Διαφημίσεις

ΣΧΟΛΙΟ : Άλλη μία ιστορία που μας έρχεται από την Αμερική.Το βίντεο ισχυρίζεται ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος ξεκινά σε 3 μέρες και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ενώ όλοι είναι έξαλλοι από την αλλαγή στην ηγεσία στις ΗΠΑ, ο Θεός έχει αποκαλύψει σε εκείνους που είναι μέρος της οικογένειάς του, τα γεγονότα που θα παίξουν στη γη, που χαρακτηρίζεται από το ρολόι του στους ουρανούς και προφήτευσε στο μόνο βιβλίο που περιέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα μελλοντικά γεγονότα.

Ένας πόλεμος θα ξεσπάσει –θα ξεκινήσει από το Ιράν στις 20 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του «Λυκόφως στην Ιερουσαλήμ» και θα συνεχιστεί για τους επόμενους 10 μήνες, εστιάζοντας στην καταστροφή του Ισραήλ, από τα έθνη πουτο περιβάλλουν και θα προετοιμάσει το Ισραήλ για αποδεχτεί τον Μεσσία που έρχεται σε αυτούς στο δικό του όνομα και όχι στο όνομα του πατέρα του. Επισημάνετε αυτά τα λόγια, και όταν πλησιάζει ο Σεπτέμβριος του 2017.

Αυτός είναι ο μήνας που οι περισσότερες προφητείες είναι προγραμματισμένες να εκπληρωθούν.

https://www.youtube.com/watch?v=kMmzp-1CO5k

http://beforeitsnews.com/prophecy/2016/11/albert-pikes-world-war-iii-linked-to-bible-prophecy-set-to-start-on-sunday-2485850.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : corfiatiko.blogspot.gr

triklopodia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

42 σχόλια στο “Albert Pike’s-Στις 20 Νοεμβρίου 2016 ξεκινά ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος.”
    1. Βασικά αυτό το άρθρο είναι μια ευκαιρία να επέμβει επιτέλους ενας εισαγγελέας και να σας γαμήσει το μουνί που σας πέταξε για διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο και σκοπό το οικονομικό κέρδος.Πανίβαλακά φελέ,σκέψου ότι οι περισσότεροι που μπαίνουν εδ΄ώ είναι iq ραδικιού και τα πιστεύουν.Φτανει η μαλακία πια που την έκανες επάγγελμα

        1. Διοτι ειναι απο τη Μοσσαντ, σε διατεταγμενη υπηρεσια, και ενοχλουνται που τα παιδακια τους διαβαζουνε κατι τετοια και λαχταρανε, και δεν ξερουνε τινι τροπω να τα ηρεμησουνε… Γιαυτο !

      1. Πανίβαλακά φελέ,σκέψου ότι Η “διασπορά ψευδών ειδήσεων” ΑΦΟΡΑ ΕΙ – ΔΗ – ΣΕΙΣ !!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ??? ΟΧΙ ΠΡΟ – ΦΗ- ΤΕΙ – ΕΣ !!! ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ !!! ΑΦΟΡΑ ΕΙ – ΔΗ – ΣΕΙΣ !!! ΒΛΑΜΜΕΝΕ ! ΣΤΟΚΕ ! ΜΠΑΓΛΑΜΑ ! ΓΙΔΙ !

  1. Επιτέλους!!! Στις 23 / 9 / 2017 θα κάνουμε τη Μεγάλη Συγκομιδή, τον Τελικό Θερισμό. Όλοι εμείς οι βρικόλακες διψάμε για το Αστρικό Αίμα σας, αλλά όλο κάτι συμβαίνει και μας σταματάει… Τώρα Ήρθε η Ώρα! Κανένα Έλεος.

  2. Όποιος δει το παρακάτω βίντεο θα παρατηρήσει την Τραγουδίστρια να σχεδιάζει με το κόκκινο κραγιόν της πρώτα την δίεση # και μετά τον αριθμό 23. Η δίεση # είναι σαν ένας Κύβος, ένα τετραγωνάκι που συμβολίζει τον Κρόνο, οπότε μας δείχνει την μέρα διότι η μοναδική ιερή μέρα του Κρόνου είναι το Σάββατο. Άρα χρειαζόμαστε Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου να είναι για να συμβεί το γεγονός. Ψάξτε να βρείτε σε ποια χρονιά έχουμε Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου και θα έχετε ανακαλύψει την ημέρα του Θερισμού σας.
    https://www.youtube.com/watch?v=bbEoRnaOIbs

  3. ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΒΡΗΚΑΝ.ΑΣΤΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.

  4. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΙΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΝΔΙΑ. 19/11 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΝΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    https://www.youtube.com/watch?v=9l6wt2V1vPU

    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 91 Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    iefimerida.gr/news/302273/ektrohiasmos-trenoy-stin-india-toylahiston-91-nekroi-pano-apo-150-traymaties-vinteo

    19 …. 91. ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;

    1. Χαχαχαχα! Επειδή θα μας σώσουν τα 25 εκατομμύρια ΟΥΦΟ που λέτε ότι έφτασαν στην γη;
      Μου φαίνεται, μάλλον το εφύηρατε αυτό, για να μας αποπροσανατολίσετε, προκειμένου να μην αντιληφθούμε τα πραγματικά ΟΥΦΟ… ΕΣΑΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΥΦΟ ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ ΚΙΩΛΑΣ!!!
      (ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!)

    2. Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ή δεν έχεις σώας τας φρένας ή είσαι ένας από τους πρακτορίσκους του κινήματος New Age. Όπως και να έχει, για ξανακοίταξε τα αφεντικά σου γιατί δεν θα σας χαριστούν μετά θάνατον και τα UFO που αναφέρεις είναι δική τους παγίδα. Διάβασε λίγο για τα θύματα των απαγωγών από UFO αν δεις πού καταλήγουν γι’αυτό το φαινόμενο. Άντε να ξυπνάμε λίγο.

      1. ετσι μπραβο, πες του τα του Αρχι-Μαλακα, ουτε σε ουφο μπηκε να δει πως ειναι, να μιλησει με τους ουφο-ναυτες, να δει τα μηχανηματα τους, να τον κερασουνε τα φαγητα τους, και κατεληξε σε συμπερασματα !!! εχει τη απολυτη βεβαιοτητα του τρελλου !!!

    3. Mathete tin alitheia kai min ekthesete tin vlakeia sas dimosia:
      The current agenda with this invasion is mind control. But when we actually start to transcend mental programs, they won’t be able to control us because they don’t know what consciousness is and they don’t understand human emotion. They only understand the mental programming that they’ve been very successful and clever in implementing in our society, in our way of life so that we are easily controlled, like automatons going to work everyday, having our two babies, getting a mortgage. This is all a part of keeping us in the same cycle. And then many of us are persecuted for seeking a different path, knowing all along that all we wanted was liberation.
      http://www.lovehaswon.org/love-blogs/the-reptilian-draconian-invasion-agenda

    4. και τρεχα παρε τροφιμα μακρας διαρκειας… πρωτα σωσε τον εαυτο σου, και μην “βαζεις ολα τα αυγα σε ενα καλαθι” …. Κανεις δεν σου εγγυαται τιποτα… Παρε τα μετρα σου, μην βρεθεις απροετοιμαστοσ λογω ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ !!!

  5. Απ.Ιω. κεφ 3: 7 Και στον άγγελο της εκκλησίας στη Φιλαδέλφεια γράψε: “Αυτά λέει ο άγιος, ο αληθινός, που έχει το κλειδί του Δαβίδ, που ανοίγει και κανείς δε θα κλείσει, και που κλείνει και κανείς δεν ανοίγει… Σήμερα 20/11/2016 ο Ψευδοπάπας έκλεισε τη τελευταία πύλη της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου. Και βλασφήμησε τον Θείον Λόγον… Ησ. 14,14 -15 Θα ανεβώ, είπες, επάνω από τα σύννεφα, θα γίνω όμοιος προς τον Υψιστον Θεόν”! Τωρα ιδού, θα κατεβής στον άδην, εις τα βάθη, όπου υπάρχουν τα θεμέλια της γης.

    https://youtu.be/qnWUQUYMxMQ

  6. ωραια εχουμε ακομα 8,30 ωρες πριν τραβηξουμε ενα τεραστιο χ σε αλλο ενα φερεφωνο του γιου-τιουμπ

  7. Τέκνα μου μη θορυβειστε…σας έχω προφητεψει….καράβι που αργεί σκατά είναι φορτωμένο…

  8. Γατάκια είναι 10:00 στις ΗΠΑ όπου έγινε η πρόβλεψη αρα;εχουμε χρόνο να καταστραφούμε, αλλά και αν δεν γίνει σιγά τα αυγά θα κάνουμε κάνα δύο εκατομμύρια προβλεψεις ακομα και.σιγουρα θα πεσουμε μέσα εσείς απλώς συνεχίστε να πιστεύετε σε μαλακίες για καταστροφή και τέλος της ανθρωπότητας.

  9. Ο μήνας έχει 21 και ακόμα να ξεκινήσει ο πόλεμος. Να δω πόσες ακόμα ημερομηνίες θα δώσουν. Άλλα έτσι είναι εάν κάθε μήνα δίνουν και από μια ημερομηνία ε, που θα πάει κάποια στιγμή όταν πράγματι ξεκινήσει πόλεμος, θα βγουν να πουν, είδατε που είχαμε δίκιο, το είχαμε προβλέψει.

  10. Τέλος = σκοπός, πέρας = “πέρασμα” από ένα καθεστώς ή γεγονός σε άλλο. Ο Albert Pike δεν γνωρίζει και τόσο καλά τα Ελληνικά, οι νεοέλληνες, τα γνωρίζουν;

  11. Ο/Η Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!! λέει:

    Συνταγη για τ πως φτιανς φαρμακ:
    (Για ολ τουτ τα ζα)!
    Πιανς τ αγγουρ του βαζς στ κολς μεχρις σ πιας κοψμο.
    Τα μαζωνς και τα κανς λιπασμα.
    Παιρνς το λιπασμα κι του δοκιμαζς στ χωραφ.
    Βλεπς πως πιανει τοπο.
    Ωραια.
    Αφου εχεις φτιαξ ενα καλο χωραφ μ τα σπαρτα ς, πας αγουραζεις φουρανταν.
    Του φουρανταν ειν φαρμακ!
    Ριχνς φουρανταν και σα περα και σα δωθε και σα κειθε σα παν σα κατ παντου!
    Οτι φυτρως θα ψωφις!
    Αυτου αν παρς και του βαλς στην υδρευση τς πολς και πιουν το νερο… Παν ψωφσαν ολ!
    Καταλαβες;

  12. Η προφητεία δεν επαληθεύθηκε. Άραγε, αισθάνεται ότι είναι απατεώνας εκείνος που την είπε, εκείνος που την διάδωσε;——————————————————-

    Δεν είναι κρίμα για την αξιοπρέπεια καθενός που διαδίδει ανεύθυνες πληροφορίες; ——————————————————-

    Προσφέρει καλές υπηρεσίες στον άνθρωπο όποιος το κάνει; ——————————————————-

    Ή μήπως κυριαρχεί η σκέψη «κι αν γίνει, να είμαστε οι πρώτοι που το προβλέψαμε!»; ——————————————————-

    Κι όταν αυτό επαναλαμβάνεται; Κρίμα δεν είναι να λαχταράνε οι άνθρωποι που τα διαβάζουν; ——————————————————-

    Και μένει αναρτημένη μετά την διάψευση; Ε, αυτό, τι σου λέει πια; Πιά; ——————————————————-

    Άργος – oofia@yahoo.com

    1. Η προφητεία δεν επαληθεύθηκε. ΕΝΝΟΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 23/11 … ΕΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ? ΕΣΥ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ ? ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΠΑΓΑΓΑΝΕ ΡΩΣΟΥΣ, ΡΩΣΣΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ, ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΒΓΗΚΕ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ, (…. κραυγη πολεμου ερχεται απο τη Βουλγαρια… ) ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΝΥΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΣΥ ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ???

      Άραγε, αισθάνεται ότι είναι απατεώνας εκείνος που την είπε, εκείνος που την διάδωσε; ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ… ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΑΔΩΣΕ, ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ….

      Δεν είναι κρίμα για την αξιοπρέπεια καθενός που διαδίδει ανεύθυνες πληροφορίες; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ανεύθυνες πληροφορίες» ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ «προφητεία» ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ…. ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΙΩΣ…. Η «προφητεία» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ !!!

      Προσφέρει καλές υπηρεσίες στον άνθρωπο όποιος το κάνει; ΝΑΙ, ΠΑΡΑ – ΠΑΡΑ – ΠΑΡΑ – ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΣΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΣΕ ΜΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!! ΟΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝΕ ΕΝΑ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ??? (ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ ? ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ! ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝΕ ? )…. ΜΑ ΤΟ 1 ΤΟΙΣ 100 ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΘΕΝΑΤΑ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΓΡΗΓΟΡΣΗ ??? ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ???

      Ή μήπως κυριαρχεί η σκέψη «κι αν γίνει, να είμαστε οι πρώτοι που το προβλέψαμε!»; ΤΑ «ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ» ΔΕΝ «ΠΡΟΒΛΕΨΑΝΕ» ΤΙΠΟΤΕ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ, Ο ΠΑΙΚ ΤΟ ΕΙΠΕ …. ΤΑ «ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ» ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ???

      Κι όταν αυτό επαναλαμβάνεται; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!! ( ΟΠΟΙΟ ΠΕΣΕΙ ΠΡΩΤΟ….) ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ/ΝΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ.Μ.Θ. ΝΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

      Κρίμα δεν είναι να λαχταράνε οι άνθρωποι που τα διαβάζουν; ΑΧΟΥΥΥΥΥ !!! ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΗΣΑΝΕ !!!! ΑΜΑ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟΥ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ !!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΕΣΥ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ !!! ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ??? ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, Ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΥ !

      Και μένει αναρτημένη μετά την διάψευση; Ε, αυτό, τι σου λέει πια; Πιά; ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ, ΕΙΤΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΑΝΕ, ΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΗΚΑΝΕ… ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΣΑΙΤ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ «ΒΟΛΕΥΕΙ»….

      1. 1) Τα Κατοχικά κάνουν καλά την δουλειά τους. Δεν χρειάζονται δικηγόρο. — 2) Δεν κατάλαβες ότι γελοιποιείται εκείνος που κατασκευάζει τέτοιες ανοησίες, έτσι δεν είναι; Δεν πειράζει, να προσέχεις τι λένε και οι άλλοι που και που. Δεν είσαι εσύ το κέντρο του κόσμου, ξέρεις. — 3) Η προφητεία είναι για τις 20, όχι τις 21 ή τις 22 ή τις 23. — 4) Άραγε, έχεις την ηλικία να κατανοήσεις ότι συνεχείς φωνές και απειλές έχουν επίπτωση στην ανθρώπινη ψυχή; Λέγεται τρομοκρατία. —- Λοιπόν, δεν μένεις μετεξεταστέος, καλή πρόοδο στην επόμενη τάξη. – Άργος.

  13. http://www.tribulation-now.org/2015-2016-rapture-timeline/

    “The great nation in the ocean that is inhabited by people of different tribes and descent will be devastated by an earthquake, storm and tidal waves”: Lady Hildegard (1098 – 1179)

    Back to the prophecies from the aforementioned URL:
    Obama Will Be the Last President of the US – Tramp will be elected but will never be inaugurated. Obama martial law. (prophet Jay Hudson w Glynda Linkous).

    Seals Events Timeline
    • Libya (secret Iran base) Nukes Israel (Psalms 83)
    • Other Nukes (Missiles and Ground)
    • Israel -> Iran?
    • North Korea -> USA
    • Russia -> USA Cities Nukes from Ground
    • Financial Collapse
    • Chemical, Biological Attacks
    • Disease, Riots, Chaos, Mayhem, Starvation
    • EMP Attack (USA and Israel)
    • Obama ratifies Israel Peace Deal Jerusalem Split
    • Rodriguez Puerto Rico Meteor Slams Atlantic
    • US Splits in Half (New Madrid)
    • East Coast Tsunami
    • California Megaquake – splits into ocean (by HAARP and modern tech explosives by US shadow government)
    • Horrible Winter & Three Days Darkness
    • Aliens Arrive (Blue 21)
    • Harvest, Glory Light
    • RAPTURE
    • Final Nuclear Destruction (Babylon the Great)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek