Διαφημίσεις

“Προσοχή! Εκεί κρύβονται ναζί” Του John Carver (Return of the Kings) / ΚΟ
Σύμφωνα με τους νεαρούς αριστερούς – «προοδευτικούς» – SWJs, οι «ναζί» φαίνεται να είναι παντού αυτές τις μέρες. Εάν πάρετε τα λόγια τους σοβαρά, θα έλεγε κανείς ότι είναι κρυμμένοι κάτω από το κρεβάτι σας, κρύβονται στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και σίγουρα ετοιμάζουν πραξικόπημα στον Λευκό Οίκο.
Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό - Εικόνα1 Πάρτε για παράδειγμα τον Donald Trump και τον Steve Bannon, τον στενό σύμβουλό του. Είναι ξεκάθαρο μόνο που τους βλέπεις ότι είναι ναζί. Στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε αρσενικός που έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα και δεν συμβαδίζει με την ατζέντα τους είναι ναζί.

Το γεγονός ότι ένας επιδεικτικά ομοφυλόφιλος Εβραίος (Milo Γιαννόπουλος) έχει επίσης ονομαστεί «ναζί» δείχνει πόσο χαμηλά έχει πέσει ο πήχης έτσι ώστε να τον εντάξουν στην ομάδα με τους μεγαλύτερους κακοποιούς της ποπ κουλτούρας του 20ου αιώνα. Έτσι, εάν οι ναζί είναι μπαμπούλες που αναστήθηκαν στο δεύτερο ήμισυ της δεκαετίας του 2010, πώς μπορούν οι νεαροί μας αριστεροί να αντεπιτεθούν εναντίον αυτής της νέας αλλά-παλιάς απειλής φαντασμάτων;
Παίρνοντας ως σημείο αναφοράς τους αρχικούς ναζί και το πώς συμπεριφέρονταν, βρήκαμε επτά μεγάλους τρόπους με τους οποίους οι καλοί μας προοδευτικοί μπορούν να “εκδικηθούν” εναντίον όλων αυτών των ναζί φαντασμάτων που φαίνεται να πολλαπλασιάζονται ώρα με την ώρα.
1. Μην πίνετε τίποτα άλλο παρά αλκοόλ
Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό - Εικόνα2 Πίνετε νερό; Λοιπόν μαντέψτε … το ίδιο έκανε και ο Χίτλερ! Είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι αντιφασίστες να σταματήσουν να πίνουν νερό αμέσως εάν θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε σχέση με το βασιλιά του φασισμού.
Επιπλέον, ο Χίτλερ απείχε τελείως από οινομπνευματώδη ποτά για ένα μεγάλο μέρος της ενήλικης ζωής του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κατανάλωνε καθόλου οινοπνευματώδη ποτά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει όχι μόνο να σταματήσετε την κατανάλωση νερού, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε όλα τα μη αλκοολούχα ποτά γενικώς.
Μην πίνετε τίποτα άλλο εκτός από μπύρα, κρασί, τσίπουρο, και οινοπνευματώδη ποτά όλη την ημέρα και κάθε μέρα για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Η υγεία σας, τα οικονομικά σας, η δουλειά σας και οι σχέσεις σας θα καταρρεύσουν κάτω από τις πιέσεις και την ασθένειες καθώς θα είσαστε συνεχώς σε κατάσταση μέθης, αλλά τουλάχιστον θα αποφύγετε να κάνετε ότι έκανε ο Χίτλερ.
2. Γίνετε μανιώδης καπνιστής
Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό - Εικόνα3 Ο Χίτλερ μισούσε το κάπνισμα, οπότε θα πρέπει να το ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατόν.
Ίσως να σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι η ναζιστική Γερμανία βοήθησε να εφαρμοστεί η πρώτη πανεθνική εκστρατεία κατά του καπνίσματος παγκοσμίως. Μάλιστα. Γνώριζαν πολύ καλά τις αρνητικές επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία πίσω στη δεκαετία του 1930.
Ο ίδιος ο Χίτλερ περιφρονούσε απολύτως το κάπνισμα, και ακόμη το ονόμαζε “η οργή του Κόκκινου Ανθρώπου εναντίον του Λευκού Ανθρώπου, η εκδίκηση για το γεγονός ότι του δόθηκε σκληρό ποτό”. Ως υπερασπιστής του προοδευτισμού θα πρέπει να βρίσκετε απολύτως τρομακτικό το ότι οι ναζί έκαναν μια τέτοια εκστρατεία, και ότι ο Χίτλερ απεχθανόταν προσωπικά το κάπνισμα. Η μόνη λύση για σας είναι να αρχίσετε το κάπνισμα χωρίς δισταγμό.
Έτσι ξοδέψτε όλα τα λεφτά σας στον καπνό (αν δεν τα έχετε ήδη ξοδέψει στο αλκοόλ) και καπνίστε, καπνίστε, καπνίστε συνεχώς. Η προσωπική σας υγεία και τα οικονομικά σας δεν θα πάνε καλά, αλλά τουλάχιστον δεν θα μοιάσετε (κυριολεκτικά) στον Χίτλερ.
3. Βάλτε ένα τεράστιο τατουάζ στον λαιμό
Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό - Εικόνα4 Σίγουρα, οι γεμάτοι με τατουάζ νεοναζί είναι ένα πράγμα, αλλά τα τατουάζ ήταν πολύ σπάνια πίσω στη δεκαετία του 1930 και του 1940 στους αρχικούς ναζί. Λαμβάνοντας επίσης υπόψη την περιφρόνησή τους για τον κοινωνικό εκφυλισμό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ναζί δεν θα είχαν σε μεγάλη εκτίμηση το διάχυτο μελάνι στο σώμα μεταξύ του γερμανικού πληθυσμού.
Ως προοδευτικός, γνωρίζετε πολύ καλά ότι το τατουάζ είναι … το πιο cool πράγμα στον κόσμο. Έτσι βάλτε όλο και περισσότερα και περισσότερα, προκειμένου να σηματοδοτήσετε τον αντι-φασισμό σας.
4. Γίνετε χοντροί και πλαδαροί
Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό - Εικόνα5 Το καθεστώς των ναζί έδινε μεγάλη έμφαση στη φυσική αγωγή, ειδικά για τους νέους άνδρες και τα αγόρια. Ωστόσο, οι λεπτές, γυμνασμένες και γόνιμες γυναίκες έχαιραν επίσης μεγάλης εκτίμησης.
Μια υπέρβαρη και παχύσαρκη κοινωνία είναι ένα τεράστιο βάρος για την κοινωνία και την υγειονομική περίθαλψη, αλλά παρ ‘όλα αυτά θα πρέπει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο από ό, τι έκαναν οι ναζί  για το έθνος. Παχύνετε.
Ευτυχώς, αυτό είναι ένα ιδιαίτερα εύκολο πράγμα να επιτευχθεί για πολλά άτομα του προοδευτικού χώρου. Δεν πάνε σχεδόν ποτέ στο γυμναστήριο ή τρώνε υγιεινά.
5. Ντυθείτε χάλια
Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό - Εικόνα6 Οι αξιωματικοί της Βέρμαχτ και οι ανώτεροι αξιωματούχοι των ναζί ήταν άψογα ντυμένοι, με όμορφα κοστούμια στυλάτα, σοφιστικέ και διακοσμημένα.
Το τελευταίο πράγμα που ένας προοδευτικός αντιφασίστας θα ήθελε, είναι να έχει οποιαδήποτε είδους αίσθηση κομψότητας και στυλ με την εμφάνισή τους. Επομένως, σας παρακαλώ, να φοράτε γελοία, χυδαία ή εντελώς αλλόκοτα ρούχα σε οποιαδήποτε περίσταση.
Bonus πόντοι επίσης κερδίζονται εάν βάλετε ένα αφύσικο χρώμα στα μαλλιά σας.
6. Πάρτε κάποιο άχρηστο πτυχίο και αποφύγετε τα STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)
Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό - Εικόνα7 Στα 12 μόλις χρόνια ύπαρξης της ναζιστικής Γερμανίας, το καθεστώς ήταν ένα απόλυτο εργοστάσιο παραγωγής επιστήμης και τεχνολογία, αναμφισβήτητα σε μια κλίμακα που ο κόσμος δεν είχε δει ποτέ πριν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Το πρώτο πρακτικό ελικόπτερο στον κόσμο τέθηκε σε λειτουργία, η τεχνολογία των πυραύλων και των υποβρυχίων βελτιώθηκε παρά πολύ, παρουσιάστηκε το πρώτο σύγχρονο τυφέκιο και η ναζιστική Γερμανία είχε αιχμή του δόρατος τα αεροσκάφη.
Ως εκ τούτου, λαμβάνοντας υπόψη όλη αυτή την καταπληκτική τεχνολογική καινοτομία υπό τους βραχύβιους ναζί, κάθε προοδευτικός και SJW θα πρέπει να προσπαθήσει να ενδιαφερθεί για άχρηστα πτυχία και να αποφύγει όλα τα πεδία των STEM.
7. Γίνετε στείροι και αποφύγετε τα παιδιά
Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό - Εικόνα8 Τέλος, η ναζιστική Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι η δημογραφία είναι το πεπρωμένο, και έδινε μεγάλη έμφαση οι Γερμανίδες να κάνουν μεγάλες οικογένειες. Συνήθως, τουλάχιστον τέσσερα παιδιά ήταν προτιμότερο, όπου ο «Σταυρός Τιμής της Γερμανίδας Μητέρας» που της απένειμαν, συνοδεύονταν και από κοινωνικά οφέλη.
Φυσικά, ως ένα προοδευτικό άτομο, θα πρέπει να κάνετε το ακριβώς αντίθετο της κρατικής ιδεολογίας των ναζί και να θέσετε τον εαυτό σας σε εθελοντική στειρότητα.
Βεβαιωθείτε ότι τα γονίδια σας δεν θα συνεχίσουν στην επόμενη γενιά.
Πολλά τμήματα της κοινωνίας θα θρηνήσουν για το βαθύ σας γενετικό αδιέξοδο και τα μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή σας, όπως οι δεκάδες καμπάνιες “ευαισθητοποίησης” για την ανικανότητα που πήρατε μέρος, αλλά είναι μια μικρή τιμή που πρέπει να πληρώσετε για να κρατηθείτε σε απόσταση από όλους αυτούς τους απαίσιους ναζί.

ΚΟ / Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Είστε αριστερός; Ιδού 7 σπουδαίοι τρόποι για να πολεμήστε τον ναζισμό”
  1. Χαχαχαχαχα ,απολύτως ακριβές ,θα πρόσθετα και μια επίσκεψη σε εναν καλο ψυχίατρο γιατι η εμμονή τους να βλέπουν ναζιστικό υπόβαθρο σε ολα οσα δεν συμφωνούν με την ιδεολογια τους άπτεται της ψυχιατρικής ………

  2. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  3. Αυτά τα είχαμε δει και πριν από την εκλογή του Τραμπάκουλα.Θυμηθείτε την αρθρογραφία του ΟΑΚΚΕ εναντίον του Πούτιν που αγγίζει τα όρια παραληρήματος “νεοχιτλερικό καθεστώς του κρεμλίνου” κλπ.

  4. ο κοκκινος ουρανος ?….μια ζωη τα ιδια και τα ιδια……..απευθυνεται σε κοινο χ.α….και μονο!!!!! 1] ΑΔΕΛΦΕ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ….και οι αριστεροι και οι δεξιοι και τα φασιστομουτρα………..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΔΙΑ ΠΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΝΕ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ………….. 2]Τα ιδια και με το καπνισμα……φουμαρανε ολοι και γερμανοι και συμμαχοι,,,,,,,,,,,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ που την ακουγε με μανιταρια ΠΕΓΙΟΤ ΚΑΙ ΑΙΟΥΣΑΣΚΑ ΚΑΙ προς το τελος της ζωης του κουμπωνε με κοκες και αλλα κοκτειλ…………………..3] ΤΑΤΟΥ,Δεν εκαναν τοτε δεν ηταν της μοδας……κρινντας ομως σημερα τους γερμαναραδες ΦΑΣΙΣΤΕΣ οπως και τους δικους μας φασιστες ΤΟ ΤΑΤΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ………..οι αριστεροι κανουν σπανια τατου…..!!!!!………………….4] ΟΣΟγια το κουρεμα και την εμφανηση τα παντα ειναι σχετικα……οι ναζι τοτε κουρευοντουσαν στρατιωτικα ,σημερα κουρευονται ΓΥΑΛΙ…….ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ…..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕς ΝΕΟΝΑΖΙ……ασε που προσφερεουν τα μαλλια τους σε δαιμονικες θεοτητες………..να τα λεμε ολα…………ο καθε ανθρωπος κουρευεται και βαφεται οπως γουσταρει…..δεν ειναι προβατο στο μαντρι σαν τα γερμανα…..αλλωστε και τα αμερικανα εκεινη την εποχη δεν ειχαν πανω κατω το ιδιο κουρεμα?………………………………5]δηλαδη μονο αυτα τα πτυχια που γραφεις αξιζουν?…….τα αλλα ειναι μαλακιες για σενα?…….ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΔΕΛΦΕ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1912!!!!!αν δεν ειναι τεχνολογια αυτο τι ειναι?…….οι γερμαανοι ουτε στον υπνο τους δεν μπορουσαν να φτιαξουν ,ουτε σημερα μπορουν να φτιαξουν…….απλα ειχαν αναπτυξει διαφορετικα ειδη στρατιωτικης τεχνολογιας…οπως σημερα οι ρωσοι εχουν καλα α/α ,οι αμερικανοι καλα αεροπλανα και οι γερμανοι καλα υποβρυχια……!!!!!!………………………………………………..6]Οσο για τα παιδια……τι τις περασες ρε,τι γυναικες?-κουνελες?…..να τις φορτωνεις παιδια και να την βγαζουν στο σπιτι και οι κωλογερμαναραδες αριοι να την βγαζουν στα τρενα μπουρδελα τρωγοντας καο πινοντας ?——οχι ρε δεν θελουμε τετοια ζωη να ζησουμε ,να την ζησεις εσυ και οι κολλητοι σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *