Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Ε ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ !!

Με μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον των ΗΠΑ, η Άγκυρα επιχειρεί να στείλει μηνύματα στην νέα αμερικανική κυβέρνηση και συγχρόνως να εμφανισθεί ως προστάτης των μουσουλμάνων της Μέσης Ανατολής απέναντι στα δεινά που επέφεραν οι «αμερικανικές παρεμβάσεις στην περιοχή».

Με νέο προπαγανδιστικό φυλλάδιο που εξέδωσε η τουρκική κυβέρνηση που τιτλοφορείται «Οι απώλειες από τις Στρατιωτικές Παρεμβάσεις στην Μέση Ανατολή μετα την 9/11» επιρρίπτεται όλη η ευθύνη για την ανθρωπιστική τραγωδία της τελευταίας δεκαπενταετίας και την τραγωδία που βιώνει η Μέση Ανατολή, στις αμερικανικές παρεμβάσεις.

Πρωτοφανής επίθεση του Ερντογάν εναντίον των ΗΠΑ – Πως θα αντιδράσει ο Τραμπ; - Εικόνα0

Και αυτό γίνεται με τρόπο που τελικά οι ΗΠΑ ως «υπεύθυνες» για τα όσα έχουν συμβεί, στοχοποιουνται και θα είναι αυτές που πρέπει να πληρώσουν τις συνέπειες του χάους που εχει προκληθεί στην Μέση Ανατολή.

Με έναν πίνακα που καταγράφει απώλειες σε ανθρώπινες ζωές , πρόσφυγες ,τραυματίες, ορφανά, η Άγκυρα ενοχοποιεί ουσιαστικά την αμερικανική πολιτική στην Μέση Ανατολή , και στέλνει πρακτικά απειλητικό μήνυμα προς τον πρόεδρο Τραμπ, ότι δεν θα πρέπει να συνεχίσει αυτή την πολιτική που εχει σαν αποτέλεσμα τα εκατομμύρια νέκρων και εκτοπισμένων. Χωρίς φυσικά να αναφέρει ποια μπορεί να είναι η εναλλακτική αντιμετώπιση του ισλαμικού φονταμενταλισμού και των Τζιχαντιστών …

ΣΥΡΙΑ Στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αποδώσει την ευθύνη. 500.000 νεκροί, τουλάχιστον 2.000.000 τραυματίες, τουλάχιστον 7 εκατομμύρια πρόσφυγες και σχεδόν 20.000 περιπτώσεις θανάτων που προήλθαν από βασανιστήρια. Στο δράμα της Συρίας, υπάρχουν και σχεδόν 100.000 αγνοούμενοι

ΑΙΓΥΠΤΟΣ Στο στρατιωτικό πραξικόπημα που εμμέσως υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ και την Δύση το 2013: Δολοφονήθηκαν 4.000 άνθρωποι, τραυματίσθηκαν σχεδόν 15.000, υπήρξαν 1794 καταδίκες σε θάνατο, με τις 728 θανατικές καταδίκες να έχουν επικυρωθεί. Τουλάχιστον 3.000 παιδιά έχουν συλληφθεί και υπάρχουν 3000 αγνοούμενοι.

ΥΕΜΕΝΗ Στις επιθέσεις που γίνονται από τις συμμαχικές δυνάμεις, που υποστηρίχθηκαν ενεργά από την Προεδρία Ομπάμα καθώς και στον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε το 2015: Δολοφονήθηκαν περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι, τραυματίσθηκαν περισσότεροι από 20.000, 3 εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στο εσωτερικό, ενώ τουλάχιστον 200.000 πολίτες της Υεμένης βρήκαν καταφύγιο στο εξωτερικό και 16.000.000 υποφέρουν από έλλειψη τροφίμων.

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Μετα την εισβολή των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν το 2001 ο αριθμός των νεκρών έφθασε τουλάχιστον τους 100.000 από τους οποίους οι 40.000 ήταν άμαχοι. Ο αριθμός των προσφύγων υπολογίζεται στους 650.000

ΙΡΑΚ Από την εισβολή, της υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμμαχίας, στο Ιράκ ο αριθμός των νεκρών έφθασε το 1.000.000 από τους οποίους οι 650.000 είναι άμαχοι. Ο αριθμός των παιδιών που έμειναν ορφανά είναι 5 εκατομμύρια, ενώ σε 5 εκατομμύρια υπολογίζονται και οι γυναίκες που έμειναν χήρες. Ο αριθμός των προσφυγών από το Ιράκ φθάνει τα 6 εκατομμύρια.

Με αυτού του είδους την προπαγάνδα η Άγκυρα, απλώς τροφοδοτεί ακόμη περισσότερο το μίσος των μουσουλμάνων εναντίον της Δύσης συνολικά και συγκεκριμένα εναντίον των ΗΠΑ, σε μια περίοδο που όλοι αναζητούν συνεννόηση και συμβιβασμούς προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κοινή απειλή των Τζιχαντιστών και του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΠΗΓΗ: mignatiou.com

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Πρωτοφανής επίθεση του Ερντογάν εναντίον των ΗΠΑ – Πως θα αντιδράσει ο Τραμπ;”
  1. Αυτά είναι τα εγκλήματα του αράπη του Ομπάμα.
    Του καραγκιόζη που τώρα το παίζει τρελίτσα και γλύφει τους ισχυρούς προστάτες του.
    Για αυτόν τον λόγο τα έδωσε όλα για να βγει η Χίλαρι.
    Φοβάται ότι σε ενδεχόμενη πίεση των λαών για καταδίκη των εγκληματιών πολέμου θα έχει πρόβλημα με τον Τράμπ.
    Μόνο η συνένοχος Χίλαρι ήταν για αυτόν ασφαλής επιλογή.
    Για αυτόν τον λόγο τα παγκόσμια ΜΜΕ και το Χόλυγουντ του χαφιεδαριού αγωνίζονται για την εικόνα του….

  2. ΌΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝΑΚΙ…
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
    ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
    ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΡΧ@ΔΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…
    ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!

  3. ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,
    ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΜΕΣΑ η΄ΕΜΜΕΣΑ…

  4. Ο Ερντο ειναι καμενο χαρτι αδελφια!!Αν βλεπεις τετοιους τυπους να την πεφτουν ετσι στα αμερικανα,τα ψωμια τους ειναι λιγα!…….Που πας ρε λιγουρη Ερντογαν να παιξεις μπαλα μονο σου στην Μ.Ανατολη?……Δεν ξερεις οτι θα σε πεταξουν τα Αμερικανα σαν στημενη λεμονοκουπα?- μονο εσυ και το Ιραν και η Συρια εχετε συμμαχια με τους Ρωσους…….. την Συρια την ειδες ,.το τι θα παθει το Ιραν θα το δεις στην πορεια και μετα ερχεται και η σειρα σου Ερντο…………. τελειωσες ερντοοοοοοοοοοο…..παρτο χαμπαρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *