Διαφημίσεις

Μία ημέρα μετά την γιορτή των Ε.Δ. το ΓΕΣ έδωσε στην δημοσιότητα ένα θαυμάσιο βίντεο για τα στελέχη του στρατού μας. Είναι ένα βίντεο όπου πολλά στελέχη διαφορων βαθμών μας παρουσιάζουν πως νιώθουν για το στρατό μας και την πατρίδα. Έχουμε έναν στρατό που είναι έτοιμος όταν χρειαστεί να υπερασπίσει τα εθνικά εδάφη και να προσφέρουν την συμβολή τους ακόμη και κάθε μέρα. Ναι κάθε ημέρα γιατί ο στρατός “πολεμά” καθημερινά προσφέροντας κοινωνικό έργο.

Θα μείνω σε 2 φράσεις στο 1.57 όπου ο Ευελπις αναφέρει “Χωρίς την ενότητα δεν μπορεί να επυτευχθεί τίποτα” και στο 2.23 όπου ο Μον. Υπάλληλος αναφέρει ότι “οι εύζωνες χτυπάνε δυνατά το πόδι για να ακούνε οι προγόνοι μας”.

Το προσωπικό του στρατού μας δεν πληρώνεται καλά , ταλαιπωρείται απο ασύστολες μεταθέσεις , προσπαθεί με πατέντες και προσωπική πέραν του ωραρίου εργασία να ανταπεξέλθει στα καθηκοντά του και παρόλα αυτά βρίσκει το κουράγιο να χαμογελά. Το βίντεο εκπέμπει αισιοδοξία που θα πρέπει όλοι μας σιγά-σιγά να έχουμε. Πρώτα νίκησαν την μιζέρια , την κακομοιριά και την εθνική μας κατάθλιψη και… είναι ετοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε εχθρό που πάντα θα είναι μεγαλύτερος….

3 λέξεις: Ομόνια – πρόγονοι – ετοιμότητα.

Η χρονική συγκυρία που δίνεται το βίντεο στην δημοσιότητα δεν είναι τυχαία κατά τη γνώμη μου. Έχεις έναν Ερντογάν που απειλεί με αναθεώρηση της Συνθήκης της Λοζάνης, έναν Ράμα να προκαλεί ασύστολλα και να λέει ένα σωρό ανοησίες, μία κυβέρνηση άχρηστη και επικίνδυνη ειδικά στα εθνικά θέματα, με  ένα ΥΠΕΞ το οποίο είναι ανίκανο έστω να απαντήσει λεκτικά και έναν Ομπάμα ο οποίος στα μετόπισθεν κάτι ζήτησε από τις Ελληνικές αρχές. Είναι το βίντεο προπαρασκευαστικές ψυχολογικές Επιχειρήσεις (Ψ.ΕΠ.) για ανόρθωση του ηθικού των στελεχών των ΕΔ και των πολιτών για κάτι που έρχεται; Ο καιρός θα δείξει σύντομα… προς το παρρόν ας καμαρώσουμε και ας αντλήσουμε λίγο αισιοδοξία από τα στελέχη του στρατού μας…

https://youtu.be/hZAScL32Ihc

ΥΓ. Κε Ερντογκάν αν δεν σας κάνει η συνθήκη της Λοζάνης πάμε… Σεβρών για να μην το πάω στο Αλέξανδρο τον Μέγιστο των Ελλήνων…

greece_in_the_treaty_of_sevres

Κακό Προαίσθημα (Bad Premonition)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
6 σχόλια στο “Εμείς είμαστε ο στρατός σας και είμαστε δίπλα σας…”
  1. Δεν απειλή ο Ερντογάν για αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης… απλά λέει το τη έρχεται, απόρροια μακροχρόνια πολιτικής των πολιτικών της νεότερης Ελλάδος. Ήδη από το 1955 και τα “Σεπτεμβριανά” ξεκίνησε το ξήλωμα της Συνθήκης της Λωζάνης εκ μέρους της Τουρκίας. Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, βούβα.. ησυχία γιατί κοιμόμαστε! Αργότερα το 1997 ήρθε η σειρά για την Συνθήκη της Μαδρίτης απόρροια της νύκτας των Ιμίων… αναγνωρίστηκαν ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, κάτι που αναιρεί την Συνθήκη της Λωζάνης!… 2009 ο τότε υπ. Εσωτερικών και νυν Πρόεδρος Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος, στο τότε ραμαζάνι στον νομό Αττικής, πήγε ως επισκέπτης… και κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους που κατοικούν στην Ελλάδα, να φέρουν και τις οικογένειες τους!!! Τον άκουσαν και τις έφεραν!… 2016 ο σημερινός Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας δήλωσε απερίφραστα ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ… και τώρα ξαφνιάζει κάποιους, ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, δηλώνει περί αναθεώρησις της Συνθήκης της Λωζάνης! Κατακαημένη Ρούμελη τη σου έμελλε να πάθεις! Αν εξαιρέσει κάποιος το ότι η νεότερη Ελλάδα έχει παραδοθεί μόνο για 99 χρόνια, χωρίς να πέσει τουφεκιά… τότε μπορεί να καταλάβει ότι το έμψυχο υλικό του Ε.Σ. πληρώνεται πολύ καλά για ελλιπής υπηρεσίες. Το δε πολιτικό προσωπικό της πατρίδας είναι ακόμα κατά πολύ χειρότερο!… το να είναι κάποιος αισιόδοξος είναι καλό, φτάνει αυτή του η αισιοδοξία να βασίζεται πάνω σε ρεαλιστική βάση. Αυτά.

  2. δηλ εσυ κυριε ανωνυμε 21.18,θα ηθελες να γινεται πολεμος ανα 5ετια για να πληρωνονται τα στελχη των ενοπλων δυναμεων?ο καθενας επιλεγει τι κ που θελει να προσφερει.το προβλημα της ελλαδος ειναι ενα..δεν υπαρχουν πολιτικοι μεγαλοι ηγητες..που να εμπνεουν με οραμα τους ελληνες.αντ αυτου υπαρχουν ανθρωπακια υπαλληλισκοι που για μια καρεκλα πουλανε κ την μανα που τους γεννησε.

  3. Οι συνθήκες υπογραφονται μετά από πολέμους και αλλάζουν μετά από πολέμους. Η ΤΟΥΡΚΊΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ. ΕΜΕΙΣ?

  4. Ναι θα σκάσουμε τους Τούρκους από το φαγητό. ΡΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ή οι ανθέλληνες;;;Ποια Ελλάδα μωρέ;;;Το Ελλαδιστάν;;ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
    Οι Τούρκοι είναι το μείζον πρόβλημα ή τα φίδια μισέλληνες πουτ τρέφεις στον κόρφο σου;; Ποια Ελλάδα ρε;;Ρε ο κόσμος θα μισήσει τον ελληνικό στρατό εξαιτίας της αδιαφορίας τους. Όταν παραδίνει το ίδιο το Ναυτικό χώρο να γίνει τζαμί τι να πούμε;;;ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek