Διαφημίσεις

Ανεκαθεν στην υπεροχη αυτη γωνια του κοσμου,υπηρχε η επιθυμια απο τις βαρβαρικες και μη ,φυλες να την υποταξουν,να την ελεγξουν και να την εκμεταλευτουν.Οχι αδικα βεβαιως ,διοτι το συγκεκριμενο φιλετο γης (και οσα μυρια κρυβει στο υπεδαφος του) ειναι μαγαζι γωνια.

Απο την αρχαια Ελλαδα λοιπον,αυτοι που με την βια δεν μπορουσαν να την κατακτησουν φροντιζαν παντα  εν καιρω ειρηνης να διαθετουν τους “δικους” τους ανθρωπους εδω ,προσφεροντας δελεαστικα και σαφως μεγαλης αξιας ανταλλαγματα για την εκδουλευση που τους προσεφεραν.

Ετσι στους αιωνες που περνουσαν η Ελλαδα μεγαλουργησε,δημιουργησε πολιτισμο,ηθος,αξιες,επιστημες και τοσα πολλα επιτευγματα που λογικα εθεσε εαυτον στο στοχαστρο πολλων .Παντα ομως υπηρχαν τα “αγκαθια”,οι καλοθελητες με το αζημιωτο,οι αιωνιοι οσφυοκαμπτες!!!Αυτοι που εβλεπαν την προδοσια,την δουλικοτητα,την πληρη αρνηση της εθνικης τους ταυτοτητας ως μια ευκαιρια πλουτισμου.Οι σφουγγοκολαριοι της εκαστοτε εξουσιας  ηταν σαφως ο λογος για τον οποιο ΠΟΤΕ η’ ΕΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ μπορουσαν να συννενοηθουν η’ να συμφωνησουν οι κυβερνωντες με την αναλογη “αντιπολιτευση”.

Ακομη και στα χρονια του Βυζαντιου,οι ιντριγκες,οι δολοπλοκιες και οι πασης φυσεως “κερκοπορτες” ηταν ετοιμες να ανοιξουν με την πρωτη ευκαιρια(οπως και εγινε αλλωστε).Το ιδιο συνεβει και το 1821 ,με τους “χρησιμους” ηλιθιους της εποχης ,να σκιζονται για τα Γαλλικα,Αγγλικα,Ρωσικα συμφεροντα.ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!!!Και ξανα μια απο τα ιδια.Με δολοφονιες,συκοφαντιες,προδοσιες,ραδιουργιες,δολοπλοκιες.

Ολα για τον ελεγχο της εξουσιας !!!Μεχρι και το 1940 που ξεκινησε ο Β’ παγκοσμιος πολεμος,τα ιδια και χειροτερα.Μετα το “χαρτακι” της Γιαλτας με τα ποσοστα επιρροης και την “τοποθετηση” μας  στην Δυση,τα πραγματα αλλαξαν λιγο ως προς την προσεγγιση.Πλεον ο εκαστοτε πρωθυπουργος αναλαμβανε χρεη DEALER.Ηταν αυτος που θα διασφαλιζε οτι δεν θα αλλαξουν σε καμμια περιπτωση οι ισορροπιες και οτι οι Ελληνες θα συνεχιζαν να “ψωνιζουν και να εξαρτωνται” απο τα ιδια μαγαζια.

Το τραγικο ομως ειναι οτι μια χωρα με τεραστιο πολιτισμο,ιστορια,εμποριο,ναυτιλια και διαρκεια μεσα στο χρονο ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ σε οτι αφορα τα εδαφη της.ΒΛΕΠΕ  Α’ΠΠ,Β’ΠΠ,ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ,ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ,ΠΟΝΤΟΣ,ΚΩΝ/ΠΟΛΗ το ’50,ΚΥΠΡΟΣ,ΙΜΙΑ, και καταληγουμε μεχρι σημερα στους συγχρονους εκβιαστες.Τα θελω τους παραμενουν ιδια και αναλοιωτα στο χρονο.Τι ζητουν δηλαδη ;;;ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Φτασαμε λοιπον στους δικους μας συγχρονους βαρβαρους,με τις συγχρονες μεθοδους και τους μοντερνους υποτακτικους.Αυτους τους κατ’ονομα Ελληνες που αναλαμβανουν την εξουσια

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Elldefender

Αντιστεκομαι ........και πιστευω πως, "Ότι δεν λύνεται.....κόβεται!"

4 σχόλια στο “Οι “χρήσιμοι” ηλίθιοι των Αθηνών…”
  1. Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΌΣ ΟΥΔΕΜΊΑ ΕΥΘΎΝΗ ΦΈΡΕΙ ΈΤΣΙ? ??ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΕΣ ΕΑΥΤΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ ΦΡΑΠΕΔΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΌΤΙ ΆΛΛΕΣ ΓΕΝΙΈΣ ΘΥΣΊΑ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ.

    1. ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΩΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΗΜΑΔΟΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΚ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡ@@@ ΜΑΣ Ε ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΙ Η ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

      1. Σίγουρα? Έχω ματιά και βλέπω ώτα και ακουετω δεν περνάω την ώρα μου στον καναπέ της λήθης ούτε βολεύτηκε στο δημόσιο ξεπούλημα ουτε έκανα το δεν πληρώνω στο κράτος γιατί με κλέβει και τίποτα δεν μου προσφέρει γιατί δεν βόλεψε την κατσίκα μας στην αγροφύλακη.Αντε πολυλογα.Με λόγια και πορδες δεν με επεισες

  2. ο τίτλος τα λέει όλα…υποτίθεται μιλάει για όλη την Ελλάδα αλλά αναέφερεται ξεκάθαρα μόνο η Αθήνα. η Ελλάδα μίκρυνε ελέω του κράτους των Αθηνών. Ένα αθηνοκεντρικό σύστημα που ξέχασε Μακεδονία, Ήπειρο, Θράκη, Κύπρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *