Διαφημίσεις

By Kaya and Christiane Muller

Αισθάνεστε διαφορετικοί από το σύνολο των ανθρώπων;

Θεωρείτε ότι ζείτε γεγονότα τα οποία έχουν κάποια ανεξήγητη αιτία ή προέλευση;

Ένα είναι σίγουρο:

Πως ψάχνετε για απαντήσεις και δεν είστε τυχαία σε αυτή τη σελίδα.

Διαβάστε 11 από τα σημάδια ότι μπορεί να είστε εκπαιδευόμενοι Άγγελοι πάνω στη Γη.

Γεμίστε με δύναμη και ακολουθήστε το μονοπάτι σας.
Διψάτε για καινούργια γνώση και νιώθετε διαφορετικοί από τους άλλους Είστε βαθιά πεποισμένοι ότι η Ζωή έχει ένα πιο βαθύ νόημα από το να ζει κάποιος απλά μια συνηθισμένη ζωή Την μια μέρα νιώθετε καλά, αισθάνεστε τη Ζωή και το Φως. Και την επόμενη είστε λυπημένοι και δεν έχετε ενέργεια Ενώ οι φίλοι σας ζουν σε μια κατάσταση όπου δεν κάνουν στον εαυτό τους καμία ερώτηση, αναρωτιέστε: «Ποιος είναι πιο χαρούμενος; Αυτοί ή εγώ»; Θέλετε να είστε σωστοί και δίκαιοι. Είστε δυνατοί.. Μερικές φορές πάρα πολύ και άλλες φορές λιγότερο. Αισθάνεστε μια ασυνέπεια και διαφωνία. Πάντα νομίζετε ότι είναι λάθος σας ή λάθος των άλλων και δεν καταλαβαίνετε γιατί νιώθετε έτσι. Μπορείτε να προβλέψετε κάποια γεγονότα πριν συμβούν Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από πράγματα που συνέβησαν στον κόσμο ή την ζωή σας και τίποτα δεν σας δίνει την αίσθηση της ικανοποίησης στην καθημερινή σας ζωή. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Αρχίζετε να βλέπετε σημάδια ή ενδείξεις και σταδιακά αρχίζετε να καταλαβαίνετε και να βλέπετε την πραγματική πρόθεση των ανθρώπων ή το μήνυμα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Ξυπνάτε στο μέσον της νύχτας ή κατά τη διάρκεια της ημέρας πάντα βλέπετε τους ίδιους αριθμούς: 111, 333, 555 κλπ Εύχεστε να αλλάξετε και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να βοηθήσετε τους άλλους. Όταν λαμβάνετε όλα αυτά τα σημάδια , σημαίνει ότι βρίσκεστε σε κάποια μύηση. Ότι είστε έτοιμοι να λάβετε γνώση…να γνωρίσετε το Θεό.

Αποσπάσματα από το βιβλίο : The Book of Angels: Dreams, Signs, Meditation – The Hidden Secrets

Μετάφραση: awakengr.comdiadrastika
thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Μήπως είστε Εκπαιδευόμενοι Άγγελοι πάνω στη Γη; Δείτε τα 11 σημάδια.”
  1. τι αλλο εχουμε να ακουσουμε αδελφια!!!!!Ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του και μαλιστα το βγαζει και σε βιβλια!…………..πειτε μου αδελφια,που το γραφει οτι οι Αγγελοι ερχονται σε αυτο το μπουρδελο για να….εκπαιδευτουν!Αφου οι Αγγελοι ειναι πνευματικες οντοτητες…..δεν εχουν σαρκα,δεν εχουν οστα και ειναι βοηθοι των Θεων κατα τους αρχαιους η βοηθοι του Θεου κατα τους χριστιανους…………..Ενταξει ,ο καθε ανθρωπος γραφει τα δικα του και ποσο μαλλον αμα κονομαει απο αυτα που γραφει.Η Αμερικη ειναι μεγαλη αγορα και μυαλο να εχεις ,?βγαζεις χαρτακι,ξερετε ποσοι αρθρογραφοι απο δω μεσα ,αν δεν ζουσαν σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται σημερινη Ελλαδα, θα εβγαζαν πακετακι με αυτα που γραφουν?……μερικοι απο εδω θα εκαναν δικια τους αιρεση και θα ειχαν εκκλησιες!!!! [με 100 ατομα,δηλαδη 100 υπογραφες κανεις δικια σου εκκλησια ]………..τους ζηλευω αδελφια αυτους τους τυπους,κονομανε με τις παραμυθες που πουλανε ……………τελος παντων το αρθρο δεν ειναι αξιο σχολιασμου ,απλα ηθελα να δωσω και μια αλλη διασταση στο θεμα!

    1. ή βοηθοι των ανθρωπων που θα γινουν θεοι – δηλαδη θα ανελθουν ενα επιπεδο και θα γινουν υπεργηϊνοι

  2. Σύμφωνα με την ορθόδοξη πίστη μόνο ο άνθρωπος έχει λάβει την εντολή του αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι”. Οι άγγελοι, τα χερουβείμ κλπ δεν αυξάνονται.

    1. Με ολο το σεβασμο.Εσυ που το ξερεις?Αλλο Ορθοδοξη Πιστη ,και αλλο δογματικη (( εντολη)) πληροφοριας.

  3. Να πηγαίνετε και καμιά βόλτουλα να σας χτυπάει ο αέρας και ο ήλιος να φωτίζει λίγο το πρόσωπο σας.Γιατί η πολύ κκεισουρα χειροτερευει την μακακια σήμερα στον εγκέφαλο σας

  4. Ωραιο το κειμενο θα μπορουσε να ειναι και αλιθηνο και τα σημαδια να ισχυαν.
    Θα μπορουσε να υπηρχαν και τετοιοι ανθρωποι ποιος ομως απο αυτυος θα πει ξερεις κατι ειμαι ενας απο αυτους?
    Βαση των σημαδιων ο αγγελος θα ειναι ενας ευαισθητος χαραχτηρας που θα προσπαθει να βοηθησει τους υπολοιπους οχι γιατι ετσι πρεπει αλλα γιατι ετσι νιωθει αυτος καλυτερα οποτε ποτε δεν θα τρεξει να πει εγω ειμαι ενας απο αυτους που παρουσιαζεται.

    Θα μεινει στο σκοταδι δεν θα αποκαλυφθει δε νοιαζεται αν θα περασει στην ιστορια το μονο που τον νοιαζει ειναι να κανει το καλο δε τον νοιαζει η δοξα δε τον νοιαζει η φημη τον νοιαζει οι ανθρωποι να ειναι καλα.
    Ο αγγελος δεν θα δειχνει τον εαυτο του γιατι δεν θα θελει οι ανθρωποι να καταλαβουν ποιος ειναι οτι κανει θα πρεπει να το κανει μυστικα να φενεται σαν ανθρωπινο σαν να ηταν κατι της στιγμης.

    Μη ψαχνετε να βρειται αγγελους στο διαδυκτιο απλα περπατηστε στο δρομο ισως να εχετε τη τυχη να δειται καποιους απο αυτους.

    Δεν εχουν φτερα δε πετανε απλοι ανθρωποι ειναι κι αυτοι σαν κι εσας..

  5. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΜΩΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΕΣΩΝ; ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΦΕΛΙΜ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΩ ΟΜΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek