Διαφημίσεις

Επανήλθε το φαινόμενο της φυγής καταθέσεων το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις τράπεζες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ειδήσεις» τις τελευταίες 45 μέρες έφυγαν από τις τράπεζες καταθέσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, «κοκκίνισαν» κι άλλα επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια ύψους 500 εκατ. Ευρώ λόγω της αβεβαιότητας που προκαλεί η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης , αλλά και στο εξαιτίας της επαναφοράς των σεναρίων για Grexit.

«Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ μας», δήλωσαν στην εφημερίδα κύκλοι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών τονίζοντας ότι «πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός κυβέρνησης-δανειστών» τόνισαν.
iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Συναγερμός στις τράπεζες από τη «φυγή» 2,5 δισ. ευρώ σε 45 μέρες”
  1. Οταν οι καταθεσεις , σε ρευστο ζεστο χρημα ειναι 9 δις , τοτε να δεις γελιο ,Αλλα ειπαμε το να εχεις καταθεσεις σημερα ειναι σαν να δινεις ο ιδιος τα λεφτα σου στον κλεφτη ο οποιος τα χρησιμοποιει ,,,,,,,,,,,,ενατιον σου.Τοσο καλα!

    1. αλλά ετσι στηριζεται το ξενο τραπεζικο συστημα άλλων χωρών δηλαδη και το δικο μας θα θελει άλλες και άλλες και άλλες ανακεφαλαιοποιησεις δηλ δανικά για τη χωρα μας που θα τα τρωνε οι τραπεζες και οι δανειστες θα τρωνε εμας…

  2. Είναι γεγονός ότι εδώ και 7 χρόνια γίνονται από ιδιώτες αναλήψεις, η μεταφορές μεγάλων χρηματικών ποσών από Ελλάδα σε ξένα τραπεζικά κέντρα. Όπως είναι και γεγονός, ότι το υποτιθέμενο “ελληνικό” κράτος, μιας και προωθεί μετά μανίας το πλαστικό χρήμα με βασική δικαιολογία την φοροδιαφυγή, δεν κάνει κάποιο τυπικό έλεγχο στους 10 ποιο μεγάλους αναλήπτες, η μεταφορείς χρηματικών ποσών… στο πόθεν έσχες των μετακινούμενων χρημάτων! Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια, η δις €. Βεβαίως από αυτή την πολιτική πρακτική του “ελληνικού” κράτους, διακρίνουμε ότι είναι συνεργάτης ξένων οικονομικών κέντρων μιας βοηθάει την μεγάλη φοροδιαφυγή και την εκροή χρημάτων προς το εξωτερικό. Αυτά.

    1. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 420 EΥΡΩ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

      1. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΗ : ανοιγεις μια εταιρεια στην Βουλγαρια, και απο το ΕΚΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κανεις αναληψη οσα λεφτα θελεις…

      2. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ deyterh : ανοιγεις μια εταιρεια στην Κυπρο, και απο το ΕΚΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κανεις αναληψη οσα λεφτα θελεις…

      3. Τη γίνεται σε αυτόν τον τόπο!! Τη άνθρωποι ζούνε;… ψηφίζουν! Έχουν και γνώμη!!! Όπως το γράφεις… “από το καλοκαίρι του 2015″… πριν το καλοκαίρι του 2015 με τον έλεγχο κεφαλαίων, ας πούμε για τον Μάιο του 2015 όπου οι αναλήψεις έφτασαν τα 29 δις € και ταξίδεψαν εξωτερικό; Πέραν αυτού για την περίοδο του ελέγχο κεφαλαίων (capital control), σου απαντάνε κάποιοι άλλοι ποιο κάτω. Αυτά. Υγ. |Πρέπει να καταλάβεις ότι η τεράστια φυλακή στην οποία ζεις, υπάρχει μόνο εδώ στην χώρα των Ελλήνων, πουθενά αλλού στον πλανήτη… είναι μοναδική, ακόμα και σε άλλες χώρες που έχουν μνημόνιο, δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.

  3. Υπάρχουν επιχειρήσεις που τις εισπράξεις της ημέρας τις βγάζουν καθημερινά στη Γερμανία ή Αγγλία. Είναι αυτές που τις αγοράζουν οι Γερμανοί. Εδώ μένουν τα σκουπίδια τους. (αεροδρόμια-ΟΤΕ-ΟΠΑΠ κλπ)
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ;;;;

  4. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τριτη : πας στο Λονδινο, δινεις εξουσιοδοτηση σε ενα δικηγορο να παει αυτος να τραβηξει απο τον λογαριασμο ΣΟΥ στο ΕΚΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ οσα λεφτα εσυ θελεις, τα βαζει σε μια βαλιτσα και στα δινει, εσυ τον πληρωνεις για την υπηρεσια που σου προσεφερε, και φευγεις….

  5. ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΦΟΡΟΙ ΕΝΦΙΑ ΚΛΠ. ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΘΩΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΧ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΡΟς ΚΛΠ. ΤΑ 2,5 ΔΙΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΓΙΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ (ΠΟΛΙΤΕΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ) ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ.

  6. ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΑ ΖΑΠΛΟΥΤΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΗΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΥΡΙΔΑ ΤΗΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΔΙΑ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ. ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΥΜΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΔΙΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΕΙΣ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    1. ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, για να μην σας στειλουνε στην διευθυνση που εχετε δηλωσει επαγγελματιες κλεφτες/ληστες να σας τα παρουνε, δεν ειναι ραδιο αρβυλα ουτε συκοφαντια, φιλαρακος μου σηκωσε 30.000 ευρω επιδεικτικα και τα πηγε σε αλλη διευθυνση απο αυτην που εχει δηλωσει οτι κατοικει, δηλαδη στης θειας του το σπιτι τα εκρυψε, εκανε ολοκληρη κατασκευη εκει μεσα στο διαμερισμα της, και εστησε εκει που μενει 4 καμερες και SONY ΠΑΡΑΚΑΛΩ, με usb συνδεση ΣΤΟ δεσκτοπ του 24/7 και περιμενε, μετα απο 6-7 μηνες με φωναζει και μου δειχνει τα πριντ-σκριν, μου λεει τους βλεπεις μεσα στο αμαξι που ερχονται και καθονται με τις ωρες, ποτε ητανε δυο που ψευτοκανανε το ζευγαρακι, ποτε ενας με ενα τετραχρονο αγορακι μεσα που ειναι αναστατωσει το πισω καθισμα γιατι δεν αντεχε αλλο μεσα στο αμαξι, ποτε σεβασμιος γερος και γρια…. κυτταζα και φρικαρα, βλεπεις μου λεει ποσο επαγγελματιες ειναι, αξιοσεβσατα προσωπα ολα, αρα, απο την τραπεζα πηρανε την πληροφορια…. και αυτος δεν του ηρθε out of the blue, ενας συνεργατης του κατασκευαστης του το σφυριξε, και αποφασισε να στησει το δοκανο…. και επιασε το λαβρακι…. του λεω γιατι δεν πας στην Αστυνομια, μου λεει, που να μπλεκω τωρα, μου φτανει που το ειδα μετα ματια μου…. και αμα μπουνε του λεω τωρα, και εισαι μεσα και στο κανουνε μπουρδελο ? ααααα, μου λεει, τωρα πια δεν προκειται, και μου δειχνει βιντεο απο το κινητο του που πηγαινε προσ το αμαζι και ρωταει τον οδηγο, “συγνωμη, εχετε ωρα” και αφου του τι λεει, του λει “μου παρακολουθειτε το σπιτι μερες τωρα, αλλα τα λεφτα δεν τα εχω εχω εδω, και ξερω οτι σας εστειλε η τραπεζα που εκανα την αναληψη” !!!!!! και τοτε ο οδηγος χωρις αλλη κουβεντα, βαζει μπρος και φευγει, ετσι, στη ψυχρα !!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΚΟΚΚΑΛΟ !!!

  7. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ, ναι ναι ναι ναι !!!! να μην αφηστε ουτε δεκαρα !!! ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ, μετατρεψτε σε χρυσο μικρης ποσοτητας ευκολα αναγνωρισιμο οποως ειναι οι χρυσες λιρες αγγλιας, οχι πλακες χρυσου, βαζουνε μεσα βολφραμιο/τουνγκστενιο, το μεταλλο αυτο εχει ακριβως το ιδιο ειδικο βαρος με το χρυσαφι, ητοι 19,3 γραμμαρια/κυβικο εκατοστο, και ετσι θα σας κλεψουνε,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *