Διαφημίσεις

Του Ελευθέριου Ρήνου

Στις αρχές Ιανουαρίου 2017, ο Θέμης Σοφός, ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, δήλωσε πως η οργάνωση Σώρρα ενδεχομένως λειτουργεί και ως εγκληματική οργάνωση.

Προσωπικά διαφωνώ με τον ικανό νομικό και το δήλωσα δημόσια εδώ και αρκετό καιρό, ξενίζοντας αρκετούς που στην αρχή δεν γνώριζαν καλά τη δράση της ομάδας αυτής. Για εμένα δεν υπάρχει καν ο περιορισμός του «ενδεχομένως», που σωστά κατά τη νομική επιστήμη χρησιμοποίησε ο κ. Σοφός. Η δημοσιογραφική μου άποψη είναι πως η οργάνωση Σώρρα είναι εγκληματική και με την καθημερινή δράση της το αποδεικνύει.

 

Τα αδέρφια της αδικοχαμένης παιδοψυχιάτρου και ο δικηγόρος της οικογένειας Θέμης Σοφός μάχονται για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Αμέτρητες απειλές και εξυβρίσεις, γκεμπελικές τακτικές κατά όσων διαφωνούν μαζί τους, διακίνηση πλαστών εγγράφων, μαζική εξαπάτηση πολιτών, απόπειρα απάτης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και ένας φόνος συνθέτουν το παζλ αυτής της ιστορίας. Για τους περισσότερους, ο Αρτέμης Σώρρας είναι στο κέντρο.

Η πραγματικότητα είναι όμως ότι η πλύση εγκεφάλου της ναζιστικής προπαγάνδας έχει οπλίσει τα μέλη της οργάνωσης, πολλοί από τους οποίους έχουν μετατραπεί σε πολύ μικρό διάστημα από πατριώτες σε νεοναζί «ζόμπι». Αυτά τα μέλη είναι το πραγματικό πρόβλημα και από αυτά κινδυνεύει πλέον κόσμος σε πολλές γειτονιές της Ελλάδας. Αρκεί κάποιος να διαφωνήσει δημόσια με την απάτη, για να στοχοποιηθεί, να υβριστεί και να γίνει στόχος επιθέσεων από το «πεζικό» της εγκληματικής οργάνωσης, που το αποτελούν οι φανατικοί «πιστοί».

Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης! - Εικόνα1

Οι απειλές από το αριστερό χέρι του Σώρρα, τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, είναι στο καθημερινό «μενού». Το δεξί χέρι, ο Χρήστος Μπαλαντίνας, είναι ήδη προφυλακισμένος για φόνο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να υπηρετούσε στην ομάδα Δίας. Πρόκειται περί ενεργού, αστυνομικού οργάνου που έχει ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και τους Νόμους αυτής της χώρας και όμως θεωρείται ένα από τα πρωτοπαλλίκαρα της εγκληματικής οργάνωσης στο Βύρωνα. Τα στοιχεία του αστυνομικού βρίσκονται στη διάθεση μου και από το ρεπορτάζ γνωρίζω πως έχουν κοινοποιηθεί τόσο στο δικηγόρο της οικογένειας της Θώμης Κουμπούρα, όσο και στις εισαγγελικές αρχές.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός μάλιστα, όπως έχει καταγγελθεί, φέρεται να οπλοφορεί συνεχώς και να έχει μια ιδιαίτερη σύνδεση με το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο δεν επιθυμεί να αποχωρίζεται ποτέ, ακόμη και εκτός υπηρεσίας. Σύμφωνα με αξιόπιστο μάρτυρα, το όργανο της τάξης φέρει το υπηρεσιακό του περίστροφο ακόμη και όταν βρίσκεται στα γραφεία του Σώρρα. Κατά συνέπεια, υπάρχει κατατεθειμένη καταγγελία πως στα γραφεία του Σώρρα στο Βύρωνα υπάρχει ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς, ο οποίος οπλοφορεί και είναι εν ενεργεία αστυνομικός, ενώ ο ίδιος άνθρωπος επισκέπτεται και άλλα γραφεία στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στην Αττική.

Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης! - Εικόνα2

Δημοσίευμα του αστυνομικού που λειτουργεί ως πρωτοπαλλίκαρο του Σώρρα, με το οποίο στοχοποιεί μάρτυρα που κατέθεσε κατά της εγκληματικής οργάνωσης.

Με δημοσίευμα του στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, ο εν λόγω στυνομικός «αστειεύεται» εναντίον μάρτυρα που πριν λίγες μόνον ημέρες κατέθεσε στην Εισαγγελέα Αθηνών κυρία Αυλίδου για την εγκληματική οργάνωση. Ο μάρτυρας, που θεωρείται «κλειδί» από τις ανακριτικές αρχές, στοχοποιείται μαζί με τη σύζυγό του από τον αστυνομικό, ο οποίος αναφέρει το «Φώσκολο» και το «Γιάγκο Δράκο» στο κείμενο που ανέβασε.

Στο σημείο αυτό πρέπει να θυμίσω πως ο δολοφόνος της Παιδοψυχιάτρου έβλεπε «δράκους», ενώ από πρώην μέλη της οργάνωσης έχει εξηγηθεί η χρήση λέξεων – κλειδιών που λειτουργούν ως εσωτερικός κώδικας ανάμεσα στα μέλη. Μάλιστα, στη λέξη «Δράκος» που χρησιμοποίησε τόσο ο δολοφόνος, όσο και ο συγκεκριμένος αστυνομικός, έχει αποδοθεί η έννοια του υπέρτατου εχθρού της οργάνωσης, ο οποίος πρέπει να θανατωθεί.

Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης! - Εικόνα3

Τα στοιχεία του αστυνομικού είναι ελεύθερα στο διαδίκτυο μαζι με το κινητό του τηλέφωνο.

Εκτός από τον όρκο του προς την υπηρεσία του, ο αστυνομικός έχει λάβει επιπλέον τον «Όρκο του Πολεμιστή» σύμφωνα με τον οποίο τάσσεται και αφοσιώνεται στους σκοπούς της εγκληματικής οργάνωσης και στις προσταγές του αρχηγού αυτής, ενώ συμφωνεί πως αν παραβεί τον όρκο του ο κυτταρικός του ιστός θα διαλυθεί, δηλαδή θα χάσει τη ζωή του.

Ο όρκος στον οποίο υποχρεωτικά υποβάλλονται τα μέλη της οργάνωσης Σώρρα αν πρόκειται να ανοίξουν γραφείο με το πρόσωπο του άφραγκου «επεδνυτή» στην πινακίδα, αποτελεί απόδειξη του γεγονότος ότι πρόκειται περί μιας επικίνδυνης οργάνωσης με παραθρησκευτικό χαρακτήρα, στην οποία παγιδεύονται απλοί άνθρωποι, που στόχο έχουν μόνο να ξεφύγουν από την οικονομική κρίση. Με το «τυράκι» της παροχής οικονομικής βοήθειας, ο Σώρρας και οι κατά τόπους συνεργάτες του, εξαπατούν τους πολίτες, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα υφαρπάζουν τα χρήματά τους και ασκούν έντονο προσηλυτισμό, με στόχο τη μετατροπή φιλήσυχων πολιτών σε οπλισμένους πολεμιστές.

Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης! - Εικόνα4

Ο εν ενεργεία αστυνομικός που φέρεται να είναι από τα πρωτοπαλλίκαρα της οργάνωσης Σώρρα.

Επιπρόσθετα, το άρθρο 13 του Συντάγματος περί της Θρησκευτικής Ελευθερίας ξεκαθαρίζει πως «ο προσηλυτισμός απαγορεύεται», ενώ ταυτόχρονα στο εδάφιο 5 αναφέρεται πως «κανένας όρκος δεν επιβάλλεται χωρίς νόμο, που ορίζει και τον τύπο του». Κατά συνέπεια, ο όρκος στον οποίο αναγκάζονται να συμμετάσχουν τα μέλη της οργάνωσης είναι παράνομος, παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα της χώρας μας και για αυτό θα έπρεπε να υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό αυτεπάγγελτη παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα.

Σε αυτόν τον παράνομο όρκο λοιπόν έχει ορκιστεί και ο αστυνομικός. Ας ελπίσουμε, αν ποτέ αποδειχθεί η ενοχή του Σώρρα και των μελών της υπόλοιπης εγκληματικής οργάνωσης, και ζητηθεί η σύλληψή τους, ο αστυνομικός που έχει ορκιστεί τον «όρκο του πολεμιστή» και σήμερα προστατεύει τον «πολέμαρχο», να μην τραβήξει το όπλο του για να επιβεβαιώσει την πίστη του στον αρχηγό της οργάνωσης. Τότε θα είναι αργά για όλους μας σαν κοινωνία!

Παράλληλα, διαταγή της ηγεσίας της οργάνωσης είναι η χρήση και διακίνηση πλαστών εγγράφων, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται ανυπόστατος ισολογισμός που αποδίδεται στην Παγκόσμια Τράπεζα και φέρει εκατοντάδες πλαστογραφημένες υπογραφές, ανάμεσα στις οποίες τις πλαστές υπογραφές του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια, του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Αλογοσκούφη και του Πρέσβη Αδαμάντιου Βασιλάκη (βλ. «Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη: Έγγραφα και αποδείξεις». – http://mignatiou.com/2017/01/ta-meli-tis-egklimatikis-organosis-sorra-simmetechoun-stin-apati-engrafa-ke-apodixis/). Ο αστυνομικός στον οποίο αναφέρομαι έχει πρόσβαση σε αυτά τα άρθρα, είναι υψηλά ιστάμενος στην τοπική οργάνωση και χρησιμοποιεί τα πλαστά έγγραφα!

Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης! - Εικόνα5

Ο ένοπλος αστυνομικός συμμετείχε ενεργά σε ομιλία υπέρ του Σώρρα στις 13-5-2016. Στη φωτογραφία αριστερά του βρίσκονται οι πλαστογραφημένες υπογραφές και απόσπασμα του ανυπόστατου ισολογισμού της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Φυσικά, δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση ανάμεσα στο συγκεκριμένο αστυνομικό, και στους υπόλοιπους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που με αυταπάρνηση και καθημερινές θυσίες προστατεύουν το κοινωνικό σύνολο. Η παρουσία όμως ενός ένστολου αστυνομικού στα γραφεία του Σώρρα, οι απειλές του δίκην αστεϊσμού προς τρίτους και ειδικά προς μάρτυρες που πρόσφατα κατέθεσαν κατά της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και η εκτός υπηρεσίας περιφορά του υπηρεσιακού του όπλου θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα από την προϊστάμενη αρχή του.

Διαφορετικά, για μια ακόμη φορά κινδυνεύουμε να έχουμε θύματα, όπως και στην περίπτωση της αδικοχαμένης Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα και μετά τον επόμενο φόνο θα μαζευτούμε όλοι μαζί τηλεοπτικά να συζητήσουμε τι πήγε στραβά και θρηνούμε το επόμενο θύμα. Θεωρώ πως έχει τελειώσει ο χρόνος της έρευνας, του ρεπορτάζ και της προανάκρισης και έχει φτάσει επιτακτικά η στιγμή που η επίσημη πολιτεία πρέπει να δείξει τα αντανακλαστικά της. Αλλιώς είναι θέμα χρόνου πότε θα έχουμε τον επόμενο νεκρό, λόγω μιας ηλίθιας απάτης που ταιριάζει μόνο σε μερικά αφρικανικά κράτη.

Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης! - Εικόνα6

Ο Σώρρας (αριστερά) έχει ιδιαίτερα στενή σχέση με τον Χρήστο Μπαλαντίνα (στο κέντρο), τον φερόμενο ως δολοφόνου της Παιδοψυχιάτρου, που αποτελεί το δεξί του χέρι και μέχρι σήμερα δεν έχει διαγραφεί από μέλος της οργάνωσης.

Θα πρέπει να σημειώσω τέλος πως η δολοφονία της Παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα δεν έχει απασχολήσει όσο θα έπρεπε τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μέχρι σήμερα. Οι «πιστοί» λόγω της πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί συμπεριφέρονται σαν να μην έγινε ποτέ ο φόνος. Εκτός από μερικά κροκοδείλια δάκρυα, η ηγεσία της οργάνωσης δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπό της και έχει φροντίσει να πάρει αποστάσεις, κατηγορώντας την αδικοχαμένη Ιατρό επιπλέον για διάφορες φανταστικές σαχλαμάρες.

Αυτή η προσπάθεια απαξίωσης του προσώπου της δολοφονημένης Θέμης από τον Αρτέμη Σώρρα και τους στενούς συνεργάτες του θα πρέπει να συνεκτιμηθεί από τις αρχές, αφού φανερώνει ένα ιδιαίτερα κακό κλίμα ως προς τις σχέσεις τους μαζί της, σε αντίθεση με όσα δηλώνουν ότι το θύμα ήταν ταγμένο να τους βοηθήσει ανοίγοντας γραφείο στην πόλη της.

mignatiou.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης!”
  1. Σκοπός του Σώρα είναι ή επιβολή του Δωδεκάθεου στην Ορθόδοξη Ελλαδα!… Δείτε το υπερμνημονιο!!!

    1. ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ. ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    2. σκοπός του σορα είναι η κονόμα ούτε 12θεό ούτε πράσινα άλογα… απλά βρίσκει φανατικούς παλαβούς αρχαιόπληκτους να τον ακολουθούν

    3. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΑ ειναι να γελοιοποιησει το ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ….και αυτο ΦΑΙΝΕΤΑΙαπο τον ιδιον ο οποιος εχει την μορφη (σουλουπι) ανθρωπου απο ΝΕΠΑΛ λιγο ΙΝΔΙΑ και λιγο ΠΑΚΙΣΤΑΝ και οφθαλμους της ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ …..αυτη η ΠΑΤΡΑ τι “κοσμο” συγκεντρωσε τα τελευταια χιλια (1000) χρονια (!) …. απο ολη την ΑΣΙΑ….
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ λοιπον ο Σρι Λανκας εμφανισιακα να καταγεται απο τα διδυμα του αρακτεου ΒΟΥΔΑ των ζουγκλων και οροπεδιων της ΑΣΙΑΣ …. και σκοπο εχων να ξεφτιλισει οτι αρχεγονο και ΕΛΛΗΝΙΚΟ….. ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ της πελοπονησου των ΕΛΛΗΝΩΝ.

  2. Δεν μπορω φιλε να δεχτω πως ο σωρρας και οχι μονο ο σωρρας αλλα και ολους οσοι μεγαλο επιχειρηματιες τον “στηριζουν”-σπονσοραρουν στον κοσμο τους, εχουν μονο εναν στοχο. Ο απωτερος τους στοχος ετσι οπως εγω βλεπω τις κινησεις τους είναι η εγκαθιδρυση του νεου κοσμου ετσι οπως οι εβραιοι θελουν να ειναι η ελλαδα και η ανθρωποτητα, οσο για τους Ελληνες που ειναι κοντρα σε αυτο το “νεο” υπουλο καθεστως… Απεραντο θεμα. Στο θεμα μας παλι. Θα σου πω δυο περιοδους στην ελλαδα οπου εξαγορασαν την πραγματικη ευτυχια και ελευθερια μας και οχι μονο τον Ελληνον αλλα και της Ανθρωποτητας. Εσυ βρες την τριτη φορα. 1. 1827, η uglοι μετα την φυλακιση Του Παππου τον Ελλινον ηρθαν και αφησαν το πακετο με τα χρηματα στο τραπεζι, δηθεν μας αναγνωρισαν ως ελλαδα και μας παρκαραν τους νομους οροτς και κανονες τους ονομαζοντας το συνταγμα. Στην τελικη ταχυτητα οι ιδιοι εβραιοι πασαδες που το παιζανε τουρκοι συνεχισαν με αλλες ταυτοτητες να διοικουν το αγγλοσαξονικο “δικαιο”, συνεχιζοντας να ελεγχουν τον κοσμο μεσα απο συμφεροντα της υλης. 2. Πασοκ. Ενα κομμα οπου ιδρυθηκε με το δολαριο, δηλαδη με συμφεροντα μιας αλλης ηπειρου προσφεροντας πλουσιοπαροχα χρημα στον κοσμο με αποτελεσμα να αναβαθμισουν το ιδιο αγγλοσαξονικο “δικαιο” με αποτελεσμα μεχρι και σημερα να το ταιριαζουν στα μετρα τους…
    3….

  3. ΚΑΛΑ,Ε Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΜΠΕΣ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΞΙΑ…. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΑΙΝΕΤΕ.

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ,ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ! ΟΥΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟ 2013.
    Ε.ΣΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΩΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΜ ,ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    Ε.ΣΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ! Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΒΗΧΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΕΚ(!) ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???? ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ(ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ),ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 670 ΔΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΟΜΩΣ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015.ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ???? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ???? ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η SINGULAR ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ……
    ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ(300 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΟΥ.ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ.ΡΑΓΙΑ!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    1. Ο Λευτέρης Ρήνος εδώ και χρόνια κάνει αγώνα με κίνδυνο της ζωής του να ξεσκεπάσει με αληθινά στοιχεία και γεγονότα την απάτη Σώρρα.
      Τον έχουν στοχοποιήσει από τότε που έκανε τις αποκαλύψεις και έλεγαν σε όλα τα μέλη τους όπου τον δουν να τον τσακίσουν στο ξύλο και να του σπάσουν τα κόκκαλα.
      Στοχοποίησαν και την οικογένεια του και ο ψυχανώμαλος δολοφόνος Μπαλαντίνας του έλεγε συνέχεια και τον απειλούσε ότι μόλις τον δει θα τον σφάξει και άλλα πόσα σε FACEBOOK και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πράγμα που το παραδέχτηκε και ο δολοφόνος σε ένα από τα κείμενα που ανέβασε μετά από την δολοφονία.
      Αν είχες την νοημοσύνη να καταλάβεις τα αδιάσειστα στοιχεία της απάτης που παρουσίασε τόσο απλά και επεξηγηματικά ο Ρήνος και άλλοι τόσοι δημοσιογράφοι και ερευνητές για να καταλάβει και ο πιο απλός άνθρωπος την ηλίθια απάτη, ίσως τώρα είχες άλλη γνώμη.
      Για αυτό πρόσεξε τα λόγια σου και ποιον στηρίζεις γιατί πλέον αυτή η υπόθεση θα έχει πολύ μεγάλες αποκαλύψεις.

  4. To προηγούμενο άρθρο μου δεν δημοσιεύτηκε. Δεν πειράζει, θα προσπαθήσω ξανά : Γιατί παρουσιαζεσται διφορουμενοι στο άρθρο σας : Ενώ προς την αρχή του λέτε ότι ο Σωρρας και οι οπαδοί του είναι ντε φακτο εγκληματική παρά θρησκευτική οργάνωση αλλά στη συνέχεια του άρθρου εύχεστε να αποδειχθεί ΌΤΙ Ο Σωρρας και οι οπαδοί του είναι εγκληματική οργάνωση… Χάχαχα, δλδ ποιο από τα δύο υποστηρίζετε τώρα για να καταλάβει και ο αναγνώστης… Υγ:Συμβουλη :Όταν δημοσιεύετε ένα άρθρο, καλό είναι να μιλάτε με χειροπιαστες αποδείξεις και όχι με φανταστικές ενδείξεις προς τη σωστή ενημέρωση του κοινού. Υγ2 :Δεν είμαι μέλος της Ε.Σ.Υ, ακόμη..

    1. Η νοημοσύνη σου είναι ίδια με τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα χωρίς παρεξήγηση.Αν και αμφιβάλω ότι δεν είσαι μέλος της Ε.Σ.Υ, αλλά θα είσαι πολύ χαζός να γραφτείς τώρα με τόσες αποκαλύψεις και άλλα τόσα για τον ψεύτη ανήθικο απατεώνα που πλησιάζει η ώρα που θα τον χώσουν μέσα αν δεν εξαφανιστεί ξαφνικά.Για να απαντήσω στην ηλίθια ερώτηση σου, σου λέω ότι το ευχόμαστε να αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική οργάνωση το λέει ο αρθρογράφος γιατί μέχρι τώρα η δικαιοσύνη δεν έκανε τίποτα και τώρα ξύπνησε για να πράξει αυτό που έπρεπε να κάνει εδώ και χρόνια.Άρα μέχρι την απόδειξη της αλήθειας ο κατηγορούμενος που κάνει τον κινέζο είναι αθώος.
      ΥΓ.Αν δεν έχεις ιδέα ποια είναι οι χειροπιαστές αποδείξεις για την απάτη Σώρρα και νομίζεις ότι είναι φανταστικές δες αυτά…
      http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2016/10/blog-post_427.html

      http://mignatiou.com/2017/01/i-dolofonia-sti-lamia-ke-ta-engrafa-pou-apokaliptoun-tin-egklimatiki-organosi-sorra/

      http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/oi_katadikes_sorra_gia_arxaiokapilia_ypeksairesi_kai_plastografia-64846990/

      ΥΓ.2 Αν πάλι με όλα αυτά συνεχίζεις να πιστεύεις τον Σώρρα και να τον υποστηρίζεις λυπάμαι πολύ.

      1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΑΖΩΝ, ΗΛΙΘΙΩΝ , ΚΟΚ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΈΦΩ ΣΤΗ ΜΟΎΡΗ ΣΟΥ. ΟΔΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΎΤΑ :ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΌΤΙ ΕΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ, ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΉΤΑΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΛΧ ΤΡΙΣ ΙΣΌΒΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΙΣΑΙ νέμεσις; ΑΕ πάνε να δεις απ τη γωνία αν έρχομαι, γίδια ε γίδι. Υγ :Σαν μάντης κάλχας που είσαι, με θεωρείς ότι είμαι μέλος της ΕΣΥ παρότι στο προηγούμενο άρθρο μου ΥΠΟΓΡΑΜΜΗΣΑ ότι δεν είμαι…τι να πει κανείς παραπάνω με κάποιους σαν του λόγου σου… Πολύ αξία και χρόνο σου έδωσα μέχρι εδώ.

          1. Το έχω σκεφτεί και ΔΕΝ το αποκλείω καθόλου. Ότι μας έχουν ταισει το χάπι εις άγνοια μας, εσύ το έχεις σκεφτεί ποτέ;

        1. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

          ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΑΖΩΝ, ΗΛΙΘΙΩΝ , ΚΟΚ ΣΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΈΦΩ ΣΤΗ ΜΟΎΡΗ ΣΟΥ. ΟΔΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΎΤΑ τι να πει κανείς παραπάνω με κάποιους σαν του λόγου σου… Πολύ αξία και χρόνο σου έδωσα μέχρι εδώ.
          Πολλά έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια για την επικράτηση του Χριστιανισμού. Μεγάλα ψεύδη, πως δήθεν, ο Χριστιανισμός επεκράτησε με σφαγές και εξανδραποδισμούς και όχι με την αξία του. Πως, δήθεν, διέλυσε οτιδήποτε ελληνικό και υπονόμευσε την επιστήμη και τον πολιτισμό. Πολλοί, έχουν επηρεαστεί από αυτά τα ψευδή, με συνέπεια είτε να απομακρυνθούν από την πίστη είτε πιστέψουν πως η πίστη μας διαδόθηκε με μέσα δόλια και ποταπά. Εδώ θα αποδείξουμε, πως όχι μόνο αυτά δεν στέκουν, αλλά πως παρά τις ψευδολογίες που διαδίδονται, οι Χριστιανοί σεβάστηκαν τον αρχαίο πολιτισμό, και διατήρησαν την πνοή και την δύναμη του. Στην πραγματικότητα, αν δεν υπήρχαν οι Χριστιανοί και ο πολιτισμός τους, σήμερα θα είχε επιβιώσει μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι του αρχαίου πολιτισμού. Στην πραγματικότητα , πολύ πιο εκτενέστερο διωγμό κατά της μαγείας, διεξήγαγε ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ αυτοκράτορας Ο παγανιστής αυτοκράτωρ Αύγουστος είχε συγκεντρώσει και κάψει πάνω από 2.000 μαντικά και προφητικά βιβλία [Σουητώνιος, Div. August., 31.]

          Γράφει χαρακτηριστικά ο Γερμανός ιστορικός F. Gregorovius:

          «από τους βανδαλισμούς αυτούς [που έγιναν βάσει των διατάξεων του Θεοδοσίου] η αρχαία Ελλάδα έπαθε ελάχιστα, συγκριτικά με όλες τις άλλες χώρες της Αυτοκρατορίας. Κυρίως η Αθήνα έμεινε απαλλαγμένη από καταστροφές. Κανένα από τα εν Αθήναις μεγάλα κι ονομαστά ιερά δεν γκρεμίστηκε. (…) Ο Χριστιανισμός ανεδείχθη ίσως ευλαβέστερος προς τα μνημεία της αρχαίας τέχνης στην Αθήνα απ’ ότι σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εξαιρουμένων ορισμένων καταστροφών καλλιτεχνημάτων και ιερών προς τα οποία είχε μετά ιδιάζουσας εμμονής συμφυή η παγανιστική πίστη, η νικώσα θρησκεία φαίνεται να έλαβε κατοχήν των Αθηνών ειρηνικά. (…) Η καταστροφή του ναού του Ολυμπίου Διός δεν δύναται να αποδοθεί εις τον βανδαλισμό βυζαντινού ανθύπατου ή εις τον ευσεβή ζήλο κάποιου επισκόπου. (…) Πολλοί ναοί κατέπεσαν υπό σεισμών και μάλιστα σε μεταγενέστερα χρόνια. Ο ναός του Διός εν Ολυμπία κατέπεσε τον 6ο αιώνα, ο ονομαστός εν Κυζίκω μετά τον 11ο αιώνα υπερμεσούντα.» [Ιστορία των Αθηνών», F. Gregorovius, Βιβλιοθήκη Μαρασλή, Αθήναι 1904, τ. 1, σ. 97, 128, 133]

          Όσο για τον Αλάριχο, στον οποίο αποδίδουν την καταστροφή ιερών, ο Gregorovius αναφέρει τα εξής:

          «Ουδείς ιστορικός μαρτυρεί ότι ο βασιλεύς των βαρβάρων (ο Αλάριχος) εξηκόντισε τον πυρσό του εμπρησμού εις το ιερό της Δήμητρος. (…) Υπερβάλλουσι όμως δεινώς όσοι ανάγουν στον Αλάριχο την εξολόθρευση των εθνικών θεών της Ελλάδας κι όσοι θεωρούν ότι οι Γότθοι (του Αλάριχου ) προέβησαν εξεπίτηδες σε σκόπιμη καταστροφή των ναών και ιερών.» [τ. 1, σ. 101, 103]

          Ο Μέγας Κωνσταντίνος έλεγε στους υπηκόους του «πηγαίνετε στους βωμούς και στα δημόσια ιερά και τελέστε τις τελετές κατά τις συνήθειές σας» [Θεοδ. Κώδ. IX, 16, 1 και 2, νόμοι του 319 και 320 μ.Χ.]. Για τα όσα λέει ο Λιβάνιος σχετικά με τους νόμους του Κωνστάντιου ο Παπαρηγόπουλος σχολιάζει:

          « Αλλά ότι ο Λιβάνιος λέει υπερβολές και ότι ούτε εκείνοι οι ρητοί νόμοι (του Κωνστάντιου) εκτελέστηκαν, συμπεραίνεται από τη συνεχή επανάληψή τους και από πολλές άλλες αναμφισβήτητες μαρτυρίες και γεγονότα. Επίσης ο εθνικός Σύμμαχος βεβαιώνει ότι ο ίδιος ο Κωνστάντιος, που το 353 εξέδωσε το νόμο 4, όταν επισκέφθηκε τη Ρώμη μετά από 4 χρόνια (357), διατήρησε ευλαβικά τα προνόμια των Εστιάδων και γενικά επέτρεψε ο ίδιος την λατρεία.» [Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Κ. Παπαρηγόπουλου, 1885, επανέκδ. εκδ. Κάκτος, 1992 (8,3) ]

          Αλλά όχι μόνο ο Παπαρηγόπουλος:

          «Η πολιτική που χάραξε ο Αυτοκράτορας Κωνστάντιος με τους αντιπαγανιστικούς νόμους του τού 356-7 έμελλε να μείνει νεκρό γράμμα ώς τον Θεοδόσιο» [ Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Εκδοτικής Αθηνών Α.Ε. τ. Ζ’, σ. 54]

          Τι λέει ο Gibbon, από την «Ιστορία της παρακμής και πτώσης της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας»:

          «..Υπάρχει σοβαρός λόγος να πιστεύουμε ότι το επίσημο έδικτο [σημ. :των Αυτοκρατόρων Κωνστάντιου και Κώνστα κατά των Εθνικών] είτε εγράφη δίχως να δημοσιευθεί, είτε εδημοσιεύθη δίχως να εκτελεστεί. Η μαρτυρία των γεγονότων και τα μνημεία που ακόμη είναι σε ύπαρξη, αποδεικνύουν την δημόσια εξάσκηση της παγανιστικής λατρείας καθ’ όλη τη βασιλεία των γιών του Κωνσταντίνου. Στην Ανατολή καθώς και στη Δύση, στις πόλεις καθώς και στην επαρχία, μεγάλος αριθμός ναών παρέμεινε σεβαστός, ή τουλάχιστον διασώθηκαν? και το ευσεβές πλήθος ακόμα απολάμβανε την πολυτέλεια των θυσιών, των τελετών και των πομπών, με την άδεια ή την συγκατάθεση της δημόσιας αρχής. Τέσσερα περίπου χρόνια μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία του φοβερού έδικτού του, ο Κωνστάντιος επεσκέφθη τα τεμένη της Ρώμης και η εντιμότητα της συμπεριφοράς του συνιστάται απο έναν παγανιστή ρήτορα ως ένα παράδειγμα άξιο μίμησης από τους επόμενους ηγεμόνες. «Ο αυτοκράτωρ», λέει ο Σύμμαχος, «επέτρεψε να μείνουν άθικτα τα προνόμια των Εστιάδων. Εγγυήθηκε τη καθορισμένη παροχή για να παράσχει τα έξοδα των δημόσιων τελετών και θυσιών. Και παρ’ όλο που ασπάζεται μια άλλη θρησκεία, ποτέ δε σκέφτηκε να στερήσει την αυτοκρατορία από την ιερή λατρεία της αρχαιότητας».[ The decline and fall of the Roman Empire, E. Gibbon, Collier Books, N.Y., N.Y. (Vol. 1, p.399) ]

          Ο Σύμμαχος [επιστολή, Migne, 18, 391] επαινεί τον Κωνστάντιο ότι επικύρωσε τα προνόμια των Εστιάδων, απένειμε ιερατικά αξιώματα σε εξέχοντες Ρωμαίους και έδωσε επιχορηγήσεις σε εθνικούς ναούς και αγώνες. Ο Κωνστάντιος μερίμνησε και για την εκλογή εθνικού πρωθιερέως της Αφρικής με ειδικό νόμο του [C. Th., XII, 1, 46], το έτος 358. Έτος διωγμών, κατά τους Νεοπαγανιστές. Όλα αυτά, σe συνδυασμό με το γεγονός πως το ποσοστό των Χριστιανών στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν 56,5 % το έτος 350 μ.Χ. [Πηγή: The Rise of Christianity, Princeton 1996], μας δείχνει πως ο Χριστιανισμός ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!

          Ενδιαφέρον είναι ότι ο Ονώριος και ο Θεοδόσιος Β’ (γιοί του Θεοδόσιου Α’) επενέβησαν για να προστατεύσουν τους νομοταγείς Εθνικούς από κακοποιήσεις από μέρους των φανατικών χριστιανών και απαίτησαν σύμφωνα με νόμο να καταβάλλεται διπλάσια αποζημίωση για κλοπή περιουσιών. [“Ιστορία του Ελληνικού Έθνους”, Εκδοτικής Αθηνών Α.Ε. τ. Ζ’, σ.345]

          Θεοδοσιανός Κώδικας XVI.10.24 (8 Ιουνίου 423 μ.Χ.) Αυτοκράτορες Γρατιανός, Βαλεντινιανός και Θεοδόσιος προς Ασκληπιόδοτο, ‘Επαρχο Πραιτορίου:

          «(…) Ιδιαιτέρως διατάσσουμε τους πραγματικούς χριστιανούς και αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι, να μην κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους δίνει η Εκκλησία και τολμήσουν να απλώνουν βίαιο χέρι επάνω στους εβραίους και εθνικούς που ζουν ήσυχα και δεν επιχειρούν ενάντιο στην τάξη και στους νόμους Μας. Γιατί αν τέτοιοι χριστιανοί φερθούν βίαια εναντίον φιλήσυχων ανθρώπων που ζουν με ασφάλεια, ή λεηλατήσουν τα αγαθά των, θα υποχρεωθούν να αντικαταστήσουν εις διπλούν, τριπλούν ή και ακόμη τετραπλούν αυτά που έκλεψαν. Επίσης, οι διοικητές των επαρχιών, το προσωπικό τους και οι κάτοικοι των επαρχιών αυτών ας ενημερωθούν ότι δεν θα επιτρέψουν να διαπραχθεί ένα τέτοιο έγκλημα. Αλλιώς, θα τιμωρηθούν κι αυτοί με τον ίδιο τρόπο μ’ αυτούς που διέπραξαν το έγκλημα.»

          Θεοδοσιανός Κώδικας, XVI.10.8, Αυτοκράτορες Γρατιανός, Βαλεντινιανός και Θεοδόσιος προς Παλλάδιο, Δούκα της Οσροηνής (30 Νοεμβρίου 382 μ.Χ.):

          «Με την έγκριση του δημοσίου συμβουλίου διατάσσουμε ότι οι ναοί όπου προηγουμένως σύχναζαν τα πλήθη, και που βρίσκονται ακόμα σε δημόσια χρήση, θα παραμείνουν ανοικτοί. Έτσι θα μπορούν τα πλήθη γηγενών και επισκεπτών να βλέπουν το ναό. Η αξία των αγαλμάτων, που βρίσκονται μέσα στους ναούς, θα υπολογίζεται με βάση την αισθητική τους και όχι τον ιερό τους χαρακτήρα.(..)»

          Θεοδοσιανός Κώδικας, XVI.10.15, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Μακρόβιο, Βικάριο της Ισπανίας, και Προκλιανόν, Βικάριο των Πέντε Επαρχιών (29 Ιανουαρίου 399 μ.Χ.):

          «(..) επιθυμούμε και να διατηρηθούν τα διακοσμητικά στοιχεία των δημοσίων κτιρίων. Αν κάποιος επιχειρήσει να καταστρέψει αυτά τα έργα, δεν θα βασίζεται σε καμία εξουσία.»

          Θεοδοσιανός Κώδικας XVI.10.18, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Απολλόδωρο, Ανθύπατο Αφρικής (20 Αυγούστου 399 μ.Χ.):

          “Αν κάποιος επιχειρήσει να καταστρέψει ναούς, οι οποίοι είναι κενοί από παράνομα αντικείμενα, δεν θα έχει την αυτοκρατορική υποστήριξη. Διατάσσουμε ότι η κατάσταση των κτιρίων θα πρέπει να παραμείνει αλώβητη.(..)”

          Ιουστινιανός Κώδικας I.11.3, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Μακρόβιο και Βικάριο Προκλιανό (399 μ.Χ.) :

          «Όπως απαγορεύθηκαν οι θυσίες, έτσι θέλουμε να διατηρήσουμε το διάκοσμο των δημοσίων έργων. Όποιος επιχειρήσει να καταστρέψει αυτά τα έργα, δεν βασίζεται σε καμία εξουσία. Αν τυχόν εμφανίσει κάποια αυτοκρατορική απάντηση ή νόμο για να υπερασπίσει τον εαυτόν του, τα έγγραφα αυτά θα αποσπασθούν απ’ τα χέρια του και να παραπεμφθούν στη Σοφία Μας.”

          Μελετώντας τα κείμενα των Πατέρων της Εκκλησίας βλέπουμε ότι αυτοί συνέχεια τονίζουν ρητώς την σύνδεση της αρετής και συνεπώς της Χριστιανικής πίστης με την ελεύθερη θέληση, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο οι διάφοροι βανδαλισμοί και διώξεις Εθνικών να έγιναν με προτροπή ή ηθική αυτουργία δική τους. «Δεν είναι αρετή αυτό που γίνεται με τη βία» γράφει ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός [PG 94, 924Α , Έκδοσις ακριβής της Ορθοδόξου Πίστεως, Β’ 12]. «Ο Θεός δεν αγαπά αυτό που γίνεται αναγκαστικά, αλλά αυτό που κατορθώνεται με την αρετή. Η δε αρετή επιτυγχάνεται με την ελεύθερη προαίρεση», γράφει ο Μέγας Βασίλειος [PG 31, 345B, Ότι ουκ έστιν αίτιος των κακών ο Θεός, 7]. «Η σωτηρία των ανθρώπων δεν οικοδομείται με τη βία και την επιβολή, αλλά με την πειθώ και την προσήνεια», γράφει ένας άλλος Άγιος, ο Ισίδωρος Πηλουσιώτης [PG 78, 573B, Επιστολαί Β’, ρκθ’ Παύλω περί Ιούδα του προδότου]. Ενώ ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος γράφει ότι είναι ύβρις προς το Θεό να του ζητάμε πράγματα εναντίον των εχθρών μας [PG 51, 363, Περί του μη δημοσιεύειν τα αμαρτήματα των αδελφών, μηδέ κατεύχεσθαι των εχθρών, 11].

          «Επομένως, ο Κύριος (…) απαγορεύει να φονεύονται και να κατασφάζονται οι αιρετικοί»

          Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Ομιλία ΜΣΤ΄, 1
          ΕΧΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΗΡΑ………..
          «Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν»
          Αυτή η φράση είναι θανατηφόρο πλήγμα για τον διάβολο!

          Είναι πολύ μεγάλη γι’ αυτόν που την λέει σε κάθε κίνδυνο, προϋπόθεση ασφάλειας κι ευχαρίστησης.

          Γιατί μόλις την απαγγείλει κανείς, αμέσως διασκορπίζεται το σύννεφο της λύπης.

          Μην παύσεις να την λες και να ασκείς και τους άλλους σ’ αυτό.

          Έτσι και η φουρτούνα που μας βρήκε, κι αν ακόμη γίνει μεγαλύτερη, θα μεταβληθεί σε γαλήνη.

          Έτσι κι όσοι δοκιμάζονται θα πάρουν μεγαλύτερη αμοιβή παράλληλα προς την απαλλαγή τους απ’ τα δεινά.

          Αυτή η φράση ανέδειξε τον Ιώβ νικητή, αυτή η φράση έτρεψε σε φυγή τον διάβολο, κι αφού τον γέμισε από ντροπή τον έκανε να αναχωρήσει, αυτή είναι εξάλειψη κάθε ταραχής…»
          ΗΡΑ…………..

  5. Ο μπάτσος είναι απλά ρουφιανος της ασφάλειας, κόβει κίνηση τι γίνεται εκεί μέσα και απλά αναφέρει… στον διοικητή του!

  6. Πολύ αρρωστημένη φαντασία βρε παλληκάρια εδώ,ότι τού ρθει του καθενός εδώ το τσαμπουνάει,κάτι λογικό δεν διάβασα απο κανέναν,ότι φαντάζεται ο καθείς είναι η δική του πραγματικότης…Καμιά απόδειξη σοβαρή,έχει κανείς που να τεκμηριώνει τις απόψεις του; Ναι ο Σώρρας είναι απατεώνας λέτε, γιατί;έχει κάνει κάτι επιλήψιμο; Μπήκα στο σάιτ του ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ και κατέβασα τον προϋπολογισμό του 2015,είναι όντως πλεονασματικός κατά 670 δις και παρόλα αυτά είμαστε σε μνημόνια αναρωτήθηκε κανείς σας γιατί; Μήπως έχει δίκιο ο Σώρρας; Η Εκκλησία γιατί δεν μιλάει γι’αυτό το χάλι,γιατί δεν βγήκε κάποιος δέσποτας να μας εξηγήσει γιατί περνάμε αυτό που περνάμε; Κινδυνεύει η Ελλάς από τον Σώρρα και δώσανε εντολή οι Δέσποτες στούς ιερείς να πούνε στους πιστούς να αποφεύγουν το Σώρρα…Γιατί δεν δίνουν εντολή να αποφεύγουμε τον Άθεο προθυπουργό μας τους άθεους πολιτικούς και τα άθεα κομματα; Γιατί δεν αναρωτιέται κανείς; Ο κατήφορος συνεχίζεται και θα συνεχίζεται εάν δεν ξυπνήσουμε.

  7. Ρηνος.. Η ντροπη της οδοντιατρικης,της δημοσιογραφειας κ κυριως του καθεστωτος αφου παρα το χρημα που χει βγαλει δεν εχει καταφερει τιποτα με τα ψευδη του. Ρηνο παρατα τα. Βρες ζωη οσο προλαβαινεις στο χαος που υπηρετεις, γιατι συντομα που δεν θα υπαρχει, σε κοβω να τρεφεσαι με μελι γαλα κ καρυδια στην ανταρκτικη. Πληρωμενο δουλακι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *