Διαφημίσεις

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μετά το καλοκαιρινό brexit σημειώσαμε ότι αλλάζει η πολιτική των Αγγλοσαξόνων στα Δυτικά Βαλκάνια.

Λίγες μέρες πριν την ορκωμοσία του Τράμπ στις 15 Ιανουαρίου του 2017 η Σερβία προειδοποιούσε με πόλεμο το Κόσοβο εξ αιτίας του θερμού επεισοδίου με το αγιογραφημένο σερβικό τραίνο στην Μιτροβίτσα.

Τις επόμενες ώρες έπιασε μια επιδημία στους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό και αυτό την στιγμή που η Ελλάδα πειράζεται παντοιοτρόπως από την νεοθωμανική μανία του Ερντογάν.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφορούσαν φήμες για επιστράτευση στην γειτονική χώρα της Αλβανίας,

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ και έρχεται από ψηλά « αλλάξτε τα σύνορα στην Βαλκανική Χερσόνησο πριν λογαριαστούμε με τον Τούρκο»

Και τώρα είναι να μην πιστεύεις, όταν αρχές της δεκαετίας του 90 ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μιλούσε για αυτές τις ανατροπές. Ειδικά για το μόρφωμα των Σκοπίων πήρε την εξής θέση και έλεγε.

«Υπερασπιζόμενος την ελληνικότητα της Μακεδονίας , ανήρτησε στο Αρχονταρίκι του το κείμενο του προφήτου Δανιήλ που αναφέρεται στον βασιλέα των Ελλήνων Αλέξανδρο και δίπλα του μια μεγάλη χάρτινη εικόνα ενός Αγγέλου από Σερβικό Μοναστήρι , να δείχνη το κείμενο.

Παρομοίαζε το κράτος των Σκοπίων με οικοδόμημα που είναι κτισμένο με τούβλα και με φαρσαλινούς χαλβάδες , που είναι κομμένοι σε σχήμα τούβλων που είναι κάποτε να καταρρεύσει» ΒΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ , Ιερομονάχου Ισαάκ

Τελικά τους χαλβάδες των Φαρσάλων τους παρήγγειλαν οι Αμερικανοί λέγοντας:

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ντέινα Ροραμπάκερ που συμμετέχει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και άνθρωπος κοντά στην κυβέρνηση Ν.Τραμπ ζήτησε να διαλυθεί το κράτος των Σκοπίων καθώς πρόκειται περί «αποτυχημένου έργου»

«Η θέση μου είναι ότι τα Σκόπια δεν είναι κράτος. Λυπάμαι, αλλά δεν είναι κράτος. Είναι μια διχασμένη κατάσταση που ποτέ δεν θα είναι σε θέση να πορευτούνε όλοι μαζί. Ως εκ τούτου, οι Κοσοβάροι και οι Αλβανοί των Σκοπίων θα πρέπει να γίνουν μέρος του Κοσσυφοπεδίου, ενώ το άλλο μέρος της ψευδομακεδονίας θα πρέπει να γίνει μέρος της Βουλγαρίας ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με την οποία πιστεύουν ότι σχετίζονται» του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου hpronews.gr/portal 8 Φεβρουαρίου 2017

Όμως ο χαλβάς είναι τόσο μαλακός που όταν τον κόβεις μπορείς να κόψεις και τίποτε που είναι δίπλα του . Και δίπλα στα Σκόπια είναι η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.

ΝΑ ΓΙΑΤΊ τους «ευγνώμονες» Αλβανούς εν Ελλάδι τους έπιασε ξαφνικά η μόδα να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό , πέρα από τις επίσημες δηλώσεις των κυβερνητικών πηγών τους να μιλούν για τον αλυτρωτισμό της δήθεν Τσαμουριάς.

Μπορεί σε κάποιους να μην τους αρέσει τώρα που άρχισαν να επιβεβαιώνονται τα προρρηθέντα του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ αλλά θεωρούμε μεγίστη τιμή και υποχρέωση μας μαζί με άλλους αρθρογράφους να ενημερώνεται ο Ελληνικός Λαός για γεγονότα που είναι έτοιμα να τρέξουν.

Το μαχαίρι λοιπόν που θα κόψει τον χαλβά των Φαρσάλων στα Σκόπια πιάνει και ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.

Όπως επαληθεύεται ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για το κρατίδιο των Σκοπίων έτσι αναμένουμε σύντομα και τα κάτωθι ως αναφορά την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ:

«Τη Βόρειο Ήπειρο οι μεγάλοι τη χαντάκωσαν. Αυτοί πρέπει να κανονίσουν και τώρα το θέμα. Χρειάζεται διάκριση από εμάς για να μη γίνονται υπερβολές και δημιουργείται αναταραχή στον κόσμο». (Πρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση, «Ο Γέροντας Παΐσιος», 1995)

Ενω εἶχε πεῖ μεταξὺ ἄλλων: «Μὴ φοβάστε. Ἐσᾶς θὰ σᾶς ἐλευθερώσουν κάτι παλαβοί· ἀπὸ μέσα καὶ ἀπὸ ἔξω. Παλαβοὶ μὲ τὴν καλὴ ἔννοια, δηλαδὴ παλικάρια. Αὐτοὶ δὲ θὰ καταλαβαίνουν ἀπὸ πολιτικές, καὶ θὰ μποῦν μέσα νὰ βοηθήσουν. Οἱ πολιτικοὶ θὰ τὸ χαροῦν κι αὐτοὶ κατὰ βάθος, ἀλλὰ αὐτοὶ δεσμεύονται καὶ δὲν μποροῦν νὰ ἐνεργήσουν. Οἱ ἄλλοι θὰ τὸ δεχτοῦν. Ἔ! ἀφοῦ ἔγινε τώρα, ἔγινε, θὰ ποῦν.

Μὴ φοβάστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰ πᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους. Πονάει αὐτό! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲ θὰ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά». (Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ, «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76) https://hellasforce.com/ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Προσωπική μαρτυρία που μου μεταφέρθηκε με τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη φίλο του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη με ομολογιακό έργο συγγραφής και ομιλιών πάνω στο θέμα της πλαστογράφησης του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Ήταν Αρχές της δεκαετίας του 90 όταν συναντήθηκα με τον κ. Νίκο όπως τον αποκαλούσα σεβαστικά και οικεία στα πλαίσια μιας συνεργασίας μας σε κάποιο ιστορικό θέμα που αφορούσε τον κοινό τόπο της καταγωγής μας. Σε αυτήν την συνάντηση ήταν συγκινημένος αλλά και ανήσυχος.

ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ γιατί μου έδειξε το ιδιόχειρο σημείωμα που του έγραψε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και έλεγε «Μάρτη έγινε ο Ευαγγελισμός, Μάρτη η Επανάσταση του 1821, Μάρτης αγωνίζεται και για το θέμα της Μακεδονίας»

ΑΝΗΣΥΧΟΣ γιατί όπως μου είπε μέχρι να με συναντήσει τον παρακολουθούσαν δύο άγνωστοι άνδρες, πιθανολογώντας ότι ανήκαν σε γνωστή πρεσβεία .

Σε αυτήν την συνάντηση μου εκμυστηρεύθηκε ότι από συζήτηση που είχε με τον ΑΓΙΟ του εντυπώθηκαν δυο πράγματα. «μαζί με την διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει και το Βορειοηπειρωτικό»

«οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί και ενωμένοι όταν θα αρχίσει η νέα μοιρασιά.. γιατί παιδάκι μου , όπως του είπε θα καραδοκεί και ο τούρκος να πάρει τα δικά του»

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “«Τα μάτια σας δεκατέσσερα» δόθηκε το σύνθημα να αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια”
  1. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ”ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ”. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ”ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ”ΘΑ ΔΈΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ,ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ!!!!

  2. ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ…ΑΣ ΈΧΟΥΝ ΥΠΌΨΗ ΤΟΥΣ ΌΤΙ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΈΝΑ ΣΤΟ ΤΣΙΜΈΝΤΟ. ΑΣ ΡΊΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΆ ΣΤΗΝ ΠΡΏΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ…ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΆΣ…ΕΊΝΑΙ ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΟ.ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΕΛΛΑΣ….ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ

  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ Ο ΑΠΟΤΙΧΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΩΣ ΔΕΧΟΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΞΟΞΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΜΩΡΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ Κ.Λ.Π ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΕ ΒΑΡΔΑΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΑΡΔΑΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ

      1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΒΑΣΤΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕ8 ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΑΝ ΤΑ ΣΠΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ

    1. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

      Ο Λυκάονας: «Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν. Αμήν.»

      Σύμφωνα με πληροφορίες η Μόσχα θα προτείνει στην Αθήνα και βαλλιστικά συστήματα Iskander-E ως αντίδοτο στα τουρκικά βαλλιστικά συστήματα Bora και Yildirim ώστε να επέλθει ισορροπία ισχύος και σε αυτό τον τομέα… Aν τελικά προχωρήσει και η αγορά της πυροβολαρχίας των S-400 Triumf, τότε με λίγες αλλά ουσιαστικές κινήσεις η Ελλάδα «κλειδώνει» ολόκληρο το Αιγαίο

      1. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ Η ΠΙΣΤΕΙΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ- ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΘΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ Η ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΕΕΔΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΔΑΚΟΜΑΛΑΚΙΕΣ

  4. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ?

  5. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕ ΟΠΟΙΟΝ-Α ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΗ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΣΚΛΗΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΑΙΣΙΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΔΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *