Διαφημίσεις

Ας ρίξουμε μια προσεχτική ματιά στην περίπτωση μας σαν λαός ξεροκέφαλων Ζορμπάδων και ασυμμάζευτων επαναστατών ΤΗΣ ΩΡΑΣ….!!! Μάλιστα αυτό είμασταν τόσες δεκαετίες μέσα στην φτώχεια της δεκαετίας του 50 και 60… μέχρι την στιγμή που εργαστήκαμε και γίναμε μια σχετικά πλούσια χώρα στην δεκαετία του 70…στην πιο φτωχή γωνιά της Ευρώπης..

Το πανηγύρι των Ζορμπάδων στηνόταν αυθόρμητα και διαρκούσε όσο διαρκούσε…ουσιαστικά μέσα στην φτώχεια του ο Έλληνας έβρισκε πάντα τις καλύτερες ευκαιρίες για να γιορτάσει την ΣΤΙΓΜΗ! Μια μικρή στιγμούλα χρειαζόταν ο Έλληνας για να την κάνει αιωνιότητα… διασκεδάζοντας με τους φίλους του τα ολίγα της “προίκας” του… αυτά που του πρόσφερε η δίψα του για την ζωή!

Για κοίταξε τώρα τον Έλληνα και αναρωτήσου μετά το ξεπούλημα από τον Ροδόσταυρο ΓΑΠ πόσες στιγμές διασκεδάζουν πραγματικά οι Έλληνες την στιγμή;;; Πόσες στιγμές μέσα σε μια ημέρα δεν βαρυγγωμά ο νεοέλληνας για την ζωούλα που κατείχε αλλά του άρπαξαν οι παρδαλοί πολιτικαντζήδες;;; Ούτε λαγούς ούτε πετραχήλια δεν ξανάδε… και η ΣΤΙΓΜΗ πλησιάζει να τους στείλει από εκεί που ήρθαν…

Ένας λαός ολόκληρος ξεπουλήθηκε και θυσιάστηκε στον βωμό της χλιδής και της ύλης των αχόρταγων κοιλαράδων ολιγαρχών!! Ο Έλληνας ήταν ένας από τους λίγους παλαβούς στον πλανήτη που αγάπησε και περιέργως ακόμη αγαπά την ζωή που καθημερινά χάνετε μέσα από τα χέρια του.

Η αγάπη του για την ζωή και η τρέλα που τον δέρνει για την μοναδική υπαρξιακή δύναμη… τελειώνει σαν ένα φτηνό πρόγραμμα στην τιβί της ξανθιάς βαμένης παρουσιάστριας, και της επίχρυσης εξωτερικής επιφάνειας …
ο άλλοτε ξυπόλυτος λαός γιόρταζε τα πάντα στις πιο αντίξοες συνθήκες από την τρελαμάρα που τον έδερνε. …τώρα χλόμιασε και έκοψε αυτόματα το γλέντι.

Ο Έλληνας και η υπόσταση του δέχονται την μεγαλύτερη επίθεση ποτέ… για μια ακόμη φορά καλείται να σώσει ένα αρρωστημένο δυτικό πολιτισμό που τον “φτιάχνει” ο θάνατος του αδύναμου για την επιβίωση του δυνατού. Η μοναδική τους ικανότητα είναι να μας θυμίζουν ποιοι είμαστε μπας και τους γλυτώσουμε για μια ακόμη φορά!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες καλούνται να ρίξουν λίγο φως και να δώσουν την γνώση της στιγμής στο σκοταδισμό των εξ αρχής ισοπεδωμένων δυτικών στον πολιτισμό του… ο θάνατος σου η ζωή μου!!!

KORAKS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;;;”
  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΡΑΚΑ; ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΣΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ!

    Υ.Γ. ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΖΟΡΜΠΑ.

  2. Τρώγωντας ένα πιάτο αλάδωτη φακί σήμερα τετάρτη 26 Ωκτ 2016 σκέφτομαι τα χρόνια που ζούσα στην όμορφη παγίδα.Είχα πολλούς φίλους Δημητράδες και σαν σήμερα “γιορτάζαμε” το μαρτύριο του Αγίου μέχρι το πρωϊ.Μία μάζα τιγκαρισμένη στα κρεατικά στα ποτά και στην αχαλίνωτη διασκέδαση όλα για τον Άγιο. Κρεπάλη,κρεπάλη και πάλι και πάλι και δώστου.
    Σήμερα όμως τον γιόρτασα τον άγιο όπως του αξίζει.
    Οι άνθρωποι πια δεν τιμούν το μαρτυριό του και το ονομά του στα σπίτια τους δεν ξέρουν καν τι γιορτάζουν.Με τι μούτρα θα τον επικαλεστούν ζητώντας την βοηθειά του και όλων των αληθινών αγίων στις μεγάλες συμφορές που έχουμε μπροστά μας?
    «Δημήτριον νύττουσι λόγχαι Χριστέ μου, Ζηλοῦντα πλευρᾶς λογχονύκτου σῆς πάθος. Εἰκοστῇ μελίαι Δημήτριον ἕκτῃ ἀνεῖλον.»

    Σήμερα αληθινά ήμουν μαζί με τον Δημήτριο και αυτός μαζί μου,αα είχε και τον φίλο του τον Νέστορα.

  3. Ωραιο το άρθρο σου Κόραξ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στα απλά πράγματα βρίσκεται η ομορφιά. Καιρός είναι να το δούμε την ζωή διαφορετική.

  4. Πόσες φορές τα έχω πει σε κολλητούς και γελούσανε……η συλλογή καθημερινών στιγμών στη ζωή μας είναι η μελοντική μας εμπειρία σαν γέροντες.Αδέρφια η κρίση είναι ΜΟΝΟ Ηθικής και Αξιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *