Διαφημίσεις

Δημοσιεύματα κάνουν επίσης λόγο για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές στα όργανα του συνεργείου αποκατάστασηςΣε διάφορες φήμες για «ανεξήγητα φαινόμενα» που άρχισαν να διαδίδονται αμέσως μετά το ιστορικής σημασίας άνοιγμα – μετά από αιώνες – της πλάκας του Πανάγιου Τάφου από Έλληνες επιστήμονες κάνει λόγο πρόσφατο δημοσίευμα του ιστότοπου aleteia.org.

Όπως αναφέρει το site, το οποίο παρουσιάζει άρθρα θρησκευτικής θεματολογίας, όταν η ομάδα των επιστημόνων που έχουν αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασης απέκτησε πρόσβαση στον χώρο όπου πιστεύεται ότι εναποτέθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού μετά τη μαρτυρική του σταύρωση, υπήρξαν κάποιες μαρτυρίες (χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένες πηγές) που έκαναν λόγο για  μια «γλυκιά ευωδία» που αναδιδόταν από το εσωτερικό.

Μια δεύτερη φήμη που κυκλοφόρησε έντονα τις μέρες μετά το άνοιγμα της πλάκας ήταν εκείνη για «ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές» στα όργανα μέτρησης που χρησιμοποιούσε η ερευνητική ομάδα. Ειδικότερα, όπως αναφέρει το άρθρο του aleteia.org, οι συσκευές φέρονται να εμφάνισαν δυσλειτουργία (ή σε κάποιες περιπτώσεις μόνιμη βλάβη) όταν τοποθετήθηκαν κάθετα στο σημείο όπου πιστεύεται ότι βρισκόταν το σώμα του Ιησού.

Η Marie-Armelle Beaulieu, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Terre Sainte, έλαβε ειδική άδεια προκειμένου να επισκεφθεί τον Πανάγιο Τάφο και να διαπιστώσει κατά πόσο ευσταθούν οι εν λόγω φήμες. Αναφορικά με την οσμή, η ίδια επισημαίνει ότι δεν βίωσε καμία τέτοια εμπειρία. Επίσης, εκτιμά ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που μύρισαν αυτή τη «γλυκιά οσμή» πιθανόν αυθυποβλήθηκαν, έχοντας διαβάσει ανάλογες ιστορικές μαρτυρίες από την τελευταία φορά που άνοιξε ο τάφος από τον Νικόλαο Κομνηνό, το 1809.

Ωστόσο, στο ζήτημα των ηλεκτρονικών παρεμβολών η Beaulieu εμφανίζεται λιγότερο δύσπιστη, αναφέροντας ότι το φαινόμενο επιβεβαιώθηκε από έναν από τους επιστήμονες που είχαν πρόσβαση στον Πανάγιο Τάφο. Όπως αναφέρει, η ερευνητική ομάδα δοκίμασε μεγάλη έκπληξη όταν άνοιξε την πλάκα, αφού  ο τάφος βρισκόταν πολύ χαμηλότερα απ’ ό,τι είχαν υπολογίσει οι συσκευές μέτρησης, κάτι που επιβεβαιώνει τη δυσλειτουργία

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “Μυστηριώδη φαινόμενα στον Πανάγιο Τάφο: Φήμες για «γλυκιά οσμή» που αναδίδεται από το εσωτερικό”
  1. ΠΡΟΦΗΤΗ,ALIBABA…ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΩΔΕΙΤΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΜΟΝΑΧΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ,Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ,ΤΑΠΕΙΝΟ ΞΩΚΚΛΗΣΙ ΣΤΟ ΠΛΑΊ΄ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.ΗΤΑΝ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ,ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ.ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΡΦΥΡΟ ΜΑΝΔΥΑ,ΣΑΝΔΑΛΙΑ,ΕΙΧΕ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΄΄ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΤΙΑ΄΄.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ,ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ,ΕΙΧΑΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΩΜΑ.ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΄΄Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ΄΄….ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    1. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟΝΑΤΗ.

  2. Το να βλαστημάς κάτι που δεν πιστεύεις οτι υπάρχει είναι απλά ηλίθιο. Το να πιστεύεις οτι υπάρχει και να Τον βλαστημάς, ειναι σατανικό. Διαλέχτε και πάρτε.

    1. AYTO EIΠΑ ΕΓΩ;
      OK ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΧΙ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! ΑΡΑ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ; ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ; ΔΗΛ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΘΕΟΙ; ΡΩΤΑΩ: ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ, Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;; ΑΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΘΕΟ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ! (ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;) ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΘΕΛΩ Ν ΑΚΟΥΣΩ, ΤΙ ΕΙΠΑ ΛΑΘΟΣ! ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΣΧΗΕΙ!

      1. Φίλε μου, δεν απάντησα σ εσένα. Καινούριο σχόλιο έκανα, απλά πήγε κάτω από το δικό σου. Την απάντηση που θες στην δίνει ο παρακάτω που λέει ΕΝΑΣ Θεός με ΤΡΙΑ προσωπα. Αυτό πιστεύουμε (“όστις θέλει” μεσα στην ελευθερία – ασυδοσία που μας έχει χαρίσει) στην Ορθοδοξία. Τριαδικός Θεός. Να είσαι καλά.

      2. Φίλε μου δεν απάντησα σ εσένα. Καινούριο σχόλιο έκανα, απλά πήγε κάτω απο το δικό σου. Την απάντηση στην δίνει ο παρακάτω. ΕΝΑΣ Θεός, ΤΡΙΑ Πρόσωπα. Αυτό πιστεύουμε (“οστις θέλει” μέσα στην ελευεθρία – ασυδοασία που μας έχει χαρίσει) στην Ορθοδοξία. Να είσαι πάντα καλα.

      3. Εντάξει ρε παιδιά μια πλάκα κάνω. Δεν μου έκατσε ο Μήτσος εχθές το βράδυ και έχω μια φαγουριτσα στον πισινο που εκδηλώνεται με μαλακοδιαρροια….. Γειά σας μωρά μου

      4. Τον κόσμο, δεν τον έφτιαξε ο Χριστός. Τον δημιούργησε ο Θεός που αποτελείται από ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. Διάβασε λίγο απο την αρχή της Γενέσεως. Εκεί περιγράφει την αρχή, (το big bang που βρήκαν) και μετά ενώ μέχρι τον άνθρωπο λέει “είπε και εγενετο” δηλ. με τον ¨λόγο” και μόνο έγινε το καθετί, στον άνθρωπο λεει “ποιήσωμεν” δηλ. ας ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ (με τα “χερια” μας) εκεί θα σου λυθούν αρκετές απορίες.

        1. Το βιβλίο Γένεσης και όλη η συζήτησή σας, είναι για αγράμματους, η επιστήμη κάνει εξίσου αρκετά λάθη, διότι λειτουργεί μόνο με ότι έχει μπροστά της και βλέπει, μόνο η φιλοσοφία μπορεί να δείξει τον δρόμο και αναρρωτηθεί και να δώσει απαντήσεις!

  3. Το να ασχολειστε με τον χριστο ολοι εσεις οι αθεοι ενω δεν πιστευετε σε αυτον ισως να εχετε εναν φοβο για την πραγματικη υπαρξη του αλλιως δεν θα ασχολουσασταν καθολου…!!!

  4. OK ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ:

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΧΙ.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ!

    ΑΡΑ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ;
    ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ;
    ΔΗΛ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΘΕΟΙ;

    ΡΩΤΑΩ: ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ, Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;
    ΑΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΘΕΟ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!

    (ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;) ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΘΕΛΩ Ν ΑΚΟΥΣΩ, ΤΙ ΕΙΠΑ ΛΑΘΟΣ!
    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΣΧΗΕΙ!

    1. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ.ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ,ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ `Η ΠΡΟΣΩΠΑ.Ο ΙΩΑΝ.ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ,Ο ΥΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ .ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ.

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ.
        ΟΜΩΣ ΠΑΡ ΑΥΤΑ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ.
        ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ, ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ!
        ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ…

        ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΣΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤ ΑΥΤΙ…

        1. Κοίτα, δεν μπορείς να φτιάξεις τον Θεό στα μετρα σου. Υπάρχει ΕΝΑΣ Θεός ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ. “ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΑ & ΑΧΩΡΙΣΤΗ”. Αυτό πιστεύει η Ορθοδοξία. Τωρα εαν εσυ έχεις άλλη αποψη τι να σου πω κι εγώ…

          1. ΠΑΛΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…
            ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ν ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΘΕΟ!
            ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ. ΛΑΘΟΣ!
            ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
            ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ; ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ…

          2. ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ;
            ΕΓΩ Π.Χ. ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΡΟΣ…
            ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΝ!
            ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΒΟΥΛΗΣΗ!

            ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ…ΣΩΚΡΑΤΗ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΤΥΦΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
            Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΩΣ ΑΥΛΟΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΕΦΥΗΡΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
            ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.
            ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΕΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΥΡ!
            ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΗ!
            ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ: Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ = ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.
            ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ…

      2. ME ΠΡΟΣΒΑΛΑΝΕ ΚΙΩΛΑΣ…ΜΕ BΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΘΕΟ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΟ…
        ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΠΙΑ!

  5. ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΟΥ ALIBABA… ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΦΕΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ(ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ) ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ;Π.Χ ΕΙΣΑΙ ΠΕΤΡΑ; ΕΙΣΑΙ ΦΥΤΟ; ΕΙΣΑΙ ΨΑΡΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ; ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΓΟΝΗ-ΑΝΑΡΧΗ ΜΗΤΡΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΠΤΥΧΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    1. NΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΠΥΡΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ…
      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ;
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΝΤΟΡΑ! ΧΑΧΑΑΧΧΑ
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ν ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΘΕΟ! ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ: Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ. ΛΑΘΟΣ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ; ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ…

        1. Και ποιος τα λέει αυτά; Οι άνθρωποι;
          Τι ξέρουμε οι άνθρωποι για την λεγόμενη ”Θέασις”;
          Όλ αυτά είναι θεωρίες που ούτε ως φιλοσοφικές απορίες/αναζητήσεις δεν ευσταθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *