ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Το Ισραήλ ζήτησε την βοήθεια της Ελλάδας και Κροατίας για την καταπολέμηση καταστροφικών πυρκαγιών

· KORAKAS NEWS

Το Ισραήλ έχει ζητήσει την βοήθεια της Ελλάδας και της Κροατίας για την καταπολέμηση μεγάλων πυρκαγιών που πλήττουν από την Τρίτη τις δασώδεις περιοχές κοντά στην Ιερουσαλήμ και τη Χάιφα.
Η Ισραηλινή κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου ζήτησαν σήμερα Τετάρτη από τους υπουργούς Εξωτερικών πυροσβεστικά αεροσκάφη και από τις δύο χώρες. Η Ελλάδα και Κροατία υποσχέθηκαν να στείλουν βοήθεια.

Η φωτιά μαίνεται λόγω των ισχυρών ανέμων και την παρατεταμένη ξηρασία. Η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Πολλές κατοικίες στην περιοχή έχουν εκκενωθεί και ένας αριθμός σπιτιών έχουν καταστραφεί. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

koraks

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Γερμανία: Η Ρωσία πίσω από απόπειρα επίθεσης με drone στο αεροδρόμιο της ΛειψίαςΔΙΕΘΝΗ

Βρετανικά MQ-9B Protector πάνω από την Κύπρο: Πτήσεις επιτήρησης από το Ακρωτήρι μετά τα πλήγματα με drones

Κύπρος - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Μεγάλη φωτιά στην Κύπρο: Εκκενώσεις χωριών, καμένα σπίτια και ελληνικά αεροσκάφη στη μάχη

ΔΙΕΘΝΗ

Μπλόκο της ΕΕ στο κρέας από τη Βραζιλία από 3 Σεπτεμβρίου – Ο φόβος για τα αντιβιοτικά και τα ανθεκτικά μικρόβια

4 απαντήσεις στο “Το Ισραήλ ζήτησε την βοήθεια της Ελλάδας και Κροατίας για την καταπολέμηση καταστροφικών πυρκαγιών”

  1. …οχι ρε βρωμα,ζητα απο την νορβηγια να σου γεωτρησει καμια πηγη,σκατοκαριολα που θα εχεις το θρασος να μιλας και για εμπρησμο,γενοκτονοι των λαων καταραμενοι…!!!!

  2. αλλη μια προπαγανδα, λεσ να θελει να δει το ισραηλ την αντιδρααση και την γνωμη του κοσμου τησ ελλααδοσ γι αυτο (το ισραηλ); πωσ το ζητησε ομωσ; πηγε καμια βολτα ο προκοπησ προσ τα εκει ή μηπωσ ο κ.ι.σ. του εστειλε το αιτημα μεσω μειλ; ξερεις πωσ μου ακουγετε αυτο; σαν να μην τουσ βολευουμε ετσι στημενοι οπωσ ημαστε πο τουσ πολιτικουσ και τωρα μασ ζητανε να αλλαξουμε σταση. ΟΧΙ ΡΕ. και οσο πιεζεται βρωμικα θα καιμε μασωνικεσ στοεσ σασ εδω στην ελλαφα επρεπε να ειναι η απαντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά