10:54 - 21/11/2016

Οι ήχοι της Αποκάλυψης ακούστηκαν και πάλι στη Σλοβακία – Βίντεο

Διαφημίσεις

Οι ήχοι της Αποκάλυψης ακούστηκαν και πάλι στη Σλοβακία στις 19 Νοεμβρίου του 2016

Τα τελευταία χρόνια, σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά, ακούγονται μυστηριώδεις ήχοι που τρομοκρατούν όσους τους ακούν και τους «πιάνεται η ψυχή». Η πιο εύκολη απάντηση που δίνεται είναι ότι πρόκειται για τους αγγέλους της Αποκάλυψης και ότι οι ήχοι αυτοί προέρχονται από τον ουρανό.

Ήχοι που ενώ θυμίζουν από «νυχτερινά μουγκρητά» και βαριές αλυσίδες έως βιομηχανικά βουητά, φαίνεται να διαπερνούν τα τείχη των πόλεων. Αυτοί οι ήχοι έχουν αναφερθεί και τεκμηριωθεί από χιλιάδες ανθρώπους.

Ίσως ο ανατριχιαστικότερος από αυτούς τους ήχους, να είναι αυτός που μοιάζει με ήχος απόκοσμης τρομπέτας που συνθέτει μια εξ ’ίσου απόκοσμη μουσική.

Άνθρωποι από όλον τον κόσμο αναρωτιούνται τι προκαλεί αυτό το παράξενο φαινόμενο.

Γιατί εμφανίζονται; Ποια είναι η πηγή τους; Τι συμβαίνει; Τι πιστεύετε γι ‘αυτό;

Παρακολουθήστε το βίντεο από τους ήχους της Αποκάλυψης που ακούστηκαν στη Σλοβακία:

apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 11/21/2016 @ 11:34 ΠΜ

    Πραγματικά πιο εύκολα πιστεύω ότι εκλασε ελέφαντας σε μεγάφωνο και ακουστικε παντού , παρά ότι είναι κάτι τέτοιο που γράφετε… Βαρέθηκε ο κόσμος για το τέλος του κόσμου… Σήμερα εναλλακτικός θεωρείτε αυτός που σου λέει ότι ναι αρκετά πράγματα είναι χάλια στην γη και φταίμε οι άνθρωποι.. Όμως κοίτα υπάρχει πάντα ελπίδα.. Υπάρχει η αγάπη υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν.. Υπάρχουμε… Εσείς απλός δείχνετε ΠΑΝΤΑ την μία πλευρά.. Σας το λέω… Θα σταματήσουν να σας διαβάζουν.. Και απλός θα κλείσετε.. Σταματήστε να μοιράζεστε μόνο φόβο και χάος… Υπάρχουν αυτά όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά..

    • μπραβο σου…

    • Ευαγγελία 11/22/2016 @ 11:56 ΠΜ

      Αν δεν ήταν ο ελέφαντας, τότε ήταν οι δοκιμές Blue Beam, που σε λίγο καιρό οι ήχοι θα συνοδεύονται και από ολογράμματα, για να δέσει το γλυκό του τρόμου.

  2. ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ.. 11/21/2016 @ 1:48 ΜΜ

    synthi horns korg kurzweill yamaha roland soundblaster sound mixer dolby surround home theatre thx atmos κάμερα στο pc connected με ηχοσύστημα.. vsynth ;

  3. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 11/21/2016 @ 10:30 ΜΜ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ…ΤΗΝ ΑΜ….Α

  4. Σωτήρης Δ. Καρουτσος 11/21/2016 @ 10:30 ΜΜ

    Δύο θεωρίες υπάρχουν γιά αυτό τό <>.
    1. Η πρώτη λέει ότι απλά η γή εκπέμπει κάποιες ηλεμτρικές ηλεκτρομγνητικίες παλμώσεις. Αυτές οι παλμώσεις είναι απλά κάτι σάν τόν καρδιακό χτύπο τής γής ο οποιος τώρα τελευταία χτυπάει πιό γρήγορα οπότε έχουμε μεγαλύτερη συχνότητα καί ίσως καί αλλαγή τής συχνότητας αυτών τών χτύπων(τών ηλετκρομαγνητικών)
    2. Η 2η θεωτία πού είναι καί η πιό φευγάτη αλλά αξίζει νά τήν προσέξουμε λεει τό εξής:
    Υπάρχει παντού στό γνωστό σέ εμάς σύμπαν(όχι μόνο εδώ στήν Γη) τό λεγόμενο <> ή <> κατά άλλους. Αυτό δέν είναι τίποτα άλλο από τόν γνωστό μας αιθέρα τήν ύπαρξή του οποίου η επίσημη επιστήμη δέν αποδέχεται. Τί ακριβώς είναι αυτό; Πολύ απλά αιθερικό πεδίο είναι ”ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ” τά οποία φυσικά δέν φαίνονται καί τά οποία πληρούν όλο τόν χώρο κυριολεκτικά παντού μέσα στό σύμπαν…Ποιά είναι η αποστολή αυτών τών σημάτων; Απλούστατα η αποστολή τους είναι να μήν μας αφήνουν μέ βάση τίς 5 αισθήσεις τίς οποίες διαθέτουμε νά αντιληφθούμε τόν πραγματικό κόσμο ή κόσμους οι οποίοι μάς περικλείουν καί οι οποίοι έιναι πολύ φωτεινοί αλλά νά αντιλαμβανόμαστε μόνο τό γνωστό σέ εμάς σύμπαν καί τόν κόσμο αυτόν γενικά, που αποτελείται από τρισακκατομύρια τρισσεκατομμυρίων γαλαξίες καί τόν οποίον νομίζουμε καί αντιλαμβανόμαστε ώς αχανή ενώ δέν είναι καθόλου αχανής μπροστά στούς άλλους κόσμους.
    Αυτό τό αιθερικό πεδίο <> προσπάθησαν καί προσπαθούν νά τό κασταστρέψουν σέ μία απόσταση περίπου ΄6 έτη φωτός από τήν γή απόσταση πολύ μικρή μέ βάση τά κοσμικά δεδομένα αλλά καί αρκετά μεγάλη γιά νά είμαστε ασφαλείς. Τό αποτέλεσμα είναι αυτοί οι περίεργοι ήχοι πού ακούγονται. Η προσπάθεια αυτή βέβαια νά καταστραφεί τό πεδίο αυτό πέφτουν στό κενό αφού αυτοί οι οποίοι τό δημιούργησαν ξέρουν καί πώς νά τό προστατέψουν. Καί ποιοί τό δημιούργησαν;;;;;;; Ο αρχάγγελος Σαμαέλ ο επονομαζόμενος από τήν Εκκλησία μας Διάβολος ή Σατανάς…..Σέ περίπτωση πού θεωρητικά μόνο αυτό τό σύνολο από τά ηλεκτρικά σήματα καταστρεφόταν καί αποκαλύπτονταν οι πραγματικοί κόσμοι όλα τά έμβια όντα θά πέθαιναν άρα καί εμείς….

    • Σωτήρης Δ. Καρουτσος 11/21/2016 @ 10:34 ΜΜ

      Σημείωση: H λέξεις πού υπήρχαν μέσα στά εισαγωγικά καί έχουν εξαφανιστεί από τόν θαυματουργό server τού blog είναι αιθερικό πεδίο καί ”αιθέρας”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*