Διαφημίσεις

Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο του Βοτανικού, όπου πρόκειται να ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος, εκφράζει ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κωστής Παπαϊωάννου.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρεται ότι «σύμφωνα με καταγγελίες και δημοσιεύματα του Τύπου, ο χώρος ιδιοκτησίας του Δήμου Αθηναίων, τελεί υπό κατάληψη η οποία επιγράφεται ως «Στέγη Αστέγων», και προορίζεται – όπως διακηρύσσουν οι καταληψίες – μόνο για Έλληνες. Χαρακτηριστικά, την αποκαλούν «hotspot για Έλληνες». Οι καταληψίες φέρονται να ανήκουν σε σύλλογο, ο οποίος είχε προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ανέγερσης του τεμένους, και η προσφυγή του είχε απορριφθεί, ενώ συμμετέχουν και μέλη συλλόγων που κυκλοφορούν με στρατιωτικές στολές και ασκούν έλεγχο στοιχείων για την είσοδο στο χώρο.Η κατάληψη έχει ως προφανή σκοπό, μεταξύ άλλων, να παρεμποδιστεί η ανέγερση του τεμένους, η οποία, όπως είναι γνωστό, αποτελεί απόφαση της Πολιτείας και διεθνή υποχρέωση της χώρας».

Ο κ. Παπαϊωάννου υπογραμμίζει πως «η δράση αυτών των ομάδων θυμίζει εκδηλώσεις μίσους του παρελθόντος και εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια» και έχει ήδη απευθυνθεί αρμοδίως σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ζητώντας την παρέμβασή τους.

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Κατάληψη στο Βοτανικό στο χώρο ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους -Το αποκαλούν «hotspot για Ελληνες»”
  1. ΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ???

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ !

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΜΕΝΟΣ ΡΕ ΤΑΝΑΣ ΠΑΡΑΓΙΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ???

    ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ !

  2. Ειπαμε εχουμε κουμουνια στην εξουσια.
    Προδοτες να τους πεις μεσα εισαι!
    Χρησιμους ηλιθιους της νεας ταξης παλι μεσα!
    Ηλιθιους γενικα, παλι μεσα!

  3. “Ο κ. Παπαϊωάννου υπογραμμίζει πως «η δράση αυτών των ομάδων θυμίζει εκδηλώσεις μίσους του παρελθόντος”

    Δηλαδή όπως λέμε Ελληνική επανάσταση? Τί έννοείς ρε τζιτζιφιόγκο? Τί διεθνή υποχρέωση της χώρας μου μας τσαμπουνάς? Ποιός μας υποχρέωσε και δεν το ξέρουμε? Ερωτηθήκαμε? Και πότε εσύ υπερασπίστηκες τα ανθρώπινα δικαιώματα των ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΟΥ τόσα χρόνια που υποφέρει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ? Μπήκαν κάποιοι θαρραλέοι επιτέλους μπροστά και αμέσως υπερασπίζεσαι αλλότρια συμφέροντα και όχι ανθρώπινα δικαιώματα. Αν τα υπερασπιζόσουν θα φώναζες για ειρήνη και ευημερία αυτών των ανθρώπων στις χώρες καταγωγής τους και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.
    Ε! ΝΑΙ ΡΕ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ. ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!1

  4. Υποχρέωση σε ποιούς?

    Εμπρός παιδιά,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που τους πήρε τα πάντα η κάθε προδωτική συμφωνία των ψευτοπολιτικών , ήρθε ο καιρός να βρούν μια στέγη.
    Θυμηθείται εκείνη την οικογένεια με τα 3 ανήλικα ελληνόπουλα που ζούσαν σε χαρτόκουτα επειδή το κράτος “πρόνοια”(εδώ γελάμε) τους πέταξε στο δρόμο λόγω ανεργίας. Πριν 6 μήνες περίπου τα κατοχικά τους είχε σε άρθρο.

    1. Αυτή είναι η μόνη σωστή όσο και εφικτή λύση. Όλα τα άλλα είναι “ηρωισμοί” για τα “μπράβο” και τα “ζήτω”! Μια γουρουνοκεφαλή λύνει οριστικά το πρόβλημα!

      1. Μιας και θεωρείς αυτούς τους λεβέντες φιγουρατζήδες γιατί δεν πας εσύ μωρη κλο κλο να σφάξεις το γουρούνι να σε χειροκροτήσουμε; Μήπως επειδή δεν θέλεις να χύσεις αδελφικό αίμα;

        1. Σταμάτα να γρυλίζεις και κοίτα πρώτα να γίνεις άνθρωπος και να μάθεις να συνομιλείς και να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων ανθρώπων και μετά να κάνεις συστάσεις.

          1. Πιάνονται οι χοίροι για άνθρωποι; Για δες τι μαθαίνεις !

  5. Σκοπος ειναι καθε Ανθρωπος που ειναι και Εληνας να εκδηλωνει την υπερηφανη και σιωπηλη οργη του καθε απογευμα μπροστα στο σπιτι του γνωριζοντας τον διπλανο του και γινομενος Δυναμη αντιστασης και απελευθερωσης.Η συγκεκριμενη κινηση λειτουργει συσπειρωτικα αλλα δεν εχει στρατηγικο βαθος,Το πιθανοτερο ειναι να γινει επεμβασση των ματ και να διασκορπισθει εις τα εξ ων συνετεθη απογοητευοντας τους αγνους και αδολους πατριωτες,

  6. Επιτελους καποιοι αποφασισαν να ορθωσουν αναστημα απεναντι στους λιγδιαριρηδες πολιτικους της δεκαρας

  7. Σε όλα τα σχόλια βλέπω πάντα τουλάχιστον 1 dislike. Ήθελα να ‘ξερα ποιος ανθέλληνας μπαίνει στην ιστοσελίδα και πατάει συστηματικά dislike στα σχόλιά μας…

  8. AP THN MIAN DE EXOYN NA DVSOYN STOYS ELLHNES XRHMATA NA ZHSOYN KI AP THN ALLHN EXOYN FRAGKA MPOLIKA NA DOSOYN NA FTIAXOYN EKLISIES GIA TOYS KOLITOUS TOUS TOYS LATHRO !!! AYTA GIA NA VLEPOYN TA ZOA POY PSIFISAN ATHEOUS UPOSTIRIKTES TON ANTHELINIKON SUMFERONTON TON XENON AFENTADON TOUS

  9. Καλούνται όλοι οι κρεοπώλες οι διαθέτοντες χοιροκεφαλές να τις αποθέσουν εντός του χώρου όπου πρόκειται να χτιστούν τεμένη και να στεγαστούν ισλαμοπίθηκοι…Είναι ο μόνος τρόπος για να φύγουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek