Διαφημίσεις

 

Σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα, το PrevezaPosto αναδεικνύει σήμερα τον τρόπο που κάποιοι αφελείς οπαδοί του, ενώ πνίγονται, προσπαθούν να πιαστούν από τα μαλλιά τους επικαλούμενοι τους ψεύτικους ισχυρισμούς Σώρρα για την ύπαρξη λογαριασμών που υποτίθεται ότι ξεχρεώνουν τα χρέη τους από κόκκινα δάνεια .
Έτσι αποκαλύπτουμε σήμερα απόσπασμα ενός εξωδίκου που Πρεβεζάνος οπαδός του Σώρρα έστειλε σε Συμβολαιογράφο της Πρέβεζας και στον Διευθυντή της Eurobank, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσει από τα χρέη του.
Μάλιστα σε ένα νομικό παραλήρημα, ο οφειλέτης απειλεί ότι αν προχωρήσει ο πλειστηριασμός θα προβεί σε άσκηση μήνυσης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για παράβαση καθήκοντος, για δόλια συκοφαντική δυσφήμιση, για υπεξαίρεση, για ληστεία, για φθορά ξένης περιουσίας, για εκβίαση, για απάτη, για απατηλή πρόκληση βλάβης, για απιστία, για τοκογλυφία, για αισχροκέρδεια, καθώς και σε αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία  και εις έγερσιν αξίωσης αποζημίωσης από αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Και μόνο το παραπάνω γεγονός, αποδεικνύει ότι πίσω από τον Σώρρα κρύβονται και κάποιοι δικηγόροι που συμμετέχουν σε όλο αυτό το παραμύθι για να κερδίζουν χρήματα από τους αφελείς.
Το μεγάλο κόλπο είναι ότι με αυτό τον τρόπο καταφέρνει ο Σώρρας να βάζει στο παραμύθι του και την δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της που είναι υποχρεωμένοι να ασχοληθούν με τις μηνύσεις που υποβάλλουν οι οπαδοί του Σώρρα, έστω και αν αυτές είναι γελοίου περιεχομένου και τελικά μπουν στο αρχείο.
Οι απελπισμένοι είναι πολλοί και το παραμύθι του Σώρρα που απευθύνεται σε αφελείς, συντηρείται καθώς το κράτος φαίνεται ακόμη ανίκανο να αντιμετωπίσει δραστικά το φαιδρό αυτό φαινόμενο.
Η απάτη είναι πασιφανής αλλά έξυπνη, αφού εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του συστήματος.
Τελικά, ο οφειλέτης υπέβαλλε μήνυση σε βάρος Συμβολαιογράφου και του Διευθυντή της Eurobank Πρέβεζας για παράβαση καθήκοντος, όπως αποκλειστικά αποκάλυψε το
PrevezaPosto(δείτε εδώ) και ήδη διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.
Διαβάστε πιο κάτω το τραγελαφικό απόσπασμα του εξωδίκου που στάλθηκε σε Συμβολαιογράφο και στον Διευθυντή της Eurobank Πρέβεζας, οι οποίοι φυσικά δεν πείστηκαν από τα παραμύθια του Σώρρα και διενήργησαν τον πλειστηριασμό στις 2-11-16 στο Ειρηνοδικείο Πρέβεζας. Στον πλειστηριασμό δεν έλαβε κανένας μέρος και θα επαναληφθεί, ενώ στη διαδικασία παραβρέθηκαν 50-60 οπαδοί του Σώρρα, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τον ματαιώσουν…. αλλά ούτε και να εξοφλήσουν το χρέος του οφειλέτη.

 PrevezaPosto



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ: Το παραμύθι του Σώρρα στην Πρέβεζα όπως ξετυλίγεται μέσα από ένα εξώδικο οπαδού του”
  1. Τους δινει ενα χαρτι, (και το …. πληρωνουνε και απο πανω, χα χα χα !!! ) που λεει «Εγω ο ταδε φαρολογουμενος, δηλωνω οτι ο Σωρας θα πληρωσει το χρεος μου» αλλα αυτο δεν παει ετσι, και οι προσαυξησεις, τρεχουνε !!!! Παραδειγμα : Εαν ΔΕΝ υπηρχε ο Σωρας, και ΕΓΩ πηγαινα και ελεγα στην Εφορια, οτι «Ο γειτονας μου ο κ. Νικος Παπαδοπουλος, θα μου πληρωσει το χρεος μου, και να πατε να τον βρητε να του τα ζητησετε τα λεφτα» η Εφορια γελαει !!! Εαν ομως παει στην ιδια Εφορια ο ιδιος κ. Νικος Παπαδοπουλος και της πει «αναλαμβανω να του πληρωσω το χρεος του γειτονα μου», τοτε αυτο ισχυει ! Εμπρος λοιπον, κατ’ αντιστοιχια, να παει ο κυριος Σωρρας Αρτεμιος του ____ και της ____ με Α.Δ.Τ ____ εκδοθεν στο ____ Αστυνομικο Τμημα, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ! Γιατι δεν το κανει ?

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΥΛΕΙΑ,
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΙΔΡΟΣ ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΣ.!!!!!

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.!!!!

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ…..
    http://www.triklopodia.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%88%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%BD/

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΜΕΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

    Σας είπα προηγουμένως πως δεν μας έχουν χρεοκοπήσει ακόμα, επειδή δεν μας κρατάνε με τίποτα και δεν μπορούν να ελέγξουν την Ελλάδα, μετά από μία ταραγμένη περίοδο, φωτιάς και μάχης με τις ορδές των ισλαμοπιθίκων, που θα φέρει η χρεοκοπία στην χώρα. Και σας είπα αυτοί δεν ρισκάρουν. Θέλουν να είναι σίγουροι..

    Όταν είδαν πως το πραξικόπημα απέτυχε, ήξεραν πως πιθανόν να οδηγηθεί η Ελλάδα σε χρεοκοπία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΜΕΝΗ. Οπότε έπρεπε να βρούν έναν τρόπο για να μπορέσουν να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα μετά την χρεοκοπία, για να μην τους φύγει από τον έλεγχο.

    Το σχέδιο αυτό καταστρώθηκε στην πιο σκληρή και πιο δηλητηριώδη λέσχη των ΗΠΑ. Στην λέσχη «κρανία και οστά» και το παρουσίασε τον Ιούλιο του 2012 στην τότε Κυβέρνηση Σαμαρά, ο ίδιος ο Μπίλ Κλίντον, που και αυτός και η Χίλαρυ, είναι επί των «ειδικών αποστολών» και όπου πάνε δεν κάνουν ταξιδάκια …. «αναψυχής». Να σημειώσουμε εδώ πως ένα μήνα πριν το ακυρωθέν πραξικόπημα, δηλαδή τον Ιούλιο του 2011, η Χίλαρυ είχε έρθει και είχε μυστικές συνομιλίες, σε Αθήνα, Λευκωσία, Άγκυρα.!!!!!!

    Και ο Μπίλ και η Χίλαρυ είναι επί των ειδικών αποστολών και ειδικά επί των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.
    Το σχέδιο λοιπόν για να κρατήσουν την Ελλάδα ΔΕΜΕΝΗ μετά την χρεοκοπία, αν δεν την κρατούσαν με ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ήρθε από την ΑΜΕΡΙΚΗ τον Αύγουστο του 2012 και ονομάζεται ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ 600 ΔΙΣ,!!!!!

    Είμαι ο μόνος που γράφω γι’ αυτόν από το 2013, πως δεν πρόκειται για ηλίθιο και γραφικό τύπο. Αλλά πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ ΔΟΛΙΟ Εβραϊκό σχέδιο ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, για να μην ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ποτέ, η Ελλάδα από τα ΔΑΝΕΙΑ.

    Τα κεφάλαια που λέει υπάρχουν, όπως υπάρχουν όλα τα Εβραϊκά κεφάλαια του ΔΝΤ, της Τρόικας και όλων των Εβραϊκών μηχανισμών …… «στήριξης» των κρατών, που ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ χαρτιά, ή μόνο …. αριθμούς και ΑΡΠΑΖΟΥΝ λαούς και κράτη.

    Θα έχετε παρατηρήσει, ότι πολύ μεθεθοδευμένα, έχουν φέρει την αντιπαράθεση, γύρω από το ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Και τώρα βέβαια θα βλέπετε ότι αυτό παίρνει μεγάλη έκταση μέσω των ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΜΜΕ, γιατί ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ.

    Γιατί σε κάποια ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ θα τα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, και τότε θα πούν στους ηλίθιους: «ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ……. ΔΑΝΕΙΟ».!!!!!!!

    Ποτέ δεν έπεσα σ’ αυτήν την καλοστημένη τους ΠΑΓΙΔΑ, να αμφισβητήσω τα ΕΒΡΑΪΚΑ τους κεφάλαια. Διότι γνώριζα ότι υπάρχουν και το έχω γράψει από το 2013. Όπως γνώριζα όμως, ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ….. ΧΑΡΙΖΟΥΝ.!!!!!!

    ΤΑ….. ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ. Και το πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι, πως οι ΟΡΟΙ αυτού του ΔΑΝΕΙΟΥ, είναι ΑΓΝΩΣΤΟΙ σε όλους.
    Το ζητούμενο λοιπόν γι’ αυτούς, είναι να φέρουν ένα ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ για να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα. Και επειδή δεν υπάρχει τώρα, κανένας νομιμος τρόπος για να δώσουν ΔΑΝΕΙΟ στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, από άλλο Διεθνή ΕΒΡΑΪΚΟ μηχανισμό ….. «στήριξης», (γιατί βλέπετε από κανένα καταστατικό δεν προβλέπεται δανεισμός χρεοκοπημένων κρατών) είπαν να δώσει το ΔΑΝΕΙΟ, ένας «διαστημο-πίθικος». τυλιγμένος με την …….. Ελληνική σημαία.

    Σκέφτηκαν, πως αυτό ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ μπορεί να το ……. «φάνε» οι Έλληνες, αφού θα τους το παρουσιάσουμε σαν ένα………. «πατριωτικό ΔΑΝΕΙΟ» και θα τους το τυλίξουμε σαν …. δώρο, με την …. Ελληνική σημαία.!!!!!!
    100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΕΣΙΜΟ.!!!
    ΩΡΑΙΟ…… ΔΩΡΟ…… ρε …… «πατριώτες».!!!!

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Ελληνόπουλα, πως η Ελλάδα μας σήμερα ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ κι αυτό φυσικά την καθιστά ΕΛΕΥΘΕΡΗ από κάθε Εβραϊκό δάνειο, με τα οποία κράταγαν ΔΕΜΕΝΗ την χώρα από το 1826.
    Είναι η πρώτη φορά από το 1826 που η Ελλάδα δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα.

    Και να καταλάβετε επίσης, πως αυτή η Αμερικανο-Εβραϊκή φασιστική σπείρα, ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να ΞΑΝΑΔΕΣΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ για τα επόμενα 100 ΧΡΟΝΙΑ με ένα ΝΕΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΝΕΙΟ 600ων ΔΙΣ.

    Και να ξέρετε πως οι Εβραίοι τα έχουν σκεφτεί όλα. Διότι πουθενά στο κόσμο και από καμία Διεθνή σύμβαση, δεν προβλέπεται να ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ένα κράτος από έναν ιδιώτη.

    Σκέφτηκαν λοιπόν για να μπορέσει να δανειστεί η Ελλάδα από έναν ιδιώτη, να μαζεύουν υπογραφές από ΗΛΙΘΙΟΥΣ, που να δηλώνουν, ότι «αποδέχονται» την «πρόταση Σώρρα», ενώ η πρόταση αυτή, ουσιαστικά μιλάει για ένα ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, που ΔΕΝΕΙ την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια και αυτό το ΔΑΝΕΙΟ, το παρουσίαζε στους ηλίθιους, σαν………… ΕΥΚΑΙΡΙΑ.!!!!!!!
    Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ, …….. ΩΩΩΩΩΩΩΩ ….. Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ.!!!!!

    Και όπως θα βλέπετε, όλα τα μέσα μαζικής χειραγώγησης και όλοι οι διαβολοκινούμενοι στις «ομάδες» του διαδικτύου, έχουν πάρει εντολή τώρα και τον διαφημίζουν για νέο ……. «σωτήρα».!!!!!
    Σας είπα: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ μήπως και μπορέσουν να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα μ’ ένα ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, για να μην τους ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ.. ΠΟΤΕ.!!!!!

    Και αυτό το ΔΑΝΕΙΟ, δεν προορίζεται φυσικά για να το δώσουν τώρα, που κατευθύνεται η Ελλάδα προς την χρεοκοπία, αλλά ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας.

    Τότε που η Ελλάδα θα είναι εντελώς διαλυμένη, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ …. ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΣΑΝ ……«ΣΩΤΗΡΙΑ».!!!!!
    Αλλά και αυτό ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, θα το βάλει στον κ…. της η ΛΑΓΚΑΡΝΤ και το ΔΝΤ, μαζί και ο Κίσινγκερ και ο Ρότσιλντ για να μην παραπονιούνται, όπως έβαλαν και τα υπόλοιπα μέχρι τώρα.!!!!!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ είναι ελεύθερη και ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ. Το καταλάβατε ΕΒΡΑΙΟΙ;;;;; Και όχι μόνο δεν χρωστάει σε κανέναν, αλλά έχει και τέτοιο ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ για να ΔΑΝΕΙΣΕΙ και το ΙΣΡΑΗΛ σας.

    Φαίνεται πάντως, πως από την συχνότητα που άρχισαν να τον προβάλουν αυτόν τον «διαστημο-πίθικο» τα Εβραϊκά Μ.Μ χειραγώγησης, η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι κοντά. Και από τις προφητείες που έχουμε, αλλά και εκ των πραγμάτων αντικειμενικά, λόγω των πολλών δις ομολόγων που λήγουν τον Ιούλιο και θεωρώ πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συνεχίσουν να δίνουν λεφτά στην Ελλάδα, χωρίς επιστροφή, ειδικά τώρα που μάθατε, πως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, όλα αυτά μαρτυρούν, πως το κουμπί της χρεοκοπίας, θα το πατήσουν τον Ιούλιο.

    Αυτούς όμως τους «διαστημο-πίθικους» να τους προσέχετε, γιατί έχουν έρθει με έναν Χιτλερικό φασισμό και έχουν ΟΡΚΙΣΤΕΙ να επιτεθούν κατά των αντιπάλων τους. Και αντιπάλους θεωρούν όλους τους Έλληνες που δεν είναι μαζί τους. Δηλαδή το 99.5%

    Να τους ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, γιατί μπορεί να είναι λίγοι, αλλά πρόκειται για πολύ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ατομα και πολύ χαμηλής νοημοσύνης. Είναι πολύ στοχευμένη η επιλογή τέτοιων ατόμων, γιατί αυτά τα άτομα είναι απόλυτα χειραγωγήσιμα και ελεγχόμενα. Γιατί έκανε και ….ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ο «διαστημο-πίθικος» και όλοι τους έχουν δώσει ΟΡΚΟ να υπερασπιστούν τα ……. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τους.!!!!!! Και τα …… συμφέροντά τους είναι να ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ και να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια.
    Το σχέδιο είναι Αμερικάνικο προσέχετε. Αν τους διατάξει αυτός ο «διαστημο-πίθικος», θα επιτεθούν χωρίς ενδειασμό κατά των Ελλήνων. Του έχουν ορκιστεί πίστη.!!!!! Και επειδή είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τους ελπιδα για να μην ΧΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, δεν θα διστάσουν να επιτεθούν ανοιχτά κατά των Ελλήνων.

    Είναι πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ από τους ισλαμοπίθικους. Μπορεί να φαίνεται μικρό το ….. «φίδι» , αλλά αν σε «τσιμπήσει» έχει πολύ ισχυρό δηλητήριο. Αλλά ένα πράγμα να ξέρουν. Ο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Γιατί οι Έλληνες μπορεί να είμαστε ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, αλλά αν προκληθούμε ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε και τους ……. «Χιτλεράκους».

    1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ !!! “Φαίνεται πάντως, πως από την συχνότητα που άρχισαν να τον προβάλουν αυτόν τον «διαστημο-πίθικο» τα Εβραϊκά Μ.Μ χειραγώγησης, η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι κοντά” !!! ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ !!! ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 15 ή 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 7 (ΕΠΤΑ !) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!! ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ??? ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2017 !!! ΝΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ !!!

  3. ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ???? ΑΝ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ …. Τωρα ο Σωρρας κατεχει τα χρεη των Ελληνων που του τα μεταβιβασαν. Αυτο ηθελε να κανει απο την αρχη… Μολις μαζεψει οσα μπορεσει, θα τα πουλησει στο 1/10 σε καποιο Fund του εξωτερικου, και θα γινει καπνος, σαν τον Κοσκωτα, και τον Γουκο απο τα Γιαννενα… Οταν μια τραπεζα σου δινει λεφτα,αυτοματως «δημιουργει λεφτα» εκ του μηδενος, επειδη της επιτρεπεις να σε φεσωσει με ενα
    χρεος. Ο Σωρρας καταφερε δια της πλαγιας οδου, να του μεταβιβασουν τα χρεη τους οι Ελληνες πολιτες και ο Δημος Τροιζινιας… και να τους παιρνει μηνιατικο για 200 γραφεια πανελλαδικα…

    Αντι για δεσμιοι του Ελληνικου Δημοσιου, γινηκανε δεσμιοι του Σωρρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *