18:57 - 11/11/2016

Μπάμπα Βάνγκα: Ο Τραμπ δεν θα προλάβει να ορκιστεί.

Διαφημίσεις

Μπάμπα Βάνγκα: Ο Τραμπ δεν θα προλάβει να ορκιστεί.

ΣΧΟΛΙΟ : Εμείς πάλι θα περιμένουμε το πλήρωμα του χρόνου,αφού οι προφητείες είναι για να διαψεύδονται ή να επαληθεύονται,όπως αυτή του Νοστράδαμου για τον Ιούλιο του 1999 που θα ερχόταν ο Βασιλιάς του…τρόμου!

Η γυναίκα που όλοι όσοι πιστεύουν στις προφητείες τρέμουν στο άκουσμά της, η Μπάμπα Βάνγκα, ή αλλιώς ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων, η γυναίκα που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, έχει κάνει πρόβλεψη και για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Έχει πει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος. Όπως έχει πει ο 44ος Πρόεδρος θα είναι αφροαμερικανός και θα είναι και ο τελευταίος. Είπε ακόμα ότι όσο ο Ομπάμα θα είναι Πρόεδρος θα υπάρξει μεγάλη οικονομική κρίση. «Όλοι θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους σε αυτόν αλλά θα συμβεί το αντίθετο», είχε πει η Μπάμπα Βάνγκα. «Θα βυθίσει την χώρα στην κρίση και θα ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στον Βορρά και το Νότο».

Η Μπάμπα Βάνγκα έχει πει και άλλα ανησυχητικά πράγματα. Ότι θα υπάρξει πόλεμος στην Συρία και ότι θα τελειώσει το 2043 με την εγκαθίδρυση Χαλιφάτου στη Ρώμη. Εχει πει ακόμα ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει και θα γίνει έρημη γη.
Οι οπαδοί της λένε ότι είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, ενω το 1989 είχε λένε προβλέψει την 11η Σεπτεβρίου.
Η Βάνγκα είχε γεννηθεί στο χωριό Στρούμιτσα της Βουλγαρίας και ηταν τυφλή. Μέχρι το τέλος της ζωής της η φήμη της είχε περάσει τα σύνορα της χώρας της και άνθρωποι από όλο τον κόσμο, πλούσιοι και φτωχοί πήγαιναν σ’ εκείνη για να μάθουν τα μελλούμενα…

newsit.gr
corfiatiko



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Παίζει να ναι και η Μοναδική *προφήτης* που τα βλεπε όλα κυριολεκτικά μαύρα. Και για ολο το Κόσμο
    ελπίδα *λεπίδα*.

    • Ανώνυμος 11/12/2016 @ 9:16 ΜΜ

      εχεις λαθος, σχεδον ολοι τα ειδαν μαυρα, διοτι ειναι μαυρα, και για μαυρα θα πανε…

  2. ναι μωρε η βανα μπαρμπα..ολα τα βλεπει αφου γινουν πρωτα τα γεγονοτα

  3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 11/11/2016 @ 7:57 ΜΜ

    ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 11/11/2016 @ 8:12 ΜΜ

    Κλαιν μαιν ον the line

  5. Είμαι ρομπότ.. ζώα 11/11/2016 @ 8:44 ΜΜ

    Άσε μας με την Βουλγαρα τώρα… Καμοια τσατσα σε μπουρδελο θα ήταν…όλοι προφήτες γίναμε…

  6. Βαγγέλης 11/12/2016 @ 6:25 ΠΜ

    Όλοι μας εκπέμπουμε ενέργεια στον συνάνθρωπό μας.Είτε αρνητική είτε θετική.Όταν δίνεις θετική ενέργεια τί αποζητάς;Θετική.
    Όταν δίνεις αρνητική τι περιμένεις;Αρνητική.
    Καλά ως εδώ;
    Όταν ο μισός πλανήτης φοβάται για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο τι δίνει;Αρνητική ή θετική;
    Αρνητική.
    Το άρθρο αυτό έδωσε αρνητική ενέργεια;
    έδωσε.
    Πήρε αρνητική ενέργεια (απο τα σχόλια);
    πήρε.
    Και τώρα μια κρίσιμη ερώτηση:
    Τι είναι πιθανότερο να γίνει πραγματικότητα;
    Αυτό που εύχεσαι να συμβεί ή αυτό που φοβάσαι να συμβεί;

    Εγώ τι ενέργεια δίνω με αυτό το σχόλιο;Αρνητική.
    Τι θα πάρω; Αρνητική.
    Επειδή όμως είμαι καλόκαρδος ανθρωπος θα ήθελα μόνο να υπάρξει κάποιος που θα το διαβάσει και να πεί ότι αυτός ο μαλάκας που το έγραψε ίσως έχει δίκιο,και ότι θα σταματήσει να μοιράζει αρνητική ενέργεια στους γυρο του για το σενάριο ενός πολέμου.
    Αλλά δυστηχώς φίλοι μου,ένας κακός άνθρωπος δεν θα σταματήσει να αποζητάει την τροφή του που είναι η αρνητική ενέργεια.Και το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλοί που κυβερνάνε αυτόν τον πλανήτη που τρέφονται μόνο με αρνητική ενέργειά μας…

  7. Ανώνυμος 11/12/2016 @ 7:24 ΜΜ

    να ρωτησω την ωραια παρεα σας, που μπορει να βρει καποιος ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κειμενο με τα προφητικα λεχθεντα της, ειτε στα Ελληνικα ειται στα Αγγλικα ? Παρμενο απο παλαιοτερα βιβλια της, ειτε απο μελετητητες που εχουν γραψει για αυτην ? Σας ευχαριστω.

  8. Ανώνυμος 11/12/2016 @ 7:52 ΜΜ

    Ετσι θα πρεπει να γινει, – εαν επαληθευτουνε οι προφητειες – διοτι και ο αμερικανος προφητης Εντγκαρ Καιησυ λενε οτι ειπε : “Ο 44ος προεδρος των ΗΠΑ θα ειναι ο τελευταιος, θα ειναι Μαυρος, και θα πατησει το κουμπι του πυρηνικου πολεμου”… Η ημερα 20 – 1 – 2017 ειναι πολυ κοντα, θα δουμε τι θα γινει… Επισης ο τωρινος παππας Φραγκισκος ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ, και – εαν επαληθευτουνε οι προφητειες – ΔΕΝ πρεπει να υπαρξει αλλος παπας, και αυτο σημαινει οτι θα υπαρξουν κοσμοιστορικα γεγονοτα…

  9. Ανώνυμος 11/14/2016 @ 11:04 ΠΜ

    ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!!ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ…ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ…ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*