Διαφημίσεις

Μια νέα δραματική υπερπαραγωγή στα συντρίμμια του Χαλεπίου από τα φημισμένα «Λευκά Κράνη».

Όλοι στέκονται ακίνητοι και γαλήνιοι. Ο δήθεν εγκλωβισμένος παραμένει ηρεμότατος, δεν πονά καθόλου, είναι σχεδόν ατσαλάκωτος και ξαφνικά αρχίζουν όλοι να φωνάζουν. Ο…βαριά τραυματίας μεταφέρεται στα χέρια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα «Λευκά Κράνη» που δημιουργήθηκαν από το 2013 από την αμερικανική κυβερνητική υπηρεσία «USAID» και λειτουργούν με την στήριξη του ΟΗΕ, έχουν σταθερή επιδίωξη την ανατροπή της νόμιμης συριακής κυβέρνησης ενώ όπως σημειώνεται σε ξένες ιστοσελίδες χρησιμοποιεί πολλές φορές τα ίδια πρόσωπα στις «επιχειρήσεις διάσωσης».

Το βίντεο αναρτήθηκε αρχικά από φιλοτζιχαντιστικά δίκτυα και αποσύρθηκε αμέσως.

freepen
apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Τραυματίας-μαϊμού σε παραμυθένια ισλαμοδιάσωση στο Χαλέπι; [Βίντεο]”
  1. Καλημέρα αδέλφια

    Αυτά και άλλα πολλά ανάγκασαν στην υποχώρηση των σχεδίων για αντιπαράθεση Αμερικής Ρωσίας στην Συρία.

    Η επιλογή Τράμπ ηταν μια ωραία ευκαιρία να μην φανούν και κότες στην αντιπαράθεση…. αυτή.

    Αναλώσιμη επιλογή στην περίπτωση αποτυχίας της προπαγάνδας.

    Εγω θα σταθώ στους κομπάρσους.. και στην επι πληρωμή συνεισφορά πρόθυμων ανθρώπων..
    Οπως αυτοί λοιπόν εκεί για κάποια δολάρια έτσι και εδώ για κάποια ευρώ ανθρωποί ανεβαίνουν στην πολιτική και είναι πρόθυμοι να πουν ψέμματα και να κλέψουν περιουσίες για να έχουν μία καλύτερη ζωη αυτοί και τα παιδιά τους…

    Το πιο άσχημο είναι οτι μόλις και εμείς βρούμε μια ευκαιρία κάνουμε τους κόκορες και πολλοί είναι πρόθυμοι να περάσουμε σε αυτό το συτρατόπεδο ….
    Μιας και το χρήμα πιστεύουμε οτι φέρνει το ευζήν

    Ετσι έχουμε γεμίσει φελλούς παντού..

    Κρίμα στην ανθρωπότητα…
    Με αυτόν τον τρόπο μας διοικούν μας μειώνουν και χαράζουν τα σχέδια τους…
    ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ …..

    Η μόνη αντίσταση που μπορώ να δω και ελπίζω για όλους μας είναι η άνω βοήθεια.. και η άνω παρέμβαση …

    Τίποτα αλλο δεν είναι απο καρδιάς …πήραμε λάθος δρόμο παιδιά …..ας κοιτάξουμε που και απο ποιό πόστο θα πολεμήσουμε αυτή την μάστιγα….

    Αυτό το βίντεο να το συζητήσουμε με τα παιδιά μας με την οικογένοια μας και να θεσουμε τις προεκτάσεις του και στην πολιτική γύμνια και στην ανθρώπινη γύμνια και προθυμία που μας κυκλώνει..

    Καλή δύναμη …
    ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *