Διαφημίσεις

Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube όπου σύμφωνα με το Fox News ένα πολύ μεγάλο γεγονός αναμένεται να συμβεί εντός του Νοεμβρίου.

Μια μεγάλη αλλαγή; μεγάλος σεισμός; φυσική καταστροφή; ή το τέλος του κόσμου;

pronews
apocalypsejohn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Fox News: Ένα πολύ μεγάλο γεγονός αναμένεται να συμβεί εντός του Νοεμβρίου – Φυσική καταστροφή ή κάτι άλλο; [Βίντεο]”
  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER,ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ Ν ΑΡΧΣΕΙ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΕΡΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!

      1. Γιατι δεν γαρφεις οτι η Φεμα εχει κανει διαγωνισμο για 3 εκατομμυρια μεριδες φαγητου και νερου παραδοτες εντος 24 ωρων ? Για τα ετοιμα στρατοπεδα της ? Για την τεραστια, γιγαντια παραγγελια της Αμερικανικης Αστυνομιας για σφαιρες ? Γιατι γινονται αυτα μεσα σε 2-3 χρονια μαζυ ? Για πλακα ? Για την απαγορευση κατοχης χρυσου σε φυσικο μεταλλο απο πολιτες ?

        1. Συμφωνω απόλυτα μαζι σου και θα προσθεσω οτι σε ολα τα στρατοπεδα της περνανε γραμμες τραινου απο μεσα…Και πως εδω και τρια χρονια υπαχουν εκατομμυρια ομαδικα φερετρα στην κατοχη της… Why????

    1. αν δε γίνει θα βγεις να γραψεις ποσο μαλακας εισαι?
      αλλιως θα βγω εγω
      με ονοματεπωνημο

      1. Διοτι ο “croif101” εκτιμα οτι κατι θα γινει, και καπως, με καποιο τροπο και με καποιο σκεπτικο, το στηριζει. Εσυ, απο την αλλη μερια, εκτιμας οτι ΤΙΠΟΤΕ δεν θα γινει, και… δεν το στηριζεις πουθενα, ή μαλλον, διαολιζεσαι, τρελλενεσαι, συφιλιαζεσαι, επειδη το ειπανε κατι Γεροντες της Ορθοδοξιας, και αυτος ειναι ο λογος για εσενα να το πας κοντρα, αυτο ειναι και ο ορισμος του “κολλημενου” ανθρωπου. Με τις αποψεις σου αυτες, περι της γνωσεως του ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, αποδεικνυεις οτι υποδυεσαι τη θεση ενος Θεου, Δημιουργου του Χωρου και του Χρονου, και των Παντων, και αρα δυνασαι και να γνωριζεις ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ενω…. η κατασταση σου ΔΕΝ ειναι τετοια. Το οτι συντασεσαι με την αποψη “Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000” δεν εχει ερθει μεχρι σημερα, κατ ουδεμα τροπο προδικαζει τι θα γινει αυριο ή μεθαυριο το πρωι. Ο τουπες και η παραφροσυνη της απολυτης βεβαιοτητας στην αποψη σου αυτη, σε κανει να ξεχνας οτι ενω βρισκεσαι σε αυτον εδω τον πλανητη καμμια 20αρια χρονια περιπου, και σε λιγες δεκαετιες μετα, ψοφας, αρα, ποση αληθινη γνωση για τον κοσμο μας θα μπορεις να εχεις ? τπτ !, επιμενεις να συμπεριφερεσαι ως ο Αχρονος Κτητωρ της Βεβαιας και Απολυτου Γνωσεως… εαν σου δωσανε, ενα διπλωμα καποιας επιστημης, αυτο ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, (ΕΠΙΣΤΑΜΑΙ σημαινει ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΩΣ) αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι εγινες παντογνωστης, ή οτι απεκτησες Λογικη, Κριση, και αλλες διανοητικες διαδικασιες… Ηδη, υπογραφεις ΑΝΩΝΥΜΟΣ, αυτο κατι μας λεει και για τα κοτσια που εχεις για τις αποψεις σου, και εαν γινει κατι, οπως λες “αλλιως θα βγω εγω με ονοματεπωνημο”, ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΗΣ ! Και αμα σε φοβιζουνε ολα αυτα που γραφονται αυτα εδω, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΟΥ !

        1. Καλα τωρα. Νομιζεις οτι του εκανες τα μουτρα κρεας. Οι τυποι σαν αυτον..εγω τους ονομαζω διατεταγμενους εφησυχαστες.., εχουν εμμονη να αντιτιθενται με παθος σε οτι εχει σχεσει με την Ορθοδοξια!! Ανεξαρτητα αν αυτο που γραφεται εχει σκοπο την αφυπνηση και την εγρηγορση για ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ…,αυτοι…ισσοπεδωνουν κατ’εντολη της ‘εργοδοσιας’ τους!!

        2. ….”και καπως, με καποιο τροπο και με καποιο σκεπτικο, το στηριζει”…..
          ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ….ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ

      2. πολυ απλα ειστε πιο βλάκες κι απ τα μύδια
        και μας πριξατε τ αρχίδια
        το σίγουρο ειναι οτι παρακαλάτε να γίνει κάτι γιατι είστε ανίκανοι και τεμπελχανάδες

  2. Το τέλος του κόσμου ? Ε όχι ρε γμτ και εγώ που ζήτησα από τον Αϊ Βασίλη να μου φέρει το νεο Ipnhone. Να δω τι άλλο θα σκεφτεί να γλυτώσει το δώρο.

  3. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΛΟΙΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 . ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ….ΗΜΑΡΤΟΝ.

    1. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΛΦΕ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΔΙΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

      1. Η ανθρωπότητα ζει μεσα σε ωδινες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

        1. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?
          ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ.
          ΒΡΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ!!!
          ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΧΑΖΕΥΩ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!!
          ΟΧΙ ΨΟΦΗΣΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ!!
          ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ.
          ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ,ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ,ΟΤΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΟΣΜΟ,ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
          Ο ΥΠΑΡΧΩΝ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ!!!
          ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ Σ ΕΚΕΙΝΟΝ.
          Σ ΑΥΤΟ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.

  4. Ο φοβος ειναι η πιο βαρια και δυνατη αλυσιδα
    Ειπε ο αγιος σουλπικιος σε εναν αποστρατο ανθυπασπιστη της χωροφυλακης οτι η ελλαδα θα…..
    Σε εναν αρχιμανδριτη οτι ολοι οι Ελληνες θα…
    Ετσι μας θελουν χεσμενους απο τον τρομο που σκορπιζουνε τα τρολ των λαμογιων
    Γεμισε με χοακς το ιντερνετ ο καθε βλαμενος εγινε προφητης τρομαρα μας
    Η προφητεια μου λεει οτι οσοι γραφουν π☺παριες στο ιντερνετ θα ζησουν μες τη ντροπη κεραταδες και αξιολυπητοι και ολοι εμεις θα περναμε τζαμι

  5. μηπως λενε για μας??? κατι για μαυρες τρυπες ειπαν..
    τι να πω ρε παιδια…δυο πραγματα σκεφτομαι..η θα σκασει το καρπουζι εδω με πολυ κροτο ομως και θα μας ξεφωνιζουν μεχρι τον νιμπιρου..η θα μας τον κανουν σαν την χρονοτρυπα του σημπαντος με το 4αρτο μνημονιο που ρχετε και μαλλον για κει παει…οποτε λυθηκε το μυστηριο της μαυρης τρυπας..

  6. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΥΧΝΑ, ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ …ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ……
    ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ 7 Η 8 ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ, ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *