Διαφημίσεις

 

Toυ Βασίλη Καπούλα

Παραδοχή που σοκάρει από τα πλέον επίσημα χείλη στις ΗΠΑ: Σε δύο  πολέμους θα πολεμήσουν οι Αμερικανοί στρατιώτες, έναν με την Κίνα και σε ένα μεγάλο στη Μέση Ανατολή! «Η Κίνα και το Ισλάμ είναι οι δυο μεγαλύτεροι εχθροί μας» τονίζει ο Stephen Bannon o oποίος προχωρά σε πολεμικό μανιφέστο!

O πιο στενός σύμβουλος του Ν.Τραμπ, αυτός που πραγματικά κάνει κουμάντο στο Λευκό Οίκο, αποκάλυψε ότι ο πόλεμος με την Κίνα είναι αναπόφευκτος τα επόμενα χρόνια.

«Οι δύο χώρες ΗΠΑ και Κίνα, θα συγκρουστούν στην Νότια Σινική Θάλασσα»

«Θα πάμε σε πόλεμο με την Κίνα τα επόμενα 5 με 10 χρόνια, έτσι δεν είναι; είπε ο Bannon.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Φτιάχνουν τεχνητά νησιά και αεροπλανοφόρα και οχυρώνουν την περιοχή με πυραύλους».

«Έρχονται στις ΗΠΑ μπροστά στο πρόσωπο μας και -καταλαβαίνεται πόσο σημαντικό είναι το «πρόσωπο» των ΗΠΑ – λένε είναι τα χωρικά ύδατα μας».

Από τη στιγμή της εκλογής του Ν.Τραμπ έχει ενταθεί η ρητορική κατά της Κίνας.

Λίγες μέρες πριν όπως σας αποκάλυψε το pentapostagma.gr, ανώτατος Κινέζος αξιωματούχος τόνισε ότι ο «πόλεμος με τις ΗΠΑ δεν είναι απλά ένα σλόγκαν αλλά είναι πρακτική πραγματικότητα».

Ταυτόχρονα, η Κίνα προχώρησε σε στρατιωτική ανάπτυξη στην Ανατολική και Νότια Σινική Θάλασσα περιφρουρώντας την περιοχή.

Ο Bannon δεν είναι τυχαίος, είναι ο πρώην επικεφαλής του Breitbart News.

Επίσης κίνηση του Bannon θεωρείται η απαγόρευση εισόδου σε μουσουλμάνους και πρόσφυγες στις ΗΠΑ.

«Η Κίνα υποστηρίζει ότι ολόκληρη η Νότια Σινική Θάλασσα της ανήκει ενώ συνορεύει με μισή ντουζίνα χώρες» προσθέτει.

Οι απόψεις του συμπίπτουν με αυτές του Υπουργού Εξωτερικών Rex Tillerson που είχε τονίσει ότι οι ΗΠΑ θα απαγορέψουν την πρόσβαση στην Κίνα στην περιοχή.

«Έχουμε ένα επεκτακτικό Ισλάμ και μια επεκτατική Κίνα. Σωστά; Eίναι αλαζόνες και έχουν κίνητρο. Προχωρούν ακάθεκτοι και νομίζουν ότι  η ιουδαιο-χριστιανική Δύση υποχωρεί» είπε ο  Bannon

“Ένα πράγμα φοβάται περισσότερο η Κίνα από την Αμερική, φοβάται τον Χριστιανισμό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο» τόνισε

«Η Κίνα καταπιέζει τους Χριστιανούς».

Ο Bannon προβλέπει ακόμη ένα πόλεμο για τις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στη Μέση Ανατολή.

«Μερικές καταστάσεις μπορεί να γίνουν δυσάρεστες. Αλλά γνωρίζετε ότι είμαστε σε πόλεμο. Θα  μπούμε σε μεγάλο πόλεμο στην Μέση Ανατολή ξανά».

«Πόλεμος στο Ισλάμ» ακούγεται ότι είναι το σύνθημα στο Λευκό Οίκο…

 
pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Κήρυξαν τον πόλεμο οι ΗΠΑ σε Κίνα και Ισλάμ – Ολόκληρο το πολεμικό μανιφέστο – «Σε 2 πολέμους θα συμμετάσχουν Αμερικανοί στρατιώτες, να είμαστε έτοιμοι»”
  1. Πόλεμος με Κίνα σημαίνει Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν νομίζω η Ρωσία, το Ιράν, η Βόρεια Κορέα πρόκειται να κάτσουν αδρανείς σε ένα τέτοιο σενάριο. Για να μην ξεχάσουμε πως Ρωσία και Κίνα είναι εταίροι στο στρατιωτικό Σύμφωνο της Σανγκάης. Δεν νομίζω ότι ο Τραμπ είναι τόσο μουρλός να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Ειδικά με έναν πρωτοφανή διχασμό στο εσωτερικό των ΗΠΑ, κι έναν Ομπάμα να σιγοντάρει τις διαδηλώσεις εναντίον του. Και με μία Γερμανία η οποία είναι ξεκάθαρα εχθρική απέναντι στις ΗΠΑ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Οπότε πάμε στο άλλο σενάριο που αναφέρει: Πόλεμος στο Ισλάμ. Ποιο Ισλάμ; Των Αράβων πετρελαιάδων (Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέϊτ) που είναι όλοι σύμμαχοι των ΗΠΑ, στηρίζουν το πετροδολλάριο και χρηματοδοτούν τους τζιχαντιστές; Με την Ιορδανία που είναι κι αυτή παραδοσιακός σύμμαχος της Δύσης; Με την Αίγυπτο που κυβερνάται από την Μουσουλμανική Αδελφότητα που είναι δημιούργημα της Δύσης; Με την Αλγερία, την Τυνησία (φιλοδυτικές) και το Μαρόκο (η πιο φιλοαμερικανική μουσουλμανική χώρα); Την Λιβύη που μετά την πτώση και δολοφονία του Καντάφι από την Δύση, έπαψε να είναι κράτος και διοικείται από φυλάρχους και τζιχαντιστές; Τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες της Κεντρικής Ασίας που είναι όλες δορυφόροι της Μόσχας; Το Πακιστάν που είναι πιστός σύμμαχος της Δύσης; Την Τουρκία που είναι μέλος του ΝΑΤΟ; Το Αφγανιστάν που η αμερικανική επέμβαση έχει βαλτώσει το πράγμα εδώ και δύο δεκαετίες σχεδόν; Το Ιράκ που είναι ουσιαστικά τριχοτομημένο (κουρδικό, σουνιτικό, σιιτικό); Την Συρία, που ο Άσσαντ και οι σύμμαχοί του (Ρωσία, Ιράν, Χεζμπολλάχ, Κούρδοι) έχουν το πάνω χέρι; Την Αλβανία και την Βοσνία που είναι τα πιο χαϊδεμένα σκυλάκια του ΝΑΤΟ και για χάρη τους ρημάξανε δυο φορές την Σερβία; Τους Τσετσένους που εξοπλίσθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από την Δύση; Το Ιράν μήπως; Ειδικά για το Ιράν χλωμό το κόβω. Το Ιράν είναι μεγάλη περιφερειακή δύναμη, ισχυρό στρατιωτικά, με μεγάλο στρατεύσιμο νεανικό πληθυσμό. Επίσης τυχόν πόλεμος Δύσης-Ιράν θα πυροδοτήσει άμεση αντίδραση από Ρωσία και Κίνα, οπότε πάμε πάλι για σενάριο Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαααα !!!!!!!! Ουαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Πολύ καλό!!!!!!!!!!!!! Κωμικογράφος; Αστέρι !!!!!!!!!! Μπράβο βρε! Να γράφεις συχνά να γελάμε! Νασαι καλά!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  3. ΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ: https://www.youtube.com/watch?v=SWnfCYanyv4, http://edition.cnn.com/videos/us/2016/03/21/donald-trump-aipac-israel-hillary-clinton-sot-tsr.cnn, http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1505097/o-tramp-kata-toy-ohe-kai-yper-toy-israhl.html, Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ; http://www.timesofisrael.com/meet-the-jews-in-donald-trumps-inner-circle/, http://www.jpost.com/Not-Just-News/Ivanka-Trumps-Jewish-family-growing-with-third-child-on-the-way-419076

    1. δεν ειναι απλως φιλοσιωνιστης – ειναι μαριονεττα του ισραηλ___________απο δω και μπρος ειναι σαν να κυβερνα τις ΗΠΑ ο νετανιαου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *