Διαφημίσεις

Αφου ηρεμησαν τα πραγματα με τους “αντιεξουσιαστες” με πλουσιο μπαμπα ,βγηκαν στα καναλια οι εμμισθοι ανθυποπιθηκισκοι της δημοσιογραφιας για να εκνευρισουν περισσοτερο τους ΕΛΛΗΝΕΣ με την ηλιθια μπουρδολογια τους των παλαι ποτε σοβιετ ,περι απλου πανιου και οχι σημαιας.

Αυτα τα δημοσιογραφακια της πλακας ειτε θελουν να αποχωρησει οσο πιο γρηγορα γινεται ο Τσιπρας και φουντωνουν τον κοσμακη να τους κυνηγησει ειτε νομιζουν οτι ζουν σε κρατος-εθνος σταλινομπολσεβικικο.

Ειδικα αυτος ο τενεκες της ΑΥΓΗΣ μαλλον δεν καταλαβε οτι ζει σε εθνος πατριωτων ,χριστιανων,που σεβονται τα συμβολα τους και τους νεκρους τους.Και επειδη βλεπω οτι εχει εμμονες με τα πανια μαλλον αυτος ανηκει καπου αλλου ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!

Απλα αναρωτιεμαι σε κανα 6μηνο απο τωρα ,που ολα θαναι αλλιως ,θα μπορει να εκστομίσει τα ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ,η’ θα ζητα την προστασια του κρατους και της αστυνομιας που εχουν σαν συμβολο αυτο ΤΟ ΠΑΝΙ κατα τα λεγομενα του;

Για τα απλυτα πιθηκακια των Εξαρχειων τι να πουμε ,……μια απο τα ιδια!χαρτζιλικακι,μπαφος,να ρημαξουνε,να καταστρεψουν δημοσια περιουσια και να χαθουν στο ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Elldefender

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Elldefender

Αντιστεκομαι ........και πιστευω πως, "Ότι δεν λύνεται.....κόβεται!"

7 σχόλια στο “Τελικα οι απλυτοπιθηκοι υπαρχουν παντου….”
  1. αν για αυτους Η ΣΗΜΑΙΑ ειναι ενα κοματι ,,πανι,,-τοτε για μας αυτοι ειναι ,,ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΣ,,-ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,,ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ,,!!!!!!!!!!!

  2. το έθνος των πατριωτών που περιγράφεις ψηφίζει κατά 60% αριστερά κόμματα, ξαναψηφισε παγάλο και σημίτη μετά τα ίμια, δεν ανοίγει ρουθούνι για τα σκόπια, κατηγορεί τον γείτονα για φασισμό αν βγάλει την σημαία στο μπαλκόνι, στο γήπεδο οι ομάδες της μακεδονίας είναι βουλγαρικές, ο στρατός έχει πιο πολλά βύσματα από πολύπριζο η τηλεόραση παίζει τουρκικά και η πολιτική ηγεσία αδιαφορεί για νησιά θράκη κύπρο ήπειρο μακεδονία όσο οι γείτονες μας ξερογλείφοντai. αν δεν είμαστε έτσι δεν θα έβγαινε ο κάθε χλαπάτσας να μιλάει έτσι σε κανάλι

  3. ME MIA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ. ΤΑ ΔΕ ΣΙΩΝΙΣΤΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.
    ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ…

    1. Κοντα ? Παρα πολυ κοντα !!! Αυτοφωρο, Εισαγγελεας, Μαρτυρες, κατηγορητηριο, για προσβολη Συμβολου, και δεν ξερω και τι αλλο…. Αλλα…. η μοσαντ βλεπεις, ειναι παντου…

  4. Και τι είναι Η ΑΥΓΉ ?ΈΝΑ
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ .ΜΙΑ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

  5. ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΛΠ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *