Διαφημίσεις

Ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα γύρo από το Πολυτεχνείο το οποίο έχουν καταλάβει αναρχικοί από νωρίς το πρωί.

Κουκουλοφόροι στήνουν οδοφράγματα στη Στουρνάρη, ενώ ομάδες πετάνε πέτρες και μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις που απαντάνε με δακρυγόνα και κρότου λάμψης.

Πριν λίγο αναρτήθηκε νέο μήνυμα από τους αναρχικούς καταληψίες στο indymedia

«Η κατάληψη του κτηρίου Γκίνη στο Πολυτεχνείο συνεχίζεται κανονικά. Κρατάμε ζωντανές τις μνήμες των αγώνων αναζωπυρώνοντας τις φλόγες της εξέγερσης στο σήμερα. Στο κτήριο έχει αναρτηθεί πανό στη μνήμη του Μιχάλη Καλτεζά κι αναποδογυρισμένη ελληνική σημαία με γραμμένο το σύνθημα: “η εξέγερση θα διαλύσει το έθνος”.

Η πρόσβαση αυτή τη στιγμή είναι δυνατή από την πύλη της Στουρνάρη, πάντα με προσοχή σ’ ενέδρες που στήνουν οι ασφαλίτες.

Καλούμε συντρόφους/συντρόφισσες να συμπράξουν με όσες και όσους συσπειρωνόμαστε αυτή τη στιγμή στην κατάληψη Γκίνη για να κερδίσουμε τους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο και να διαχύσουμε όσο περισσότερο τον αγώνα ενάντια στις δυνάμεις καταστολής της ελληνικής δημοκρατίας.

Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένες/εξεγερμένοι!

Ο πόλεμος μαίνεται!?

 

crashonline.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Οχυρώνονται οι αναρχικοί στα στενά των Εξαρχείων- Οδοφράγματα στη Στουρνάρη – Χημικά από τα ΜΑΤ”
  1. εαν αυτοι που γραφουν αυτες τις παπαριες ειναι αναρχικοι…τοτε το κλεισαμε το μαγαζι αδελφιιιιιιιααααααααααααααααα……χαχαχαχαχαχχα!!!! γελαει ο κοσμος μαζι τους……..ΔΙΑΝΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ Errico Malatesta………””ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗ ΒΙΑ, μη κυριαρχία ανθρώπου σε άνθρωπο, μη επιβολή της βούλησης ενός ή περισσότερων στους υπόλοιπους………΄΄΄΄ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ?”””’ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ,ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ………διαβαστε αδελφια…………..”’Το ερώτημα μπορεί να φαίνεται ότι προκαλεί αμηχανία, αλλά μπορώ να το απαντήσω με λίγα λόγια. Για να ζήσουν δύο εν ειρήνει πρέπει να το θέλουν αμφότεροι• αν ένας από τους δύο είναι ισχυρογνώμων και θέλει με τη βία να επιβάλλει στον άλλο να δουλεύει για λογαριασμό του και να τον υπηρετεί, αυτός ο άλλος, αν θέλει να διατηρήσει την ανθρώπινη αξιοπρέπειά του και να μην περιπέσει στην πλέον ταπεινή δουλεία, παρόλη την αγάπη του για την ΕΙΡΗΝΗ και την ομόνοια, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ν’ αντισταθεί στη δύναμη μ’ ΟΛΑ τα πρόσφορα μέσα.΄΄΄΄΄΄…………………….ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ …ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ?…,,,,,,,,,,,,,,,,,ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΥΣ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ…………,,,,”’Η ρίζα των κακών που ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα, εκτός εκείνων εννοείται που εξαρτώνται από τις αντίξοες δυνάμεις της φύσης, βρίσκεται στο ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κατανοήσει πως η συμφωνία και η αδελφική συνεργασία είναι το καλύτερο μέσο για την εξασφάλιση στους πάντες του μέγιστου δυνατού καλού, με αποτέλεσμα οι πιο ΔΥΝΑΤΟΙ και πιο ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ να θέλουν να υποτάξουν και να εκμεταλλεύονται τους υπόλοιπους. Κι όταν καταφέρουν ν’ αποκτήσουν κάποιο πλεονέκτημα, θέλουν να το εξασφαλίσουν και να το διαιωνίσουν, δημιουργώντας για την υπεράσπισή του κάθε μορφής ΟΡΓΑΝΑ συνεχούς καταναγκασμού. Εκ αυτού ολόκληρη η ιστορία είναι γεμάτη ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ συγκρούσεις: αυταρχικές ενέργειες, αδικίες, άγρια καταπίεση από τη μια πλευρά, ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ από την άλλη.,,,,,…………………………….ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ……………………….΄΄΄΄Οι αναρχικοί δεν είναι υποκριτές. Η δύναμη χρειάζεται να αποκρούεται με τη δύναμη: σήμερα εναντίον της ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ του σήμερα• αύριο εναντίον της καταπίεσης που ίσως αντικαταστήσει αυτή του σήμερα.
    Εμείς θέλουμε την ελευθερία ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, για μας και για τους φίλους μας, όπως για τους αντιπάλους και τους εχθρούς μας. Ελευθερία στοχασμού και προπαγάνδισης της σκέψης μας, ελευθερία εργασίας και οργάνωσης της ζωής μας όπως μας ευχαριστεί – για την κατάργηση της ελευθερίας και εκμετάλλευση της εργασίας των άλλων.”””’…..ΟΕΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ? ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ?.,……..Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ?…….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑ…

  2. Ποιους αναρχικούς? Αναρχικός δεν είναι αυτός διατελει υπό διατεταγμενη υπηρεσια προστατεύει τα συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας

  3. Ποιους αναρχικούς? Αναρχικός δεν είναι αυτός που διατελει υπό διατεταγμενη υπηρεσια και προστατεύει τα συμφέροντα της εκάστοτε εξουσίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek