Διαφημίσεις

Στην Χίο οι οδηγοί λεωφορείων καλούνται καθημερινά να μεταφέρουν εκατοντάδες μετανάστες από την ΒΙ.ΑΛ. στην Σούδα και στον Βροντάδο. Πρόσφατα στην ΒΙ.ΑΛ. επικράτησε ένταση, καθώς, σύμφωνα όπως διατείνεται η διοίκηση του ΚΤΕΛ, ο οδηγός του λεωφορείου αρνήθηκε να επιβιβάσει μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών από αυτόν που άντεχε το όχημα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον οδηγό Νίκο Βαγιανό, ο οποίος μίλησε στο Politischios.gr, «το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ένα από τα πολλά που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά, στο γκρι λεωφορείο των μεταναστών που εκτελεί το δρομολόγιο ΒΙ.ΑΛ. – Σούδα- Βροντάδος. Αποκαλύπτωντας την αλήθεια που, επιμελώς θέλησε να καλύψει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου».

«Για μία ακόμη φορά βρεθήκαμε στο στόχαστρο των μεταναστών. Φθάνοντας στη ΒΙ.ΑΛ. διαπίστωσα ότι οι πόρτες είχαν πρόβλημα. Είχα μέσα στο λεωφορείο 70 άτομα και περίπου 150 άτομα περίμεναν απέξω. Τους είπα να περιμένουν για λίγο να βγουν όσοι είναι μέσα στο λεωφορείο κι έπειτα να μπουν αυτοί αλλά δεν με άκουσαν. Μόλις σταμάτησα κάποιον από αυτούς που επιχείρησαν να μπουν μέσα αντέδρασε και μου έριξε μπουνιά. Προσπάθησα να του πιάσω το χέρι για να μη μου ρίξει άλλη κι εκείνη την ώρα είδα 2 Αφγανούς να έρχονται προς το μέρος μου. Με έριξαν κάτω και με βαρούσαν στο κεφάλι ενώ ένας τρίτος μου πέταξε μερίδες φαγητού», αναφέρει ο οδηγός!

Συνεχίζει περιγράφοντας ένα καθημερινό δρομολόγιο: «Είναι ένας καθημερινός αγώνας. Λέμε ‘Παναγιά μου να βγει και σήμερα η μέρα’. Δεν με νοιάζει αν τσακώνονται μεταξύ τους. Εμένα με αφορά ότι καθημερινά δέχομαι απειλές, ύβρεις και ξύλο. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ενώ έχει δοθεί εντολή από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ να μην γίνονται στάσεις μέσα στην πόλη, εάν δεν σταματήσω εκεί που θέλουν άλλος θα μου δώσει μπουνιά, άλλος θα μου τραβήξει το τιμόνι, άλλος θα με χτυπήσει την κοιλιά. Τον τελευταίο ένα μήνα αυτά τα φαινόμενα είναι καθημερινά».

«Το ΚΤΕΛ το έχω ενημερώσει τουλάχιστον 4 φορές. Τους έχω πει παιδιά κάντε κάτι κινδυνεύουμε, μας λένε ότι ναι θα το πούμε στους υπεύθυνους της Ύπατης Αρμοστείας αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα, παραμένουμε εμείς οι δύο οδηγοί να τραβάμε όλο αυτό καθημερινά. Τα έχουμε πει πολλές φορές όμως κάποια στιγμή και η υπομονή έχει και τα όριά της. Κάνω συνέχεια υπομονή γιατί έχεις να κάνεις με κόσμο που δεν γνωρίζεις. Τόσα ακούμε κάθε μέρα. Κάποια στιγμή όμως θα ξεσπάσω. Όταν έρχομαι εδώ για ένα μεροκάματο και έρχεται με χτυπάει κάποιος γιατί κάνω αυτό που μου έχουν πει να κάνω, τότε κάποια στιγμή θα αντιδράσω διαφορετικά», προσθέτει!

Κραυγή αγωνίας από τους οδηγούς στην Χίο λοιπόν, οι οποίοι δέχονται ακόμα και γρονθοκοπήματα από τους μουσουλμάνους μετανάστες, με την ζωή τους να κινδυνεύει.

Άραγε οι «μορφωμένοι αριστεροί» της Ελλάδας τι έχουν να πουν για όλα αυτά;

Κλείνοντας τη συνέντευξή του στο Politischios, ο Ν. Βαγιανός απηύθυνε έκκληση για περισσότερα μέτρα ασφαλείας. «Έχω δει τόσα πράγματα καθημερινά εδώ μέσα που λέω σε παρακαλώ Χριστέ μου βοήθησέ με να ξαναφτάσω σπίτι μου. Γιατί κι εγώ οικογένεια έχω. Το μεροκάματό μου έρχομαι να βγάλω, αλλά προς Θεού όχι έτσι. Το να τρέμω και να φοβάμαι συνέχεια, δεν είναι πια κατάσταση είναι πραγματικά το δρομολόγιο του τρόμου. Δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι θέμα ρατσισμού είναι πια θέμα σεβασμού», κατέληξε.

pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Τρώνε ξύλο από τους παράνομους μετανάστες οι οδηγοί λεωφορείων στην Χίο – Συγκλονιστική ομολογία για το διαλυμένο κράτος”
    1. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ; ΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΞΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ “ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ…. ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ…. ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ…

  1. Να δω ολα τα παληκάρια εκεί κάτω οταν θα έρθουν οι εκλογές τι θα επιλέξουν να ψηφίσουν. Μάλλον όμως κάτι μου λέει ότι θα επιλέξουν να συνεχίσουν να τρώνε ξυλο απο τα σκουπίδια που τους έφεραν. Οπότε δεν τους λυπάμαι.

  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΑΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ !!!!!!!!

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Δηλαδη την ποιο απλη λυση να σταματησουν αυτο το δρομολογιο δεν την σκεφτηκε κανενας;

    1. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι δεν το σκεφτηκαν; Και πιστεύεις ότι το εβραιοκρατουμενο κράτος που επιβάλει αυτή την πολιτική θα το επέτρεπε; Αντε γιατί πολλοί κάνετε τους ξυπνιους αλλά δεν είσαστε….

      1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

        Φιλε μου οσα χρονια γραφω σχολια εδω στο κατοχικα ποτε δεν εκανα το εξυπνακια αλλα απαντησε μου εσυ ποιος θα τους το απαγορευε να σταματησουν το δρομολογιο; ο τσιπρας; σε μια ιδιωτικη εταιρεια τι θα ελεγε ο τσιπρας; οταν μαλιστα σε αυτο το δρομολογιο ειναι επικινδυνο για την σωματικη ακεραιοτητα του οδηγου και απο οτι αντιλαμβανομαι σε αυτο το δρομολογια δεν εχει ελληνες αλλα μονο λαθρο σε ενα λεωφορειο γεματο λαθρο ο οδηγος πως θα προστατευσει τον εαυτο του; ας παει ο βιτσας η ο τσιπρας η ο γαβρογλου να κανει τον οδηγο αφου τους αγαπανε τοσο.

  4. Λοιπόν η λύση είναι απλή.
    Τους βάζεις όλους μα όλους μέσα – εσύ βγαίνεις απ΄εξω – κλείνεις – κλιειδώνεις τις πόρτες – και μετά 2 άντε και 3 κουκουλοφόροι πετάνε 2-3 μολότωφ (μέσα).
    Αι σιχτήρ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *