Διαφημίσεις

Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…

Ο υπουργός Άμυνας της Μόσχας, Sergey Shoygu προειδοποίησε τη Δύση και διέταξε τους «ηγέτες» της να καθορίσουν ενάντια σε ποιους αγωνίζονται: τους τρομοκράτες ή τη Ρωσία». Είπε: «Οι προοπτικές για την έναρξη μιας διαδικασίας διαπραγματεύσεων και επιστροφή στην ειρηνική ζωή στη Συρία αναβλήθηκαν για αόριστο χρονικό διάστημα. Οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν την ευθύνη για τις πρόσφατες καταστροφικές επιθέσεις στο Χαλέπι. Δεν μπορούμε λοιπόν να πετύχουμε μια συμφωνία με αυτή τη Δύση. Για να καταστρέψουμε τους τρομοκράτες στη Συρία πρέπει να δράσουμε από κοινού, κάτι που δεν γίνεται».


hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ…. Διακόπηκαν οι Ειρηνευτικές Συνομιλίες… Στα Όπλα”
  1. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διάταξε εκεχειρία 10 ωρών στο Χαλέπι την Παρασκευή 4/11.
    [theguardian.com/world/2016/nov/02/syria-vladimir-putin-orders-10-hour-aleppo-truce-on-friday]
    Ανήμερα της εθνικής εορτής στη Ρωσία «Ημέρα Ενότητας»

    1. Η 10ωρη ανθρωπιστική – όπως την χαρακτηρίζουν οι Ρώσοι, κατάπαυση του πυρός στο Χαλέπι, γίνεται – όπως ισχυρίζονται δυτικές μυστικές υπηρεσίες επειδή η Ρωσία ετοιμάζει μια τελική επίθεση κατά των ανταρτών εντός της εβδομάδας που διανύουμε. Ο Valery Gerasimov (αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας) δήλωσε πως η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται ώστε να «εμποδιστούν παράλογες απώλειες» και κάλεσε τους αντάρτες να αδράξουν την ευκαιρία και να φύγουν από το Χαλέπι με τα όπλα τους, χρησιμοποιώντας δύο οδούς που οδηγούν έξω από την πόλη. Οι πολίτες και οι τραυματίες θα επιτρέπεται να φύγουν δια μέσου έξι άλλων οδών, δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Ένας στόλος από οκτώ ρωσικά πολεμικά κατευθυνόταν προς την ανατολική Μεσόγειο και ίσως έφτασε χθες Τετάρτη. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αρνήθηκε τους υπαινιγμούς ότι επίκειται εναέρια επίθεση από τον στόλο, όταν αυτός καταπλεύσει. Η Ρωσία και η Συρία λένε ότι έχουν σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις στο Χαλέπι από τις 18 Οκτωβρίου. Ο κ Πεσκόφ είπε ο κ Πούτιν πιστεύει ότι η ανθρωπιστική παύση θα πρέπει να κρατήσει, αλλά προειδοποίησε πως τυχόν επίθεση των επαναστατών, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αλλαγή της πολιτικής αυτής.

  2. Σε αυτά που έρχονται η φράση “ειρηνευτικές συνομιλίες” θα αποτελεί το ποιο σύντομο ανέκδοτο! Αυτά.

  3. Καλημέρα αδέλφια

    Ενδιαφέρον έχει για όποιον το έχει παρακολουθήσει η μετακίνηση της επίσκεψης Λαβροφ στην Αθήνα.

    Ενώ ήταν προγραμματισμένη για τα εγκαίνια του φόρουμ και με άφιξη στις 31 /10 μάλλον για χαιρετισμό και έξω απο την πόρτα ….
    ξαφνικά άλλαξε η ατζεντα της επίσκεψης… μεγάλωσε έγινε πιο επίσημη και διήμερη η τριήμερη ….και έκανε μέχρι και τον Αμερικάνο που τα μαθαίνει ΟΛΑ νωρίς να πει ότι θα έρθει στις 15 Νοέμβρη στην Ελλάδα με δώρα …!!!???

    Δηλαδή 6 μέρες μετά τις…. εκλογές…..
    Αυτό δείχνει και το επείγον του θέματος !!!

    Τον Μάρτιο του 1992 μόλις ο Κλίντον είχε εκλεγεί ξεκίνησε τον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία ….
    Πρίν 4 χρόνια η Κλιντον είχε επισκεφτεί την Αλβανία και τότε υπήρξε θέμα μεταξύ σκοπίων – Αλβανων και ο σκοπιανός δεν πήγε σε εκείνη την συναντηση- γιορτή ….
    Το ίδιο σκηνικό τα ίδια συμφέροντα οι ίδιοι ανθρωποι η ίδια ατζεντα και με την Σερβία να πάει κοντά στην Ρωσία…διότι γνωρίζει οτι η Ευρώπη είναι χωρίς δυναμη να σταματήσει τον αφανισμό της… και με δημιουργικές ασάφειες την ώρα που τελειώνει σαν θεσμός την καλεί να μπει σε ολοκλήρωση μην χάσει τον γάμο τον καλό…

    Το θέμα λοιπόν είναι οτι έχουμε μια απο τα ίδια για την ολοκλήρωση του σχεδίου!!!

    Νομίζω οτι η ενδιαφέρουσα επίσκεψη Λαβροφ είναι με σκοπό να δώσει το σχέδιο των ΗΠΑ για την περιοχή και να ενημερώσει για το τι προκειτε να γίνει …..στο ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ στην γειτονιά μας
    σε οτι αφορά την Ελλάδα και βάση αυτού να δώσει οτι μπορεί στην Ελλάδα προκειμένου να φανεί χρήσιμος για το δικό του συμφέρον φυσικά…

    Δεν έχω καμία αμφιβολία οτι το παιχνίδι στην πλάτη μας είναι χοντρό.. Ο Σέρβος το πήρε το μαθηματάκι με τα όπλα που βρέθηκαν ….και ενώ όλοι τον πιέζουν η Σερβία κάνει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με την Ρωσία….διαλέγοντας στρατόπεδο …

    Εχει λοιπον ενδιαφέρον για τα δικά μας παχύδερμα πως θα αντιδράσουν …. Δεν είναι πατριώτες και όλα αυτά που θα συζητήσουν και θα νομίσουν οτι θα τους παρέχει ο ένας η ο άλλος είναι ψέματα και να δεις που θα νιώθουν και σπουδαίοι … ρυθμιστές!!!!…. ψέματα ιδια σαν και αυτά της καταργησης του μνημονίου ….
    Το σβήσιμο του χρέους που ελπίζουν για να μείνουν στην εξουσία δεν θα γίνει….τους κοροϊδευουν …..και μας χλευάζουν σαν λαό….κάπου εδώ τελειώνει η χρησιμότητα τους στην Ν.Τ.Π αν δεν έχει ήδη τελειώσει…..
    Απο εδώ και εμπρός όλα θα μετρούν αλλιώς…
    Είμαστε μόνοι μας ο καθένας σαν μονάδα να προστατέψει και να προστατευτεί …
    Ας έχουμε τον νου μας ας ετοιμαστούμε και ας ζητήσουμε την προστασία του Θεου…

    Οι μέρες τέλειωσαν … όπως δείχνει το πράγμα.
    Καλη συνέχεια …Καλό αγώνα …

    Για

  4. Τωρα σοβαρά περιμενεις απάντηση? … Εχεις αγωνια να μαθεις την αλήθεια.?… Δεν ειναι αυτονοητη η απάντηση? … Ποιοι τρομοκράτες? … Χωρίς Διοικητικη μεριμνα… Χωρις μισθο…χωρις εκπαίδευση..καθοδηγηση χρησιμων ηλιθιων που εκμεταλευντε θρησκοληπτες δοξασιες ετοιμη κρεατομαζα κανονιων πλαστελινη πολυμορφικη για καθε ..Σχεδιασμο Πως ειναι δυνατον… Να ρωτάς… Ειπαμε ειναι το πολυεργαλειο… Που ανηγει οδούς.. απειρες επιλογες ανακατευθηνσεις….επαναπρογματισμο… Ο στοχος ειναι ο ιδιος… Ντουρασελ… Πρωχωρανε οπου αλοι θα σταματουσαν… Κι ο στοχος λεγεται γκλομποφασισμος… Που περναει απο την πανθρησκεια… Και την εκμηδενιση Ρωσίας και Κινας… Πανε πακέτο… Θα σε κανα εγω μια ερώτηση… Πως ειναι δυνατόν η Αμερική να κανει κινηση πριν την αλαγη φρουρας στο λευκο οίκο?… Ενας Κένεντι δεν ειναι ικανος να σταθει εμποδιο στο κρατος εν κράτη… Οι αποφάσεις εχουν παρθει… Δε σταματανε με τιποτα δυστυχώς… Ποτε ειπαμε παραδίδει ο ευλογημενος Μπαρακ 6,Ομπαμα6,Χοσειν6=666?Μακαρι να εχει αδικο ο Πορφυριος… Μακάρι να ζητησουμε συγνωμη… Σαν τον πλεον ευγενη ανθρωπο που δεν ακουσε και δεν ενεδωσε στους γκλομποφασιστες νεοταξιτες, πανθρησκευτες μασωνοτραπεζιτες.. Την ημερα αλαγης φρουρας στον λευκο οικο…. Κι αν μεχρι τοτε δεν εχει καει ο μισος πλανητης… Αναψτε λαμπαδα ισα με το μποι του ομπαμα… Του πρωτου Μαυρου προεδρου….. Πορφυριος… Οσο για την Τουρκία.. Η ασφάλεια της Ρωσίας περναει απο την διαλυση της Τουρκίας…. Και το ξερει.. Οπως το Συμφερον της Αμερικής του Ισραήλ τβς Αιγύπτου τουυ Ιραν και της Κινας… Θα μπερδευτουν και δε θα ξεμπερδευουν… Συνιστα δε ο Παισιος Υοδετεροτητα και στρατο μο ο στα συνορα… Και σιγουρα να αλαξουμε μυαλα… Δηλαδη νοηση μετανοηση… Ομονοια πιστη.. Κι εμπιστοσύνη στην Παναγία…μετανοια μεταλαβη, το σημαδι του σφαγμενου αρνιου σε καθε ελληνα ωστε να περασει ο απολυων του αρμαγεδωνα …για να δουμε την αναλαμπη…το Βυζάντιο… Τη δοξα του Θεού μεσω των Ελλήνων… Της απολυτης ξεφτιλας… Της απολυτης αδυναμιας… Η δοξα της απολυτης δυναμης… Κωνσταντινουπολη. Οταν εχεις ισχυ την χρισημοποιης… Και δυστυχώς οποίος βαρεσει την πρώτη μπουνια σε καυγα… Βγαίνει συνηθως νικητης…η καθυστέρηση ειναι για συσπηρωση αντισυσπηρωση… Αλήθεια η Κίνα… Γιατι δεν εχει στρατο στη Συρία… Πεζικο… Εκει κρινοντσι ολα δρομος του μεταξιου δηλαδη εμποριο ενεργεια δηλαδη ισχυ και θαλασιοι οδοι Αιγυπτος Ιραν και υεμενγ καθως και στενα ανω κατω… Η Συρία ε ει προεκτασεις αλλα λενε αλλα θελουν αλου το πανε αλου θα τους παει… Βαλε και τον Λαζοποντιο γενιτδαρο… Το Αποτέλεσμα θα ειναι αυτο που δεν ξαναεγινε κι ουτε θα μεταγινει κατα τας γραφας… Ηδομεν… συντομα… Μη ξεχναμε και τα οπλα καιρου και σεισμων… Μονο Καμπουμ… Η ουδετεροτητα πολυ προσευχη…και τυχη δοσμενη ανωθεν θα επιβιωσουμε σαν εθνος… ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ…Ευρώπη δεν ανεφερα ιτε γιατί απλως δεν υφίσταται τέτοιο πραγμα… Συμορια τοκογλυφων τσαρλατανων δουλικων της οικονομιας του αερα.. Αεριτζηδες ανηπαρκτοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *