Διαφημίσεις

Χαμός και σήμερα στο Αιγαίο όπου η κατάσταση πάει να γίνει κυριολεκτικά ανεξέλεγκτη.
Δώδεκα μαχητικά βρέθηκαν οπλισμένα στο Αιγαίο με τον λάθος να κινδυνεύει να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Οκτώ Ελληνικά μαχητικά οπλισμένα και με τους διακόπτες στον ON, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οκτώ αντίστοιχα Τουρκικά εκ των οποίων τα τέσσερα οπλισμένα,τρία CN0-235 και τρία Ε/Π σε διαφορετικά σημεία του Αιγαίου.

Από την άλλη τρία CN-235 Τούρκικα κατασκοπευτικά – καταγραφικά στο πλαίσιο Νατοϊκής άσκησης πέταξαν στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο με το ένα να παίρνει από κάτω προς τα πάνω το Αρχιπέλαγος κάνοντας συνεχώς παραβιάσεις. Στην «εισβολή» στο FIR Αθηνών συμμετείχαν και 3 ελικόπτερα που απονηώθηκαν απο Τουρκικά πολεμικά σκάφη, σύμφωνα με το Veteranos.

Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ) από την πλευρά του απογείωσε 2 F-16 από την Λήμνο που αναχαίτισε μια τετράδα Τουρκικά μαχητικά δυτικά της Λέσβου όπου είχαμε και εμπλοκή την 13:15 με το ζευγάρι των οπλισμένων μαχητικών.

Δύο F-16 από την Σκύρο και δύο F-16 από την 111 ΠΜ της Αγχιάλου αναχαίτισαν τα δύο ζευγάρια των Τουρκικών που εισέβαλαν στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο και ένα ακόμη ζευγάρι Μιράζ από την 114 ΠΜ της Τανάγρας αναχαίτισαν το CN-235 που έκανε συνεχώς παραβιάσεις στο Κεντρικό Αιγαίο.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 24η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (4 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 6 (3 CN-235 & 3 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 14

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 15

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 23

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “Δεκάδες παραβιάσεις και εμπλοκή με οπλισμένα Τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αιγαίο”
  1. Υπάρχει έντονη εκπαιδευτική κινητικότητα στο Αιγαίο, μεταξύ ελληνικών και τούρκικων πολεμικών αεροσκαφών, που βρίσκονται για άλλη μια φορά, σε κοινές αεροναυτικές ασκήσεις πάνω από το αρχιπέλαγος Αιγαίο!… Αυτό είναι πολύ φυσικό, μιας και μετά το πρόσφατο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, το 70% των μάχιμων Τούρκων πιλότων είναι στην φυλακή με τον… καπετανάκη, (εδώ ο καπετανάκης https://www.youtube.com/watch?v=YnnHxm80sGY) πρέπει κάποιος να αναλάβει την εκπαίδευση των νέων πιλότων της “σύμμαχου” νατοϊκής χώρας… αυτόν τον σοβαρό ρόλο, και με πολιτική καθοδήγηση και κάλυψη, έχει αναλάβει για άλλη μια φορά, η ελληνική πολεμική αεροπορία, με εκπαιδευτές τους καλύτερους πιλότους του Ν.Α.Τ.Ο.! Από εκεί και πέρα όποιος από τους αυτόκλητους ερμηνευτές των δήθεν προφητειών του άγιου Παίσιου κ.λ.π. θέλει εδώ και τώρα ένα θερμό επεισόδιο… δεν έχει παρά να απευθυνθεί στους ελληνικής καταγωγής πιλότους, των πολεμικών αεροσκαφών, ώστε επιτέλους να καταρρίψουν τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη που εισέρχονται πάνω από το Αιγαίο! Με την πάρα πολύ σοβαρή και γιατί όχι; Λογική δικαιολογία ότι το είπε… κάποιος μοναχός του Άγιου Όρους και πρόσφατα για πολιτικούς λόγους άρον – άρον αγιοποιηθέντας, από τον… Βαρθολομαίο! Αυτά.

    1. Εξακολουθεις αυτους που αναφερονται στις προφητειες του Αγιου Παισιου να τους αποκαλεις “ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ”… που σημαινει οτι την ιδια φραση, ο ενας μπορει να την “ερμηνευει” ετσι, και ενας αλλος ανθρωπος αλλιως… Δηλαδη για παραδειγμα, οταν γραφεται ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΤΟΜΟΥΣ “Μαρτυριες Προσκυνητων” οτι σε συγκεκριμμενα ατομα, ο Αγιος Παισιος ειπε οτι : “Ο Τουρκικος στολος θα εισβαλλει στο Αιγαιο πελαγος”, ΕΣΥ ποσες “ερμηνειες” βλεπεις να χωρανε σε αυτη τη φραση ? Πολλες ? Ποσες αλλες δηλαδη “ερμηνεις” εσυ μπορεις να βλεπεις ? Δηλαδη για εσενα, τι αλλο μπορει να εννοει η παραπανω φραση, εκτος απο το οτι οι τουρκοι στρατιωτικοι θα μπουνε στα πολεμικα καραβια τους, και θα φτασουνε σε αποσταση 6 ναυτικων μιλιων απο το εδαφος της Ελλαδος ?

      1. Είναι άγνωστο το γιατί θα πρέπει να απαντώ στον κάθε ένα ηλίθιο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, απλά και μόνο ως κρέας προς θυσία. Εμένα πάλι εξακολουθείς να μου θυμίζεις τον γνωστό ευκολόπιστο κάτοικο της χώρας των Ελλήνων, που ότι του πασάρουν το πιστεύει! Ώστε είναι επώνυμοι όλο αυτοί που λένε ότι “τους είπε ο Παίσιος! Αγαπητέ μαλάκα… και οι πολιτικοί είναι επώνυμοι και σε κοροϊδεύουν για 40+ συναπτά έτη! Είναι άγνωστο το τι σε κάνει αγαπητέ αποβλακωμένε να πιστεύεις, ότι όταν κάποιος λέει η γράφει επώνυμα κάτι, είτε δεν παίζει παιχνίδια τρίτων, είτε δεν σου λέει η γράφει αυτό που κατάλαβε η γκλάβα του! Διότι ο καθένας από εμάς καταλαβαίνει σύμφωνα με το εύρος και βάθος των γνώσεων του, που βασίζονται πάνω στα επίπεδα της συνείδησης του. Η υποτιθέμενη και δήθεν προφητεία που αναφέρεις ότι είπε σε κάποιον επώνυμο ο (πλέον) άγιος Παίσιος, βασίζεται στην προφητεία του Κοσμά Αιτωλού… ότι οι Τούρκοι θα φύγουν και θα ξανά έρθουν πάλι φθάνοντας ως τα εξαμίλια. Βεβαίως στην προφητεία του Κοσμά δεν γίνεται λόγος για τουρκικό στρατό (ασκέρι), ούτε για Τούρκους στην εθνικότητα, αλλά για Τούρκους στο θρήσκευμα! Διότι την εποχή του Κοσμά, Τούρκος καλούταν όποιος ήταν σουνίτης μουσουλμάνος, Ρωμιός, η Έλληνας δε όποιος ήταν ορθόδοξος. Αγαπητέ βλάκα που με την ψήφο σου έχεις καταγαμήσει τον εαυτό σου… αλλά προ πάντων τους γύρω από εσένα συνανθρώπους σου… όταν ο Κοσμάς σου λέει για Τούρκους, εννοεί αυτούς στο θρήσκευμα, ότι θα φύγουν (ανταλλαγή πληθυσμών με την Συνθήκη της Λωζάνης 1923 εκτός της δυτικής και ανατολικής Θράκης), και επανέλευση μουσουλμανικών πληθυσμών στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων, κάτι που γίνεται επί των ημερών μας πανίβλακα! Ο Κοσμάς σου δίνει και γεωγραφική περιοχή και όχι νομικό όρο ναυτικών μιλίων… ο γεωγραφικός όρος είναι τα Εξαμίλια στην Κόρινθο και όχι μόνο, αλλά και στην βόρειο Ελλάδα… στο κάτωθεν βίντεο θα δεις εκπληρωμένη την προφητεία του Κοσμά Αιτωλού για τους “Τούρκους” στο θρήσκευμα όπου βρίσκονται στα εξαμίλια Κορίνθου. https://www.youtube.com/watch?v=e62kf5D5__c Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *