Διαφημίσεις

Πολύ πιθανόν αν σας έλεγε κάποιος ότι είδε ένα βίντεο με μία αγελάδα να ίπταται στον ουρανό προς τη μεριά ενός UFO, να ρίχνατε το γέλιο της ζωής σας και πολύ καλά θα κάνατε. Φαίνεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας και αυτό γιατί κάποτε ήταν, μα δεν είναι πλέον. Πιθανώς, αυτό που εμείς οι ‘απλοί άνθρωποι’ θεωρούμε πραγματικότητα, είναι πολύ κατώτερη από την πραγματική ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που είναι πολύ πιο αλλόκοτη ακόμη κι από την  πιο τρελή ΦΑΝΤΑΣΙΑ μας.
«Το 1979, στο διήγημά του, «Οι Πηγές του Παραδείσου» ο συγγραφέας Αρθουρ Κλάρκ παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό την ιδέα ενός διαστημικού ανελκυστήρα. Στο «Δίκτυο μεταξύ Κόσμων» ο Τσαρλς Σέφφιλντ επίσης παρουσίασε το
κτήριο ενός διαστημικού ανελκυστήρα. Έτσι, αν και φαίνεται βγαλμένο μέσα από τέτοιες ιστορίες τρεις δεκαετίες αργότερα μία ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων της Ένωσης του Διαστημικού Ανελκυστήρα της Ιαπωνίας εργάζονται αρκετά σοβαρά για τη δημιουργία του.» Είδηση στο CNN, 3 Οκτωβρίου 2008, από τον Mike Steere, «Διαστημικό Ανελκυστήρας μεταφέρει ανθρώπους σε τροχιά.»  αναφέρει ο Peter Fotis Kapnistos.
«Ένας νέος αγώνας για την κατάκτηση του διαστήματος έχει ξεκινήσει επίσημα,» αναφέρει η ανακοίνωση του CNN. Και πολύ απλά το νέο αυτό εγχείρημα ονομάζεται ανελκυστήρας του διαστήματος.Ο Andrei Kislyakov γράφοντας από τη Μόσχα ανέφερε ότι η κατασκευή του διαστημικού ανελκυστήρα θα είναι το πιο μεγαλόπνοο σχέδιο στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ένας Ρώσος επιστήμονας, ο Konstantin Tsiolkovsky που εμπνεύστηκε από τον πύργο του Άιφελ, ήταν ο πρώτος που είχε την ιδέα για έναν ανελκυστήρα που θα προοριζόταν για το διάστημα μόλις το 1895. Ο σοβιετικός μηχανικός Yury Artsyutanov εργάστηκε πάνω στις λεπτομέρειες το 1960 και σημείωσε τα τεράστια οικονομικά οφέλη που θα μπορούσε να φέρει.
«Το όραμα αυτό έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς επιστήμονες σε όλον τον κόσμο καθώς και κυβερνητικούς οργανισμούς μαζί και τη ΝΑSΑ. Πολλά ανάλογα έργα για αυτή την κατασκευή τρέχουν γρήγορα, καθώς οι διάφορες ομάδες βιάζονται να φτιάξουν πρακτικούς θαλάμους μεταφοράς, λουριά και ένα σωρό άλλα μέρη που είναι απαραίτητα για τον διαστημικό ανελκυστήρα. Υπάρχουν ακόμα και βραβεία που δίνονται σε αντίστοιχες ομάδες που κάνουν κάποια πρόοδο και διαγωνίζονται για τον καλύτερο και πιο γρήγορο θάλαμο μεταφοράς.» Από άρθρο του Leo Lewis Πάνω από 300 επιστήμονες και μηχανικοί φαίνεται ότι ασχολούνται ήδη σε ανάλογα προγράμματα σε όλο τον κόσμο.
Η NASA διατηρεί ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για να ενθαρρύνει τη σχεδίαση του Διαστημικού Ανελκυστήρα αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Διοργανώνονται διαγωνισμοί όπου προκαλούν τις ομάδες να «κατασκευάσουν λειτουργικά διαστημικά μοντέλα για έναν ανελκυστήρα που θα μπορεί να κινείται κάθετα με ταχύτητα 1km με τη μικρότερη δυνατή ταχύτητα των 2 μέτρων ανά δευτερόλεπτο.» στους Times, 22 Σεπτεμβρίου, 2008 «Η Ιαπωνία ελπίζει να κάνει πραγματικότητα το επιστημονικής φαντασίας ανελκυστήρα του διαστήματος.»

Κάνε κλικ στις εικόνες να τις δεις μεγάλες 
fic_orionsarm_OA_Space_Elevator_2__sbowers  spaceelevator2
471698669_2ebb5a4df7_o  space_elevator

Ο παράξενος ακρωτηριασμός βοοειδών: Αν λοιπόν οι διάφορες αυτές ομάδες συναγωνίζονται για το ποια θα έχει επιτυχία, μήπως και οι διάφορες αναφορές περιστατικών αγελάδων που σηκώνονται στον ουρανό από τις φάρμες είναι μία απόδειξη άκαιρων ή συγκεκαλυμμένων πειραμάτων του διαστημικού ανελκυστήρα ή μήπως όχι;
Ο παράξενος ακρωτηριασμός βοοειδών αποτελεί την προφανή αιτία θανάτου βοοειδών κάτω από περίεργες και ανεξιχνίαστες συνθήκες. Όσοι ασχολούνται με το θέμα των UFO χρησιμοποιούν τη λέξη «ακρωτηριασμός» για να περιγράψουν τα σώματα των ζώων που έχουν υποστεί ασυνήθιστες και ανεξήγητες μετατροπές. (Κάνε γκουγκλάρισμα και δες εικόνες των άτυχων ζωντανών) Επίσης διάβασε O Παράξενος Κόσμος του Τσαρλς Φορτ επίσης διάβασε το Νομίζετε ότι τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος; Διαβάστε Αυτό… και όλους τους συνδέσμους κάτω από το άρθρο.

Η Linda Moulton Howe είναι μία δημοσιογράφος και ειδικός για τον ακρωτηριασμό των ζώων συγκεκριμένα των βοοειδών και έχει ασχοληθεί με αυτό το αίνιγμα για πάνω από μία δεκαετία. Στο βιβλίο της «Η Εξωγήινη Συγκομιδή» (An Alien Harvest—1989) αναζήτησε περισσότερο εκείνες τις αποδείξεις που αποδείκνυαν τη σχέση μεταξύ των ακρωτηριασμών των ζώων και των ανθρώπινων απαγωγών με τις εξωγήινες υποθέσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι αυτόπτες μάρτυρες των οποίων οι μαρτυρίες χρησιμοποιήθηκαν μίλησαν μετά από ύπνωση. Η Linda Moulton Howe διηγείται μία περίπτωση απαγωγής αγελάδας στο Μισσούρι των ΗΠΑ, όπου η αγελάδα ανυψώθηκε στον ουρανό, σε ένα UFO που περίμενε εκεί. Έχει αναφερθεί ότι UFOs έχουν απαγάγει και στο παρελθόν αγελάδες που μετά ακρωτηριάστηκαν και πετάχτηκαν πίσω στη Γη. Το αίμα είχε αποστραγγιστεί από τα ζώα, ή τα όργανα του ζώου φαίνεται να είχαν αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου και πολύ προσεκτικά.
Η τραβηγμένη ιδέα ενός διαστημικού ανελκυστήρα με τη χρήση καλωδίων ή ιμάντων από τη Γη σε έναν διαστημικό σταθμό παρουσιάζεται σαν ένα επιστημονικό γεγονός. Αλλά ίσως αυτό που είναι εντελώς εξωπραγματικό μυστήριο είναι αυτός ο ανελκυστήρας φάντασμα-νήμα που φέρεται να είναι κατασκευασμένο από ελαστικό καπνό. Τι είναι ελαστικός καπνός; Το 2009, οι Sunday Times ρώτησαν τον καθηγητής της Επιστήμης Υλικών στο παν/μιο του Cambridge, Alan Windle σχετικά με μία ίνα αρκετά δυνατή ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν ιμάντας στον διαστημικό ανελκυστήρα:
«Η ανακάλυψη το 1990 των «νανοσωλήνων» (κυλινδρική παραλλαγή του άνθρακα) σήμαινε ότι για πρώτη φορά ένα ισχυρό υλικό ήταν ταυτόχρονα δυνατό και ελαφρύ. Ωστόσο, οι νανοσωλήνες αποδείχθηκαν υπερβολικά εύθραυστες για να κατασκευαστούν σε μεγάλα κομμάτια. Η ομάδα του Cambridge έχει βρει έναν τρόπο συνδυασμού των νανοσωλήνων σε ξεχωριστή δικτυακή διάταξη—που συνδέονται για να σχηματίσουν μεγαλύτερα σκέλη. «Το βασικό σημείο είναι ότι η διαδικασία καθιστά ουσιαστικά τον άνθρακα σε καπνό, αλλά επειδή τα σωματίδια καπνού είναι πολύ λεπτοί νανοσωλήνες, πλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν δεσμούς. Κάνουμε έτσι πραγματικά ελαστικό καπνό, ο οποίος θα μπορεί στη συνέχεια να μετατραπεί σε φυτικές ίνες », λέει ο Windle.» (άρθρο του στους Sunday Times, 18 Ιανουαρίου, 2009, «Διαστημικός Ανελκυστήρας … και ο επόμενος όροφος είναι το έξω-διάστημα.» όποιος δεν γνωρίζει σχετικά με τα UFOS ας διαβάσει προσεκτικά αυτό
Μπροστά στο γεγονός ότι μάλλον πρόκειται για το αποτέλεσμα εξωγήινων επαφών, αγρότες που έχουν φάρμες αναφέρουν ολοένα και περισσότερα περιστατικά εξαφανίσεων αγελάδων στην Καλιφόρνια. Μία γυναίκα φωτογράφισε κάτι που μάλλον είναι απαγωγή αγελάδας στην Αργεντινή. Στο μεταξύ οι κατάπληκτοι επιστήμονες κατηγορούν την κυβέρνηση για συγκάλυψη. Θα μπορούσε όμως αυτές οι απαγωγές να κινήσουν υποψίες για σύνδεση με το πρόγραμμα του διαστημικού ανελκυστήρα;
Εάν ένας ιμάντας πρόσδεσης από ελαστικό καπνό δεν έκανε το μυαλό σας να πελαγώσει, τότε αναρωτηθείτε τον τρόπο που θα τροφοδοτείται ενεργειακά ο ανελκυστήρας για να ανεβαίνει στο διάστημα. «Σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία που έχουν οι υπερταχείες αμαξοστοιχίες μας,» δήλωσε ο καθηγητής Yoshio Aoki, διευθυντής του της Ιαπωνικής Ένωσης του Διαστημικού Ανελκυστήρα. «Οι νανοσωλήνες άνθρακα είναι καλοί αγωγοί του ηλεκτρισμού, έτσι σκεφτόμαστε να υπάρχει ένα δεύτερο καλώδιο παροχής ρεύματος σε όλο το μήκος της διαδρομής.»
Ενώ οι εκθέσεις σχετικά με απαγωγές αγελάδων φθάνουν έως το Λευκό Οίκο, ο διαστημικός ανελκυστήρας θεωρείται σαν το τελικό σχέδιο για τη μεταφορά της ανθρώπινης ζωής από τη Γη. Ανακαλύψεις στην εφαρμοσμένη μηχανική καθιστούν δυνατή την εναλλαγή των νανοσωλήνων πρόσδεσης του ελαστικού καπνού με μια δέσμη πλάσματος ή σύστημα δυναμικής ακτινοβολίας για τη παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας και την ενίσχυση της ενεργειακής της αιώρησης. Τα αρχεία του FBI αποκαλύπτουν τις περιπτώσεις ότι έως και 8000 αγελάδες έχουν ακρωτηριαστεί και έχουν πέσει θύματα απαγωγής. Το έχουν ονομάσει «ένα ανησυχητικό και ύπουλο πρόβλημα.» Οι ακρωτηριασμοί των βοοειδών δεν σχετίζονται μόνο με UFO, εξωγήινους και αγρογλυφικά. Επίσης συνδέονται με θεάσεις μαύρων ελικοπτέρων.

SpaceElevator  SpaceElevator_480
«Ο Gabe Valdez ήταν ένας πρώην κυβερνητικός υπάλληλος περιπολίας στο New Mexico στην περιοχή Dulce. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, αρχής γενομένης από τη δεκαετία του 1970, είχε επιφορτιστεί με τη διερεύνηση των μυστηριωδών ακρωτηριασμών των βοοειδών. Στην περιοχή υπήρχαν πολλές περιπτώσεις βοοειδών που βρέθηκαν ακρωτηριασμένα χωρίς αίμα και όργανα που είχαν αφαιρεθεί προσεκτικά και οι τομές στο δέρμα ήταν τόσο ακριβείς που το πιθανότερο είναι να έγιναν με λέιζερ. Μετά από χρόνια ερευνών ο Valdez κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια παράνομη κυβερνητική υπηρεσία ήταν υπεύθυνη και ότι χρησιμοποιούνται μυστικές υπόγειες βάσεις στην περιοχή Dulce για τα πειράματά τους.» (άρθρο του Alejandro Rojas, στη Huffington Post, 22 Αυγούστου, 2011, «Αστυνομικός στο New Mexico θεωρεί υπεύθυνο τον Στρατό για τους ακρωτηριασμούς των βοοειδών.»)

Από τη μια το θέμα των απαγωγών των αγελάδων που παρουσιάστηκε στη γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή του George Noory Coast-to-Coast, και από την άλλη η πώληση αντίστοιχων t-shirts και mouse pads με ανάλογες απεικονίσεις είναι να απορεί κανείς το πρόγραμμα του διαστημικού ανελκυστήρα έχει μαζικό χρέος εξαιτίας ενός «νομικού νέφους» ασφαλιστικών μέτρων που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του. Οι ομιλητές στη διάσκεψη του 2009 με θέμα τον διαστημικό ανελκυστήρα αντιμετώπισαν το θέμα ψύχραιμα ενοψει των απαιτούμενων οικονομικών και τεχνικών πόρων:
«Δεν είναι ρόδινα τα νούμερα που ακούτε,» δήλωσε ο Ben Shelef του ιδρύματος της Spaceward, ο οποίος διαχειρίζεται δύο διαγωνισμούς για την τεχνολογία του διαστημικού ανελκυστήρα χρηματοδοτουμενους από τη NASA. Σε ένα τεχνικό έγγραφο που παρουσιάστηκε στο συνέδριο, ο Shelef καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για ένα χώρο εργασίας για τον ανελκυστήρα είναι «πραγματικά πολύ δύσκολο να τις καλύψει κανείς με οποιοδήποτε τίμημα». (αναφορά του Alan Boyle, στο δίκτυο MSNBC, 17 Αυγούστου, 2009, «Ο Διαστημικός Ανελκυστήρας αντιμετωπίζει την πραγματικότητα»)
Αρκετοί παρατηρητές έχουν δείξει ότι ο εξοπλισμός του διαστημικού ανελκυστήρα της NASA ήταν ανακατασκευή από την εξωγήινη τεχνολογία. Οι δύσπιστοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ένας πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου δήλωσε πρόσφατα ότι ο Πρόεδρος Αϊζενχάουερ είχε μυστικές συναντήσεις με τους εξωγήινους. «Ο 34ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συναντήθηκε με εξωγήινους σε μια απομακρυσμένη αεροπορική βάση στο Νέο Μεξικό το 1954, σύμφωνα με τον λέκτορα και συγγραφέα Timothy Good.»
Η Laura Magdalene Eisenhower, δισέγγονη του πρώην προέδρου, έδωσε προσοχή σε μια μυστική αποικία στον Άρη. Ο Winston Churchill λέγεται επίσης ότι είχε συζητήσεις για τις εμφανίσεις UFO με τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ: «Θεωρητικοί συνωμοσιολόγοι έχουν κυκλοφορήσει αυξημένες φήμες τους τελευταίους μήνες υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Ανώτατου Διοικητή και ανθρώπων από άλλο πλανήτη. Αλλά οι ισχυρισμοί του κ. Good, πρώην σύμβουλου του αμερικανικού Κογκρέσου και του Πεντάγωνου, είναι οι πρώτοι που πρέπει να δημοσιοποιηθούν από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς. «(άρθρο του Anthony Bond, στη Daily Mail,15 Φεβρουαρίου 2012, «Ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με τους εξωγήινους, υποστηρίζει πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου.»)
Αν δεν πιστεύεις πραγματικά ότι ένας ιμάντας ελαστικού καπνού μπορεί να σε ανυψώσει σε εξωτερικό χώρο, ίσως τα βιβλία που διαβάζεις  να μην είναι τα σωστά. «Αυτό συγκαταλέγεται στις στρατιωτικές υποθέσεις,» είπε ένας τεχνικός. «Εργάζονται στο πλαίσιο των στρατιωτικών συμβάσεων.»

Πρόκειται για πραγματικότητα ή φάρσα; Τα βοοειδή όμως είναι στ αλήθεια με παράξενο τρόπο  νεκρά και δεν υπάρχει καμία φάρσα ή συνωμοσιολογία σε αυτό και όλες οι επίσης παράξενες αναφορές του άρθρου, είναι από ‘επίσημα’ ή ‘ημιεπίσημα’ χείλη. ΧΜ! Κλείνω το άρθρο όπως το άρχισα… Πιθανώς, αυτό που εμείς οι ‘απλοί άνθρωποι’ θεωρούμε πραγματικότητα, είναι πολύ κατώτερη από την πραγματική ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που είναι πολύ πιό αλλόκοτη ακόμη κι από την πιο τρελή ΦΑΝΤΑΣΙΑ μας.

Space_elevator  space-elevator-japan

http://miastala.com/s/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *