ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΕΚΤΑΚΤΟ! Προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο του Τραμπ στον Λευκό Οίκο

· Κατοχικά Νέα

Η ανεξάρτητη υποψήφια για τον Λευκό Οίκο, οικολόγος Τζιλ Στάιν,

υπέβαλε και επίσημα αίτημα για την ανακαταμέτρηση των ψήφων στις προεδρικές εκλογές στην αμερικανική Πολιτεία του Ουισκόνσιν!

Μάλιστα υποστήριξε πως αυτή η διαδικασία θα αρχίσει «την επόμενη εβδομάδα», με το κόμμα της να καλύπτει τα έξοδα για την διαδικασία επανακαταμέτρησης, εν ολίγοις η Νέα Τάξη.

Η Τζιλ Στάιν σκοπεύει επίσης να ζητήσει ανακαταμέτρηση των ψήφων στις Πολιτείες της Πενσιλβάνιας και του Μίσιγκαν, όπου κέρδισε οριακά ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ρεπουμπλικάνος Ντόναλντ Τραμπ, την 8η Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ηλίου φαεινότερου πως το όλον εγχείρημα έχει σκοπό να φέρει εμπόδια ή έστω αμφιβολίες στην ανάληψη της Προεδρίας από τον εκλεκτό της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης, Ντόναλντ Τραμπ.

Συνεργάτες της Στάιν εξηγούν ότι ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι δήθεν να «χυθεί φως» στο γεγονός ότι «το αμερικανικό εκλογικό σύστημα είναι ελάχιστα αξιόπιστο».

Ωστόσο, οι πιθανότητες οι ανακαταμετρήσεις αυτές να ανατρέψουν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών θεωρούνται ελάχιστες.

Η Κλίντον έχασε στο Ουισκόνσιν (10 εκλέκτορες) με διαφορά 27.000 ψήφων και στην Πενσιλβάνια (20 εκλέκτορες) με διαφορά 60.000 ψήφων. Στο Μίσιγκαν (16 εκλέκτορες) η διαφορά ήταν μόλις 10.704 ψήφοι, σύμφωνα με τα–όχι ακόμη τελικά–αποτελέσματα.

Ερωτηθείσα από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN εάν προσπαθεί να ακυρώσει τη νίκη του Τραμπ, η Στάιν απάντησε «κατηγορηματικά όχι», διαβεβαιώνοντας ότι δεν υποστηρίζει την Κλίντον. Η πρώην υποψήφια των Πρασίνων έλαβε περίπου το 1% των ψήφων σε εθνική κλίμακα.

Γιατί λοιπόν θέλει τόσο πολύ την επανακαταμέτρηση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Νορβηγικό κοινοβούλιο και σημαία - εικόνα αρχείου για το κρατικό επενδυτικό ταμείο. Φωτογραφία Piergiovanni Di Blasi / UnsplashBusiness

Νορβηγικό fund 2 τρισ. δολαρίων προτείνει βαθιές περικοπές στα αμερικανικά ομόλογα – Σήμα που κοιτούν οι αγορές

Κίεβο Ουκρανία - εικόνα αρχείου για την επίθεση στην SBU. Φωτογραφία Andreas M / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικό drone χτύπησε την έδρα της SBU στο κέντρο του Κιέβου – Η αεροπορική σύγκρουση περνά σε νέο επίπεδο

Ορεινό και ερημικό τοπίο στο Ιράν - εικόνα αρχείου για Pickaxe Mountain. Φωτογραφία MeSSrro / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Οι ΗΠΑ μπορεί να χτυπήσουν σύντομα το Pickaxe Mountain στο Ιράν – Τι κρύβεται στα βαθιά τούνελ

Μία απάντηση στο “ΕΚΤΑΚΤΟ! Προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο του Τραμπ στον Λευκό Οίκο”

  1. ΟΛΕΣ αυτές οι ενέργειες , ΟΛΕΣ, είναι για να παραπλανήσουν τους αμερικανούς ψηφοφόρους ότι ψήφισαν το ‘’σωστό’’ πατριώτη και επαναστάτη πολιτικό που θα ξαναφτιάξει τη χωρα τους. Ο στόχος τους είναι να συσπειρώσουν όλους τους πολίτες γύρω από τον Τράμπ με σκοπό την τυφλή υπακοή σε αυτόν αλλά και την χαλάρωση των αντανακλαστικών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά