Διαφημίσεις

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΝΕΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ

https://www.youtube.com/watch?v=DsmoZZvanmM



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΝΕΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ”
  1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2018
    ΤΟ 1948 ΕΒΓΑΛΕ ΦΥΛΛΑ Η ΣΥΚΙΑ = ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ
    ΚΑΙ ΤΟ 2018 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΩ ΣΤΟ 2017 ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ !!!!

    70ΕΤΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 2018 …ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΙΑ Η 70ΕΤΗΣ

    70 ΕΤΩΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

    70 ΕΤΩΝ ΕΚΛΕΙΨΗ

    ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ

      1. ΟΝΤΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ,ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ.
        ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΕΥΦΘΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ.
        ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
        ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΕΤΡΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ.
        ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ Η ΟΧΙ.
        ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΛΕΟΣ,ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
        ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΥΝ.
        ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

    1. αυτες τις μλκ τις λενε οι Παλιοημερολογιτες. Ο Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος ειπε “30-40 χρονια μετα την παραδοση της Πολης στους Ελληνες, θα ειναι τα χρονια για τον αντιχριστο” υπαρχει ηχητικο ντοκουμεντο, βρες το…… Ο Ισαακ Νευτων, υπολογισε με βασει τις προφητειες Δανιηλ οτι το ετος 2060 εινα η εποχη του αντιχριστου. Ο Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος ειπε “Το ετος 2018 θα ειμαστε απεναντι” στη Μικρα Ασια δηλαδη. Ο Γερων Σοφρωνιος του Εσσεξ εχει πει “Το ετος 2020 πρωτευουσα της Ελλαδος θα ειναι η Κωσταντινουπολη”…. Προσεξε να εισαι αμεροληπτος στις ερευνες σου. Να τα συσχετιζεις ολα, και να μην πηδας σε συμπερασματα.

      1. ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ.
        ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΩΡΑΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ.
        ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ,Ο ΤΡΕΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΗΘΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΘΕΟΥ.
        ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΘΕΟΝ.
        ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕΣΩ ΕΚΕΙΝΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
        Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ,ΟΤΙ ΙΗΣΟΥΣ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ.
        ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΙΩΤΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΓΙΩΤΑ.
        ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΙΕΡΕΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
        ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.
        ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΤΟΝ ΤΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ.
        Ο ΩΝ.
        ΑΜΗΝ

        1. Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ δεν, επαναλαμβανω, δεν, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ,Ο ΤΡΕΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ, αλλα ειναι το Δευτερο Προσωπο της Αγιας, Ομοουσιου, και Αδιαιρετου Τριαδος ! Επειδη προσευχοτανε εις τον Πατερα, – αρα σε καποιον εκτος του Εαυτου Του – και ετσι εδιδαξε και εμεις να κανουμε. Και επειδη το Αγιον Πνευμα ΔΕΝ, επαναλαμβανω, δεν, εκπορευεται “και του Υιου” = η αιρεση των παπικων του φιλιοκβε, αλλα, ΜΟΝΟΝ εκ του Πατρος εκπορευομενον ! Προσεχε σε παρακαλω παρα πολυ τι γραφεις, ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΑ !!!

  2. ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΑΥΤΟΙ ΒΓΆΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΈΛΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΌΤΙ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΉ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΜΕΤΡΆΝΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙΣ

  3. Αυτο το βιντεο ειναι το ιδιο με αυτο εδω περα αλλα επεξεργασμενο: http://katohika.gr/diethni/thirio-tis-ntp/ >> Δεν θεωρω οτι ειναι καθολου τυχαιο που αυτοι οι οποιοι αντιδρουν περισσοτερο στην εκλογη του ειναι οι Σατανιστες, οι ομοφυλοφιλοι, οι λαθροφιλοι, οι φεμινιστριες η αλλιως φεμιναζι, οι τραβεστι και οι συνομωσιολογοι. Ειναι απλα μια φυσιολογικη και λογικη εξελιξη ανεξαρτητα με το ποιος κρυβετε πισω απο την εκλογη του και αν βρισκεται δηλαδη καποιος η αν απλα εκμεταλλευτηκε την γενικοτερη κατασταση καποιος υπεροβολικα φιλοδοδοξος και αυτοκεφαλος που ειχε βλεψεις για την προεδρια εδω και δεκαετιες συμφωνα και με δικες του δηλωσεις. Σε καθε ενδεχομενο φυσικα και στην περιπτωση που ειναι αυτοκεφαλος και ειναι δηλαδη ενας πραγματικος ηγετης οπως ο Κυρος ο Μεγας ειναι λογικο να εχει προσελκυσει συμφεροντα που συγκρουονται με καποια αλλα συμφεροντα. Αυτο που θεωρω οτι ειναι σημαντικο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι ειναι ο μοναδικος υποψηφιος και τωρα εκλεγεντας προεδρος της Αμερικης που υποσχεθηκε να πολεμησει τον ρατσισμο που δεχονται οι Καθολικοι και συνεπως οι Χριστιανοι και σε αντιθεση προφανως με τους προκατοχους του ανοιξε μια πορτα προς αυτη την κατευθυνση και προς τα συμφεροντα που συσχετιζονται με αυτη την πραγματικοτητα, εκει οπου εδω και αρκετες δεκατιες αυτο που κυριαρχει και μεσα απο τα media και μεσα στο star system κλπ ειναι ο αντιχριστιανισμος και η αθεια σε σημειο μαλιστα ρατσισμου. Το μοτιβο σε αυτη την περιπτωση λοιπον λεει οτι επιστρεφει ο Θεος του Χριστιανισμου Γιαχβε που ειναι αυτος που βαζει την ταξη στο χαος οπως και ο Θεος του Κυρου του Μεγα που ηταν ο Μαρντουκ. Ο Κυρος ο Μεγας ασφαλως δεν ηταν Ιουδαιος αρα απο που προκυπτει η πεποιθηση των Ιουδαιων οτι αυτος ηταν Χρισμενος-Χριστος απο τον Θεο της Π.Δ; Προφανως και για την λογικη που κρυβεται πισω απο τον Θεο της Π.Δ δεν παιζει κανενα ρολο το θρησκευμα, η φυλη και η ιδεολογια του ατομου για να γινει αυτος ενα οργανο του Θεου σε ενα εσωτερικο προφανως επιπεδο που θα μπορουσε κιολας μαλιστα να μην ειναι αντιληπτο απο τον ιδιο. Δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι ανεξαρτητα με το ποια ειναι η πραγματικοτητα σε ενα εσωτερικο επιπεδο και ανεξαρτητα με το αν βρισκονται καποιοι η οχι πισω απο τον Τραμπ αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κανει αυτα που ειπε και οτι το μοτιβο δεν θα υλοποιηθει προς αυτη την κατευθυνση που προβλεπει και την νεα ταξη στο χαος. Αν δηλαδη δεν δολοφονηθει οπως και να το δεις ο κοσμος ειναι πιο ενδιαφερον μετα την εκλογη του καθως τωρα υπαρχει και το ισως κατι να αλλαξει και εξω μαλιστα απο τα πλαισια του “πολτικα ορθου” που μας ζαλισε τα @@.

  4. Αυτο το βιντεο ειναι το ιδιο με αυτο εδω περα αλλα επεξεργασμενο: http://katohika.gr/diethni/thirio-tis-ntp/ >> Δεν θεωρω οτι ειναι καθολου τυχαιο που αυτοι οι οποιοι αντιδρουν περισσοτερο στην εκλογη του ειναι οι Σατανιστες, οι ομοφυλοφιλοι, οι λαθροφιλοι, οι φεμινιστριες η αλλιως φεμιναζι, οι τραβεστι και οι συνομωσιολογοι. Ειναι μια φυσιολογικη και λογικη εξελιξη ανεξαρτητα με το ποιος κρυβετε πισω απο την εκλογη του και αν βρισκεται δηλαδη καποιος η αν απλα εκμεταλλευτηκε την γενικοτερη κατασταση καποιος υπεροβολικα φιλοδοδοξος και αυτοκεφαλος που ειχε βλεψεις για την προεδρια εδω και δεκαετιες συμφωνα και με δικες του δηλωσεις. Σε καθε ενδεχομενο φυσικα και στην περιπτωση που ειναι αυτοκεφαλος και ειναι δηλαδη ενας πραγματικος ηγετης οπως ο Κυρος ο Μεγας ειναι λογικο να εχει προσελκυσει συμφεροντα που συγκρουονται με καποια αλλα συμφεροντα. Αυτο που θεωρω οτι ειναι σημαντικο σε αυτη την περιπτωση ειναι οτι ειναι ο μοναδικος υποψηφιος και τωρα εκλεγεντας προεδρος της Αμερικης που υποσχεθηκε να πολεμησει τον ρατσισμο που δεχονται οι Καθολικοι και συνεπως οι Χριστιανοι και σε αντιθεση προφανως με τους προκατοχους του ανοιξε μια πορτα προς αυτη την κατευθυνση και προς τα συμφεροντα που συσχετιζονται με αυτη την πραγματικοτητα, εκει οπου εδω και αρκετες δεκατιες αυτο που κυριαρχει και μεσα απο τα media και μεσα στο star system κλπ ειναι ο αντιχριστιανισμος και η αθεια σε σημειο μαλιστα ρατσισμου. Το μοτιβο σε αυτη την περιπτωση λοιπον λεει οτι επιστρεφει ο Θεος του Χριστιανισμου Γιαχβε που ειναι αυτος που βαζει την ταξη στο χαος οπως και ο Θεος του Κυρου του Μεγα που ηταν ο Μαρντουκ. Ο Κυρος ο Μεγας ασφαλως δεν ηταν Ιουδαιος αρα απο που προκυπτει η πεποιθηση των Ιουδαιων οτι αυτος ηταν Χρισμενος-Χριστος απο τον Θεο της Π.Δ; Προφανως για την λογικη που κρυβεται πισω απο τον Θεο της Π.Δ δεν παιζει κανενα ρολο το θρησκευμα, η φυλη και η ιδεολογια του ατομου για να γινει αυτος ενα οργανο του Θεου σε ενα εσωτερικο προφανως επιπεδο που θα μπορουσε κιολας μαλιστα να μην ειναι αντιληπτο απο τον ιδιο. Δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι ανεξαρτητα με το ποια ειναι η πραγματικοτητα σε ενα εσωτερικο επιπεδο και ανεξαρτητα με το αν βρισκονται καποιοι η οχι πισω απο τον Τραμπ αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κανει αυτα που ειπε και οτι το μοτιβο δεν θα υλοποιηθει προς αυτη την κατευθυνση που προβλεπει και την νεα ταξη στο χαος. Αν δηλαδη δεν δολοφονηθει οπως και να το δεις ο κοσμος ειναι πιο ενδιαφερον μετα την εκλογη του καθως τωρα υπαρχει και το ισως κατι να αλλαξει και εξω μαλιστα απο τα πλαισια του “πολτικα ορθου” που μας ζαλισε τα @@.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *