Διαφημίσεις

Το Ισραήλ έχει ζητήσει την βοήθεια της Ελλάδας και της Κροατίας για την καταπολέμηση μεγάλων πυρκαγιών που πλήττουν από την Τρίτη τις δασώδεις περιοχές κοντά στην Ιερουσαλήμ και τη Χάιφα.
Η Ισραηλινή κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου ζήτησαν σήμερα Τετάρτη από τους υπουργούς Εξωτερικών πυροσβεστικά αεροσκάφη και από τις δύο χώρες. Η Ελλάδα και Κροατία υποσχέθηκαν να στείλουν βοήθεια.

Η φωτιά μαίνεται λόγω των ισχυρών ανέμων και την παρατεταμένη ξηρασία. Η αστυνομία πιστεύει ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Πολλές κατοικίες στην περιοχή έχουν εκκενωθεί και ένας αριθμός σπιτιών έχουν καταστραφεί. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

koraks



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “Το Ισραήλ ζήτησε την βοήθεια της Ελλάδας και Κροατίας για την καταπολέμηση καταστροφικών πυρκαγιών”
  1. …οχι ρε βρωμα,ζητα απο την νορβηγια να σου γεωτρησει καμια πηγη,σκατοκαριολα που θα εχεις το θρασος να μιλας και για εμπρησμο,γενοκτονοι των λαων καταραμενοι…!!!!

  2. αλλη μια προπαγανδα, λεσ να θελει να δει το ισραηλ την αντιδρααση και την γνωμη του κοσμου τησ ελλααδοσ γι αυτο (το ισραηλ); πωσ το ζητησε ομωσ; πηγε καμια βολτα ο προκοπησ προσ τα εκει ή μηπωσ ο κ.ι.σ. του εστειλε το αιτημα μεσω μειλ; ξερεις πωσ μου ακουγετε αυτο; σαν να μην τουσ βολευουμε ετσι στημενοι οπωσ ημαστε πο τουσ πολιτικουσ και τωρα μασ ζητανε να αλλαξουμε σταση. ΟΧΙ ΡΕ. και οσο πιεζεται βρωμικα θα καιμε μασωνικεσ στοεσ σασ εδω στην ελλαφα επρεπε να ειναι η απαντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *