Διαφημίσεις

H επίθεση του καμικάζι αυτοκτονίας είχε στόχο λεωφορεία με σιίτες προσκυνητές

Ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατίναξε σήμερα το παγιδευμένο όχημά του δίπλα σε ένα πρατήριο καυσίμων στην πόλη αλ-Χίλα, 100 χλμ. νότια της Βαγδάτης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 10, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία και ιατρικές πηγές.

Η επίθεση σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων που ήταν γεμάτο με λεωφορεία που μετέφεραν σιίτες προσκυνητές από την ιερή πόλη Κερμπάλα (νοτιοδυτικό Ιράκ), τόνισε η αστυνομία.

Δίπλα στο πρατήριο βενζίνης υπάρχει εστιατόριο όπου γευμάτιζαν οι προσκυνητές.

«Τουλάχιστον επτά λεωφορεία με προσκυνητές βρίσκονταν μέσα στο πρατήριο καυσίμων» τη στιγμή της έκρηξης, δήλωσε αστυνομικός.

Μέχρι στιγμής ουδείς έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Ωστόσο, το Ισλαμικό Κράτος έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες επιθέσεις σε περιοχές εκτός του ελέγχου της, σε μια απόπειρα να υπονομεύσει την εκστρατεία για την ανακατάληψη της Μοσούλης, της τελευταίας πόλης που εξακολουθεί να ελέγχεται από τους τζιχαντιστές στο Ιράκ.

lifo



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *