκινήσει και δεν το συνειδητοποιήσουμε νωρίτερα…ΚΑΙΚΑΜΕ!!!

          2. Εκεί που είσαι ήμουνα λέει μια παροιμία, αλλά εκεί που είμαι δεν ξερω εάν θα τα καταφέρεις ποτε..
            Όσο εσύ φιλαράκι αναλώνεσαι στην απόλυτη ελευθερία σου χωρίς δεσμεύσεις γιατί φοβάσαι πραγματικά να μην κάνεις λάθος και πιαστείς κορόιδο (κλασική περίπτωση εγωισταρου), εγώ άφησα τον εαυτό μου και στην αρχαία θρησκεία και στον Ινδουισμό και κάποια στιγμή στράφηκα και στο φιλαράκι μας τον Σαμαελ με αποτέλεσμα να μου χτυπήσει ο Χριστουλης το καμπανάκι και να ξυπνήσω. Εγώ δεν υποστηρίζω το δόγμα μου για να μην καταρρεύσει. Αυτές είναι δικές σου ανησυχίες και με όσο σθένος και να τις υποστηρίξεις για’μένα δεν ισχύουν..
            Όταν εγώ υπερασπιζομαι τη μάνα μου γιατί την έβρισαν, δεν το κάνω γιατί φοβάμαι μήπως δεν είναι μανα μου ή μήπως ήταν πουτανα στο παρελθόν και γκρεμίσει η εικονα μου γι’αυτήν. Ξέρω ότι είναι Μανα μου και ξερω το παρελθόν της γιατί το έχω διασταυρώσει από πολλούς. Οπότε δεν φοβάμαι μηπως σκάσει κάποια “αληθεια” στα μούτρα μου.. Την υπερασπιζομαι πραγματικά γιατί πραγματικά την αγαπώ και βλέπω ότι αδικείται. Το ίδιο κάνω και με την Παναγία.. Εσείς δυστηχως, τα “ελευθερα” μυαλά, που ποτέ δεν μπήκατε στη διαδικασία να εμβαθυνετε στην θρησκεία την οποία σας χάρισαν οι γονείς σας και μια μέρα αποφασίσατε ότι δεν σας καλύπτει χωρίς να έχετε ξύσει και την επιφανεια, δεν βάζετε το μυαλό σας να σκεφτεί ότι κάποιοι από εμάς σκεφτόμασταν ακριβώς με τον δικό σας τρόπο και τώρα αυτός ο τρόπος σκέψης μας είναι απλά γελοίος.. Όταν και εαν ζήσεις καταστάσεις που ζουν κάποιοι Χριστιανοί, που ο καλός Θεος επέτρεψε και αξίωσε αυτούς τους άχρηστους να ζήσουν, τότε ελα να μου πεις για ανοιχτά μυαλά και δεσμεύσεις και δογματισμούς..
            Αφήνεστε στις φανφάρες και τις πανεμορφές προτάσεις περί ελεύθερου πνεύματος, κριτικής σκέψης και λογικής, μαλακιες που απειρες φορές στο παρελθόν είχαμε χρησιμοποιήσει κι Εμείς και δεν παίρνετε μυρωδιά από το μεγαλείο που ΖΟΥΝ καθημερινά κάποιοι Χριστιανοί. Εμείς δεν μένουμε στα λόγια για να αποδείξουμε στον εαυτό μας όπως κάνεις εσύ και οι όμοιοί σου, όπως κάναμε κι εμείς στο παρελθόν, εμείς ζήσαμε, ΒΙΏΣΑΜΕ, ΕΊΔΑΜΕ, ΑΞΙΩΘΗΚΑΜΕ ΟΙ ΑΝΆΞΙΟΙ καταστάσεων που δεν επιδέχονται άρνησης.. Κατάλαβες μικρέ μου φαφλατακο γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙΣ ΈΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΖΉΣΕΙ?
            ΕΓΏ ΈΖΗΣΑ, ΈΝΙΩΣΑ, ΑΚΟΎΜΠΗΣΑ! Κι εσύ θα μου μιλήσεις στην παλιά μου γλώσσα που πλέον μου φαντάζει παιδική μπροστά στην αλήθεια?
            Οσο αλαζόνας είσαι, ήμουν 10 φορές παραπάνω και δεν πιστευα ότι μπορεί κάποιος να μου αλλάξει τα μυαλά, ούτε να βρει επιχειρήματα να μου απαντήσει όπως πλανάσαι αυτή τη στιγμή κι εσύ..
            Για ένα πράγμα να είσαι σίγουρος φιλαράκι.. Οσο πιο μεγάλο φαντάζεσαι τον εαυτό σου και όσο πιστεύεις πραγματικά στις δικές σου δυνάμεις, τόσο έξω θα πέφτεις σε κάθε σου βήμα..
            Ξέρεις το γνωμικό που λέει “δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά κάθε φορά να σηκώνεσαι”
            Αυτό το πανέμορφο γνωμικό είναι για ανθρώπους σαν κι εσένα.. Για ανθρώπους που πιστεύουν στον εαυτό τους και στο ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα..
            Ο Χριστιανός δεν το έχει ανάγκη αυτό.. Ο Χριστιανός δεν πέφτει ποτέ γιατί δεν βασίζεται στις δικές του δυνάμεις.. Ο Χριστιανός λέει θα βάλω τα δυνατά μου και με τη βοήθεια του Θεού κι αν αυτός το επιτρέψει, μπορώ να κάνω τα πάντα..
            Και πορεύεται με ότι ο Θεος του δώσει..
            Εσείς, κι ο εαυτός σας που μπορεί από μόνος του να κάνει τα παντα, πρέπει να πατε γυμναστήριο για να κάνετε κορμί γιατί δεν νιώθετε Αλλιώς καλά, να πατε στο διατροφολόγο σας γιατί πρε πει να χάσετε κιλά, να εχετε αψογη εμφάνιση για να μην έχετε ψυχολογικά, να είστε καλύτεροι απ’όλους κι αν δεν είστε πάλι έχετε ψυχολογικά, να περάσετε μια βόλτα από τον ψυχολόγο σας να σας δει γιατί κάτι δεν πάει καλά, να πάτε τα ταξίδια σας για να γεμίσετε μπαταρίες, να έχετε μια γκόμενά πέραν της γυναίκα σας για σας ανεβάζει το ηθικό, να έχετε το πιο γρήγορο αμάξι, να δίνεται τις πιο αποστομωτικες απαντήσεις στα Κατοχικά που δεν επιδεχονται αρνησης και ου το καθεξής..
            Όλα αυτά φίλε μου που πλέον αποτελούν καθημερινότητα για τον περισσότερο κόσμο, δείχνουν ένα και μόνο ένα πράγμα..
            Τα απίστευτα κενά που έχουν όλοι οι άνθρωποι και τους χιλιους μύριους τρόπους που Βρήκαν η εφηύραν για να τα γεμίσουν.
            Οπότε φίλε μου τροφή για σκέψη σου δίνω κι εγώ.. Πάρε απόφαση τι θέλεις από τη ζωή σου.. Να ψάχνεις να γεμίζεις μια ζωή τα κενά? Η να είσαι πραγματικά γεμάτος από Θεό και να κάνεις ότι έκανες και στο παρελθόν επικαλυπτικα ζώντας την ζωή σου αληθινά?

          3. Όσον αφορά το δεύτερο σου σχόλιο να σου υπενθυμίσω ότι εγώ δεν μπήκα σε κανένα άρθρο που αφορά άλλη θρησκεία για να βγάλω τη χολή μου και να έρθω σε αντιπαράθεση..
            Οπότε μην απευθύνεσαι σ’εμενα Όταν έχεις στο μυαλό σου ότι κάποιος σπέρνει διχόνοια..
            Εγώ υπερασπίζομαι την Παναγία μου..
            Σ’αυτό το άρθρο θα έπρεπε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ, εάν κανένας μας δεν θα ήθελε να σπείρει διχόνοια να σχολιάζουν μόνο Ορθόδοξοι..
            Όποιοσδηποτε άλλος έχει δολο!
            Και είναι ψυχικά άρρωστος.. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο μίσος..

          4. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΩ, ΑΣΤΟ ΕΠΕΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ…

          5. ”Όταν οι Έλληνες, επιλέξουμε ως πρότυπο τον Αλέξανδρο, τότε θα ξαναμεγαλουργήσουμε”
            Εσύ περίμενε να σου δώσει δύναμη μια εβραιοπούλα μ’ ένα μωρό στην αγκαλιά, η οποία μάλιστα αποτελεί και αντιγραφή παλαιών θεοτήτων με ένα μωρό στην αγγαλιά, καθώς οι θρησκείες αντιγράφουν η μια την άλλη, δικαίωμά σου, δεν είναι δικό μου πρόβλημα…

          6. Βλεπεις που δεν βγαινει ακρη?
            Δεν θελω να σε πεισω για τιποτα..
            Την Παναγια μου μην βριζεις και μην αφηνεις υπονουμενα γι’αυτην και δεν μ’ενδιαφερει η υπαρξη σου (καλοπροαιρετα)…

    2. Πολυ μισος εχεις μεσα σου κοιταξε το οσο ειναι καιρος.
      Και φυσικα δεν εισαι χριστιανος απλα θες να προκαλεσεις χαος και διχονοια γιατι δεν εχεις μαθει τιποτ αλλο ως τωρα.
      Προς το παρον εισαι πραδειγμα προς αποφυγην.

      1. Εννοειται οτι ειμαι παραδειγμα προς αποφυγη για τον οποιονδηποτε θελει να λεγεται σωστος Χριστιανος. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειμαι…
        Πρωτα λογικεψου και μετα τα λεμε…

  13. “επέλεξε να υποστηρίξει το κίνημα απόσχισης της Καταλωνίας από την Ισπανία”

    Εμ, έτσι πες μας, ντέ! Κρυπτο-καθαρή/αλβίγια είναι, γι’ αυτό λέει τέτοια πράγματα. Αλλά κι οι καθολικοί ας πρόσεχαν. Συμπαντικός νόμος είν’ αυτός. Ό,τι κάνεις, το λούζεσαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *