Διαφημίσεις

Σφοδρό χτύπημα του Εγκέλαδου 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε στις 20:43 την κεντρική Αμερική, σύμφωνα με το Αμερικανικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 146 χλμ νότια του Puerto El Triunfo, του Ελ Σαλβαδόρ και το εστιακό βάθος σε 53,3 χλμ.

Παρά το γεγονός πως εκφράζονται φόβοι για εκδήλωση τσουνάμι, οι Αρχές διαβεβαιώνουν πως ΔΕΝ επίκειται.

Tsunami Info Stmt: M7.2 off the coast of Central America 1044PST Nov 24: Tsunami NOT expected; CA,OR,WA,BC,and AK

#NTWC

— NWS Tsunami Alerts (@NWS_NTWC) November 24, 2016

547933-regional



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΤΩΡΑ: Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην κεντρική Αμερική”
  1. Mαλιστα….και το θεμα ειναι οτι μας επηρεαζει πληρως συμφωνα με την θεωρια Τσιαπα…24-11-2016 + 53 ημερες = 16-1-2017 στην Ελλαδα αναλογου μεγεθους σεισμικη δονηση εκτος και αν υπαρξει σεισμικη η ηφαιστιακη δραστηριοτητα στην Ιταλια γύρω στις 12-1-2017.Επισης μην ξεχναμε οτι μπορει να υπαρξει καθυστερηση 10 ημερων δηλ 26-1-2017 εαν παει το επικεντρο Κορινθιακο αλλα μεγαλωνοντας και το μεγεθος περιπου 1 Ριχτερ…θα ενημερωσω ξανα οταν πλησιαζουν οι ημερομηνιες,ειναι νωρις ακομη για να εστιασουμε και σε επικεντρο.

  2. ANTE ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΕΛΟΟΥΣΤΟΟΥΝ !!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΠΝΙΞΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙΑ !!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1945 !!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η 20/1/2017 !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *