Διαφημίσεις

ΣΤΟ… ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!!!

ΠΑΛΙ ΣΙΩΠΗ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ κ.ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;; (Πόσο ασθενής είναι τελικώς;;;)

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ «ΛΕΤΕ» ΚΑ – ΘΟ – ΛΟΥ ΚΑΛΑ… ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ, Ο κ.πρωθυπουργός ;;;

 

Ελάχιστα 24ωρα έχουν περάσει απο εκείνη την λίαν μυστηριώδη ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ συνοδεία της πρωθυπουργικής ασφαλείας, που οδήγησε τον πρωθυπουργό, όπως εγράφη ευρέως άλλως τε, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθηνών, το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε είναι Πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική. Ναί. Αλλά ενώ εισήλθε η ‘κουστωδία’ εκεί, γιατί αμέσως μετά «πέρασε» …ΔΙΠΛΑ;;;

ΠΑΛΙ ΣΙΩΠΗ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ «ΛΕΤΕ»  ΚΑ – ΘΟ – ΛΟΥ   ΚΑΛΑ… (Πόσο ασθενής είναι τελικά ο Πρωθυπουργός;;;) - Εικόνα1

Συμφώνως όμως με ορισμένα δημοσιεύματα του Τύπου, από άριστα πληροφορημένες – ιατρικές και άλλες – πηγές, βεβαιώνεται πώς έγινε εισαγωγή του κ.Τσίπρα στο ΔΙΠΛΑΝΟ Νοσοκομείο τελικώς, ήτοι το Αιγινήτειο, που είναι Πανεπιστημιακή ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ – ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ κλινική…

Τα συμπτώματα που αναφέρονται στα εν λόγω δημοσιεύματα είναι, ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, ορισμένες ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ, ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ & …ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ !!!!!!!!!!!!!

ΠΑΛΙ ΣΙΩΠΗ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ «ΛΕΤΕ»  ΚΑ – ΘΟ – ΛΟΥ   ΚΑΛΑ… (Πόσο ασθενής είναι τελικά ο Πρωθυπουργός;;;) - Εικόνα2

Αλλά εδώ προκύπτει ένα άκρως ΣΟΒΑΡΟ ζήτημα, διόλου «θεωρητικό», διόλου «σεμιναριακό», διόλου «ακαδημαϊκό»! Όπως τονίζει με ιδιαιτέρα έμφαση μάλιστα ο εκλεκτός αρθρογράφος Πάνος Αποστόλου, στην στήλη του ‘κόκκινο πιπέρι’ της εφημ. ‘Ελεύθερη Ώρα’, της 31ης Ιανουαρίου 2017, είναι γνωστόν ‘τοις πάσιν’, πώς η Γενική Ασφάλεια σε περιπτώσεις πασχόντων απο ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, τους στέλνει κατόπιν Εισαγγελικής παραγγελίας, στην ανωτέρω κλινική για γνωμάτευση και τα …’περαιτέρω’…

ΠΑΛΙ ΣΙΩΠΗ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ «ΛΕΤΕ»  ΚΑ – ΘΟ – ΛΟΥ   ΚΑΛΑ… (Πόσο ασθενής είναι τελικά ο Πρωθυπουργός;;;) - Εικόνα3

Οπότε αγαπητοί Συνέλληνες φίλοι αναγνώστες της ‘Οδύσσειας’, τίθεται ΠΙΕΣΤΙΚΩΣ το ερώτημα, τί ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του πρωθυπουργού;;;

Είναι τάχα εις θέσιν να διαχειρίζεται τις τύχες της Ελλάδος;

Στα Εθνικά ΠΡΩΤΟΝ & ΚΥΡΙΟΝ ζητήματα; Στα Οικονομικά; Στα κοινωνικά; Και τόσα άλλα και πολυσύνθετα;

ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ;;;
hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “ΠΑΛΙ ΣΙΩΠΗ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ «ΛΕΤΕ» ΚΑ – ΘΟ – ΛΟΥ ΚΑΛΑ… (Πόσο ασθενής είναι τελικά ο Πρωθυπουργός;;;)”
  1. Ετσι κι αλλιως δεν διαχειριζεται κατι αυτος ειτε ειναι στα οικονομικα ειτε ειναι στα εθνικα , το μονο που διαχειριζεται ειναι η εικονα του προς τον λαο ..

  2. ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ….ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ….ΡΕΑ

  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

  4. Γιατι το υβριδιο που αντικαταστησαν στην θεση του πρωθυπουργου χρειαζεται επαναπρογραμματισμο.
    Μετα το δημοψηφισμα σε εκεινο το eurogroup που κρατησε 15 ωρες ο πρωθυπουργος μπηκε σε ενα δωματιο με τον Τουσκ και βγηκε μετα απο 1.5ωρα περιπου.Απο τοτε και μετα εχει αλλαξει η συμπεριφορα του και οχι μονο.
    Για οσους χλευασουν ας αναρρωτηθουν…..Γιατι απο τοτε και μετα μεγαλωσαν οι λοβοι των αφτιων του?Γιατι απο τοτε και μετα η μητερα του λεει οτι κατι κανανε το παιδι της και δεν το αναγνωριζει?Γιατι απο τοτε το βλεμα του ειναι κενο?
    Γιατι η financial times μιλησαν σε εξωφυλλο τους τοτε για mind control?
    Aυτα…

    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.θεωρω ότι είναι κλώνος. Εκείνη τη εποχή είχα δει 2 όνειρα ένα όταν ανακοίνωσε το δημοψήφισμα που προσπαθούσε να κρυφτεί *αυτό πριν τα αποτελεσματα*και ένα 1 μέρα πριν πάει *είδα ότι είμαστε με την οικογένεια μου σε ένα σπίτι κσντρυ στυλ ξύλινο και ήρθε πολύ φοβισμένος να κρυφτεί γιατί τον κυνηγούσαν πρακτορες.. και εμείς τον κρύψατε στο υπόγειο του σπιτιου αλλά με είχε κατακλύσει ο φόβος στο αν θα τον βρουν.

  5. Αυτά παθαίνεις όταν δεν διαθέτεις τις βάσεις σαν άνθρωπος και είσαι αγράμματος και βαλτός…
    Καταλήγεις με νευρολογικά προβλήματα.

  6. Έμ, τί νόμιζε; ότι η κοινωνία αποτελείται από καθηγητές λυκείου, στους οποίους αυτός μπορεί να πουλάει ανέξοδο τσαμπουκά με καταλήψεις;

    Άντε να μεγαλώσεις, Αλεξάκη! Δεν είσαι πιά 16 χρονών μαμμόθρεφτο.

  7. Δεν πιστευω τιποτα.για μενα ειναι επικοινωνιακο τρικ για λυπηση.αν ηταν αρρωστος θα καλουσε ιδιαιτερως γιατρο στο σπιτι του χωρις να μαθει καποιος το παραμικρο.ολα θεατρο!!!!!

    1. ο ψυχολόγος μπορεί να έρθει σπίτι. Ο ψυχίατρος όμως πώς μπορεί, χρειάζονται εξετάσεις και άλλες θεραπείες.

  8. Αν ειναι αληθεια,η μονη λυση για να θεραπευτει ειναι να αποκηρυξει οτι εχει κανει μεχρι τωρα και να ακολουθησει το αποτελεσμα του δημοψηφισματος.Διαφορετικα δεν συγκινουμαστε απο την κατασταση του.

  9. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΧΡΥΣΟΣ.ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟΙΘΩΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?

  10. ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ( ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ), ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΠΛΑ ΕΦΥΓΕ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ,ΑΝΕΠΑΦΟΣ, ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ, ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ!ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ (ΒΛ.ΤΣΙΠΡΑ), ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ,(ΒΛ.ΣΑΜΑΡΑΣ), ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ (ΒΛ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ).ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ MIND CONTROL. ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΔΗ ΤΡΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *