Διαφημίσεις

Στην φωτογραφία: Νατο στρατιώτες στέκονται σε μια πλωτή γέφυρα που κατασκευάστηκε κατά μήκος του ποταμού Βιστούλα στην Πολωνία κατά τη διάρκεια της άσκησης του ΝΑΤΟ Anaconda-16 στις αρχές του έτους

από τον Αλεξανδρο Χριστοφόρου του The Duran

Το ΝΑΤΟ κάνει τις προετοιμασίες για μια στρατιωτική δύναμη των 300.000 στρατιωτών, που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα σε μόλις δύο μήνες και να επιτεθεί στη Ρωσία.
Καθώς ο κόσμος παραμένει προσκολλημένος στην έκβαση των εκλογών της Τρίτης στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ συνεχίζει την επιθετική δημιουργία των στρατευμάτων του γύρω από τη Ρωσία.
Με κάθε μέρα που περνά, η συνεχής δραστηριότητα του ΝΑΤΟ αναζητά όλο και περισσότερο την προετοιμασία για την πλήρη κλιμάκωση της σύγκρουσης του με τη Ρωσία. Κάτι που θα μπορούσε να γίνει πραγματικά πιθανών όταν η Χίλαρι Κλίντον θα εγκατασταθεί στο Λευκό Οίκο.
O Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, o Jens Stoltenberg ανακοίνωσε ότι τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή είναι έτοιμα για τον πόλεμο με εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την απειλή από τη Ρωσία. Επίσης ο Stoltenberg δήλωσε το εξής …

“Βλέπουμε ότι η Ρωσία προετοιμάζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.”
«βλέπουμε μια πιο διεκδικητική Ρωσία να υλοποιεί από ένα μικρο στρατό που ήταν σε μια σημαντική στρατιωτική δύναμη μέσα στα περασμένα χρόνια. Με τον τριπλασιασμό των αμυντικών δαπανών της από το 2000 σε πραγματικά μεγαλους ρυθμούς. Την ανάπτυξη νέων στρατιωτικών δυνατοτήτων και εξασκούν τις δυνάμεις τους με τη χρήση στρατιωτικής βίας κατά των γειτόνων ».
«Βλέπουμε επίσης την Ρωσία να χρησιμοποιεί ολο και περισσότερη προπαγάνδα στην Ευρώπη μεταξύ των συμμάχων του ΝΑΤΟ και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ανταποκρίνεται το ΝΑΤΟ. Και θα ανταποκριθούμε με μεγαλύτερη ενίσχυση της συλλογικής μας άμυνα από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. ”

ΚΟΡΑΞ…Μετάφραση απο το zerohedge



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

12 σχόλια στο “Το ΝΑΤΟ Τοποθετεί 300.000 στρατεύματα σε “ύψιστη επιφυλακή” για την σύγκρουση με τη Ρωσία”
  1. Ποιό ΝΑΤΟ ρε χαϊβάνια , μόνη της η Γερμανία μπορεί να φτάσει Βλαδιβοστόκ σε 10 μέρες.Μόνο τις γραμμές παραγωγής της VW να χρησιμοποιήσουν θα έχουν 10-15 χιλιάδες τανκ το μήνα. Για υποβρύχια τις εγκαταστάσεις της AEG, Thussen , χημικα την Bayer. Όποιος έχει δει την παραγωγική τους βάση μένει παγωτό. Όσο για τον πυρηνικό πόλεμο , γιατί όλοι ξεχνούν πως πυρηνικά διαθέτει και το ΝΑΤΟ?

    1. ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Β’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΕ DRANG NACH OSTEN ΕΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΧΑΝΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΤΑΧΥΤΑΤΑ T-34 ΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ???
      ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΧΩΡΑΣ ΣΟΦΗΣ…
      ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΕ!!! ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!! ΧΑΧΑΧΑ!!

      1. Πόσο άσχετος μπορεί να είσαι ? Οι Γερμανοί χάσανε τον πόλεμο επειδή όλος ο πλανήτης ήταν εναντίον τους. Φαντάσου βλακάκο οτι διατηρούσε στρατεύματα και εξοπλισμό στην έρημο της Λιβύης ενάντια στους Βρετανούς και τους συμμάχους τους , στη Γαλλία , μονάδες κατοχής σε διάφορες χώρες (Ελλάδα , Γιουγκοσλαβία κτλ) παρόλα αυτά ξεκίνησε την επιχείηση μπαρμπαρόσα φτάνοντας μέχρι τον Καύκασο. Ο Στάλιν ήταν αβοήθητος μέχρι να ξεμέινει απο πρώτες ύλες λόγο Αμερικανών και Βρετανων. Σήμερα , τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δυστυχώς οι Ρώσοι είναι φούμαρα , εκτός και αν νοείς υπερδύναμη να της καταρίπτουν αεροσκάφοι οι Τούρκοι . Ούτε δικό μας αεροσκάφος δεν έχουν καταρρίψει επίσημα …. άντε βλακάκο κανα επιχειρημα έχουμε ή βασιζόμαστε στο συναίσθημα ?

        1. Οι Γερμανοί χάσανε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όντως επειδή είχανε να πολεμήσουν όλο τον κόσμο, ΑΛΛΑ και από την αλαζονεία τους. Μια φυλετική και ιδεολογική αλαζονεία προερχόμενη από ότι αντιπροσώπευε το Γ’ Ράϊχ. Το μεγαλύτερο σφάλμα των Γερμανών ήταν πως υποτίμησαν την Σοβιετική Ένωση σε όλα τα επίπεδα: 1) μια αχανής χώρα, 2) με τεράστιες πλουτοπαραγωγικές πηγές, 3) με τεράστιες βιομηχανικές υποδομές, 4) με τετραπλάσιο στρατεύσιμο δυναμικό από αυτό της Γερμανίας, 5) με ανώτερη τεχνολογία (από το 1943 οι Γερμανοί άρχισαν να παράγουν ποιοτικά οπλικά συστήματα και ήταν ήδη ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ), 7) με ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, 8) η ΕΣΣΔ πολεμούσε μόνο με έναν αντίπαλο, και το σημαντικότερο 9) ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.

          1. 4, 8 και 9 έχουν κάποια βάση …Τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές. Στο ξαναλέω όλοι συμφωνούν πως αν δεν είχαν μπει στον πόλεμο επίσημα οι ΗΠΑ , σήμερα ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός …. Στην Ευρώπη θα είχαμε ναζιστές και στην Ασία θα έκανε κουμάντο ο αυτοκράτορας.

            Οι ΗΠΑ είχαν , βιομηχανική παραγωγή και κατασκεύαζαν περισσότερα πλοία απο όσα βύθιζαν τα U boaτ. Τα έχετε μπερδεμένα μέσα σας απο την προπαγάνδα.

            Γνωρίζεις γιατί ξέσπασε ο ψυχρός πόλεμος? Ξέσπασε διότι ο Στάλιν δεν έλαβε καμιά βοήθεια στα πρώτα στάδια εισβολής των Γερμανών πλη όπλων … Το ακούς βλακάκο ? Όπλα έλαβε απο την δύση ο Σταλιν στα πρώτα στάδια μέχρι να ανασυγκροτήσει την βιομηχανία των τρακτές ώστε να παράξει το άθλιο απο αξιοπιστία T34. Αν δεν υπήρχαν οι δυτικοί σε Αφρική και Νορμανδία να κρατούν Γερμανικές ταξιαρχίες πάνζερ και πυροβολικό , το Βλαδιβοστόκ θα ήταν Γερμανικό θέρετρο για διακοπές ….

        2. ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ. ΤΟ SU-24 ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΗΤΑΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1980……
          ΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΚΑΝΑΝΑ SU-34 Ή SU-35 Ή ΚΑΝΕΝΑ PAK-50 ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ S-400 ΘΡΙΑΒΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ISKADER ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ….
          ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΙΝΕΖΟΣ ΦΙΛΟΡΩΣΟΣ ΤΡΑΜΠ…ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ…ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ….ΞΥΔΑΚΙ!!!!!!!!!

          1. Βρε βλακάκο , πές μου ποιά υπερδύναμη θα έκανε γαργάρα την κατάρριψη αεροσκάφους της ? Βρε π@πάρα με πατέντα , το τι σαπίλα έχουν οι Ρώσοι αποδικν’υεται οτι κρατούν ενεργά αεροσκάφοι του 1970. Βρε βλακάκο ακόμα και εσύ οδηγείς σίγουρα αμάξι μετά του 2000 παρόλο που θα είσαι μπατακι με τα μυαλά που κουβαλάς . Ποιά υπερδύναμη πάει για πόλεμο με τα σαράβαλα ?

    2. Ποιό ΝΑΤΟ ρε χαϊβάνια , μόνη της η Γερμανία μπορεί να φτάσει Βλαδιβοστόκ σε 10 μέρες……….μακραν το πιο αστειο σχόλιο.πραγματικα δεν έχω λόγια να πω σε κάποιον που πιστεύει κατι τέτοιο…..άκου βλαδιβοστόκ. Ρε βότκες θα πίονουν όλη μέρα και οι γερμανοί ούτε στο κρασνονταρ δεν θα φτάσσουν!!!!

      1. Στο να πίνουν βότκες , είναι όντως αξεπέραστοι. Αλήθεια έχεις ταξιδέψει ποτέ έκτός Ελλαδιστάν ? Έχεις επισκευτεί δυτικό εργοστάσιο ? Έχει πάει στη Ρωσία ? δεν λέω οτι ο Βλαδήμιρος δεν έκανε δουλειά αλλά όχι και υπερδύναμη ένα κράτος που εξήγαγε πουτ@νες στην Ευρώπη επι μια δεκαετία …. Έλεος , αν εσείς ψηφίζεται στην Ελλάδα έχουμε μπροστά μας την αιτία της κατάντιας μας

        1. Βλακάκος είσαι και φαίνεσαι από την κορφή μέχρι τα νύχια. Έχεις διαβάσει ποτέ σου ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ; ΕΧΕΙΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ;;; ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ;;; Η Γερμανία μαζί με τους συμμάχους της τα ΠΟΝΤΑΡΑΝΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ!!! Ο ίδιος ο Χίτλερ έλεγε: “Δεν έχουμε παρά να κλωτσήσουμε και το σάπιο κτίριο θα καταρρεύσει” ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΠΟΥΛΟ! Όλοι οι αντικειμενικοί στόχοι της Επιχείρησης Μπαρμπαρόσσα ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ: 1) Το Λένινγκραντ δεν έπεσε, 2) Η Μόσχα δεν έπεσε, 3) Στο Ρόστοφ η SS Leibstandarte μπήκε για λίγο το Νοέμβριο του 1941 και αμέσως μια σοβιετική αντεπίθεση τους πέταξε έξω. Οι Γερμανοί κατέστρεψαν σχεδόν ολόκληρο τον σοβιετικό στρατό μεταξύ Ιουνίου-Νοεμβρίου, και στις πύλες της Μόσχας αντιμετώπισαν έναν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ!!! ΤΟ ΑΡΜΑ Τ-34 ΑΘΛΙΟ;;; ΡΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο GUDERIAN ΚΑΙ Ο VON KLEIST ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑ ΡΕ ΝOOB! Οι Γερμανοί σχεδιάσαν και κατασκευάσαν το άρμα Tiger και το άρμα Panther (που ήταν copy-paste του Τ-34) για να αντιμετωπίσουν το Τ-34. Οι Γερμανοί αντιγράψαν το αυτόματο τυφέκιο SVT-40 Tokarev και φτιάξαν το Gewehr 43. Για να μην ξεχάσω και το ατελείωτο φωτογραφικό υλικό που δείχνει Γερμανούς να κρατάνε το σοβιετικό υποπολυβόλο PPSH (Παπάσα) ένα όπλο που οι Γερμανοί στην Ρωσία ενέταξαν ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ως λάφυρο στον οπλισμό τους. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ (μέχρι τα μέσα του 1943) ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ (TOO LITTLE, TOO LATE!). Ο Blitzkrieg ήταν μία καινοτόμα τακτική που δούλεψε πολύ καλά από το Σεπτέμβριο του 1939 μέχρι το Νοέμβριο του 1941 ενάντια σε ευρωπαϊκούς στρατούς και στον ΣΑΚΑΤΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ 1941. ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Μόλις ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος μετατράπηκε σε στρατηγικό πόλεμο φθοράς οι Γερμανοί ήταν ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ! Ο πόλεμος στην Ρωσία για τους Γερμανούς χάθηκε 1) όταν οι Σοβιετικοί κατάφεραν να μεταφέρουν με μαεστρία την βιομηχανική τους υποδομή ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΛΙΑ, 2) όταν απέτυχαν να καταλάβουν την Μόσχα. Η μπαγιάτικη τακτική του Blitzkrieg δοκιμάσθηκε ξανά στην Κυανή Επιχείρηση και στο Στάλινγκραντ και οδήγησε στην θρυλική πασίγνωστη ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ του Άξονα, μετά ξαναδοκιμάσθηκε στο Κουρσκ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ μαζί με ό,τι απέμεινε από τις επίλεκτες μεραρχίες των Waffen-SS και τις Heer. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! Μετά το καλοκαίρι του 1943, οι Γερμανοί ήσαν ξοφλημένοι: οι επίλεκτες μονάδες τους είχαν κονιορτοποιηθεί στο Ανατολικό Μέτωπο και μόνο ολιγάριθμα κλιμάκια από βετεράνους είχαν απομείνει για να στελεχώσουν μεραρχίες αποτελούμενες από Volksdeutsche, πιτσιρικάδες της Hitlerjugend, πρώην ναύτες, πρώην αεροπόρους, τραυματίες που τους ξαναρίξαν στην μάχη και ηλικιωμένους. Τώρα να δούμε αυτά που λες για την συμμαχική βοήθεια που έλαβε ο Στάλιν: 1) Η ΕΣΣΔ έλαβε από τους Αγγλοαμερικάνους σημαντική βοήθεια όσον αφορά τρόφιμα, ρουχισμό, φορτηγά κ.α. ΑΛΛΑ, AYTH Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1942. ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. 2) Όσον αφορά τον ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ οι Αγγλοαμερικάνοι έδωσαν στους Σοβιετικούς κυρίως άρματα M3 Lee, Crusader, Churchill και Sherman Μ4, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ SHERMAN FIREFLY ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1944! Οι Σοβιετικοί τανκιστές ονομάζανε αυτά τα αργοκίνητα δυτικά άρματα ως “ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ” και πάντα προτιμούσανε να έχουνε Τ-34. Όλα κι όλα 7.000 δυτικά άρματα υπηρέτησαν στο ρωσικό μέτωπο και στατιστικά είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες. ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΤΑ 1.000 Τ-34 ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! Πάμε τώρα να δούμε αυτά που λες για την Αφρική και την Νορμανδία. ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;; Συγκρίνεις τον αριθμό και την δύναμη πυρός των Γερμανών στην Ρωσία με τους κακομοίρηδες, ελλιπώς εξοπλισμένους Γερμανο-Ιταλούς του Afrika Korps που μετά από ένα σημείο χρησιμοποιούσανε πειραγμένα καταληφθέντα βρετανικά οχήματα; Συγκρίνεις την πανίσχυρη 6η Στρατιά που καταστράφηκε στο Στάλινγκραντ, τις επίλεκτες μεραρχίες panzer των Waffen-SS, την Grossdeutschland κ.τ.λ. που πολέμησαν ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΘΗΚΑΝ στην Ρωσία με τις δυνάμεις του Άξονα στην Βόρεια Αφρική; Αναρωτιέμαι πραγματικά αν απλώς τρολλάρεις. Πάμε τώρα στην Νορμανδία. Η απόβαση στη Νορμανδία έγινα στις 6 Ιουνίου 1944, παράλληλα οι Γερμανοί: 1) ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΚΓΡΑΝΤ, 2) ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΣΚ, 3) ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, 4) ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ, 5) ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΓΗ. Ενώ οι Αγγλοαμερικάνοι πάσχιζαν να νικήσουν σε ένα στενό μέτωπο με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ έναν γερμανικό στρατό στην Νορμανδία αποτελούμενο από παλιές μονάδες με πομπώδη ονόματα αλλά εντελώς ξεδοντιασμένες από τις προηγούμενες μάχες στο Ανατολικό Μέτωπο, ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 1944, ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΜΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” 25 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1944 ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΙΑΣΙΟ-ΚΙΣΙΝΙΩΦ). ΟΙ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ Τ-34 ΣΤΗΝ ΜΑΓΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΑΝ 150 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ; ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ (ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΙΛΟΣ!!! ΑΣ’ΤΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ (ΠΑΡΑ) ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΚΟΜΗ…

        2. “Έλεος , αν εσείς ψηφίζεται στην Ελλάδα έχουμε μπροστά μας την αιτία της κατάντιας μας” Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις. Πάντως δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια: 1) απ’ το να θαυμάζεις μια χώρα που στο παρελθόν ο “φοβερός” στρατός της βούτηξε στο αίμα των Ελλήνων και τους θεωρούσε φυλετικά κατώτερους, 2) η σύγχρονη εκδοχή του ίδιου κατεστημένου βουτάει και πάλι στο αίμα των Ελλήνων απλά με πολύ πιο έξυπνο τρόπο. Βέβαια και στις δυο περιπτώσεις ο εχθρός είχε – και δυστυχώς πάλι έχει – μια ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΗ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.

  2. Σε πρώτη φάση ας ετοιμάσουν οι νατοικοί 300.000
    φέρετρα γιατί με την Ρωσία δεν θα την βγάλουν
    καθαρή όταν θα συγκρουστούν μαζί της!
    Τώρα με την Bayer ώς όπλο καλύτερα να δηλητηριάσουν
    καμμιά κατσαρίδα γιατί μέχρι εκεί μπορούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *