Διαφημίσεις

Η Marion Maréchal-Le Pen επιτέθηκε στο γαλλικό κοινοβούλιο στις φεμινίστριες που μην μπορώντας να αντισταθούν στα θέλγητρα των αλήστου μνήμης σταλινικών πρακτικών, επιζητούν να κλείσουν οι ιστοσελίδες που είναι κατά των αμβλώσεων (!) αποκαλώντας τες «ξεπεσμένες φεμινίστριες» και «πολιτικούς δεινόσαυρους».
Η Maréchal-Le Pen, ανιψιά της Marine Le Pen και μέλος του γαλλικού κοινοβουλίου, μίλησε στο κοινοβούλιο για να καταγγείλει την «απαγόρευση».
Η πρόταση για την απαγόρευση ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση «ψευδών πληροφοριών» σχετικά με τις αμβλώσεις (όλο και πιο κοντά βρίσκονται οι αριστεροί στο να εγκαθιδρύσουν ένα οργουελιανό «υπουργείο αλήθειας») και με πιθανή ποινή προστίμου 30.000 ευρώ και φυλάκισης μέχρι δύο ετών, αν ένα site ή ένα  πρόσωπο θεωρηθεί ότι “εκφοβίζει” τις γυναίκες.
Σε σύντομη δήλωση της, που κράτησε λίγο περισσότερο από τρία λεπτά, η Maréchal-Le Pen καταφέρθηκε εναντίον των αυτοαποκαλούμενων φεμινιστριών λέγοντας ότι θέλουν να περάσουν αυτή τη νομοθεσία για να δικαιολογήσουν τη συνέχιση της ύπαρξης του σκοπού τους. «Εγείρετε ένα φάσμα απειλών που δεν υπάρχουν, εγείρετε φαντάσματα», είπε.
ΓΑΛΛΙΑ: Σφοδρή επίθεση της Μαριόν Λεπέν στις φεμινίστριες. «Είστε πολιτικοί δεινόσαυροι» (video) - Εικόνα1 Λέγοντας ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη απειλή για τους νόμους περί άμβλωσης στην Γαλλία, συνέχισε, «Στην πραγματικότητα, είστε ξεπεσμένες φεμινίστριες. Πολιτικοί δεινόσαυροι που έρχονται από τους αρχαίους χρόνους του “Μάη του 1968″».

Αφού είπε ότι είναι σπουδαίο το ότι οι γυναίκες έχουν την ελευθερία τόσο στην εργασία όσο και στην πρόσβαση στην άμβλωση, εάν το θέλουν, η βουλευτής του Εθνικού Μετώπου είπε, «Αυτό που δεν είναι σπουδαίο είναι ότι κάθε γυναίκα καταφεύγει στην έκτρωση για οικονομικούς λόγους», επικαλούμενη μια μελέτη του 2010 που αναφέρει ότι σχεδόν το ήμισυ των αμβλώσεων πραγματοποιούνται για οικονομικούς λόγους.
Η Najat Vallaud-Belkacem, η μαροκινής καταγωγής, υπουργός Γυναικείων Υποθέσεων, βρέθηκε στο στόχαστρο της Maréchal-Le Pen, η οποία την κατηγόρησε ότι δεν υποστηρίζει τις γυναίκες που δεν θα κατέληγαν σε άμβλωση εάν είχαν οικονομική στήριξη και αποκάλεσε την υπουργό «ντροπή του σκοπού των γυναικών».
Ο φεμινισμός έχει ξεπέσει σε έναν «σεξισμό στη γραμματική, ένα ροζ παιχνίδι σε ένα χαρούμενο γεύμα», δήλωσε η Maréchal-Le Pen, προσθέτοντας ότι οι φεμινίστριες «έχασαν το νόημα των πραγματικών απειλών». Οι πραγματικές απειλές, είπε, είναι οι επιθέσεις των μουσουλμάνων μεταναστών στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016 και ο ισλαμικός νόμος που ήδη «επιβάλλεται σε ορισμένες από τις περιοχές της Γαλλίας».
Επιτέθηκε στις απόψεις των φεμινιστριών περί «πατριαρχίας» και κατηγορίας εκ μέρους τους των «λευκών ετεροφυλόφιλων ανδρών» και κατηγόρησε τους αριστερούς ότι χαϊδεύουν τους ισλαμιστές για να ενισχύσουν τους πολιτικούς τους σκοπούς προσθέτοντας ότι αυτή συμμαχία είναι ο λόγος που οι «αυτοαποκαλούμενοι προστάτες των δικαιωμάτων των γυναικών» υπερασπίζονται το ισλαμικό πέπλο το οποίο αποκάλεσε «ισλαμικό εργαλείο υποταγής».

ΚΟ
kokkinosouranos



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΓΑΛΛΙΑ: Σφοδρή επίθεση της Μαριόν Λεπέν στις φεμινίστριες. «Είστε πολιτικοί δεινόσαυροι» (video)”
  1. Καλά να πάθουνε όσες το παίζουν φεμινίστριες. Γεροντοκόρες μείνανε και αγρασάριστες.

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    το κινημα του φεμινισμου ειναι ο δουρειος ιππος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που θελει την γυναικα να ξεβρακωνεται δημοσια να καιει τα σουτιεν της να μιλαει σαν αντρας και να εξεφτελιζει την θηλυκη υποσταση της και την κανει μονο σκευος ηδονης, η πραγματικη φεμινιστρια ηταν η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΚΟΡΗ ΑΔΕΛΦΗ που επλεκε ρουχα για τον πατερα, φιλο, συζυγο,αδελφο,και τα πηγαινε στο μετωπο το 1940 μαζι με τροφιμα και πολεμοφοδια αυτη η γυναικα που μεγαλωνε τα παιδια μονη αψηφουσε τον θανατο και κοιταζε με θαρρος δεκα ανδρων τον γερμανο κατακτητη αυτη ειναι η πραγματικη ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *