Διαφημίσεις

Κόκκινος συναγερμός σήμανε τις τελευταίες μέρες σε πολλά κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών της χώρας μας, μετά από απόρρητες πληροφορίες για προετοιμασία μυστικής επιχείρησης των Τούρκων, με στόχο των απαγωγή των 8 αξιωματικών που περίμεναν να τους αφήσουν ελεύθερους οι δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της kontranews τα κλιμάκια αντικατασκοπείας της χώρας μας, εντόπισαν ορισμένες ύποπτες κινήσεις επιχειρησιακών παραγόντων της ΜΙΤ.

Η ασυνήθιστη δραστηριότητα των Τούρκων πρακτόρων, πρόδωσε τη μυστική επιχείρηση, που είχε στόχο την απαγωγή των 8 αξιωματικών και την αστραπιαία μεταφορά τους στην Τουρκία.

Την εντολή για απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών λέγεται πως είχε δώσει ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν, στην εναγώνια προσπάθειά του να αξιοποιήσει επικοινωνιακά μια θεαματική επιχείρηση για να τονώσει τα εθνικιστικά αντανακλαστικά των Τούρκων, ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος για την αλλαγή του Συντάγματος.

Τα σχέδια του Ερντογάν για απαγωγή των Τούρκων αξιωματικών προκάλεσαν συναγερμό στις Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες, ενώ παράλληλα έχουν ληφθεί μια σειρά μέτρων προκειμένου να αποτραπεί νέα υπόθεση Οτσαλάν και μάλιστα αυτή τη φορά σε ελληνικό έδαφος, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Ο Ερντογάν έδωσε εντολή στη ΜΙΤ να απαγάγει τους 8 ικέτες από την Ελλάδα – Τους πήρε είδηση η ΕΥΠ”
  1. Να μεινουνε εδω για παντα, με προγραμμα προστασιας, και αμα θελουνε, να παρουνε ΚΑΙ την Ελληνικη υπηκοοτητα, (ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΜΟΝΟ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ το Ελληνικο Διαβατηριο ! Κερατα Ερτογαν, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ! Ετσι για σπασιμο ! Και αντε κανε τωρα οσες υπερπτησεις θες ! Και αι σιχτιρ, στο φιλαλε !

  2. Μαλιστα ειναι ικετες ! Μα την ιδια μου τη μαννα να μου ειχανε σκοτωσει, δεν θα τους παραδωσω στην Ανομια, και στην Αυθαιρεσια του καθε Ερτογαν ! Αυτη εδω η Χωρα, η Ελλαδα, τοσες χιλιετηριδες εδωσε το Νομο στο Πλανητη, και δεν θα πατησει πανω στο Νομο, για καμμια πολιτικη σκοπιμοτητα ! Και τις ντιρεκτιβες του καθε Κρεοντα, τις γραφουμε στ’ ρχδ μας ! Εδω, ειναι η Χωρα της Αντιγονης του Σοφοκλεους !!!

    1. Εχεις δικιο, εαν για παραδειγμα τσακωνανε την αντιστοιχη τουρκαλα Πολα Ρουπα στη τουρκια, τωρα θα ητανε φυλακη ΚΑΙ η μαννα της ΚΑΙ η γιαγια της ΚΑΙ ο μικρος γιος της !!! και δεν ξερω εγω ποιος αλλος συγγενεις της ακομα ! Αυθαιρεσια καργα και κυβερνητικος τσαμπουκας, με το ετσι γουσταρω !

  3. εδω ειπαμε ΒΕΤΟ στο Βουκουρεστι, στον τοτε Πλανηταρχη για τη Μακεδονια μας, και θα υποκυψουμε στον καθε Ερτογαν ? ρε αεισιχτιρ, ρε !

  4. μαζι δουλευουνε ερντογαν και τσιπρας! ο ενας βγαζει τον αλλο απο τα αδιεξοδα,με αυτα τα δηθεν “τρομολαγνικα”!
    κλαστε μας τον πουτς ρε! και οι μεσα και οι εξω.
    δωστε εντολες,κοψτε σκοινια,αντε γαμηθητε Δενα ασχολειται κανεις μαζι σας.ουτε οτι λετε ακουει,ουτε σας υπολογιζει.

  5. ναι, αυτους που θα μας εσφαζαν σε περιπτωση πολεμου , τους φυλαμε. ρε ειμαστε ολοι τρελοι.δωστε τα πισω τα καθαρματα.

    1. το μονο καθαρμα εισαι εση παλιομαλακα αυτοι ειναι στρατιωτες ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ αι στα τσακιδια βλημα

    2. Ω Ηλια, ώ Ηλια, με τα αυτοματα εργαλεια ! Σκεπτεσαι με το κατω κεφαλι, και θα καταληξεις να χασης το πανω κεφαλι, καποια μερα ! Οι συγκεκριμενοι 8, δεν μπορουν να μας κανουν τιποτε κακο, πια ! μονο καλο ! Μας κανανε δωρο και κατι ωραια στικακια, με ωραια πραγματακια μεσα ! Και τι ωραιοι συμβουλοι μας θα γινουνε, για αυτα που ερχονται ! Ο Πουτιν εχει τον Σνοουντεν , και εμεις αυτους ! Θεοσταλτο δωρο ! Ο τουρκικος λαος δεν ειναι (και τοσο) χαζος, βλεπει τι γινεται ! λαος με λαο θα τα βρουμε, (το 1/3 απο αυτους ειναι τα δικα μας παιδια) τωρα τον Μαρτη που θα τον φανε τον “Σουλτανο” ! Κανεις πολιτης δεν θελει φασαριες ! Δεν ειδες τι εγινε, μολις εληξε το θεμα στον Αρειο Παγο ? ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ζητησανε ασυλο στη Γερμανια, την επομεμη μερα !!! Στο Δικαιον, υπαρχει το Τεκμηριον Αθωοτητος ! Και τι το εικαζετε οτι… “θα μας εκαναν” δεν ισχυει, διοτι “Δικη Προθεσεων” δεν γινεται ! ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ! ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ Η ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ !

  6. Πόσο μουφα όλη η είδηση ?

    Δεν λειτουργούν έτσι οι μυστικές υπηρεσίες ρε γατάκια…

    Θυμηθείτε τον Οτσαλαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *