Διαφημίσεις

Σύμφωνα με μια νέα περίεργη φήμη που διακινείται στη μπλογκόσφαιρα των θεωριών συνωμοσίας, έγγραφο που διέρρευσε από το Κρεμλίνο αναφέρει μια άκρως απόρρητη συνάντηση μεταξύ του Ρώσου πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν και του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Στη συνάντηση ο Μπάιντεν λέγεται ότι μετέφερε στον Πούτιν μήνυμα του Μπάρακ Ομπάμα, στο οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος ζητούσε τη συνεργασία της Ρωσίας για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αμυντικού πυραυλικού συστήματος.

Αυτό το παγκόσμιο αμυντικό πυραυλικό σύστημα, σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, θα προστατεύσει τον πλανήτη μας από μια επικείμενη εξωγήινη εισβολή.

Όπως διαβάζουμε στο inquisitr, από το οποίο αναδημοσιεύουμε, η διακυβέρνηση Ομπάμα ζήτησε τη συνεργασία της Ρωσίας επειδή η NASA εντόπισε έναν εξωγήινο στόλο να πλησιάζει τη Γη.

Η εξωγήινη αρμάδα αναμένεται να φτάσει στον πλανήτη μας τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η ίδια θεωρία συνομωσίας υποστηρίζει ότι στις 15 Ιανουαρίου 2014, το αμερικανικό Υπουργείο Αμύνης εκτόξευσε τρεις πυραύλους στο διάστημα από τις εγκαταστάσεις της NASA στο Γουάλοπς της Βιρτζίνια.

Το Πεντάγωνο δεν αποκάλυψε στην κοινή γνώμη τον λόγο των άκρως απόρρητων εκτοξεύσεων. Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν για να ερευνήσουν τον εξωγήινο στόλο.

Λέγεται μάλιστα ότι ο στόλος είναι πλέον ορατός και σε ερασιτέχνες παρατηρητές του ουρανού αρκεί να διαθέτουν καλά τηλεσκόπια.

Ορισμένοι, που έχουν αποδεχθεί τη θεωρία ως πραγματική, πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινη εισβολή στρατιωτικής φύσεως που αποσκοπεί στην εξόντωση του είδους μας, άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι είναι ειρηνικοί και έρχονται να μας σώσουν από έναν πιθανό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Πηγή: tribune.gr

apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

51 σχόλια στο “Η NASA εντόπισε έναν εξωγήινο στόλο να πλησιάζει τη Γη”
  1. – ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ – ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ”Ε” – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΣΤΙΝ – ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ –
    ΤΕΛΟΣ – ΟΒΕΡ –

    1. ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 12….ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ.

      ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….

    2. ΓΕΜΙΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.
      ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α.

      1. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΕΑ;
        ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΕΑ;
        ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΟΕΑ…
        ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ!
        (ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;)
        ΔΗΛ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!
        ΟΚ, ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!

    3. ΤΟ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ KAΠΟΙΟΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΟΕΑ… ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ! (ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;) ΔΗΛ. ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΟΚ, ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!

      1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΡΑ-ΜΑΛ@ΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ…

    4. Είσαι ο αρχηγός μας. Οδήγησέ μας με το δικό σου διαστημόπλοιο στην τελική νίκη. Όβερ.

    5. Η δύση δεν μπορεί να εξολοθρευτεί δίχως πυρηνικά και η ανατολή θα πάθει ακριβώς το ίδιο σ αυτήν την απόπειρα…
      Την Κίνα με τόσο στρατό, κανείς δε θα ξοδέψει υλικό και προσωπικό για να την καταστρατηγήσει με συμβατικά μέσα.
      Θα χρησιμοποιήσουν πυρηνικά εναντίων της και είναι και ποιο προηγμένα, πλην των Ρωσικών που υπερέχουν όλων.
      Ο ΟΕΑ δεν έχει ιδέα από στρατιωτικά στρατηγικά ζητήματα!

    6. Kαι γιατί να βασιστούμε η να καιγόμαστε να μάθουμε τις όποιες ΄΄θέσεις” τις ΟΕΑ…Τι είναι η ΟΕΑ; Είναι κάτι; Μπορεί να προσφέρει κάτι; Τι είστε;

    7. μην ξεχνατε οτι και αληθεια να ναι μπορει να προκειται περι δρακονιανων δηθεν ανδρομεδιων οπως αναφερετε και εσεις….

    8. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΡΥΔΕΛΑΙΟ ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ;

    9. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Ο ΤΗΣ ΟΕΑ; ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ…ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΕΑ ΣΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….

      1. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ…

  2. Και που ξερουν οι εξωγηινοι οτι θα γινει τριτος παγκοσμιος και ερχονται να μας σωσουν?
    Και πως θα μας σωσουν δηλαδη?

    1. – ΔΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΟΠΛΩΝ ΙΟΝΙΣΜΟΥ – Ο ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ”Ε” ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΑΣ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΟΠΛΩΝ ΙΟΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΡΦΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – ΜΕΘΟΔΟΣ = ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ – ΟΕΑ – ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ

      1. Εγώ πάντως που γνώρισα κανά δυο κινέζους, μερικούς ιάπωνες και κανα δυο από ταιλάνδη καλά παιδιά ήταν όλοι… σε αντίθεση πχ με τους άγγλους που γνώρισα… μπορεί βέβαια να έπεσα στις εξαιρέσεις…

        1. Mη του το χαλάς, μη του το χαλάς, ας τον να βγάλει το άχτι του. Ένας μπάρμπας είναι που βαριέται που ζει και χάζεψε το κεφάλι του…

    2. ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1947–ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΗΛΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΖΗ ΜΑΣ–30 000 ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ,,ΟΛΥΜΠΙΩΝ,, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ– Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΗΞΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,,ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ,, ΚΑΙ ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ !!! ΜΑΧΕΣ ΙΔΗ ΓΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ—ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 20% ΚΑΙ ,,ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ,, 80% ,,ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΟΤΕΣ-ΖΑΜΑΝΦΟΥΙΣΤΕΣ,,!!!!

    3. Κάνεις και εσύ κάποιες ερωτήσεις! Τους εξωγήινους τους ειδοποίησε ο Γιάννης!… ποιος άλλος; Όσοι ψηφίσαν Λεβέντη θα σωθούν… οι υπόλοιποι τον πούλο! Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις… αυτός ο πλανήτης ανήκει στους λεβεντικούς! Ας πρόσεχες τη ψήφιζες στις 20/9/2015… να σωνόσουν και εσύ! Αυτά. Υγ. Ο γράφων δεν ψήφισε Λεβέντη… ήδη ετοιμάζω βαλίτσες.

      1. Ετσι ετσι!
        Να νιωσουν λιγο οι παρα φυση θυρευτες του πλανήτη σαν τα αρνακια πριν το πασχα!!
        Αλλα μην μασατε ρεεεε!
        Εχουμε ΟΕΑ! Βρείτε μου μια χωρα που να εχει…
        Θ

    4. Μα ξέρεις τι ρουφιάνοι κυκλοφορούν ;;
      Δεν έχεις δει κατι κακάσχημους κοντούς κατα καιρούς που δεν σου φαίνονται και πολύ σόι άνθρωποι;;
      Έ , αυτοί είναι !

  3. Αν η ΝΑΣΑ ‘εντοπισε’ ,οπως ισχυριζεται διαστημικους στολους ,γιατι δεν το επιβεβαιωνει; Τι ταχα περισσοτερο θα συμβει αν το μαθουμε τωρα ..παρα την τελευταια στιγμη; ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ (απο τους αστροστολους) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ..’ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ’!!! Τι παραμυθια μας λενε μωρε;

  4. το χρησμό της τελευταίας Πυθίας που είπε: «ἔστ’ ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται» (Θα έρθει μέρα που ο Απόλλωνας θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα). ΟΙ ,,ΟΛΥΜΠΙΟΙ,, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!! ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ-Η ΧΙΛΑΡΙ-Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΗΣ-ΦΩΤΟ ΤΗΣ ,,ΝΑΣΑ,,……..

  5. ρε παιδια δωστε κ σε εμας απο αυτο πινετε..δεν την παλευουμε..τουλαχιστον να τα βλεπουμε ολα τα αστερια κ εμεις..

  6. ΝΑ ΚΥΤΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!
    ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ,ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!!!
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΙΑ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΣΙΣ
    ΛΥΠΑΜΑΙ.

  7. Άνοιξα κωλαδικο και περιμένω.
    Ψάχνω μεταφραστή,θα πληρώνεται με το κεφάλι.
    Αν οι εξωγήινοι έχουν δύο κεφάλια το συζητάμε.
    Πληροφορίες στο hornyalien@gmail.com

  8. Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν πως διαστημικό σκάφος διαφυγής της Cabal καταρρίφθηκε πάνω από την Florida στις 21 Νοεμβρίου.

    Ακόμα ένα τέτοιο σκάφος καταρρίφθηκε στα ανοικτά των ακτών της Φουκουσίμα στις 22 Νοεμβρίου, μετά την εξαπόλυση νέου σεισμού κατά της Ιαπωνίας.
    Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από πηγές της White Dragon Society στην Ασία..
    Bίντεο κατάρριψης του σκάφους μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=rnFWTEbJY7k

  9. Ωχχχ πάλι βιβλίο ο λιακοπουλος θα βγάλει ???? Όχι άλλο φτάνει… Φέρτε μας καλητερα 4ο μνημόνιο…

  10. ΤΟ 3 ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ 5; ΧΩΡΑΕΙ, ΤΟ 5 ΟΜΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ 3; ΑΜ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ, ΑΡΑ ΤΟ 3 ΘΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ Η ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 5. ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΟΜΙΛΩ ΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ. ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΩ ΔΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΑ, ΕΝΝΟΩ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ Σ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.
    ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΑ.
    ΑΡΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ, ΟΜΙΛΩ ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΥΡΜΗΓΚΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΤΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΥΡΜΗΓΚΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, Η ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΘΑΛΛΑΣΣΑ.
    ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΟΚ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΑ.

    1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΕΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.

      1. ΦΙΛΕ CROIF ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,
        ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.
        ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ, ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ, Η ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ; ΑΓΑΠΗΤΕ CROIF ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ. ΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η.Α.

        1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΡΟΤΑ.
          ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΘΑ ΔΕΧΘΕΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!!!
          ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΙ ΨΥΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
          ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΧΡΟΥΝ,ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ?ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ?
          ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ.
          ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
          ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ,ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
          ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ,ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
          ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΠΕΣ ΜΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΑΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
          ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ,ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΛΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ.
          ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

    2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ!!
      ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΗ!!!
      ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ STRANGER ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ!!!
      ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΥΜΕΝΑ.
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
      ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ,ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  11. Ότι γίνονται παράξενα γίνονται και όντως συμβαίνουν διάφορα εκεί πάνω ΑΛΛΑ
    Για όσους λένε πως επικοινωνούν με ”ανδρομέδιους” ΟΕΑτζήδες, Πάλμους, Σώρρες και κολοκύθια τούμπανα:

    Ακόμα και να εμφανίζονταν μπροστά σας, δεν θα καταλαβαίνατε τις σας λένε…
    Διότι εάν υπάρχουν και έφυγαν όπως λέτε, πριν 40.000 + χιλιάδες χρόνια, τότε προφανώς η γραμματεία και η γλώσσα τους, σίγουρα δεν είναι η γνωστή αρχαία αλλά κάτι προγενέστερο…
    Θα μπορούσε να ναι η γλώσσα και γραφή του δίσκου της Φαιστού π.χ; Μπορεί. Ωραία. Μιλήστε την γλώσσα του δίσκου της Φαιστού, ΑΝ καταλάβετε τι λέει…Δε νομίζω να χει αποκωδικοποιηθεί ακόμα…

    Λοιπόν; Πως συνενοηθήκατε τότε με εξωγήινους ανδρομέδιους κύριοι;

    1. Λες κάτι πράγματα κι εσύ τώρα..λες ότι αν υπήρχε τέτοιου είδους συνάντηση, στην γλώσσα θα κολλούσαν; Με χίλιους-δυο τρόπους θα μπορούσε να επιτευχθεί επικοινωνία, ακόμα και τηλεπαθητική. Δεν ζούμε φίλε μου στην δεκαετία τού ’60 που ο κόσμος ήταν πλήρως κοιμισμένος και μίλαγες για εξωγήινους και σε κοιτούσαν λες και ήσουν κανένα UFO..τώρα μιλάς περί εξωγήινων και κανένας δεν σε κοιτάζει στραβά..έχουν πλέον σχεδόν όλοι εξοικειωθεί με αυτά τα πράγματα.

  12. MAΛΑΑΑΑΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ….α συγνώμη είσαστε ήσυχοι γιατι οι προφητείες γράφουν οτι δε θα πάθουν οι Έλληνες τίποτα….
    συγνώμη…

  13. Τους βλέπουν με τηλεσκόπιο και θα κάνουν ένα χρόνο να έρθουν. Με τα τα κουπιά ή με τα πανιά έρχονται;

  14. ξερολες κουμαντο μεχρι στιγμης κανει ο διαολος στη γη μεχρι νεοτερας….τωρα για τα ολα αυτα τα αστροπλοια κανειις δεν ξερεις τινος ειναι ο.ε.α σου στειλαν mail οτι ειναι αυτοι….διαβαστε και λιγο λουκιανο ρε παιδια λιγο πλουταρχο για τους πολεμους στο διαστημα ….τωρα γιατι γη οταν δοθει η εντολη απο ψηλα τοτε θα πεσουν πολλα εξωγηινα και γηινα κεφαλια που ειναι γεμησμενα με σανο και σαπηλα….και που στε για τα χρονια πολλα μιλησαμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek