Διαφημίσεις

Η ομάδα αίματος 0 είναι ένας αρχέγονος τύπος αίματος και προέρχεται από τους προγόνους μας, οι οποίοι ήταν επιθετικοί και πανούργοι κυνηγοί. Ακόμη και σήμερα, οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ομάδα αίματος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε όλες τις κοινωνίες.

Οι ηγετικές ικανότητες αλλά και η ικανότητά τους να μένουν συγκεντρωμένοι και ενεργητικοί είναι μερικές από αυτές που διαθέτουν τα συγκεκριμένα άτομα. Είναι επίσης παραγωγικοί και ισχυροί. Ωστόσο, όταν στρεσάρονται θυμώνουν, γίνονται παρορμητικοί και υπερκινητικοί. Η κακή διατροφή, οι ανθυγιεινές συνήθειες, η έλλειψη άσκησης ή τα αυξημένα επίπεδα στρες τους κάνουν πιο ευαίσθητους στις αρνητικές μεταβολικές επιδράσεις, όπως η παχυσαρκία, η χαμηλή δραστηριότητα του θυρεοειδούς και η αντίσταση στην ινσουλίνη.

Η γενετική κληρονομιά τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παραγωγικοί, ισχυροί, με μακροζωία και αισιοδοξία.

Τι είναι αυτό που σας κάνει μοναδικούς;

Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος 0 είναι επιρρεπείς σε ορισμένες ασθένειες, όπως η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς και το έλκος. Επίσης, έχουν συχνά ανεπαρκή ποσοστά ιωδίου και χαμηλά επίπεδα θυρεοειδικών ορμονών. Το πρώτο αποτελεί ένα χημικό στοιχείο του οποίου ο ρόλος είναι η ρύθμιση των ορμονών του θυρεοειδούς. Η ανισορροπία των θυρεοειδικών ορμονών μπορεί να προκαλέσει πολλές παρενέργειες, όπως κατακράτηση υγρών, κόπωση και παχυσαρκία.

Αν έχετε ομάδα αίματος 0, τότε μάλλον εκκρίνετε υψηλότερα επίπεδα γαστρικού οξέος σε σύγκριση με τα άτομα από άλλες ομάδες αίματος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έλκος και ερεθισμό του στομάχου.

Η συγκεκριμένη ομάδα αίματος συσχετιζόταν με το είδος της προσωπικότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ιαπωνία. Υπήρχε ως ερώτηση ακόμα και σε συνεντεύξεις για εύρεση εργασίας! Τα άτομα αυτά περιγράφονται ως συγκεντρωμένα, αφοσιωμένα, οργανωμένα, επιμελή, υπεύθυνα και πρακτικά. Πιστεύεται ότι διαθέτουν καλύτερη αίσθηση του προσανατολισμού και είναι καλύτερα σε ζητήματα λογικής. Θεωρείται επίσης ότι όλα τα παραπάνω προέρχονται από το γεγονός ότι οι πρόγονοί τους ήταν κυνηγοί κι έπρεπε να παρατηρούν συνεχώς και με ακρίβεια το περιβάλλον με σκοπό την επιβίωση.

Συχνά το στρες προκαλείται από υπερκινητικότητα και υπερβολικό θυμό. Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος 0 είναι πιο επιρρεπείς στην καταστροφική συμπεριφορά όταν είναι πολύ κουρασμένοι, λυπημένοι ή βαριούνται. Αυτή η καταστροφική συμπεριφορά ίσως περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η αναζήτηση της περιπέτειας, το ρίσκο, τα τυχερά παιχνίδια και η παρορμητικότητα. Πρέπει λοιπόν να αποφεύγουν το αλκοόλ και την καφεΐνη. Η καφεΐνη μπορεί να είναι ιδιαίτερα βλαβερή επειδή αυξάνει τα επίπεδα αδρεναλίνης και νοραδρεναλίνης, τα οποία είναι ούτως ή άλλως υψηλά σε αυτά τα άτομα.

Η άσκηση είναι πολύ σημαντική, διότι έχει χαλαρωτική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα. Περισσότερο από όσους ανήκουν σε κάποια άλλη ομάδα αίματος, όσοι ανήκουν στην ομάδα 0 πρέπει να είναι σωματικά δραστήριοι προκειμένου να διατηρήσουν συναισθηματική σταθερότητα και καλή γενική υγεία. Η άσκηση από 3 ως 4 φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητη.

Για καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να κάνουν αερόβιες ασκήσεις από 30 ως 45 λεπτά τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ρυθμίστε τους στόχους σας. Ανεξαρτήτως από το αν ασκείστε σε ετήσια, μηνιαία, εβδομαδιαία ή ημερήσια βάση, το σημαντικό είναι να αποφεύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Αν έχετε ομάδα αίματος 0 πρέπει να τρώτε όλα τα γεύματα της ημέρας, ακόμη και σνακ, καθισμένοι στο τραπέζι. Επίσης, όταν τρώτε φροντίστε να μασάτε αργά και να είστε χαλαροί.

Τέλος, προσπαθήστε να μην ξοδεύετε χρήματα ή να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις όταν είστε πολύ αγχωμένοι. Αν έχετε περιττά κιλά, σίγουρα πρέπει να κάνετε γυμναστική από 30 ως 45 λεπτά. Οι αερόβιες ασκήσεις είναι προτιμότερες τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

www.fimes.gr Από το newsone μέσω takalyterotera2

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Τι ξεχωριστό «κρύβεται» στην Ομάδα Αίματος 0 (μηδέν)”
  1. Εντάξει.. Οι γιοι μου έχουν Ο αρνητικό εγώ Ο αρνητικο και η σύζυγός μου Ο θετικό.. Δεν έμαθα κάτι από αυτό το κείμενο.. Οι πρόγονοι όλων μπορεί να ήταν κυνηγοί.. Η γυμναστική και σωστή διατροφή είναι κάτι που χρειάζονται όλοι… Τι θέλετε να πείτε ?? Τότε γράψτε και για τους αριστεροχειρες είμαι εγώ και οι δύο γιοι μου.. Γ αυτούς που είναι γεννημένοι τον Απρίλιο.. 1 και 21 οι γιοι μου 20 εγώ. Ολοι μας Απρίλιο… Λοιπόν όλα αυτά δεν έχουν σημασία.. Η κάθε ημέρα είναι αυτή που έχει σημασία το τώρα.. Και οι πράξεις… Απο λόγια έχουμε σκάσει.

    1. οι περισσοτεροι Ελληνες εχουν ομαδα αιματος Ο και ως απογονοι κυνηγων εξηγει εν μερει την Ελληνικη συμπεριφορα 🙂 🙂 οπως επισης αυτο που λενε καποιοι γιατροι οτι αυτη η ομαδα χρειαζεται οπωσδηποτε λιγο κρεας-πρωτεινη στη διατροφη της

      1. οι περισσότεροι Έλληνες (το 80%) έχουν Α+, αν δεν κάνω λάθος. Οι υπόλοιποι είναι που έχουν 0+ (το 20%).

        1. κάνεις λάθος. Η ομάδα των Ελλήνων είναι η Ο. Επίσης αυτοί που έχουν Ο έχουν και συγκεκριμένα γενεαλογικά χαρακτηριστικά πχ δάχτυλα ποδιών, λεπτότερα χαρακτηριστικά προσώπου, κτλ.
          Ο= Ουρανιδες
          Α= αποβράσματα και απομεινάρια διεφθαρμένων ατλάντων.
          Β= Οίκος Κρόνου/Ιαπετου και αργότερα και το ανθρωποειδή γένος.
          ΑΒ= Ένωση ατλάντων με Κρόνο.
          Δεν είναι τυχαίο ότι η Ο είναι εντελώς το αντίθετο και δεν μπορούν να συνυπάρχουν με την ΑΒ.

          1. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΑΔΑ Β,ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

          2. @ΠΔ
            αυτό είναι αποτέλεσμα τον αμέτρητων γενοκτονιών και βιασμών από τα πολύ αρχαία χρόνια. Μογγολα τι είναι? Αποτέλεσμα βιασμών απο κινεζοφυλων με άσπρες φυλές η μαύρες. Τα μογγολα διώχτηκαν βίαια απο την Κινα και απλώθηκαν ανα την υφήλιο. Ο γενετικός τους κώδικας ειναι υπο σύγχυση, 2 μογγολα όντος μπορούν να σου δώσουν ένα Ο, αυτο το Ο όμως για να εξαγνιστεί, θα πρεπει οι επόμενες 4-5 γενεές που θα παράγει αυτός και οι απόγονοι του να είναι Ο. 2 Ο δεν μπορούν ΠΟΤΕ να σου δώσουν ειτε Α ειτε Β…

  2. Δεν αιτιολογεις…
    κανε και καμμια παραπομπη…

    ημιμαθεια …

    γραψε και ομαδα αιματος και διατροφη… αντιγονα αιματος ανα ομαδα αιματος
    ανοσοποιητικο…

    παραπομπη , διατροφη με ομαδα αιματος D’adamo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *