17:47 - 27/10/2016

Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια

Διαφημίσεις

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ

Έχουμε, ως λαός, παράδοση στο να πηγαίνουμε την τραγωδία στο απώτατο σημείο της. Το ίδιο κάναμε και σήμερα. Ο Τσίπρας εξασφάλισε ένα δεύτερο “ωσαννά” το οποίο απλώς μετέθεσε για λίγο αργότερα το “σταύρωσον”. Δεν θα το αποφύγει. Η συνέχεια είναι προδιαγεγραμμένη. Από αύριο θα κληθεί να εφαρμόσει όσα υπέγραψε. Αν συναινέσει, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναδιασπαστεί και θα έχουμε ένα deja vu με μια άλλη πλατφόρμα να αποχωρεί, απώλεια της δεδηλωμένης και ξανά εκλογές. Αν δεν συναινέσει, πάμε φουλ για Grexit. Τραγωδία, ό,τι και να συμβεί. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, αυτοί που θα ματώσουν περισσότερο θα είναι τα μεσαία και κατώτερα κοινωνικοοικονομικά στρώματα, δηλαδή οι ψηφοφόροι του, οι οποίοι θα νιώσουν στο πετσί τους τι σημαίνει το “μνημόνιο της αριστεράς” σε λίγο, όταν θα αρχίσουν να έρχονται τα εκκαθαριστικά.

Αν δεν το καταλάβατε, είχαμε μια “κυβέρνηση” ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και κάναμε εκλογές για να έχουμε μια “κυβέρνηση” ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Θα επαναλάβω ότι κυβέρνηση δεν έχεις όταν αθροίσεις 151 βουλευτές, αλλά όταν ξέρεις να κυβερνήσεις και ξέρεις πού θες να πας τη χώρα. Οι μικρόνοες και ψυχικά διαταραγμένοι που αποτελούν τα κυβερνητικά κόμματα δεν ξέρουν ούτε το ένα ούτε το άλλο. Μπαίνουμε σε μια μακρά περίοδο ακυβερνησίας η οποία θα ξετινάξει την ήδη παραπαίουσα οικονομία.

Η ΝΔ ηττήθηκε κατά κράτος. Θα πρέπει, το ταχύτερον να πάρει τις αποφάσεις που αποφεύγει εδώ και χρόνια. Ένα κόμμα σύμφυρμα από λαϊκοδεξιούς, γραφικούς, τεμπέληδες, συντεχνιακούς παράγοντες, πελατειακούς και μερικούς σοβαρούς μεταρρυθμιστές, για ξεκάρφωμα, δεν έχει κανένα μέλλον. Ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις, Κυριάκο, Άδωνι, Νίκο και τα άλλα παιδιά. Αν δεν τους αφήσεις, η ΝΔ θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο ισχύει και για το Ποτάμι. Αν πουλάς απομιμήσεις δεν θα αποκτήσεις ποτέ αφοσιωμένους πελάτες. Λαϊκισμό “πουλάει” καλύτερα ο Τσίπρας. Ψευδαίσθηση σταθερότητας “πουλάει” καλύτερα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η ΝΔ. Σοσιαλισμό και αριστεροσύνη “πουλάει” καλύτερα το ντουέτο ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ. Και ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις “πουλάμε” καλύτερα εμείς. Ποιο ακριβώς είναι το προϊόν σας σύντροφοι; Κρίμα γιατί μια ελπιδοφόρα προσπάθεια που συγκέντρωσε τους καλύτερους Έλληνες βούλιαξε στα ρηχά ενός αντιγραφέα της κουβέλειας ρητορικής.

Όσο για μας, προφανώς είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα. Όμως, ευχαριστούμε τους άοκνους εθελοντές μας που χωρίς να φεισθούν χρημάτων, χρόνου και κόπου, έφεραν σε πέρας την 5η εκλογική μάχη μέσα σε 4 χρόνια. Ευχαριστούμε τους γενναίους υποψηφίους μας που εξετέθησαν, ειδικά στις κοινωνίες της επαρχίας, δίνοντας το παράδειγμα για το τι σημαίνει πολιτική ευθύτητα και υπεύθυνος πολίτης. Ευχαριστούμε και τους συνεπείς ψηφοφόρους μας, που σε ένα όργιο πολιτικών φαντασιώσεων και ιδεοληψιών ακολούθησαν σταθερά τον δρόμο του ορθολογισμού.

Προφανώς ο ορθός λόγος σ’ αυτή τη χώρα είναι εξωτικό προϊόν. Προφανώς ζούμε ανάμεσά τους. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Σφίξτε τις ζώνες και, όσοι μπορείτε, ξεσκονίστε τα διαβατήρια. Το ταξίδι μας μέσα στη νύχτα του λαϊκισμού και της παράνοιας θα είναι πολύ μακρύ.

@Θάνος Τζήμερος

***

Αφού το 50% δήλωσε ήδη ΑΠΟΧΗ … άρα όταν μιλάνε για 30% νοείται το 30% του 50% και άρα οι εκλογές είναι άκυρες … Επιπλέον με Τσίπρα Καμένο Λεβέντη Ποτάμι και Χρυσή Αυγή στην Βολή … ο Σεφερλής κι ο Λαζόπουλος πρέπει να ανησυχούν για την καριέρα τους.

O ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τις άδειες των Μπόμπολα, Ψυχάρη, Αλαφούζου, Κυριακού. Tην Δευτέρα κιόλας η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υποβοηθούμενη από τα tweets του Παπαδημούλη, ξεκινάει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Τα κανάλια πλέον θα φύγουν από τα χέρια του Μπόμπολα, του Ψυχάρη, του Αλαφούζου και του Κυριακού. Ενας από αυτούς που θα πάρει τηλεοπτική άδεια θα είναι και ο κος Γιώτης DHI-πιθανόν θα κάνει το KARAFLA TV. Επίσης θα πάνε φυλακή όλοι οι φοροφυγάδες της λίστας Λαγκάρντ ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αποκτήσουν συνείδηση και πειθαρχία που θα ζήλευσαν οι Νορβηγοί συνάδελφοί τους.

Tα καλύτερα έρχονται και έχει να πέσει πολύ γέλιο.

Ψήφισε εσύ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΖΩΟ για άλλη μια φορά, «δεύτερη φορά κοΜΟΥΝΙΑ» η Σαουδική Αραβία δηλώνει πως είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει το κτίσιμο 200 τζαμιών στην Γερμανία για τους μετανάστες. καλά ακούσατε, η Σαουδική Αραβία δεν δήλωσε πρόθυμη να πάρει μετανάστες στην χώρα της, απλά να κτίσει τζαμιά για αυτούς στην νέα πατρίδα τους στην Ευρώπη. Ψήφισε Τσιπροκαμένο, ψήφισε την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, ψήφισε ηλίθιε το Ισλάμ.

Αυτοί που λένε ότι ο Τσίπρας μοιάζει ακόμη και στην φωνή στον Αντρέα Παπανδρέου ας τους ενημερώσω ότι, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και σε όλους περνάνε το ίδιο. Τι να κάνουν να φτιάξουν καινούργιο λογισμικό ειδικά για τον “πρώτη φορά κοΜΟΥΝΙ”; Αυτό είχαν [που είναι και πετυχημένο] αυτό του πέρασαν. Αν κάποιος νομίζει ότι αστειεύομαι … κακό της κεφαλής του!!!

Η Ελπίδα γαμήθηκε ή οι Ελληνες γαμιούνται !!

Κάνετε νεοελληναράδες εκλογές για να γίνει μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ, αλλά μετά κάνουν αυτοί που σας κυβερνούν τα ίδια με τους προηγούμενους κι αυτό λέγεται ΑΡΧΗ-ΔΙΑ

Το 75% του 50% ψήφισε μνημόνια. Τελεία και παύλα.

Υπάρχουν σίγουρες πληροφορίες ότι οι «Δεύτερη φορά κοΜΟΥΝΙΑ» θα πάνε σε δημοψήφισμα για να σιγουρέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών για σίγουρη αυτοδυναμία.

Ένας άσωτος λαός δεν σώζεται με τίποτα. [κι άλλη τελεία κι άλλη παύλα]

Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα1 “ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ” Ένας λαός λαμόγιων, ψηφίζει πολιτικούς λαμόγια και μετά τους κατηγορεί για λαμογιές !!! Τι δεν κατάλαβες; !!!

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ξανάπιασε το ποσοστό του Ιανουαρίου (μάλιστα χωρίς την αριστερή πλατφόρμα του Λαφαζάνη) και θα ξανακάνει συγκυβέρνηση με τους πσεκασμένους του Καμμένου; Φεύγω μετανάστης στη Μπουρκίνα Φάσο, στο Τατζικιστάν, στην Αϊτή, στη Μολδαβία, όπου να ΄ναι ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΙΔΩΩΩΩΩ !!!

[Δημήτριος Χορόσκελης]

Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα2 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα3 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα4 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα5 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα6 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα7 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα8 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα9 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα10 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα11 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα12 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα13 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα14 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα15 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα16 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα17 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα18 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα19 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα20 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα21 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα22 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα23 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα24 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα25 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα26 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα27 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα28 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα29 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα30 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα31 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα32 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα33 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα34 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα35 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα36 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα37 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα38 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα39 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα40 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα41 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα42 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα43 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα44 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα45 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα46 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα47 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα48 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα49 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα50 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα51 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα52 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα53 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα54 Ταξίδι στον Λαϊκισμό και στην Παράνοια - Εικόνα55

 

terrapapers.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. το παιχνιδι της καμενης γης παιζεται απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μου μικρο παιδι να παρακολουθει εκλογες…ψωμοτυρι η καμενη γη αλλα βεβαια καποιοι φροντισαν για αυτη την “επιτυχια” και καποιοι απο εμας τους επιβραβευαν με την ψηφο τους(και συνεχιζουν),τα κοινως κομματοσκυλα τα οποια ειναι παντα εκει να στηριζουν την πολιτικη ορθοτητα και σταθεροτητα της κλεπτοκρατιας που εφτιαξαν οι λιγοι σε βαρος των πολλων….η δραση τους ειναι ισχυρη αν συνυπολογιστει και η μεγαλη αποχη στις εκλογες,τοτε αυτοι βγαζουν εδρες!!!….βεβαια υπαρχει και το δευτερο σεναριο,ποιες εκλογες,ποια κομματα?ολοι ειναι πουλημενοι,κανουν ενα θεατρο στην βουλη και στα αλλα ειναι μαζι σε βουλευτικες αποζημιωσεις και δικαιωματα.Οι υποστηρικτες αυτης της αποψης,δεν ειναι αδιαφοροι αλλα απογοητευμενοι απο τους πολιτικους-θεατρανθρωπους που βλεπουν την επομενη μερα της εκλογης,να τους εχουν κλεψει την ψηφο τους, το οχι να το κανουν ναι,να κανουν θεαματικοτατες κωλοντουμπες και να αναρωτιεσαι,,μα πως?αυτοι?δεν ειναι δυνατον…κι ομως ειναι δυνατον διοτι εσενα σε εκαναν νεο πελατη,οι παλιοι ειναι ηδη καλοι πελατες ειτε με ρουσφετια ειτε με την απολυτη βλακεια του κομματικου φανατισμου!…και μεσα σε ολα αυτα στο απολυτο ξεφτιλισμα της λαικης βουλησης και κυριαρχιας,της απολυτης ανεργιας,της υποβαθμισης της ζωης σου και της τρομοκρατιας μεσα-εξω του εργασιακου χωρου,της προδοσιας των πολιτικων αντιπροσωπων,της διαλυσης της ιστοριας και της εισαγωγης τρομοκρατιας και θρησκευτικου φανατισμου…..πρεπει ολοι μαζι να σκεφτομαστε και να κατακρινουμε το ποσο φασιστας τελικα ηταν αυτος ο Μεταξας!!!!χαχαχα

  2. Νικητας 10/27/2016 @ 9:52 ΜΜ

    Αντι για σχολιο…ΑΝΕΚΔΟΤΟ .. αφιερωμενο στον φτωχο με την ελπιδα (οδηγο του μινι κουπερ) ,που περιμενει κατι να κερδισει απο καποιον που εχει την απιστευτη ικανοτητα να τον κοροιδευει(οδηγος ΜΕΣΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ …πολιτικου κοματος). ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ πολυ ωρα Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ οδηγος του μινι να παρκαρει αναμεσα σε δυο αυτοκινητα αραγμενα,αλλα δεν τα καταφερνει. ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ο οδηγος του λεωφορειου (‘επαγγελματιας’ΒΛΕΠΕΙς),του φωναζει απο το παραθυρο του οδηγου: ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ’; Αφου τοπε και το ξαναπε στον οδηγο του μινι ΑΥΤΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: ΜΑΣ ΣΚΟΤΗΣΕΣ ΤΑ …ΟΥΜΠΑΛΑ..,ΑΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ Π..ΠΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΩ ΕΓΩ!!!!! Εκει σταματαει την διηγηση στον φιλο του!!! Αυτος περιεργος τον ρωταει: Πες ρε ,τι εγινε στη συνεχεια; Και ο ‘φουκαρας οδηγος του μινι απαντα: ΦΤΟΥ (φτυνει) ΟΔΗΓΑΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΡΕ..ΟΔΗΓΑΡΑ ΦΤΟΥ(και ξαναφτυνει)!!!!! ΦΤΟΥ …να παρει…ΦΤΟΥ !!ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ… ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΤΖΕΣ…’η εγω ηληθιος;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*