Διαφημίσεις

Ο Ερντογάν απειλεί ευθέως ότι αν μείνει εκτός μοιρασιάς, θα στραφεί προς την Ελλάδα

«Ο Ερντογάν απειλεί ευθέως και τους Αμερικάνους και τους ξένους και εμάς, ότι αν μείνει εκτός μοιρασιάς στην Μ. Ανατολή, θα στραφεί προς την Ελλάδα».

«Ο Ερντογάν αμφισβητεί την κυριαρχία 17 νησιών – βραχονησιδων του Αιγαίου».

Ο Ερντογάν λοιπόν στέλνει ένα μήνυμα στους Αμερικανούς και σε όλους όσοι εμπλέκονται στα σύνορά του με την Συρία και το Ιράκ, ότι, «αν δεν μου δώσετε στην ανακατανομή που θα γίνει εκεί, αυτά τα κομμάτια τα οποία θέλω και μου κάνετε ένα Κουρδικό αυτόνομο κράτος στα σύνορά μου… Εγώ τι θα κάνω λοιπόν; Θα ανασυνταχθώ και θα απαντήσω στους εθνικιστές στην χώρα μου στρεφόμενος προς την Ελλάδα». Απειλεί λοιπόν ευθέως και τους Αμερικάνους και τους ξένους και εμάς.

Ο Έντι Ράμα και ο Ερντογάν είναι σε απόλυτη συνεννόηση.

Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR στις 23.11.2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://youtu.be/7WMAoFd4XbI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Ο Ερντογάν απειλεί ευθέως ότι αν μείνει εκτός μοιρασιάς, θα στραφεί προς την Ελλάδα”
  1. ο ερντογαν καταλαβε πωσ ηταν το πιονι εκφοβισμου πτοσ τουσ ελληνεσ και τωρα που το κουρδισταν εχει τισ πλατεσ τησ γερμανιασ για την υδρηση του απειλει πωσ θα κανει πραξει αυτο που τον προσελαβαν να κανει.

  2. Ο/Η Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά. Κοιμηθείτε άφοβα. λέει:

    Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ. Έλληνες, σας βεβαιώνω ότι οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά ποτέ. Μην ακούτε τους γέροντες της ορθοδοξίας που είναι ήλοι πράκτορες της CIA. Μόνο ΕΓΩ ξέρω τις λέω. Κοιμηθείτε άφοβα. ΑΠΑΥΤΑ

      1. Τωρα σοβαρα, δεν καταλαβες οτι σατιριζει τον μλκ που υπογραφει με το “ΑΥΤΑ” ????

    1. Ναι μεγάλε είναι πράκτορες και σπαταλάν την ζωή τους στο Άγιο ‘Ορος! Είσαι φοβερός!

      1. Κι εσύ μεγάλη γάτα ! Πουλιά στον αέρα πιάνεις ! Ακόμα δε κατάλαβες ότι σατιρίζει κάποιον;

        1. Εσύ που το κατάλαβες? σου το είπε, η τον ξέρεις προσωπικά για να καταλάβεις με τι προθέσεις γράφει?

    2. Ο/Η Είμαι ο ΑΠΑΥΤΑ noumero dyo. οι τούρκοι δεν θα μας επιτεθούν στρατιωτικά ΠΟΤΕ !. Κοιμηθείτε άφοβα λέει:

      ΓΙΑΥΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΕΝΤΑΞΕΙ ??? (κοροιδαααα !!!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *