Διαφημίσεις

Η κυβέρνηση φοβάται γενικευμένη εξέγερση των μεταναστών στα νησιά του Αιγαίου και συγκρούσεις με τους κατοίκους και ενισχύσει τις δυνάμεις ασφαλείας της στέλνοντας Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα τελευταία γεγονότα στη Μόρια, αλλά και στη Χίο και την Κώ έχουν θορυβήσει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποιοα αποφάσισε να στείλει ομάδες ΟΠΚΕ στα νησιά να συνδράμουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Ένας πρόσθετος λόγος είναι οι απειλές που εκτοξεύσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν για αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων ακόμη μεταναστών στην Ευρώπη, δηλαδή στην Ελλάδα, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του για την βίζα.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τις αρχές Δεκεμβρίου στη Χίο θα μεταβεί μια ομάδα ΟΠΚΕ που αποτελείται από 10-12 αστυνομικούς που θεωρούνται από τους πιο μάχιμους στην πάταξη της εγκληματικότητας. Οι άνδρες θα μεταβούν στο νησί με τον εξοπλισμό τους αλλα όχι και με τα τζιπ με τα οποία κινούνται στην πρωτεύουσα.

Στα νησιά θα συμπράξουν με τις τοπικές ομαδες με στόχο να υπάρχουν σε κάθε νησί τουλάχιστον δύο ομάδες που θα επιβλέπουν – μεταξύ άλλων και τις περιοχές στις οποίες υπάρχουν hotspots.
Επίσης έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση άλλων 40 αστυνομικών για να ενταχθούν στη συγκεκριμένη Ομάδα καθώς η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ποντάρει πολλά στην αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας.

Η Χίος θα είναι το πρώτο νησί στο οποίο θα σταλεί ομάδα ΟΠΚΕ. Αμέσως μετά εκτιμάται πώς θα σταλούν και σε άλλα νησία όπου παρατηρούνται βίαια επεισόδια από τους μετανάστες των hot spot και συγκρούσεις με τους κατοίκους.

pronews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
15 σχόλια στο “Φοβούνται γενικευμένη εξέγερση μεταναστών στα νησιά – Στέλνουν εσπευσμένα τις ειδικές δυνάμεις των ΟΠΚΕ”
  1. Στοίχημα θα τους βάλουν να βαράνε τους κατοίκους του νησιού.Θυμάμαι μια δήλωση Μουζάλα περί επιβολής.

  2. Ο/Η Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά. Κοιμηθείτε άφοβα. λέει:

    Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. Έλληνες, σας βεβαιώνω ότι οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά ποτέ. Μην ακούτε τους γέροντες της ορθοδοξίας που είναι όλοι πράκτορες της CIA. Όλοι όσοι το παίζουν ‘’ειδικοί’’ στα γεωπολιτικά είναι βλάκες. Μόνο ΕΓΩ ξέρω τι λέω γιατί ΕΓΩ είμαι ΕΓΩ και κανένας άλλος. Οι τούρκοι δεν είναι πολεμοχαρείς. Τους τουρκοπράκτορες που αποβιβάζουν παράνομα στα νησιά μας το κάνουν για να αντισταθμίσουν την υπογεννητικότητα των νεοελλήνων και να κάνουν την οικονομία ‘’ανταγωνιστική’’. Έτσι κι αλλιώς οι τούρκοι είναι ‘’αδέλφια’’ μας και μας αγαπάνε ! Και μην πάει ποτέ το μυαλό σας ότι πάνε να δημιουργήσουν μουσουλμανικές μειονότητες έτσι ώστε μετα να επέμβουν στρατιωτικά όπως στη Κύπρο για να τις υπερασπιστούν.… Το πολύ πολύ να πουν στον Τσίπρα ‘’δωσε μας τα νησιά, τη Θράκη και την Κρήτη σ’ εμάς και στους φίλους μας τους αλβανο-σκοπιανούς μοίρασε τη Μακεδονία και όλα θα πάνε μια χαρά. Δεν θα επέμβουμε στρατιωτικά. Δεν θα χυθεί ‘’αδελφικό’’ αίμα ! O Ερντογάν είναι καλός άνθρωπος και σίγουρα δεν είναι κανένας δικτάτορας. Και φυσικά εμείς αφού θα μας το πει ο μέγας ηγέτης Αλέξης Τσίπρας θα τοn υπακούσουμε όλοι τυφλά και θα ανοίξουμε τα πόδια όλο στοργή και αγάπη. Ακούτε μόνο εμένα. Έτσι και αλλιώς με τα ψέματα σας φέραμε στα χάλια που έχετε οπότε σίγουρα θα με πιστέψετε γιατί είμαι το πεπρωμένο σας. Κοιμηθείτε άφοβα. ΑΠΑΥΤΑ , γεωπολιτικές αναλύσεις, σάμαλι , κανταΐφι, κόκ, ηλιόσποροι , καλαμπόκι κλπ … όλα για τον παθητικό τηλεθεατή και αναγνώστη… ΑΠΑΥΤΑ η εγγύηση στην ψυχαγωγία ! Α Π Α Υ Τ Α

    1. ΚΑΛΩΣ Τ ΑΠΑΥΤΑ ΜΑΣ! ΠΟΣΑ COPY PASTE ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ”ΑΠΑΥΤΑ”;;;;;;;;;;;;;
      ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΡΘΡΑ;;;; ΗΔΗ ΜΕΤΡΗΣΑ 12 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ…

  3. Δεν καλείς και δεν βάζεις μέσα εκατοντάδες χιλιάδες εξαθλιωμένους από 2 ηπείρους και ειδικά από εμπόλεμες περιοχές, με σκοπό να ξεχωρίσεις τους “καλούς” από τους “κακούς” δια της καταστολής, στο όνομα της ελευθερίας, της αλληλεγγύης των λαών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων! Αργά η γρήγορα θα έχεις σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας… σίγουρα αρχίζει να αναβαθμίζεται το επίπεδο ασφαλείας των νήσων του ανατολικού Αιγαίου… σε μερικούς μήνες θα αρχίζουν να επανδρώνουν όλα τα νησιά με τα ΟΠΚΕ…. και όταν θα αποτύχουν και αυτά περισσότερο λόγο νομικού υπόβαθρου, αλλά και αθρόας εισόδου των λαθραίων… τότε θα στείλουν και τα ΕΚΑΜ… μέχρι που θα γίνει η πρώτη ένοπλη κατάληψη κεντρικών αρτηριών και δημόσιων κτηρίων σε κάποιο νησί, από τους λαθραίους… οι καλοκαιρινοί μήνες προσφέρονται για καταστροφές και καταστάσεις χάους… τότε είναι που θα επέμβει ο Ε.Σ. και τότε θα αρχίσει ο έρωτας 2018+… Αυτά. Υγ. Και μια πολιτική ερώτηση με φιλοσοφικές προεκτάσεις και επισημάνσεις… Η καριόλα η κ. Τασία που είναι; Μην νομίζεται ότι σας έχουμε ξεχάσει… σας θυμόμαστε!

    1. Κι εμείς σε θυμόμαστε…….. για τα πατριωτικα σου λογια +++++++++++ Ανώνυμος 28 Νοεμβρίου 2016 @ 13:23
      Άντε αγαπητέ βλάκα προς θυσία, να σου απαντήσω και εσένα! Δεν κάνω τον προφήτη μιας και χρησιμοποιώ κατά καιρούς βιβλιογραφία στα λεγόμενα μου… Όμηρο, Θουκυδίδη, Πολυαίνο, Σουν Τζου, Κλάουζεβιτς, Λίντελ Χαρτ κ.λ.π δηλαδή συγγραφείς που κάποιους από αυτούς, ούτε καν τους ξέρετε ως ονοματεπώνυμο! Για προφητείες πας αλλού… μαλάκες υπάρχουν. Ο γράφων κάνει πολιτικές εκτιμήσεις.. και συνήθως πέφτει μέσα σε αυτές! Έχω γράψει επανειλημμένα την γνώμη για το τι θα γίνει, ψάξε να την βρεις πριν μου απασχολήσεις τον πολύτιμο χρόνο μου. Ελληνοτουρκικός πόλεμος ΔΕΝ θα γίνει μιας και δεν χρειάζεται κανείς κάτι τέτοιο, τόσο ο διεθνείς παράγοντας, όσο και οι απαιτήσεις στην περιοχή, δεν οδηγούν σε κάτι τέτοιο… εκτός και αν πείσετε βιαίως τους ελληνικής καταγωγής πιλότους των πολεμικών αεροσκαφών, αντί να εκπαιδεύουν, να καταρρίψουν τους Τούρκους πιλότους στο Αιγαίο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πάω πάσο… και θα συμφωνήσω μαζί σας. Οι λαθρομετανάστες που αποτελούν τον πολιτικό μοχλό πίεσης και συνάμα την βασική εμπροσθοφυλακή του τούρκικου στρατού, θα γαμήσουν στην τελική τους περισσότερους από εσάς και αυτό είναι κάτι που σας το είχα γράψει ήδη από το 2013 σε αυτή εδώ την ιστοσελίδα… αλλά που τότε δεν το καταλάβατε!… και πέρασε χωρίς να γίνει καν αντιληπτό. Και ενώ θα σας γαμάνε θα περιμένετε εν αγωνίως να εισβάλει ο τούρκικος στρατός, μιας και οποιαδήποτε πολεμική πράξει θα σημάνει διαγραφή του χρέους των δανειστών μας, κάτι που δεν το θέλουν οι ιουδαιοχάζαροι τραπεζίτες και άπαντες οι «σύμμαχοι» μας! Αυτά. Υγ. Μετά την έξοδο μας από το € να περιμένετε κάποιο στημένο στρατιωτικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας και αυτό τυπικά μόνο και μόνο για να οδηγηθούμε στο τραπέζι του επίσημου διαμελισμού της νεότερης Ελλάδας… μέχρι τότε 2018 – 2021… σας εύχομαι ολόψυχα καλά γαμήσια με τους λαθραίους!

      http://katohika.gr/ellada/ektakto-peftei-poli-mesa-stous-epomenous-mines-prota-ksena-xeria-meta-ellinika/

      1. Σου επιτρέπω να με θυμάσαι αγαπητό μισό αρχίδι με πόδια… αλλά να θυμάσαι και το άλλο, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων… γιατί έχω την εντύπωση ότι θα βρεθείς προ εκπλήξεων! Ότι στην στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος είχα ειδικότητα από το ΓΕΣ, ειδικότητα που έχει σχέση με την θάλασσα… ήμουν σε λόχο των καταδρομών με τα Ο.Υ.Κ. με παράλληλες ειδικότητες και εκπαιδεύσεις… ενώ στην πολιτική μου ζωή όλος τυχαίος έχω κάνει 4 χρόνια μέσα στο Κ.Ε.Ε.Δ. ενώ έχω πάνω από 18 ώρες πτήσεων με Chinook σε μάχιμες αποστολές σε όλη την Ελλάδα, και όταν γράφω όλη την Ελλάδα, εννοώ από Κρήτη – Τυμπάκι μέχρι Φλώρινα Καϊμακτσαλάν…. και από Χίο μέχρι Ζάκυνθο… όταν τα αλεξίπτωτα από την 1η Μ.ΑΛ. με Chinook από Μάλεμε σε Τυμπάκι κάνουν λιγότερο από 15′ για να φτάσουν… ακόμα και τώρα σε κάποιες περιπτώσεις περιστασιακά εργάζομαι σε ασφάλεια προσώπων…πληροφοριακά αυτά τα λίγα φτάνουν. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις πανίβλακα, όταν θα έρθει η ώρα… το πρόβλημα δεν είναι να με θυμάσαι εσύ… Αυτά.

        1. Φουκαρά μου….. γι’ αυτό ο παίζεις μάγκας….. φουκαρά μου…. θα γελάσουμε πολύ…. !

    2. Εμείς τους καλέσαμε και ήρθαν. Συμφωνώ! Στην Ουγγαρία γιατί φτιάχνουν τείχος αφού δεν τους κάλεσαν;;; Ακάλεστοι θα πάνε;;; Και στην Αυστρία τα ίδια! Αφού δεν τους κάλεσαν, δεν θα πάνε! Τότε γιατί φτιάχνουν τείχος;;;; Και στην Ιταλία και την Γαλλία που πάνε τους έχουν καλέσει;;;; Και ο Ερντογάν γιατί απειλεί ότι θα στείλει 3.000.000 λάθρο;;; Αυτός του στέλνει εκβιάζοντας ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη ή έρχονται γιατί τους προσκαλέσαμε εμείς;;; Και όλα αυτά για τις εξεγέρσεις που τα ξέρεις φίλε μου;;; Είσαι μέσα στα μυστικά δωμάτια που τα σχεδιάζουν όλα αυτά;;; Αν ανοίξουν ΟΛΑ τα σύνορα της Ευρώπης πόσοι λάθρο θα μείνουν στην Ελλάδα;;;; Απλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν Ανώνυμε φίλε μου!!!!!

        1. Πολύ εμπεριστατωμένες απαντήσεις έδωσες φίλε μου! Αλήθεια, το 2013 (και όχι μόνο) που είχες ξαναπεί για τον κίνδυνο των λάθρο, η κυρία Τασία ήταν υπουργός;;;;; Εκτός αν εννοείς ότι δεν σου άρεσε που “χάνονταν” (έφευγαν λάθρα όπως είχαν έρθει) οι λάθρο, επί υπουργίας της… καριόλας της κυρίας Τασίας, γιατί τους ήθελες όλους εδώ (γύρω στο 1.500.000 σκούρους) για να γίνει σαματάς μπας και πέσει η κυβέρνηση και αναλάβουν τα Χρυσαύγουλα και ο Ε.Σ. όπως λες! Αν όμως δεν ήταν αυτό το σκεπτικό σου αλλά απλά τσαντίστηκες με την καριόλα γιατί σου αρέσουν οι σκούροι και η καριόλα η κυρά Τασία τους “εξαφάνιζε”, τότε…. περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα!!!

  4. Ο Π ροσφυγας Κ υκλοφορει Ε λευθερος..
    Φυσικά δεν υπαρχουν προσφυ στην Ελλάδα,ΟΛΚΕ θα έπρεπε να λέγεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek