????????????????????????????????????
Διαφημίσεις

Παίζει με τη φωτιά η Άγκυρα στο Τρίγωνο …Ή δοκιμάζει τις αντοχές μας ;

Σε επικίνδυνα παιχνίδια στο Καστελόριζο επιδίδεται η Aγκυρα, όπως φάνηκε από μπαράζ τουρκικών NAVTEX, οι οποίες αφορούσαν μ άσκηση με πραγματικά πυρά στα διεθνή ύδατα νοτίως του Καστελόριζου, που όμως εγκλώβιζαν το ελληνικό νησί αποκόπτοντας του πρακτικά την επικοινωνία προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Η τουρκική NAVTEX 717/16, η οποία προέβλεπε ασκήσεις με πυρά για την Τρίτη, απορρίφθηκε άμεσα από την Ελλάδα, ενώ ο Τούρκος επιτετραμμένος εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να του επιδοθεί διάβημα και ρηματική διακοίνωση.

Στον επιτετραμμένο τονίστηκε ότι στην τουρκική NAVTEX απεικονίζεται παρανόμως έδαφος ελληνικής κυριαρχίας, ενώ καταπατείται βάναυσα και το μνημόνιο συνεργασίας Παπούλια-Γιλμάζ που καθορίζει αυτού του τύπου τις σχέσεις.

Αμέσως μετά την ελληνική διαμαρτυρία, η τουρκική NAVTEX 717/16 αποσύρθηκε, ωστόσο αντικαταστάθηκε με άλλες (723/16 και 724/16), οι οποίες καθόριζαν εκ νέου το πεδίο βολής που προτίθεται να χρησιμοποιήσει το τουρκικό Π.Ν.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδος , προκειμένου να παρακολουθήσουν απο κοντά την τουρκική κινητικότητα.

Πάντως οι Τούρκοι αυτήν την στιγμή δεν έχουν την δύναμη εκείνη στο Ναυτικό που απαιτείται να κάνουν μια κίνηση αποκλεισμού κυρίως λόγω προσωπικού …Ίσως να δοκιμάζουν τις αντοχές μας και στη Θάλασσα όπως κάνουν καθημερινά στον Αέρα !

aigaio

Χαρακτηριστικά όμως να αναφέρουμε εδώ οτι η κίνηση των Τούρκων είχε προβλεφτεί εδώ και καιρό απο Στρατιωτικούς και Αναλυτές που είχαν γράψει σχετικά άρθρα και είχαν αναλύσει την πρόθεση της Άγκυρας για αποκλεισμό των νησιών μας!

veteranos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Παίζει με τη φωτιά η Άγκυρα στο Τρίγωνο …Ή δοκιμάζει τις αντοχές μας ;”
  1. ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ,ΠΥΘΙΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.,ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (περισσοτερο απο την ηληθια υπεροψια τους), ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!! ΣΚΟΡΠΟΣΑΝΙΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΤΑ Α/Φ τους!!!

  2. τα νησια που θα πειραξουν οι τουρκοι θα ειναι η Ροδος και το Καστελοριζο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *