ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ REINA ΣΤΟ.. «ΜΕΤΩΠΟ», ΚΑΛΥΜΝΟ-ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ-ΛΕΡΟΣ-ΚΩ.

· Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και όπως φαίνεται μετά από κάποιες πληροφορίες ότι ο δράστης της σφαγής της Reına στην Κωνσταντινούπολη σκοπεύει να δραπετεύσει προς τα ελληνικά νησιά, από χτες η τουρκική ακτοφυλακή έχει σημάνει συναγερμό στις περιοχές Bodrum, (Αλικαρνασσός), Marmaris και Datça.

Όπως αναφέρεται, παρεμβαίνουν σε κάθε πλεούμενο στην περιοχή όπως ένα ισραηλινό φορτηγό που διατάχτηκε να ακινητοποιηθεί και άντρες της τουρκικής ακτοφυλακής ανεβήκαν επάνω για να κάνουν έρευνα αναζητώντας κάθε ύποπτο που θα μπορούσε να συσχετιστεί με την τρομοκρατική επίθεση.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ REINA ΣΤΟ.. «ΜΕΤΩΠΟ», ΚΑΛΥΜΝΟ-ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ-ΛΕΡΟΣ-ΚΩ. - Εικόνα1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την επιχείρηση αυτή επιστρατεύτηκαν και ελικόπτερα του πολεμικού ναυτικού, καθώς και δυο πλοία του τουρκικού στόλου που περιπολούν συνεχώς στην ευρύτερη περιοχή, η οποία είναι άκρως «ευαίσθητη» μετά τις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων μηνών.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Τούρκοι μεταδίδουν ότι και στην ελληνική πλευρά έχει σημάνει συναγερμός και πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής περιπολούν συνεχώς στην περιοχή, καθώς το ενδεχόμενο να περάσει στην ελληνική πλευρά ο τρομοκράτης της Reina, σίγουρα θα ανάψει «φωτιές» στις ήδη τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ψηφιακή απεικόνιση τεχνητής νοημοσύνης, εικόνα αρχείουTech

Κίνα: Προετοιμάζει σχέδιο για το ενδεχόμενο η AI να ξεφύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο

Οθόνες χρηματιστηριακών αγορών, εικόνα αρχείου για το παγκόσμιο sell-offΔΙΕΘΝΗ

Παγκόσμιο sell-off: Πετρέλαιο πάνω από $108, αποδόσεις ομολόγων σε υψηλά ετών και φόβος νέων αυξήσεων επιτοκίων

Διυλιστήριο πετρελαίου τη νύχτα, εικόνα αρχείου για τη ρωσική παραγωγή dieselΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Τα μισά από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια diesel έκοψαν παραγωγή μετά τα ουκρανικά drone χτυπήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *