Διαφημίσεις

Η Πορτογαλική οικονομία αναπτύσσεται με 0,8% …στο τελευταίο τρίμηνο

Η πορτογαλική οικονομία φαίνεται ότι βγαίνει από την κατιούσα. Ο ρυθμός ανάπτυξης της Νότιο ευρωπαϊκής χώρας αυξήθηκε σε σχέση με το έτος 2012.

Η ανάπτυξη αυτού του τριμήνου ήταν 0,8%, σε σύγκριση με το προηγούμενο και 1,6% αυξημένο σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Πρόκειται για μια πρώτη σύντομη έκθεση σχετικά με την πορτογαλική οικονομία. Η πορτογαλική κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι θα δώσει περισσότερα στοιχεία στην δημοσιότητα.

Koraks



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “Η Πορτογαλική οικονομία αναπτύσσεται με 0,8%…”
  1. αμα δεν εχεις κατι να σου παρουνε, π.χ. πετρελαιο, χρυσο, ετσι γινεται ! Μολις μας τα παρουνε ΟΛΑ εδω, τοτε, θα (μας) αρχισει(ουνε) (στ)η “Αναπτυξη” !!!

  2. H Ελληνική οικονομία με ενδιαφέρει πότε θα με ξαναφέρει εκεί που θα έπρεπε να είμαι χωρίς να υπολογίσω τις απώλειες που αυτή τις υπολογίζει και έχει το θράσος να τις απαιτεί από εμένα γνωρίζοντας ότι με έβαλε στο λάκο.
    Η Πορτογαλική οικονομία ας διώξει αν μπορεί τους Γερμανούς και ας αφήσει τις άχρηστες εκπομπές στην τηλεόρασή της που δεν κάνουν ούτε για όσους έχουν Alzheimer και μετά ας βγεί να μιλήσει.
    Δεν μου φταίν οι Πορτογάλοι αλλά ο κυρίαρχος λαός αυτής της χώρας, όπως και της δικιάς μου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *