Διαφημίσεις

ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…;;;

Αν απολαμβάνω πραγματικά κατι με τις Αμερικάνικες εκλογές είναι οι πρώτες ώρες μετά το τελικό αποτέλεσμα. Να ξεκαθαρίσω ότι ,δεν θα με ενδιέφεραν καθόλου εάν ήταν μεταξύ άλλων υποψηφίων!!!Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα πράγματα είναι ΑΛΛΙΩΣ!

Στο “ζάπινγκ” που ξεκίνησα στις 2 το πρωί είδα ,τα καμάρια μας ,τους έγκριτους δημοσιογραφισκους μας που αναμετέδιδαν τις εκλογές ,ΛΙΓΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ να το πω,ΛΙΓΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ να το πω,σαν να ήξεραν ότι κάτι στράβωσε. Βέβαια η μεταδόσεις ξεκίνησαν  με τα “γνωστά” ποιηματάκια των Ελληνικών ΜΜΕ ,”φασίστας”,”τυχοδιώκτης”,”μισογύνης”,”ρατσιστής” και άλλα…..!(ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ,ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΕΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ;;;;;)ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ;;ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ..;;;ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ (ΧΙΛΑΡΥ)ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

Φυσικά σε ολες τις δημοσκοπήσεις “κέρδιζε” η Χιλαρυ ,όπως άλλωστε και σε ολα τα ΝΤΙΜΠΕΙΤ!……………ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ..;;;Και τι καλή και αγία που είναι και πόσο μας αγαπάει τους ΕΛΛΗΝΕΣ εε;;;Και οτι αυτή πρέπει να βγει “πάση θυσία” γιατι αλλιώς “καήκαμε”!!!Επίσης τις τελευταίες βδομάδες η λάσπη πήγε σύννεφο….!!!

Ξαφνικά μετα τις 3 το πρωι άρχισαν τα όργανα ,και να κοιτάζονται μεταξύ τους τα δημοσιογραφακια ΜΕΣΑ-ΕΞΩ βλέποντας τα πρώτα αποτελέσματα. Ψελλίζοντας ανακοίνωναν τα πρώτα αποτελέσματα και δεν το πιστεύανε. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι ο μέσος πολίτης,ο αστός,ο εργάτης,ο αγρότης της Αμερικής,ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ όλους αυτούς τους στημένους χολιγουντιανους αστέρες και αθλητές που θέλανε σώνει και καλά να ψηφίσει ο κόσμος την ΑΓΙΑ ΧΙΛΑΡΥ!!!

Σοκαρισμένοι οι δικαιούχοι των payrolls στην Ελλαδα,μιλούσαν για μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;Τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Αν παρουσιάζατε  τα πραγματικά ποσοστά του ΤΡΑΜΠ εδώ και μήνες ,θα ήταν ίδια με της χθεσινής βραδιάς!!!ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;;;Σύμφωνα με τη μαϊμού διαφορά της Χιλαρυ στα γκάλοπ εεεεε ναι τότε  υπάρχει ανατροπή φυσικά.

Το ποιο σημαντικό συμπέρασμα είναι οτι ο κόσμος τους έφτυσε και ψήφισε αυτό που ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΕΛΙΚΑ. Κάτι άλλαξε και πολλοί ενοχλήθηκαν. Μουδιασανε γιατί αυτη ειδικά η προσπάθεια χειραγώγησης του κόσμου απέτυχε παταγωδώς. Τα παπαγαλάκια στα έγκριτα κανάλια της τηλεόρασης εδώ ,μετά τις 6 το πρωί ,άρχισαν να τον προσφωνούν αντι για φασίστα και ρατσιστή οπως τις προηγούμενες μέρες ,……….πλέον ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ!!!Η στεναχώρια και η κατήφεια στα πρόσωπα τους ηταν τέτοια που τους λυπηθηκα !!!Φτάσανε στο σημείο να αναρωτιούνται πως έγινε η ανατροπή (δουλεύονται και μεταξύ τους)!!!

Μετα τις 8 το πρωί ,έσφιξαν οι κώλοι!!!Για τα ξεφτιλισμένα δημοσιογραφακια μας ο γραφικός ΤΡΑΜΠ ΕΓΙΝΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ επιχειρηματίας,τα νερά ξεθόλωσαν,έγινε ενωτικος.ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ για τα βοθροκαναλα…..όπως πάντα άλλωστε !!!

Στο φινάλε δεν ξέρουμε τι θα κάνει  και αν θα πετύχει, όμως  στην ΕΡΤ στις 8 το πρωί ενας αναλυτής ειπε κατα λεξη…”ο ΤΡΑΜΠ θελει να παει με ΑΙΓΥΠΤΟ,ΙΣΡΑΗΛ και οχι με την ΤΟΥΡΚΙΑ………………..!!! εκείνη την στιγμή κάποιοι “δαγκώθηκαν”……….ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

Γιατί τέτοιος πόλεμος εδώ εναντίον του …;ΑΠΟΡΩ!Τώρα τρέχουν να τα μαζέψουν, τα τσιράκια της μαντάμ στην Ελλαδα.ΤΡΕΞΤΕ……..ΤΡΕΞΤΕ……!……….ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ!

Elldefender



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Elldefender

Αντιστεκομαι ........και πιστευω πως, "Ότι δεν λύνεται.....κόβεται!"

20 σχόλια στο “ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…;;;”
  1. ΝΙΚΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ “ΕΓΚΡΙΤΑ” ΜΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΕΔΙΟ; ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Η ΧΙΤΛΕΡΙ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ;

    1. Γιατι ειναι ολοι μαζι ,,,,,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Ο/Η ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? λέει:

      Διοτι δεν μπορουν να ξερουν ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ το ποσο μαλακας εισαι ! Και πρεπει να το μετρησουν, με καποιο τροπο, αφου δεν μπορουν να διαβασουν το μυαλο σου ! Εισαι εσυ ( και εγω και ο Νικος ) ΤΕΛΕΙΩΣ μαλακας, ή ΛΙΓΟ μαλακας ? Πως θα το μαθουν αυτο, για να προσαρμοσουν το τι θα σου κανουν, το πως θα σε χειριστουν ? Σου βαζουν λοιπον τη Χιλαρι (ετσι μετρανε εαν εισαι τελειως μαλακας) και τον Τραμπ (ετσι μετρανε εαν εισαι λιγο μαλακας) και απο τις ψηφους, καταγραφουν το αποτελεσμα ! Αυτοι (που λεμε) θα σε πανε εκει που θελουνε, ουτως ή αλλως. Εαν μεν αποδειχτης ΤΕΛΕΙΩΣ μαλακας, απλα θα σε πανε πιο γρηγορα, εαν εισαι ΛΙΓΟ μαλακας, θα σε πανε παλι στο ιδιο σημειο, αλλα με παρακαμψη… ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΗ !!! Θυμηθητε το πως διαψευστηκαν οι ελπιδες απο τον Ομπαμα…. χαχαχαχα, 8 χρονια προεδρια, και απο περισυ τους βαζει τσιπακια στο χερι, και λενε και Αντιχριστο τον… Πουτιν και τον… Σνοουντεν !!! Αλλα βεβαια, ενα λαος με το χρονιζον χασισι στο στομα, ποση ΜΝΗΜΗ περιμενεις να εχει… Γιαυτο σου ειπε ο Τζεφρυ, οτι θα το καλλιεργεις στο σπιτι σου… Για το καλο σου !

    3. Ο/Η ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? λέει:

      Ακριβως το ιδιο εγινε και εδω με το δημοψηφισμα ! Σου δωσανε ενα χαρτι και σου λενε “Θελεις να σου κανουμε αυτα που γραφει το χαρτι” ? Η σωστη απαντηση ειναι το ΟΧΙ, “δεν θελω να μου κανετε αυτα που γραφει το χαρτι, μα που να γυρισει ο κοσμος αναποδα” Δεν ξερω τι θα μου κανετε, αλλα αυτα που γραφει το χαρτι, δεν μου αρεσουν !!! Ολα τα αλλα, ητανε λογια απο τα καναλια και απειλες, και λεκτικοι εκβιασμοι, – αλλα χωρισ καμμια απολυτως γραπτη δεσμευση, χο χο χο – ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, Ω ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !!! Διοτι ΓΡΑΠΤΩΣ, δεν σου υποσχεθηκανε απολυτως τιποτε, απλα βγαινανε στα καναλια και λεγανε, λεγανε, λεγανε… Και σου κλεισανε και τις τραπεζες, για να τρομαξεις, και να υπακουσεις ανευ ορων !!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑΖΑΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΝΑΙ, ΘΑ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΓΑΝΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! και απο τα καναλια, οι βρωμιαρηδες ΟΛΟΙ σου λεγανε, ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΥΠΟΤΑΓΗ, δηλαδη πες ναι σε ολα, να τελειωνουνε μια ωρα αρχιτερα με εσενα !!! ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ! Αλλα εσυ, ΔΕΝ εφαγες τη φολα, σε μεγαλο ποσοστο, ΜΕΝ, και αυτοι, σε πηγανε εκει που θα σε πηγαινανε ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, δε ! και το οχι ΣΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ναι ! Συμπερασμα : Εαν δειτε κατι καλο απο τον Τραμπ, εγω θα κατσω να με απαυτωσετε ! Και βαρδα μην και τιναξει την οικονομια των ΗΠΑ, στον αερα ! οπως λενε οι Σιμπσονς !!! Και οπως θα εκανε και η Χιλαρι… ουτως ή αλλως !!!

    4. Ο/Η ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? λέει:

      ετσι μετρησε και η ΝΔ τους τελειως μαλακες της !!! Καταγραφηκανε στους καταλογους, αντιο εκλογικο απορρητο, και δωσανε και τρια ευρω ! Αντι να τους πληρωνουνε τριαντα, και το ταξι να πανε να ψηφισουνε ! σαραντα χρονια τιναξανε στον αερα την Ελλαδα, και 300.000 ανθρωποι, θελουνε να ξαναπανε πισω, με τον Αδωνι Αρχηγο, που την εβριζε τελετουργικα ! πιο βλακας, πεθαινεις ! χα χα χα χα χα ! Βλεπεις, πρεπει το συστημα να ξερει το που βρισκεσαι, για να στη φερει καταλληλα !

    5. Ο/Η ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ? λέει:

      Βλεπεις, πρεπει το συστημα να ξερει το που βρισκεσαι, για να στη φερει καταλληλα ! Αλλο παραδειγμα : κανει ταυτοχρονα μια εκδηλωση υπερ της Ευρωπης στο Συνταγμα, και μια κατα της Ευρωπης, στο Καλλιμαρμαρο. Τα ΙΜΕΙ των κινητων τα πιανουνε οι αντιστοιχοι εγγυτεροι πυργοι κινητης τηλεφωνιας, και ετσι, ξερουνε ονομαστικα ποιοι πιστευουνε τι… χα χα χα χα χα χα χα !!!

      1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝΕ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.

  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ…. Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ… ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

  3. χα,χα τι ωραια που τα ειπες ….ακριβως οπως εγιναν και οπως συνηθως γινονται….και αφου επι εβδομαδες εβριζαν τον Τραμπ μετα εσπευσαν να τον συγχαρουν ….ακομα και ο …αλεκσης το ξενοδουλο νεοταξικο ανθρωπιδιο και δεν ντραπηκε…..τελικως τα μονα ειλικρινα συγχαρητηρια απο την Ελλαδα ηταν αυτα της χρυσης αυγης ΟΛΩΝ των αλλων ηταν ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ.

    1. Είσαι άδικος. Δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση από κανένα κόμμα στην Ελλάδα, ούτε και από την Χρυσή Αυγή (και πολύ σωστά) πριν την εκλογή του Τραμπ. Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να είναι με το μέρος του ενός ή του άλλου όπως η Γερμανία, η Γαλλία κλπ. Ακόμα και η Ιταλία δεν έκανε καμία επίσημη δήλωση προτίμησης!!!! Μόνο τα βοθροκάναλα ήταν στο γενικό παγκόσμιο κλίμα υπέρ της Χίλαρυ και δεν νομίζω να καθοδηγούνται από την κυβέρνηση, το αντίθετο συμβαίνει!!! Μόνο το Ελληνικό λόμπυ στην Αμερική ήταν ξεκάθαρα υπέρ του Τραμπ και αυτό γιατί αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς το συμφέρον τους. Κρατάτε όμως όλοι μικρό καλάθι (για να μην πώ μην κρατάτε τίποτα) γιατί σε σχέση με την Τουρκία τουλάχιστον που μας απασχολεί, είμαστε σε δεύτερη μοίρα γιατί η Τουρκία έχει σύνορα με όλους τους παραδοσιακούς εχθρούς της Αμερικής και του Ισραήλ στην περιοχή και δεν δεσμεύεται με την πολιτική της Ε.Ε. όπως η Ελλάδα. Άρα όποιος και να εκλέγεται Πρόεδρος στην Αμερική αυτή η παράμετρος παραμένει ίδια (τουλάχιστον όσο υφίσταται η Τουρκία)!!!!

      1. Επειδη ποτε στην ζωη μου δεν υπηρξα (τουλαχιστον εκουσια) αδικος σου θυμιζω οτι τον περασμένο Μάρτιο ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ομιλία του στο διεθνές συνέδριο υπό τον τίτλο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για την δημοκρατία στην Ευρώπη», αναφερόμενος στον τότε υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ευχόταν… «να μην μας βρει αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ».Και ολα τα κομματα ακομα και σημερα δηλωνουν απογοητευμενα απο την εκλογη τραμπ (η νδ συγκεκαλυμενα) Επαναλαμβανω η μόνη που υποστήριξε τον Τραμπ ήταν η Χρυσή Αυγή. Όλα τα άλλα κόμματα ήταν με τη Χίλαρι.Και αν παρατηρησεις τις θεσεις του τραμπ σε μεταναστευτικο,εγκληματικοτητα,παγκοσμιοποιηση,κλπ.ειναι πολυ κοντα στις θεσεις που εκφραζει η χρυση αυγη.

        1. Φίλε μου, άλλο να εύχεσαι να μην βγει κάποιος που έλεγε όσα είχαμε ακούσει να λέει ο Τραμπ και άλλο να υποστηρίζεις επίσημα, επαναλαμβάνω, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ σαν κράτος ή σαν κόμμα την Κλίντον ή τον Τραμπ. Ούτε και η Χρυσή Αυγή είχε κάνει επίσημη ανακοίνωση για υποστήριξη του Τραμπ, παρ’ ό,τι οι τότε θέσεις του Τραμπ, όπως τις ανέφερες κι εσύ, ήταν ταυτόσημες και κατά την γνώμη μου πολύ καλά έκανε. Μόνο το Ελληνικό λόμπυ στην Αμερική είχε πάρει σαφή θέση υπέρ του Τραμπ και για να το κάνουν αυτό κάτι παραπάνω από εμάς θα ήξεραν μιας και ζουν εκεί! Δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις το μέρος ενός από τους δύο μονομάχους, γιατί μετά μπορεί να προκληθούν “ζημιές”. Αν παρατήρησες όμως, από την στιγμή που εκλέχθηκε ο Τραμπ δεν έκανε καμία αναφορά σε όλα όσα αναφέρθηκε ο Τσίπρας, δηλαδή απαγόρευση στους μουσουλμάνους να μπαίνουν στην Αμερική, τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, διμερείς εμπορικές συμφωνίες, επιστροφή στο προ Κλίντον τραπεζικό σύστημα κλπ κλπ. που σημαίνει ότι κρατά πλέον μια πιο ήπια θέση. Μίλησε μόνο για το μεταναστευτικό γενικά και αόριστα, για τις θέσεις εργασίας και για το ασφαλιστικό. Μην παραβλέπουμε ότι οι θέσεις του στο ασφαλιστικό του έδωσε τελικά την νίκη. Και για να ξαναπώ την γνώμη μου, εγώ είμαι πάντα με αυτόν που δεν θέλουν οι Τραπεζίτες, οι Γερμανοί, η Ε.Ε. και γενικά το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο που, όπως επισήμανες κι εσύ, τελικά ο Τραμπ του έκατσε στο λαιμό. Αλλά όπως είπα κρατάω μικρό καλάθι αν και λόγω του ότι είμαι φύση αισιόδοξος ελπίζω σε κάτι καλύτερο.

  4. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ .ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ Η ΟΧΙ;(AYTO ΔE ΣHMAINEI ΟΤΙ ΔΕ ΧΑΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ).

    1. μα…. γιαυτο ειναι και μονο ΔΥΟ οι καταστασεις ! Ειτε στη μια θα πας, ειτε στην αλλη ! Καλος μπατσος – κακος μπατσος = το πιο αποτελεσματικο κολπο στην ανακριτικη !

    1. Τελικά βρέθηκαν και 5 Τουρκόσποροι που ενοχλήθηκαν από το βιντεάκι που δείχνει τα χάλια των Τούρκων!!! Μπορεί μα μην είναι μόνο 5 και φανούν κι άλλοι! Θα δούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *