Διαφημίσεις

 

Μετράνε απώλειες οι Ουκρανοί, καθώς οι Spetsnaz «πετσοκόβουν» στην κυριολεξία τα στρατεύματα του Κιέβου.

Οι Ουκρανοί όπως φαίνεται θα μετρήσουν πολλές απώλειες, καθώς ομάδα των ειδικών δυνάμεων δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και ώρες, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν επιστρέψει από περιοχές της Νέας Ρωσίας.

Ο Dmitry Zavtonov δήλωσε πως δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί τους. O ίδιος ανέφερε πως επιχειρούν να επικοινωνήσουν με τους αγνοούμενους και έχει δημιουργηθεί μια ειδική ομάδα να βρει την συγκεκριμένη ομάδα.

Οι Ουκρανικές δυνάμεις χθες είχαν αρκετές απώλειες, μετά από την απόπειρα που έκαναν χθες για να επιτεθούν σε δυνάμεις της Νέας Ρωσίας στο χωριό Kominternovo.

Μονάδες του συντάγματος AZOV επιτέθηκαν σε μονάδες της Νέας Ρωσίας, μετρώντας αρκετές απώλειες, με πέντε νεκρούς και αρκετούς τραυματίες. Δεκάδες spetsnaz αντιμετώπισαν τους Ουκρανούς ναζί στέλνοντάς τους ποιοι έχουν το πάνω χέρι.

Την ίδια στιγμή η Ρωσία κάνει πλάκα στις ΗΠΑ, καθώς όπως διέρρευσε από το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, ρωσικό κατασκοπευτικό πλοίο εντοπίστηκε να πλέει ανοιχτά των ανατολικών ακτών της χώρας, κατευθυνόμενο στη θαλάσσια περιοχή της Κούβας.

The Russian spy ship SSV-175 Viktor Leonov was 70 miles off the coast of Delaware this morning https://t.co/xRaLELsgkd via @FoxNews pic.twitter.com/PuL3JvnsLF

— Liveuamap (@Liveuamap) February 14, 2017

Το πλοίο, γνωστό ως AGI (Auxiliary, General Intelligence), έπλεε ανοιχτά της ακτής του Ντέλαγουερ, στα διεθνή ύδατα, όταν στράφηκε προς τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι της Κούβας.

Ταυτόχρονα ο Αμερικανός πρόεδρος, ίσως προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις επαφές του Μάικλ Φλιν με τους Ρώσους, που οδήγησαν στην παραίτηση – αποπομπή του, , με τον εκπρόσωπό του να δηλώνει ότι η πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη “έχει καταγγείλει την Ρωσική κατοχή”.

Ο Τραμπ έχει κάνει ξεκάθαρο πως περιμένει από τη Ρωσία “να αποκλιμακώσει την κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά και να επιστρέψει την Κριμαία” τόνισε ο Σπάισερ. “Η Κριμαία είναι κομμάτι της Ουκρανίας. Οι κυρώσεις μας που έχουν σχέση με την Κριμαία, θα παραμείνουν μέχρι η περιοχή να επιστρέψει στην Ουκρανία” δήλωσε η πρεσβευτής σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, νωρίτερα τον Φεβρουάριο.

Ο Ρώσος απεσταλμένος επικαλούμενος το αμερικανικό Σύνταγμα, αντέτεινε πως οι κάτοικοι της Κριμαίας ψήφισαν σε συντριπτικά ποσοστά την προσάρτηση στη Ρωσία, μετά το “αμερικανοκίνητο πραξικόπημα τον Φεβρουάριο του 2014, που ανέτρεψε την εκλεγμένη κυβέρνηση του Κιέβου”.

 
pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Αγνοούνται εκατοντάδες Ουκρανοί και μισθοφόροι μετά από συγκρούσεις με τη Ρωσική Εθνική Φρουρά στη Νέα Ρωσία…”
    1. Το σήμα η μαλλον το σύμβολο αυτής της εκπομπής δεν σας φαίνεται περίεργο;;; Κοιταξτε τα δάχτυλα που ειναι σηκωμένα, σας θυμίζει κατι αυτο το σύμβολο η μονο εγω η παράξενη το βλεπω ετςι;;;;; Μηπως κανω λαθος;;; Παντως εμενα κατι μου θυμίζει.

    2. ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ. Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

  1. ΘΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ … ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ … ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ …
    ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ….

    anargyros61.blogspot.gr/2013/06/blog-post_21.html

  2. Από το 2014 δεν υφίσταται ουκρανικός στρατός. Οι νεοσύλλεκτοι/επίστρατοι λιποτακτούν ή δεν εμφανίζονται καν στα στρατολογικά κέντρα. Ο μόνος στρατός που έχει το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου (με Εβραίο πρόεδρο και Εβραίο πρωθυπουργό) είναι οι Νεοναζί πραιτωριανοί και δυνάμεις μισθοφόρων https://www.youtube.com/watch?v=-eMCEgSIK3U https://www.youtube.com/watch?v=CpOBVCzkHM0 https://www.youtube.com/watch?v=wmB6tNyfX-Y https://www.youtube.com/watch?v=xOi5oylVMrI

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek