Διαφημίσεις

Χλευάζουν τον Χριστό μέσα σε σατανικό ναό



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Χλευάζουν τον Χριστό μέσα σε σατανικό ναό”
  1. στα πλαίσια της ελευθερίας στης θρησκείας ειναι και το να γελοιοποιούμε και αλλες θρησκείες δηλαδή αμα οι χριστιανοί ειχαν τον Βούδα με ουρα γοργόνας μεσα σε εκκλησια φαντάζεστε τη θα γινότανε, οι ταλιμπαν οι χριστιανοί δείτε τη κανουν θα λεγανε ολη μερα θα βαζανε τα μμε να μιλάνε κατα του χριστιανισμού ενω με αυτο κανενας δεν ειπε τίποτα

  2. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΕΡΝΕΙ…ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ… ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΓΑΝΙΕΣ…ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ…ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ…ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ…ΕΛΕΥΣΗ ΠΟΤΑΠΩΝ ΠΟΘΩΝ…ΔΙΑΦΘΟΡΑ… ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΑΝΕΝΤΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ…ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ …ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ…ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙ …ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΛΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ …ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ…ΕΙΠΕ ΔΕ — ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ—…Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ …Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ… ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …ΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΓΛΩΣΣΑ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    1. Σε ευχαριστώ που άφησες εδώ αυτά τα τόσο όμορφα λόγια, να ξεπλύνουν την αηδία που ένιωσα όταν είδα αυτό το βίντεο! Θα προσθέσω μόνο οτι αυτοί οι …δεν θα πω άνθρωποι, που προσκυνούν το σκότος και είναι δήθεν άνετοι, αυτοί είναι οι πιο σκλαβωμένοι, οι πιο φοβισμένοι και οι πιο χειραγωγούμενοι! Ο καθένας όπως έστρωσε θα κοιμηθεί!

  3. Το περίεργο που είναι ?? Αυτούς που είναι μέσα σε χριστιανικό ναό και γλευαζουν τον Χριστό να δεις τι περίεργο είναι ?

  4. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ,ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ,ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ,ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ,ΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑ ΕΜ ΠΟΙΟΝ.
    ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟΝ.
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΞΕΡΑΝΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΠΟΙΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ,ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ?

  5. ΣΙΧΑΜΑΤΑ !!!!!
    ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΤΕ………ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ………ΑΡΓΑ !!!!!!!

  6. Προπαγανδα αφου δε ξερουν τη πραγματικη ουσια που εχει ο σατανισμος με το χριστιανισμο απλα πρεπει καπως να δουν φωτα δημοσιοτητας κι αυτοι..

  7. Και εγώ κοροϊδεύω τις θρησκείες και τον μυθικό χαρακτήρα (επιστημονικής πραγματικότητας) “Ιησού Χριστό”. So what ??? Και τι έγινε;;; Κάντε κι εσείς το ίδιο για τον Σατανά αν γουστάρετε, ελευθερία έχουμε!!! Ο Σατανάς είναι επίσης κάτι ο συμβολικό, είναι μυθικός χαρακτήρας επίσης. Αν είχατε μυαλό θα γινόσασταν κι εσείς Σατανιστές, αλλά ίσως γίνετε στην πορεία… άλλωστε ο Σατανισμός είναι η Νέα Αυξανόμενη Θρησκεία σε όλο τον Πλανήτη! Εμείς δίνουμε τα βιβλία μας δωρεάν σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε ηλικία (ενήλικες και ανήλικους, σε μεγάλους και παιδιά), έτσι κάθε μέρα φωτίζονται με το φως του Εωσφόρου και έρχονται Νέα μέλη στο Σατανισμό. Τέλος για να σκάσετε, διδάσκουμε τη απόλυτη νομιμότητα, το σεβασμό στους νόμους και φυσικά θυσίες δεν υπάρχουν στη Θρησκεία μας. Στο τέλος όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Σατανισμός είναι καλύτερη ιδεολογία σε σύγκριση με το χριστιανισμό. Ζήτω ο Σατανάς!
    https://www.youtube.com/watch?v=NfRtkCGE40A

    1. Λάτρης του Σατανά ; = Η γάτα και το Καναρίνι ή ο ποντικός ενώπιον της γάτας . Ποιά μπορεί να η σχέση ενός πουλιού ή ενός ποντικού με μια γάτα ; Ακριβώς έτσι βλέπει και αντιλαμβάνεται όλους τους ανθρώπους ανεξαιρετως , είτε τον λατρεύουν , είτε όχι , είτε είναι”φίλοι”του είτε όχι( δεν έχει φίλους , και κανέναν άνθρωπο δεν θεωρεί φίλο του) , και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα . Εσείς είστε απλά τα δεδομένα κορόϊδα που τον βοηθάτε να καταστρέψει και να σκοτώσει ψυχικά και ενίοτε σωματικά ακόμη περισσότερους ανθρώπους λόγω της ζήλιας και της εμπάθειας που έχει εναντίον τους.
      Πλησιάζει το τέλος του , και ξέροντάς το πολύ καλά προσπαθεί όπως ένας κοινός τρομοκράτης να συμπαρασύρει στην καταστροφή του όσο περισσότερους ανθρώπους γίνετε μια που πρόθυμοι σαν εσένα υπάρχουν πολλοί . Και τον Ιησού που βρίζεις θα τον προσκυνήσεις είτε το θέλεις είτε όχι , σου αρέσει – δεν σου αρέσει . Όταν έρθει η ώρα του θανάτου σου τότε θα δείς πόσο “φίλος σου”
      είναι ο Σατανάς . Aλλά τότε θα είναι πολύ αργά .

  8. Και εγώ κοροϊδεύω τις θρησκείες και τον μυθικό χαρακτήρα (επιστημονικής πραγματικότητας) “Ιησού Χριστό”. So what ??? Και τι έγινε;;; Κάντε κι εσείς το ίδιο για τον Σατανά αν γουστάρετε, ελευθερία έχουμε!!! Ο Σατανάς είναι επίσης κάτι το συμβολικό, είναι μυθικός χαρακτήρας επίσης. Αν είχατε μυαλό θα γινόσασταν κι εσείς Σατανιστές, αλλά ίσως γίνετε στην πορεία… άλλωστε ο Σατανισμός είναι η Νέα Αυξανόμενη Θρησκεία σε όλο τον Πλανήτη! Εμείς δίνουμε τα βιβλία μας δωρεάν σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε ηλικία (ενήλικες και ανήλικους, σε μεγάλους και παιδιά), έτσι κάθε μέρα φωτίζονται με το φως του Εωσφόρου και έρχονται Νέα μέλη στο Σατανισμό. Τέλος για να σκάσετε, διδάσκουμε τη απόλυτη νομιμότητα, το σεβασμό στους νόμους και φυσικά θυσίες δεν υπάρχουν στη Θρησκεία μας. Στο τέλος όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Σατανισμός είναι καλύτερη ιδεολογία σε σύγκριση με το χριστιανισμό. Ζήτω ο Σατανάς!
    https://www.youtube.com/watch?v=NfRtkCGE40A

  9. Πληθωρα δαιμονισμενων εγιναν θερμοι χριστιανοι κ μερικοι αγιοι επισης, μ ενα κλικ. Ο λογος ηταν οτι τον εβριζαν και προκαλεσαν την απαντηση Του. Πληθωρα αδιαφορων, επιστημονων, μουσουλμανων κλπ. Αυτο που χρειαζοταν ολοι ηταν μια προσωπικη επαφη μαζι Του. Εαν γινοταν το ιδιο και με τους χλιαρε -ους ελληνες θα ειχαμε σωθει ολοι μας. Βασικα ολοι ειναι εν δυναμει χριστιανοι απλα δεν το ζητανε ολοι να γινουν εστω κ αρνητικα. Παντως κανενας δεν μενει ανικανοποιητος…χα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *