Διαφημίσεις

Ιταλία: Πρώτα οι σεισμοί τώρα πλημμύρες! Εκατοντάδες Ιταλοί άστεγοι

Λόγω των βροχοπτώσεων και πλημμυρών σήμερα Παρασκευή, σίγουρα τετρακόσια άτομα έμειναν άστεγα στις επαρχίες του Κουνεο (Cuneo) και το Τορίνο στη βορειοδυτική Ιταλία. Αρκετά χωριά έχουν αποκοπεί από τον έξω κόσμο, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Οι περιφέρειες της Λιγουρίας και Πιεμόντε, όπου βρίσκονται οι επαρχίες του Κουνεο και του Τορίνο, αντιμετωπίζουν πολλές βροχοπτώσεις και σοβαρές πλημμύρες. Τα ποτάμια Πo και Ταναρο έχουν ξεχυλίσει από την υπερβολική μαζα νερού.
Σύμφωνα με τις αρχές, η ζημία από τις καταιγίδες και τις πλημμύρες έχει ξεπεράσει τα εκατό εκατομμύρια. Οι δρόμοι και οι γέφυρες είναι αδιάβατοι.
plimmires1

plimmires2

koraks



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

10 σχόλια στο “Ιταλία: Πρώτα οι σεισμοί τώρα πλημμύρες! Εκατοντάδες Ιταλοί άστεγοι”
  1. Τελικά είναι πλέον φανερό ότι όταν πας κόντρα στην πουστια τους σε γαμανε α βερτα

  2. Καλημέρα αδέλφια …

    Βαράνε σεισμοί καιρικά φαινόμενα ….
    και ο πρωθυπουργος Ρε΄ντζι τρέχει και δίνει υποσχέσεις .. στους χτυπημένους …βγάζει φώτο μαζι τους … και οι δημόσιες σχέσεις πάνε καλά …
    Ζητάει βοήθεια απο την ευρώπη .. αλλα έντεχνα δεν αναφέρει και το μεταναστευτικό… σαν πρόβλημα…

    Η απορία είναι…. αν δεν υπήρχε το δημοψηφισμα θα υπήρχαν τόσες καταστροφές???

    Μεγάλες συμπτώσεις …

    Καλη δύναμη ..

  3. Ετσι ειναι αυτά …..οταν αντιστέκεσαι και μιλάς οι καιρικές συνθήκες ….. αγριεύουν !!

  4. Ο/Η Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά. Κοιμηθείτε άφοβα. λέει:

    Η Ιταλία είναι πύλη εισόδου για τους λαθροέποικους όπως και η Ελλάδα. Και φυσικά στοχευμένη από τους σιωνιστές.. Αυτή τη στιγμη προκαλείται η φυσική καταστροφή της μέσω HAARP και έπεται σύντομα και η οικονομική της με το δημοψήφισμα. Έχει πάνω από 4 εκατομμύρια λάθρο που πρεπει να διοχετευτούν στην Ευρώπη για να εξυπηρετήσουν το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI. Αυτό πια μόνο μέσω γενικής εξέγερσης μπορεί να γίνει που θα προκληθεί από τις εξεγέρσεις των λάθρο που θα προκαλέσουν όλες αυτές οι φυσικές καταστροφές αλλά και η οικονομική που πλησιάζει. Όλα αυτά θα οδηγήσουν στην βίαιη παραβίαση συνόρων από τους εισβολείς μιας και αυτή τη στιγμη είναι σφραγισμένα από τις γειτονικές χώρες. Σκοπός να προκληθεί το χάος και η διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης για να δημιουργεί η παγκόσμια διακυβέρνηση. Τα ίδια και χειρότερα ετοιμάζονται για την Ελλάδα.

    1. “Οι Τούρκοι δεν θα επιτεθούν στρατιωτικά”
      ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ?
      ΑΥΤΑ ειναι τα χάλια μας: δεν χρειάζεται να μάς φάνε οι Τούρκοι, τρωγόμαστε μεταξύ μας…

      1. Κυρία μου, εγώ απλά εκθέτω τις απόψεις μου και προσπαθώ να διώξω το άγχος ,τη φοβία και τα περιττά έξοδα των Ελλήνων. Έχετε σκεφτεί πόσα χρήματα χάνουν αγοράζοντας άσκοπα τρόφιμα που χαλάνε, όπλα που δε θα χρησιμοποιείσουν ποτέ αλλά και ηρεμιστικά για να καταστειλουν τους φόβους τους;Και επιτέλους δεν φτάνει που παραποιει το ψευδώνυμο μου και αντιγράφει τις ιδέες μου μου ζητάτε και εξηγήσεις από πάνω; Αυτό είναι θράσος αλλά και αχαριστια στο πρόσωπο ενός αγνού πατριώτη που εκτελεί πατριωτικό καθήκον. – ΑΠΑΥΤΑ , γεωπολιτικές αναλύσεις, σάμαλι , κανταΐφι, κόκ, ηλιόσποροι , καλαμπόκι κλπ … όλα για τον παθητικό τηλεθεατή και αναγνώστη… ΑΠΑΥΤΑ η εγγύηση στην ψυχαγωγία ! Α Π Α Υ Τ Α

        1. Είπα γιατι υπογράφεις ως “απαυτά” ειρωνευόμενος έναν άλλον σχολιαστή που υπογράφει ως “αυτά”. Γραψε τις απόψεις σου και δεν αμφισβητώ ότι εισαι πατριώτης, αλλά δεν χρειάζεται να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλον για να εκφράσουμε τις απόψεις μας!

      2. Τι δουλειά έχει ο άνθρωπος με τους Τούρκους και το στρατό τους βρε βλήμα και τον συγκρίνεις; Και οι κότες πιο πολύ μυαλό από σένα έχουν. Κυρία “κουκουβικου με δόξα και τιμή” !

        1. Δεν μπορείς να ξέρεις εάν οι κότες έχουν πιο πολύ μυαλό απο εμένα γιατι ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *